- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
- Konu Sahibi pembepalto
-
canım menü süper,böyle ddevam ederde kaçamak falanda yapmazsan,kg vermemen için hsabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
canım ayın 20 ine ,22 gün var..dene dene kendimizi tutalım en azından reglyken,bakalım doğrumu metabolizma dahamı hızlı çalışıo ben cok inandım ve reglyken daha fazla hareket etcem daha az yiycem 58i görcem.Sevgilimle iddaya girdim ayın 20sinde 55 olmam lazım asıl buay 20si için girmiştik ama olamadığım için süreyi uzattı.Eğer şimdide olamazsam gözüme baka baka künefe yicek hemde ben ısmarlıycam ceza bana:) o yerken ben nasıl durcam bilmiyorum.
ayy valla canım çok saol ya siz olmasanız napardım bilmiyorum.Ben her öğüne yoğurt eklemeye başladım sanki faydası oluyo gibi geliyo en azından bu şekilde zayıflcama inanıyorum inanmaz başarmanın yarısıdır felsefesiyle 20 aralığa kadar en azında 56-57 olucam duraklama dönemini ben duraklatcam işten ckıncada yürüycem.Desteğinden dolayı çok teşekkür ederim tatlım.
rica ederim ne demek?
olcaksın istediğin kiloda merak etme sen
sen duraklamaya girsen de hala aramızdasın ya
benm kilo verme sürecimde de senin desteğine ihtiyaç duyacagım bn de
eminim ki sen de bu desteği benden esirgemeyeceksin çünkü biz aile olduk burada
ve.... bir şey daha... sen hemencecik ver de şu kiloları başarı hikayelerinde de bir topiğin olsun:)
kimbilir belki bir gün tanışır otururuzayyy canım ağzın bal yesin :) ayy valla bende öyle aile gbi hissediyorum görüssek hiç yabancılık çekmem valla zayıflasamda bırakamam ki burayı çok alıştım size sevgi yumağı olduk burda ehehhehe hep destek tam destek canım yanındayım:)
canım menü süper,böyle ddevam ederde kaçamak falanda yapmazsan,kg vermemen için h
iç bi sebeb yok...
kaçamk yok ,tamam mı...kg vermemizi yavşlatıyo
canım ayın 20 ine ,22 gün var..
yılbaşına kadar deseydin ya...
o zamna kesin veririsin ...22 günde 4.5kg zor ama imkansız deyil....
0 kaçamakla bu işi başarırsın...
yürüyüs yapma şansın varsa harika
yürüyüş vucudun heryerini çalıştırıyomuş...
kimbilir belki bir gün tanışır otururuz
bn de hişç yabancılık çekeceğimizi sanmıyorum:)))) sanki 40 yıllık dost gibi olurduk kesin:)
sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
saat 10 gibi 1 bardak filtre kahve içtim bu yüzden acıkmadım ara yapmadım şuana kadarda 1,5litre su içtim ve şimdi 1 fincan yeşilçay içcemmm
şimdilik iyi gidiyorsun tatlım afiyet olsunÖğlen 13.00: 5kaşık etli türlü yemeği,2kaşık pırasa,1dilim çavdar ekmeği,1yoğurt
selamlar
burada diyet günlüğü açanların çoğu kilo veriyor, siz de 5 kilo vermişsiniz, keşke ben de verebilsem, günlüğümü açtım ama umarım sizler gibi iradeli olabilirim.
şimdilik iyi gidiyorsun tatlım afiyet olsun
sizdedemi idda var benim eşimde bu pazarı bekliyor kilo tartılıcam 72 az çıkarsam istediğim bişeyi alıcak (başladığım diyetler hep yarım kaldığı için bu diyette yarım kalır gözüyle bakıyor)dene dene kendimizi tutalım en azından reglyken,bakalım doğrumu metabolizma dahamı hızlı çalışıo ben cok inandım ve reglyken daha fazla hareket etcem daha az yiycem 58i görcem.Sevgilimle iddaya girdim ayın 20sinde 55 olmam lazım asıl buay 20si için girmiştik ama olamadığım için süreyi uzattı.Eğer şimdide olamazsam gözüme baka baka künefe yicek hemde ben ısmarlıycam ceza bana:) o yerken ben nasıl durcam bilmiyorum.
hoşgeldin ben çok iradesizdim ama ne zaman buraya yazmaya başladım hırslandım sende devam et faydasını görüceksinselamlar
burada diyet günlüğü açanların çoğu kilo veriyor, siz de 5 kilo vermişsiniz, keşke ben de verebilsem, günlüğümü açtım ama umarım sizler gibi iradeli olabilirim.
saol tatlım umarım akşamada bu iyi gitmem sürer ablamla planı yaptık alışveriş merkezine gitcez en hafifle nasıl atlatırım onu düşünüyorum en iyisi çorba sanırsam
hoşgeldin ben çok iradesizdim ama ne zaman buraya yazmaya başladım hırslandım sende devam et faydasını görüceksin
kesinlikle devam edeceğim ve asla savsaklamayacağım, çok kararlıyım
ara 18:00 ayran şimdilik beni tıkasın avm ye gidince yiycem:)
ne yicen:86::86::86::86::86::86::86:
çorba yada salata demedikmi :) ama banane benim canım onlardan istemio canım pizza istiyo herzamanki gibi:) ama öle habire canımın dediğide olmaz en güzeli ızgara türü bişey yemek ızgara köfte yerim belkim
pizzaya hayırrrızgara köfteye eveeeet yanınada salata tamamdır birde keyif kahvesi ohhhhh bende geliyooom
kopppp geeelll:) bakalım ne yicem çok merak ediorum.Azzz sonnraaaa:) ayyy benim çok alışverişim geldi yaaa daıtmak istiyorum avm yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?