- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
- Konu Sahibi pembepalto
-
Sabah 9.00 : 10 tane sarı leblebi,1fincan filtre kahve (ay biliyorum kızıcaksınız aama sabah işe geç kaldım gelir gelmezde mobilyacılar falan filan geldi birsürü işim vardı yiyemedm)
Ara 11:00 :1 avuç sarı leblebi,Su
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş),2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), 2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim), üst üste konmuş 2 kibrit kutusu kalınlığında 1 kibrit kutusu genişliğinde tramisu çok hafif bişeydi bence fazla kalorisi yoktur zaten tramisu demeye bin şahit lazım alakası yok ama lezzetli:)
Yokluğunuzu fırsat bildim yedim:)Valla püreyide sarmayıda önüme bi kazan koysalar yerdim ama püreyi benim kadar güzel yapamamıslar:) Ayrıca ekmek yemedim onu nie sölemiosunuzzzKIIIIIIIIIIIZ SEN VARYA SEEEEN
AY BİDE DEMEZ Mİ AACIM SIKILDIM KİM TRAMİSU YEDİM DİYE BANA KIZICAK DİYE.
GELDİM YAVRUM DUR SEN GELDİM BEN. TERLİK Mİ FIRLATSAM OKLAVAMI BİLEMEDİM.
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş) ha yanı verseler yiceeeeeeen
,2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), kac tane vercekelrdi bi kazan mı?
2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim) şakşukanın ne oldugunu bilmiyordum.netten baktım bildiğin kızartmaymış. aaaay bide şakşuka yemiiş. bide yazmış 2 çatal diyee. yemesen nolurdu? okadar göklere çıkardık. senı sectık dedık. süpersın orneksın dedıııık. zaten kahvaltıda yok. neyse yemedıklerın degıl yedıklerın ılgılendırıyor suan.
odana git cezalısın..
naptın kız sennn
kınıyorum seni
başkada bişe sölemiyorum
yandın sen pembiş ben dün bir tatlı kaşığı kabak tatlısı yemiştim sende bugün tiramüsü yiyelim anam yiyelim bu gidişle biz biraz zor açarız form koruma topiği
başarı öykülerimizde unut gel yanıma beraber ağlıyak
Yokluğunuzu fırsat bildim yedim:)Valla püreyide sarmayıda önüme bi kazan koysalar yerdim ama püreyi benim kadar güzel yapamamıslar:) Ayrıca ekmek yemedim onu nie sölemiosunuzzz
Hadi hadiiii önünde o tatlı dursa bi lokmada yutuverirdin.Hem azcık bişeydi kahvaltı etmedim onun yerine saysanız olmazmı.Ah siz bi kaçamak yapın ben size sorcam.Hem ben regliyim bana bişey olmaz metabolizmam çok çalışıo bugün:)Kilo bile verrim hihaha
şimdi böle arada yapmassak zayıfladığımız zaman en ufak bi yemede ayı gibi oluruz oyüzden pek vicdan azabı çekmedm yada reglme güveniorum ahahaahahah Ayrıca başarcaz tamammı ben bikere haftaya ayran aşına başlıorm tartıda iki kilo az görüncem:)
ayran aşı da ne kız
Sabah 9.00 : 10 tane sarı leblebi,1fincan filtre kahve (ay biliyorum kızıcaksınız aama sabah işe geç kaldım gelir gelmezde mobilyacılar falan filan geldi birsürü işim vardı yiyemedm)
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş),2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), 2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim), üst üste konmuş 2 kibrit kutusu kalınlığında 1 kibrit kutusu genişliğinde tramisu çok hafif bişeydi bence fazla kalorisi yoktur zaten tramisu demeye bin şahit lazım alakası yok ama lezzetli:)
Yokluğunuzu fırsat bildim yedim:)Valla püreyide sarmayıda önüme bi kazan koysalar yerdim ama püreyi benim kadar güzel yapamamıslar:) Ayrıca ekmek yemedim onu nie sölemiosunuzzz
Hadi hadiiii önünde o tatlı dursa bi lokmada yutuverirdin.Hem azcık bişeydi kahvaltı etmedim onun yerine saysanız olmazmı.Ah siz bi kaçamak yapın ben size sorcam.Hem ben regliyim bana bişey olmaz metabolizmam çok çalışıo bugün:)Kilo bile verrim hihaha
şimdi böle arada yapmassak zayıfladığımız zaman en ufak bi yemede ayı gibi oluruz oyüzden pek vicdan azabı çekmedm yada reglme güveniorum ahahaahahah Ayrıca başarcaz tamammı ben bikere haftaya ayran aşına başlıorm tartıda iki kilo az görüncem:)
ay acaba akşam yediklerimi iç yazmasammııkiii bugün iç doymuyorum ben kahvaltı ve araları kaçırdığım için neyse yarın cok dikkt etcem
akşam 19.30: fırında bonfile (patatesli),3 dilim eski kaşar,toplam 2bucuk litre su
tebrik ediyorum seniii
herşeye bi kılıf bulmuşsun
regli bahane yemekler şahane
bide ekmek yemedim diyon,onuda yeseydin.
