Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt şimdiye kadar 1bucuk litre su

pembiş obezse biz neyiz ozaman

evet lily benim doktorumda kilolular gurubunda sınırdasın öbez olma yolunda gdiyosn demişti 73 kilodayken yani kilolu grubundaymışım eger siz bu detoksu uygularsanız bende uygularım
ama tabi bende tıkandığımda

sayfasnın başında obezler iki kere normal insanlar 1kere yapabilir diodu ben direkt obezi okuyunca bana obezmi demek istiyo falan oldum ahahahahahaha biz hepimiz çıtırız taaammmıı bırak vct kitle endeksini hepimiz harikayız ahahahahah sizin tıkancanız falan yok siz tıkanana kadar ben bu diyeti iki kere yaparım ayolll:) ahahah

nie kendi yapmadığını başkasına öneriyon kız hımmm
o denesin işe yararsa sendemi yapcann
ben çok heyecanlıyım yaaa şu 1 ay dolsaydı bakalım kaç kilo vercem 1 ayda

hehehehe çakal bu çakal ölürsem ilk ben öliyim dimi ehehehehehhe ne zaman doluo bir ayın canım

çabuk tıkanın yaa tek başıma yapmak istemiyorummmm:)

ayyy yok yok beddua gibi oldu tıkanmayın kıyamam size:) ben tıkandım siz tıkanmayın eheheh

Son düzenleme:
pembşim mango ydu,zaraydı,koton du derken dagıtmışsın valla...
ohh ohhh
kıyafetlerinle, vede wc çıkmadan tartılılıp, üstünede regl olduysan,
2 kg garanti çık...

elma diyetini bende biliyorum ama denemedim hiç cesaret edemedim zaten çok ta zararlı bence normal beslenmeye geçilince bütün kilolar gelir
nie kendi yapmadığını başkasına öneriyon kız hımmm
o denesin işe yararsa sendemi yapcann
ben çok heyecanlıyım yaaa şu 1 ay dolsaydı bakalım kaç kilo vercem 1 ayda

kendim denemedim çünki hiç kilo vermedimki hayatm
bir ay geçsin bende yapıcam zaten başlarda fazla veriliyor sonraki ay yavaşlıyor kilo verme
hem çokta sağlıklı pembişin dediği gibi sabah khavaltıda ediliyor ayran aşı çorbası gibi düşün sadece 2 gün
bence işe yarar bende denicem muhakkak
n ekadar oldu sen başlayalı 3 kilo gitti zaten

evet itiraf ediyorum: bende 1. dereceden obezim. ben hafif obez ve kilolu grubun arasindayim
biran önce kilolu grubuna düsmek istiyorumm ay insallahhhhhhhhhhhhh basaririz kiz lilyyyy

öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt şimdiye kadar 1bucuk litre su

begendimmmmm :)
ama kahvalti nerde kizz:26:

canım ayın 14 ünde başlamıştım 14aralıkda 1 ay olacak şimdiden 3 kilo vermişim

inşallah böyle devam ederrr şubata çıtır olurum

söz kız 1 ayım dolsun bende yapcam hatta aynıgün başlayalım olmamı ha leeee

pembşim mango ydu,zaraydı,koton du derken dagıtmışsın valla...
ohh ohhh
kıyafetlerinle, vede wc çıkmadan tartılılıp, üstünede regl olduysan,
2 kg garanti çık...

yıhhhuuuuuuuuuuuu umarım 58leri görürüm dünakşamda tartıldım kıyafetli yemekten sonra ve hala regl iken 60.100 çıktım yemekten sonra tartılmaya korkardım şimdi sevinir oldum

canım ayın 14 ünde başlamıştım 14aralıkda 1 ay olacak şimdiden 3 kilo vermişim

inşallah böyle devam ederrr şubata çıtır olurum

söz kız 1 ayım dolsun bende yapcam hatta aynıgün başlayalım olmamı ha leeee

amiiiinnn canım artık kilo vermen durursada napcanı biliosunnn:) ayran çorbası bizi bekliooo:)

tamam canım beraber yaparız bende tam olarak ayın 20 de başladım

bakalım ayın 20sinde kaç kilo olcannn

Dünün Özeti

Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,minicik bi dilim light beyaz peynir 3çatal patatesli yumurta bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe
Ara 11.00: bir avuç sarı leblebi,1tane bitter çikolata(yani şu kutuda ikramlık olanlar varya öyle bitane yani minik bişey)
Öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt
Akşam 19.00: kepek ekmeğine ızgara tavuk sandviç bol yeşillikli ve kaşarlıydı,1çay,gün boyunca toplam 2,5 litre su ve bir fincan limonlu yeşil çay

