Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

çorba yada salata demedikmi :) ama banane benim canım onlardan istemio canım pizza istiyo herzamanki gibi:) ama öle habire canımın dediğide olmaz en güzeli ızgara türü bişey yemek ızgara köfte yerim belkim
ızgara ya evet
pizza hayır sakın canım....iddayı kaybetmek istemezsin dimi.
kopppp geeelll:) bakalım ne yicem çok merak ediorum.Azzz sonnraaaa:) ayyy benim çok alışverişim geldi yaaa daıtmak istiyorum avm yi

bende gelcem,bende gelcem....
56 bi olayım,kendime kaban alcam...
bide güzel bi pantolon....
ödül verdim kendime....

benimde çok almam gereken şey var
ama hala sabrediyorum
şu an hiçbir kıyafetim olmuyor
hepsini daralttım ama modelleri bozuldu hep
saçma sapan duruyorlar üstümde
daralttıktan sonra birazdaha kilo verdim
hepten işe yaramaz oldular
hep aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyorum
yakında okula eşorfmanla gitmeye başlıcam
ama yinede sabrediyorum
az daha kilo veriyim
iç çamaşırlarımdan itibaren hepsini yenilicem

ÖZET

sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
Öğlen 13.00: 5kaşık etli türlü yemeği,2kaşık pırasa,1dilim çavdar ekmeği,1yoğurt
Ara 18.00: Ayran
Akşam 19.30: salata,3 çatal domatesli makarna,3 ızgara köfte,yarım kase sütlü mısırlı çorba,1dilim çavdar
Ara mı desem Kaçamakmı desem bilemedim: incecik 2 parça bitter çikolata

Şimdii yatıyorum intrnetim çok yavaş yarın yazılanları cevaplarım hepinize kaçamaksın gecelerrrr:)

ay bizim alışverişmiz hiç gitmezki anacım sn azından benimki hiç gitmiyor
neler alcan bakıyım sen zayıflamışın ciciler alırsın kendine

ay canım bende öyleyim bi alışveriş manyaklığı var ama kendimi kısıtlamaya çalışıyorum van depreminden sonra insanların orda elbisesi yok ben burda açgözülülük yapamam diorum ihtiyacım olanı almaya çalışıyorum ama buarada ihtiyaçlar hiç bitmiyoooo

ızgara ya evet
pizza hayır sakın canım....iddayı kaybetmek istemezsin dimi.

bende gelcem,bende gelcem....
56 bi olayım,kendime kaban alcam...
bide güzel bi pantolon....
ödül verdim kendime....

Siz yazdığınızda ben burdan çoook uzaklardaydım.Ama içsesim bana pizzayı yeme pizzayı yeme dedi.Bende yemedim:) çokta iyi yapmışım.Kız pantolon almaya gidince sakın mangoya zaraya gitme kalıpları cok küçük yaa insanın siniri bozuluo bide ordaki aynalara bakmamak lazım ne çirkin gösterio yaa ben dün mangodan 38 beden kot aldım yine aynı mağaza başka bi pantolon denedim yine 38 beden bacaklarımdan girdi gayet düğmeleride kapandı ama o kadar düşük bel yapmışlarkipopom dışarda kaldı:) morelin düzelsin istiyosan kotona gitceksin dün medium elbise denedim kcaman aynı elbisenin xsmallnı aldım:) hihihihohoho

bende tayt üzerine kısacık elbise

bende isterdim ama sevgilim taytın t sini bile duymak istemiyo.Bende çok seviyorum ya nasıl bi rahatlık tayt giymek.

ayyy izgara ye evet
yaninda salata offf canim cektiiiiiiiiiiii
afiyet olsun tatlim

ayyy canım pardon canını çektirdiysem affet.Sende bgn ye hem hafif oluyo.

aynen yaa hiç alcaklarım bitmio ay bana şu lazım ay bana bu lazım dedikçe bizimkilere fenalık gelio sana herzaman zaten bişeyler lazım diolar:) buarada kiloyu verip bende formumu koruma topiği açarım kopamam burdan cok alıştım.Düğündede en güzel sen olmalısın emeklerinin karşılığını görmek lazım:)

güzelcene kilo verdikten sonra almak en mantıklısı ah bir iki kilo verdim gidip alıyım insanın daha morelini bozuo aslında ben tam almamam gereken zamanda aldım tam zayıflama aşamasındayken.Benim dolabımda bissürü kot var ama hep farklı farklı kilolarıma göre bazı kotlarım 57 kiloya göre bazısı 64e bazısı 60a:) bundan sonra zayıflayıp hep kilomuda sabit tutcam okotların hepsinide vericem işte

Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,miniciki bi dilim light beyaz peynir ve bu saatte senin için kalkıp bunu yaptım diyen annemin gönlü kırılmasın die 3çatal patatesli yumurta ya bide bi çatal alıorm yedim bak diorum görmedim dio bidaha ye:) ay yazmayı unutmuşum bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe

Bide kızlar tartıda geldiğim son noktayı paylaşıyım dedim

tok karnına,tuvalete çıkmadan,reglyken ve kıyafetli 60.300gr çıktım 2 kilo falan azımdır dimi yaaa öyle düşünerek seviniyorumda:)

Son düzenleme:

tatalım bısey kalmamıs zaten 4 kg cuk. az bişey daha sabret. sonra en güzel kıyafetler senin. fıstık fıstık :)
inşalla tekrar almayız bunca uğrazştan sonraaa. devamlı dengelemek lazım. bırgun kaçırdıysan ertesi gun korumak az yemek lazım.

heyoooo regl döneminde çok şişiyorsan en az 1 kilo az çıkman gerekir zaten. ayrıca da tok karnına ve tuvalete çıkmadan çıkmışsın bence 1 kilo da ordan gitse 2 kilo az çıkman çok olası:) canım pembepaltom hiç uğranmıyor bizim oralara hiç bi dayak atılmıyor bana üzülüyorum vallahi

attımmm atttım gir bakkk eheheh fena gaza gelmen lazım yazdığımdan:) heyecanla reglmin bitmesini bekliyorum.bakalım 58leri görebilcemmi

pembiş sen şu detoksu yapsana 2 gün belki işe yarar
vücut şaşırsın bak linkte var http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

aaaaaaa bayıldım ben buna öle bide su deil yağ atıomuş bide bilgiğin ayran aşı çorbası bu anlattığı ve çok severim çok kolay yaparım sadece iki gün sürdüğüne göre ben buna bu hafa başlarım:) ama ayda bikere yapılması gerekliymiş buarada sayfanın başında obezler için falan yazıncaa aaa dedim bu kız bana obezmi dio:) sende yapcanmı canım

ay alemsin yaaa
güldürdün beni kız ne obezi
ama detoks süper ben bunu bayadır biliyorum denedimmi hayır
ayda bir kere yapılması bence güzel ve yeterli hem vucudu şaırtmış oluyorsun hemde kilo vermen hızlanıyor
lezzetlidirde eminim ben şimdilik yapmayı düşünmüyorum bir ay devam ediyim diyetin başları zaten çabuk kilo veriliyor
kilo vermem yavaşlayınca bende yapıcam ayda bir kere ama bir ay böyle devam
senin tam zamanın çünki kilo vermen yavaşlamış vermişsinde zaten tam zamanı bence

benm şu regl dönemim bitsin kaç kilo verdim göriyim başlarım.Çünkü sağlıksız değil ve ayran çorbası bildiğin ben ayran çorbasına bayılırım.Haftaya başlayabilirim.Zaten okuyunca canım çekti direkt.Sabah kahvaltıda ediliyo daha ne olsun misss buarada ben yeşil elma diyeti yapmıştım çok rezil bi diyet yarım gün yaptım sabahtan akşama kadar akşam ölüyorum sandım gittim açtım dolabı ne varsa yedim bide insanın dişleri kamaşıyo bidaha elma görmek istemiyorum düşün yani aslında böyle detoxlara karşıyım ama ayran çorbası işin içine girince bi başka oluo:)

nie kendi yapmadığını başkasına öneriyon kız hımmm
o denesin işe yararsa sendemi yapcann
ben çok heyecanlıyım yaaa şu 1 ay dolsaydı bakalım kaç kilo vercem 1 ayda

ben geldim yorum yapmaya
sabah güzel afiyet olsun
öğlen salata eksik
akşam çavdar ekmeği fazla olmuş
diğerleri süper

ayyy çok güldüm yaaaa
ne obezi kız?
sen obez değilsin ki
bak obez kime denir ki bn de sınırda bir obezmişim
vücut kitle endeksi 30un üstüne olanlar obez kabul ediliyor
30-40 arası 1.dereceden obez, 40ın üstü 2.dereceden obez yani morbid (ölümcül nitelikte olabilecek) obez
ben de hafif obez grubundayım kilolu grubuna düşmeye çalışyorum sonra da inşallah ideal aralıklarda olacagım:)
bu detoksu ben de benzer şekilde deneyecektim ama ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum tıkandığım bir ara yaparım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…