kahvaltı etmediğin iyi olmuş ,biraz kurtarmışsın
ama haklısın dolma ,rosto deyilde
tiramisuyu ham yapar yutardım
Leslienin çakması oldu biraz benim yaptıgım az biraz yerinde koşmaca ac biraz salonda yuvarlak koşmaca birazda leslie hareketleri baya yoruldum.Umarım işe yaramıştır.aaaaaaaaaaaaaaa bakıorum da tıramusular sarmalar pureler hava da ucusmushadı bakalım leslıe teyzenın kollarına o zaman
Kız dünyayı yedim bide salatamı yiyim ama bugün çok hafif yiycem haftasonu kuş gibi hafif olup uçucam:)bomfile iyide patates ne oluyo şekerim hele o kaşar ne oluyoo hemde 3 dilim
hani salata nirde
hii nasıl dövmüşler seniiiikıyamaaam demek isterdim ama kıyacağımmmmmm yok yok hemen bugüne toplarsın kendini pembepaltocum sıkma canını belki o bile şaşırtır bünyeni ayran aşı şeysine gerek kalmaz:)
Sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1Litre su içtim şuana kadarda
Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
yandıkı ne yandı. Eee gulme komsuna gelir basına... (banada az kaldı bekliyorum yani) hepiniz birden çullanıcaksınız.yandın sen pembiş ben dün bir tatlı kaşığı kabak tatlısı yemiştim sende bugün tiramüsü yiyelim anam yiyelim bu gidişle biz biraz zor açarız form koruma topiği
başarı öykülerimizde unut gel yanıma beraber ağlıyak
aaaay regl bıtsın bı kaçaak yap bak ozaman napıyorumyokluğunuzu fırsat bildim yedim:)valla püreyide sarmayıda önüme bi kazan koysalar yerdim ama püreyi benim kadar güzel yapamamıslar:) ayrıca ekmek yemedim onu nie sölemiosunuzzz
Hadi hadiiii önünde o tatlı dursa bi lokmada yutuverirdin.hem azcık bişeydi kahvaltı etmedim onun yerine saysanız olmazmı.ah siz bi kaçamak yapın ben size sorcam.hem ben regliyim bana bişey olmaz metabolizmam çok çalışıo bugün:)kilo bile verrim hihaha
şimdi böle arada yapmassak zayıfladığımız zaman en ufak bi yemede ayı gibi oluruz oyüzden pek vicdan azabı çekmedm yada reglme güveniorum ahahaahahah ayrıca başarcaz tamammı ben bikere haftaya ayran aşına başlıorm tartıda iki kilo az görüncem:)
akşam yemeğine bişey demiyorum ekmek yememiş patates yemişsin. Suda gayet güzel içilmiş.ay acaba akşam yediklerimi iç yazmasammııkiii bugün iç doymuyorum ben kahvaltı ve araları kaçırdığım için neyse yarın cok dikkt etcem
akşam 19.30: Fırında bonfile (patatesli),3 dilim eski kaşar,toplam 2bucuk litre su
hii nasıl dövmüşler seniiiikıyamaaam demek isterdim ama kıyacağımmmmmm:d yok yok hemen bugüne toplarsın kendini pembepaltocum sıkma canını belki o bile şaşırtır bünyeni ayran aşı şeysine gerek kalmaz:)
kaymağı reçeli softaya bile koymıycan bacım. Ama kıyamammm kii, regl olmuş :44: Ay kafam karıştı, ya kızıcaaaam yada üzüntümden bi kaavnoz nutella alıp geliceeem. Ama söz ver beraber yicez :)sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1litre su içtim şuana kadarda