Buarada ablamın doğum gnünü pastasız atlattım ve çıkışta ıslak hamburger yediler ben yemeğim :) ama daha haftasnuda kutlicaz umarım bi pasta kazasına kurban gitmem:)

1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi

bu benim fix kahvaltım. çok kıskançsın çoook

çikolatadan birdahaki sefere 1 tanede bana ikram edersin değil mi? ama benimki sütlü olsun.

öğle harikaaa zaten sözüm yok :)

akşamda gzüel, hele su müthiş.

ıslak hamburgerde yenmemiş.pasta ne oldu acaba?

seni seçtim pikaçuuuuu :)) günün en güzel menüsü.. (şimdi bütün kızlar gelcek,sacımı başımı yolucaklar.)

ay cnm bende bitter sevmiyorum aslında sütlüde sevmiorum tek başına.En güzeli şamfıstıklı mmmm yemede yanında yat:) Suyuda normalde hiç içen biri deilim zor bela 1.5 litre suyumu bitrmee çalışıorum o bitincede böle sanki hiç su içmemişim gbi susamaya başladım artık sanırsam zayıflamamdada etkili olmaya başladı.Ama olsa olsa anca dünün en güzel menüsü olur çünkü bugnkü menüm çok saçma:)

Sabah 9.00 : 10 tane sarı leblebi,1fincan filtre kahve (ay biliyorum kızıcaksınız aama sabah işe geç kaldım gelir gelmezde mobilyacılar falan filan geldi birsürü işim vardı yiyemedm)
Ara 11:00 :1 avuç sarı leblebi,Su
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş),2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), 2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim), üst üste konmuş 2 kibrit kutusu kalınlığında 1 kibrit kutusu genişliğinde tramisu çok hafif bişeydi bence fazla kalorisi yoktur zaten tramisu demeye bin şahit lazım alakası yok ama lezzetli:)

menüyü begendimmmmm
süper gidiyorsun.
pasta ve hamburger yememissin
baskalari önünde yedikce insanin cani cekiyor bunu cok iyi biliyorum, ama ertesi gün tartiya ciktiginda bi kac gram zayifladigni görünce cok mutlu oluyorsun iyikide yememisim diyorsun o zaman

devam et böyle tatlim süpersinnnnnnnnn

kahvalti yapamamissin
ama senin sucun degil, bu sefer affedildin
ögle yemegide begendimmmm, aksam hafif biseyler yersen, salata yada meyve salatasi felan süper bi menü olur

afiyet olsun canım ben hiç tramisu yemedim yaaaa neyse 58 e çıkayım ilk işim onu yemek olsun

KIIIIIIIIIIIZ SEN VARYA SEEEEN

AY BİDE DEMEZ Mİ AACIM SIKILDIM KİM TRAMİSU YEDİM DİYE BANA KIZICAK DİYE.
GELDİM YAVRUM DUR SEN GELDİM BEN. TERLİK Mİ FIRLATSAM OKLAVAMI BİLEMEDİM.

Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş) ha yanı verseler yiceeeeeeen
,2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), kac tane vercekelrdi bi kazan mı?
2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim) şakşukanın ne oldugunu bilmiyordum.netten baktım bildiğin kızartmaymış. aaaay bide şakşuka yemiiş. bide yazmış 2 çatal diyee. yemesen nolurdu? okadar göklere çıkardık. senı sectık dedık. süpersın orneksın dedıııık. zaten kahvaltıda yok. neyse yemedıklerın degıl yedıklerın ılgılendırıyor suan.

odana git cezalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…