- Konu Sahibi pembepalto
-
ayyy çok güldüm yaaaa
ne obezi kız?
sen obez değilsin ki
bak obez kime denir ki bn de sınırda bir obezmişim
vücut kitle endeksi 30un üstüne olanlar obez kabul ediliyor
30-40 arası 1.dereceden obez, 40ın üstü 2.dereceden obez yani morbid (ölümcül nitelikte olabilecek) obez
ben de hafif obez grubundayım kilolu grubuna düşmeye çalışyorum sonra da inşallah ideal aralıklarda olacagım:)
bu detoksu ben de benzer şekilde deneyecektim ama ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum tıkandığım bir ara yaparım diye düşünüyorum
ayyy çok güldüm yaaaa
ne obezi kız?
sen obez değilsin ki
30-40 arası 1.dereceden obez, 40ın üstü 2.dereceden obez yani morbid (ölümcül nitelikte olabilecek) obez
ben de hafif obez grubundayım kilolu grubuna düşmeye çalışyorum sonra da inşallah ideal aralıklarda olacagım:)
bu detoksu ben de benzer şekilde deneyecektim ama ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum tıkandığım bir ara yaparım diye düşünüyorum
nie kendi yapmadığını başkasına öneriyon kız hımmm
o denesin işe yararsa sendemi yapcann
ben çok heyecanlıyım yaaa şu 1 ay dolsaydı bakalım kaç kilo vercem 1 ayda
pembiş obezse biz neyiz ozaman
evet lily benim doktorumda kilolular gurubunda sınırdasın öbez olma yolunda gdiyosn demişti 73 kilodayken yani kilolu grubundaymışım eger siz bu detoksu uygularsanız bende uygularım
ama tabi bende tıkandığımda
elma diyetini bende biliyorum ama denemedim hiç cesaret edemedim zaten çok ta zararlı bence normal beslenmeye geçilince bütün kilolar gelirbenm şu regl dönemim bitsin kaç kilo verdim göriyim başlarım.Çünkü sağlıksız değil ve ayran çorbası bildiğin ben ayran çorbasına bayılırım.Haftaya başlayabilirim.Zaten okuyunca canım çekti direkt.Sabah kahvaltıda ediliyo daha ne olsun misss buarada ben yeşil elma diyeti yapmıştım çok rezil bi diyet yarım gün yaptım sabahtan akşama kadar akşam ölüyorum sandım gittim açtım dolabı ne varsa yedim bide insanın dişleri kamaşıyo bidaha elma görmek istemiyorum düşün yani aslında böyle detoxlara karşıyım ama ayran çorbası işin içine girince bi başka oluo:)
nie kendi yapmadığını başkasına öneriyon kız hımmm
o denesin işe yararsa sendemi yapcann
ben çok heyecanlıyım yaaa şu 1 ay dolsaydı bakalım kaç kilo vercem 1 ayda
ayyy çok güldüm yaaaa
ne obezi kız?
sen obez değilsin ki
öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt şimdiye kadar 1bucuk litre su
hehehehe çakal bu çakal ölürsem ilk ben öliyim dimi ehehehehehhe ne zaman doluo bir ayın canım
çabuk tıkanın yaa tek başıma yapmak istemiyorummmm:)
ayyy yok yok beddua gibi oldu tıkanmayın kıyamam size:) ben tıkandım siz tıkanmayın eheheh
elma diyetini bende biliyorum ama denemedim hiç cesaret edemedim zaten çok ta zararlı bence normal beslenmeye geçilince bütün kilolar gelir
kendim denemedim çünki hiç kilo vermedimki hayatm
bir ay geçsin bende yapıcam zaten başlarda fazla veriliyor sonraki ay yavaşlıyor kilo verme
hem çokta sağlıklı pembişin dediği gibi sabah khavaltıda ediliyor ayran aşı çorbası gibi düşün sadece 2 gün
bence işe yarar bende denicem muhakkak
n ekadar oldu sen başlayalı 3 kilo gitti zaten
söz kız 1 ayım dolsun bende yapcam hatta aynıgün başlayalım olmamı ha leeee
pembşim mango ydu,zaraydı,koton du derken dagıtmışsın valla...
