- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
- Konu Sahibi pembepalto
-
ızgara ya evetçorba yada salata demedikmi :) ama banane benim canım onlardan istemio canım pizza istiyo herzamanki gibi:) ama öle habire canımın dediğide olmaz en güzeli ızgara türü bişey yemek ızgara köfte yerim belkim
kopppp geeelll:) bakalım ne yicem çok merak ediorum.Azzz sonnraaaa:) ayyy benim çok alışverişim geldi yaaa daıtmak istiyorum avm yi
ızgara ya evet
pizza hayır sakın canım....iddayı kaybetmek istemezsin dimi.
bende gelcem,bende gelcem....
56 bi olayım,kendime kaban alcam...
bide güzel bi pantolon....
ödül verdim kendime....
bende tayt üzerine kısacık elbise
ay inşallah inşallahbende tayt üzerine kısacık elbise
kız ne yaptın,ne yediin ,neler aldın..ara 18:00 ayran şimdilik beni tıkasın avm ye gidince yiycem:)
ehüehüehü ben alacaklarımı bir saysam sayfa dolar beaaa
ama mayısda görümcemin düğünü var abiye alcam ozamana kadar kilo veririm veririmde geri almazsam iyi verip verip alınca kötü düşünüyoz
kiloyu verince bende yeni topik açacam formunu koruyor dieee
ay bizim alışverişmiz hiç gitmezki anacım sn azından benimki hiç gitmiyor
neler alcan bakıyım sen zayıflamışın ciciler alırsın kendine
ızgara ya evet
pizza hayır sakın canım....iddayı kaybetmek istemezsin dimi.
bende gelcem,bende gelcem....
56 bi olayım,kendime kaban alcam...
bide güzel bi pantolon....
ödül verdim kendime....
bende tayt üzerine kısacık elbise
ayyy izgara ye evet
yaninda salata offf canim cektiiiiiiiiiiii
afiyet olsun tatlim
ehüehüehü ben alacaklarımı bir saysam sayfa dolar beaaa
ama mayısda görümcemin düğünü var abiye alcam ozamana kadar kilo veririm veririmde geri almazsam iyi verip verip alınca kötü düşünüyoz
kiloyu verince bende yeni topik açacam formunu koruyor dieee
benimde çok almam gereken şey var
ama hala sabrediyorum
şu an hiçbir kıyafetim olmuyor
hepsini daralttım ama modelleri bozuldu hep
saçma sapan duruyorlar üstümde
daralttıktan sonra birazdaha kilo verdim
hepten işe yaramaz oldular
hep aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyorum
yakında okula eşorfmanla gitmeye başlıcam
ama yinede sabrediyorum
az daha kilo veriyim
iç çamaşırlarımdan itibaren hepsini yenilicem
benimde çok almam gereken şey var
ama hala sabrediyorum
şu an hiçbir kıyafetim olmuyor
hepsini daralttım ama modelleri bozuldu hep
saçma sapan duruyorlar üstümde
daralttıktan sonra birazdaha kilo verdim
hepten işe yaramaz oldular
hep aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyorum
yakında okula eşorfmanla gitmeye başlıcam
ama yinede sabrediyorum
az daha kilo veriyim
iç çamaşırlarımdan itibaren hepsini yenilicem
ÖZET
sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
Öğlen 13.00: 5kaşık etli türlü yemeği,2kaşık pırasa,1dilim çavdar ekmeği,1yoğurt
Ara 18.00: Ayran
Akşam 19.30: salata,3 çatal domatesli makarna,3 ızgara köfte,yarım kase sütlü mısırlı çorba,1dilim çavdar
Ara mı desem Kaçamakmı desem bilemedim: incecik 2 parça bitter çikolata
Şimdii yatıyorum intrnetim çok yavaş yarın yazılanları cevaplarım hepinize kaçamaksın gecelerrrr:)
Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,miniciki bi dilim light beyaz peynir ve bu saatte senin için kalkıp bunu yaptım diyen annemin gönlü kırılmasın die 3çatal patatesli yumurta ya bide bi çatal alıorm yedim bak diorum görmedim dio bidaha ye:) ay yazmayı unutmuşum bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe
Bide kızlar tartıda geldiğim son noktayı paylaşıyım dedim
tok karnına,tuvalete çıkmadan,reglyken ve kıyafetli 60.300gr çıktım 2 kilo falan azımdır dimi yaaa öyle düşünerek seviniyorumda:)
heyoooo regl döneminde çok şişiyorsan en az 1 kilo az çıkman gerekir zaten. ayrıca da tok karnına ve tuvalete çıkmadan çıkmışsın bence 1 kilo da ordan gitse 2 kilo az çıkman çok olası:) canım pembepaltom hiç uğranmıyor bizim oralara hiç bi dayak atılmıyor bana üzülüyorum vallahi
pembiş sen şu detoksu yapsana 2 gün belki işe yarar
vücut şaşırsın bak linkte var http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
aaaaaaa bayıldım ben buna öle bide su deil yağ atıomuş bide bilgiğin ayran aşı çorbası bu anlattığı ve çok severim çok kolay yaparım sadece iki gün sürdüğüne göre ben buna bu hafa başlarım:) ama ayda bikere yapılması gerekliymiş buarada sayfanın başında obezler için falan yazıncaa aaa dedim bu kız bana obezmi dio:) sende yapcanmı canım
ay alemsin yaaa
güldürdün beni kız ne obezi
ama detoks süper ben bunu bayadır biliyorum denedimmi hayır
ayda bir kere yapılması bence güzel ve yeterli hem vucudu şaırtmış oluyorsun hemde kilo vermen hızlanıyor
lezzetlidirde eminim ben şimdilik yapmayı düşünmüyorum bir ay devam ediyim diyetin başları zaten çabuk kilo veriliyor
kilo vermem yavaşlayınca bende yapıcam ayda bir kere ama bir ay böyle devam
senin tam zamanın çünki kilo vermen yavaşlamış vermişsinde zaten tam zamanı bence
ay alemsin yaaa
güldürdün beni kız ne obezi
ama detoks süper ben bunu bayadır biliyorum denedimmi hayır
ayda bir kere yapılması bence güzel ve yeterli hem vucudu şaırtmış oluyorsun hemde kilo vermen hızlanıyor
lezzetlidirde eminim ben şimdilik yapmayı düşünmüyorum bir ay devam ediyim diyetin başları zaten çabuk kilo veriliyor
kilo vermem yavaşlayınca bende yapıcam ayda bir kere ama bir ay böyle devam
senin tam zamanın çünki kilo vermen yavaşlamış vermişsinde zaten tam zamanı bence
ben geldim yorum yapmayaÖZET
sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
Öğlen 13.00: 5kaşık etli türlü yemeği,2kaşık pırasa,1dilim çavdar ekmeği,1yoğurt
Ara 18.00: Ayran
Akşam 19.30: salata,3 çatal domatesli makarna,3 ızgara köfte,yarım kase sütlü mısırlı çorba,1dilim çavdar
Ara mı desem Kaçamakmı desem bilemedim: incecik 2 parça bitter çikolata
Şimdii yatıyorum intrnetim çok yavaş yarın yazılanları cevaplarım hepinize kaçamaksın gecelerrrr:)
ayyy çok güldüm yaaaaaaaaaaa bayıldım ben buna öle bide su deil yağ atıomuş bide bilgiğin ayran aşı çorbası bu anlattığı ve çok severim çok kolay yaparım sadece iki gün sürdüğüne göre ben buna bu hafa başlarım:) ama ayda bikere yapılması gerekliymiş buarada sayfanın başında obezler için falan yazıncaa aaa dedim bu kız bana obezmi dio:) sende yapcanmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?