Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay
canım menü süper,böyle ddevam ederde kaçamak falanda yapmazsan,kg vermemen için h
iç bi sebeb yok...
kaçamk yok ,tamam mı...kg vermemizi yavşlatıyo
canım ayın 20 ine ,22 gün var..
yılbaşına kadar deseydin ya...
o zamna kesin veririsin ...22 günde 4.5kg zor ama imkansız deyil....
0 kaçamakla bu işi başarırsın...

yürüyüs yapma şansın varsa harika
yürüyüş vucudun heryerini çalıştırıyomuş...

ayyy canım ağzın bal yesin :) ayy valla bende öyle aile gbi hissediyorum görüssek hiç yabancılık çekmem valla zayıflasamda bırakamam ki burayı çok alıştım size sevgi yumağı olduk burda ehehhehe hep destek tam destek canım yanındayım:)

kimbilir belki bir gün tanışır otururuz
bn de hişç yabancılık çekeceğimizi sanmıyorum:)))) sanki 40 yıllık dost gibi olurduk kesin:)

canım işten ev arabayla 15 dakka ama yürüyerek yarım saat kırk dakka falan sürer iş çıkışıda hava karanlık oluyo bende korkuyorum yolda heryanımdan geçeni sapık sanıyorum:) Ama ablamda benim bikaç bina ötemde çalışıyo çıkma saatlerimizde yakın onu ikna edebilirsem yürürüm gerçi oda yürürse kaybolcak 43 kilo falan.Ayrıca iddaa tarihini erkek arkadaşım belirledi ben süreeyi uzatmaya çalıştım ama yemedi=) kaçamakta yapmıycam tamam:)

saat 10 gibi 1 bardak filtre kahve içtim bu yüzden acıkmadım ara yapmadım şuana kadarda 1,5litre su içtim ve şimdi 1 fincan yeşilçay içcemmm

selamlar

burada diyet günlüğü açanların çoğu kilo veriyor, siz de 5 kilo vermişsiniz, keşke ben de verebilsem, günlüğümü açtım ama umarım sizler gibi iradeli olabilirim.

Öğlen 13.00: 5kaşık etli türlü yemeği,2kaşık pırasa,1dilim çavdar ekmeği,1yoğurt
şimdilik iyi gidiyorsun tatlım afiyet olsun

selamlar

burada diyet günlüğü açanların çoğu kilo veriyor, siz de 5 kilo vermişsiniz, keşke ben de verebilsem, günlüğümü açtım ama umarım sizler gibi iradeli olabilirim.

buraya yazmak bizim için bi eğlence oldu artık iyi arkadaşlıklar edindik birbirimize destek olduk güldük eğlendik pişmanlıklarımızı yazdık ama yılmadık kilo vermesekte çabaladık sende aramıza hoşgeldinn umarım uzun vadede bizlerle olur sende eğlenerek kilo verirsin:)

sizdedemi idda var benim eşimde bu pazarı bekliyor kilo tartılıcam 72 az çıkarsam istediğim bişeyi alıcak (başladığım diyetler hep yarım kaldığı için bu diyette yarım kalır gözüyle bakıyor)

ama o kazanırsa ne isteyecek hiç bilmiyorum sesnin sevgilinin yöntemini uyguluyabilir:18::18:
selamlar

hoşgeldin ben çok iradesizdim ama ne zaman buraya yazmaya başladım hırslandım sende devam et faydasını görüceksin
saol tatlım umarım akşamada bu iyi gitmem sürer ablamla planı yaptık alışveriş merkezine gitcez en hafifle nasıl atlatırım onu düşünüyorum en iyisi çorba sanırsam

salatada yiyebilirsin canım hem daha doyurucu olur

çorba yada salata demedikmi :) ama banane benim canım onlardan istemio canım pizza istiyo herzamanki gibi:) ama öle habire canımın dediğide olmaz en güzeli ızgara türü bişey yemek ızgara köfte yerim belkim

pizzaya hayırrr ızgara köfteye eveeeet yanınada salata tamamdır birde keyif kahvesi ohhhhh bende geliyooom

kopppp geeelll:) bakalım ne yicem çok merak ediorum.Azzz sonnraaaa:) ayyy benim çok alışverişim geldi yaaa daıtmak istiyorum avm yi

ay bizim alışverişmiz hiç gitmezki anacım sn azından benimki hiç gitmiyor
neler alcan bakıyım sen zayıflamışın ciciler alırsın kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…