ohh ohhh
kıyafetlerinle, vede wc çıkmadan tartılılıp, üstünede regl olduysan,
2 kg garanti çık...
canım ayın 14 ünde başlamıştım 14aralıkda 1 ay olacak şimdiden 3 kilo vermişim
inşallah böyle devam ederrr şubata çıtır olurum
söz kız 1 ayım dolsun bende yapcam hatta aynıgün başlayalım olmamı ha leeee
tamam canım beraber yaparız bende tam olarak ayın 20 de başladım
Dünün Özeti
Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,minicik bi dilim light beyaz peynir 3çatal patatesli yumurta bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe
Ara 11.00: bir avuç sarı leblebi,1tane bitter çikolata(yani şu kutuda ikramlık olanlar varya öyle bitane yani minik bişey)
Öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt
Akşam 19.00: kepek ekmeğine ızgara tavuk sandviç bol yeşillikli ve kaşarlıydı,1çay,gün boyunca toplam 2,5 litre su ve bir fincan limonlu yeşil çay
Buarada ablamın doğum gnünü pastasız atlattım ve çıkışta ıslak hamburger yediler ben yemeğim :) ama daha haftasnuda kutlicaz umarım bi pasta kazasına kurban gitmem:)
1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi
bu benim fix kahvaltım. çok kıskançsın çoook
çikolatadan birdahaki sefere 1 tanede bana ikram edersin değil mi? ama benimki sütlü olsun.
öğle harikaaa zaten sözüm yok :)
akşamda gzüel, hele su müthiş.
ıslak hamburgerde yenmemiş.pasta ne oldu acaba?
seni seçtim pikaçuuuuu :)) günün en güzel menüsü.. (şimdi bütün kızlar gelcek,sacımı başımı yolucaklar.)
Dünün Özeti
Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,minicik bi dilim light beyaz peynir 3çatal patatesli yumurta bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe
Ara 11.00: bir avuç sarı leblebi,1tane bitter çikolata(yani şu kutuda ikramlık olanlar varya öyle bitane yani minik bişey)
Öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt
Akşam 19.00: kepek ekmeğine ızgara tavuk sandviç bol yeşillikli ve kaşarlıydı,1çay,gün boyunca toplam 2,5 litre su ve bir fincan limonlu yeşil çay
Buarada ablamın doğum gnünü pastasız atlattım ve çıkışta ıslak hamburger yediler ben yemeğim :) ama daha haftasnuda kutlicaz umarım bi pasta kazasına kurban gitmem:)
Sabah 9.00 : 10 tane sarı leblebi,1fincan filtre kahve (ay biliyorum kızıcaksınız aama sabah işe geç kaldım gelir gelmezde mobilyacılar falan filan geldi birsürü işim vardı yiyemedm)
Ara 11:00 :1 avuç sarı leblebi,Su
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş),2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), 2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim), üst üste konmuş 2 kibrit kutusu kalınlığında 1 kibrit kutusu genişliğinde tramisu çok hafif bişeydi bence fazla kalorisi yoktur zaten tramisu demeye bin şahit lazım alakası yok ama lezzetli:)
Sabah 9.00 : 10 tane sarı leblebi,1fincan filtre kahve (ay biliyorum kızıcaksınız aama sabah işe geç kaldım gelir gelmezde mobilyacılar falan filan geldi birsürü işim vardı yiyemedm)
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş),2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), 2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim), üst üste konmuş 2 kibrit kutusu kalınlığında 1 kibrit kutusu genişliğinde tramisu çok hafif bişeydi bence fazla kalorisi yoktur zaten tramisu demeye bin şahit lazım alakası yok ama lezzetli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?