amiiiiin. Benimde cmt tartılma günüm. Ozamaan ikimiz içinde hayırlısı olsun dıyeyım.allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.amin :)
buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
kahvaltini begendimmm
cok az yemissin demek ki mide kücülmüs
AMINNNNNNNNNN insallah kabul olur
baya az yemişin bu sabah,dünü dengelemeye çalışıyon hehaldeSabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1Litre su içtim şuana kadarda
Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
harika bir menü, çikolata da bu güzel menünün süsü olsun ben de bitter hastasıyımdır ama diyetteyim ya frenliyorum kendimi inşallah haftaya kuzenler beni bol bitterli browni ile karşılamazlarDünün Özeti
Sabah 07.30: 1dilim çavdar ekmeği,biraz krem peynir,biraz zeytin ezmesi,minicik bi dilim light beyaz peynir 3çatal patatesli yumurta bikaç dilimde söğüş salatalık yedim
saat 9.00: 1fincan sade nescafe
Ara 11.00: bir avuç sarı leblebi,1tane bitter çikolata(yani şu kutuda ikramlık olanlar varya öyle bitane yani minik bişey)
Öğle 14.00: etli türlü yemeği,pırasa yemeği (ikisi bi kahvaltı tabağı etti yanyana koydum yedim),yoğurt
Akşam 19.00: kepek ekmeğine ızgara tavuk sandviç bol yeşillikli ve kaşarlıydı,1çay,gün boyunca toplam 2,5 litre su ve bir fincan limonlu yeşil çay
Buarada ablamın doğum gnünü pastasız atlattım ve çıkışta ıslak hamburger yediler ben yemeğim :) ama daha haftasnuda kutlicaz umarım bi pasta kazasına kurban gitmem:)
kız ben de dün yoktum bakıyorum topikler hep sessiz kalmış yaaaa şaşırdım vallanerdesiniz yaa hiçbi günlükte kimse yok canım sıkıldı burdaaaa:)lkim kızcak şimdi bana tramisu yedim diyeeee
KIIIIIIIIIIIZ SEN VARYA SEEEEN
AY BİDE DEMEZ Mİ AACIM SIKILDIM KİM TRAMİSU YEDİM DİYE BANA KIZICAK DİYE.
GELDİM YAVRUM DUR SEN GELDİM BEN. TERLİK Mİ FIRLATSAM OKLAVAMI BİLEMEDİM.
Öğlen 12.45 : 2dilim dana rosto püre eşliğinde (püre 2kaşık falandı cimriler az koymuş) ha yanı verseler yiceeeeeeen
,2tane zeytinyağlı sarma(bi cimrilik örneği daha), kac tane vercekelrdi bi kazan mı?
2çatal şakşuka(bu benim cimriliğim yağlı diye az yedim) şakşukanın ne oldugunu bilmiyordum.netten baktım bildiğin kızartmaymış. aaaay bide şakşuka yemiiş. bide yazmış 2 çatal diyee. yemesen nolurdu? okadar göklere çıkardık. senı sectık dedık. süpersın orneksın dedıııık. zaten kahvaltıda yok. neyse yemedıklerın degıl yedıklerın ılgılendırıyor suan.
odana git cezalısın..
ay acaba akşam yediklerimi iç yazmasammııkiii bugün iç doymuyorum ben kahvaltı ve araları kaçırdığım için neyse yarın cok dikkt etcem
akşam 19.30: fırında bonfile (patatesli),3 dilim eski kaşar,toplam 2bucuk litre su
oh valla azarlar havada uçuşmuşbomfile iyide patates ne oluyo şekerim hele o kaşar ne oluyoo hemde 3 dilim
hani salata nirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?