Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

naptın kız sennn
kınıyorum seni
başkada bişe sölemiyorum

yandın sen pembiş ben dün bir tatlı kaşığı kabak tatlısı yemiştim sende bugün tiramüsü yiyelim anam yiyelim bu gidişle biz biraz zor açarız form koruma topiği
başarı öykülerimizde unut gel yanıma beraber ağlıyak

Yokluğunuzu fırsat bildim yedim:)Valla püreyide sarmayıda önüme bi kazan koysalar yerdim ama püreyi benim kadar güzel yapamamıslar:) Ayrıca ekmek yemedim onu nie sölemiosunuzzz

naptın kız sennn
kınıyorum seni
başkada bişe sölemiyorum

Hadi hadiiii önünde o tatlı dursa bi lokmada yutuverirdin.Hem azcık bişeydi kahvaltı etmedim onun yerine saysanız olmazmı.Ah siz bi kaçamak yapın ben size sorcam.Hem ben regliyim bana bişey olmaz metabolizmam çok çalışıo bugün:)Kilo bile verrim hihaha

şimdi böle arada yapmassak zayıfladığımız zaman en ufak bi yemede ayı gibi oluruz oyüzden pek vicdan azabı çekmedm yada reglme güveniorum ahahaahahah Ayrıca başarcaz tamammı ben bikere haftaya ayran aşına başlıorm tartıda iki kilo az görüncem:)

ayran aşı da ne kız

tebrik ediyorum seniii
herşeye bi kılıf bulmuşsun
regli bahane yemekler şahane
bide ekmek yemedim diyon,onuda yeseydin.
kahvaltı etmediğin iyi olmuş ,biraz kurtarmışsın

ama haklısın dolma ,rosto deyilde
tiramisuyu ham yapar yutardım

aaaaaaaaaaaaaaa bakıorum da tıramusular sarmalar pureler hava da ucusmus hadı bakalım leslıe teyzenın kollarına o zaman

ay acaba akşam yediklerimi iç yazmasammııkiii bugün iç doymuyorum ben kahvaltı ve araları kaçırdığım için neyse yarın cok dikkt etcem

akşam 19.30: fırında bonfile (patatesli),3 dilim eski kaşar,toplam 2bucuk litre su

bomfile iyide patates ne oluyo şekerim hele o kaşar ne oluyoo hemde 3 dilim
hani salata nirde

hii nasıl dövmüşler seniiii kıyamaaam demek isterdim ama kıyacağımmmmmm yok yok hemen bugüne toplarsın kendini pembepaltocum sıkma canını belki o bile şaşırtır bünyeni ayran aşı şeysine gerek kalmaz:)

ay resmen dün bi patlamaydı kılıflarda havada uçuştu bahanesiz yemekmi olur kız:)

aaaaaaaaaaaaaaa bakıorum da tıramusular sarmalar pureler hava da ucusmus hadı bakalım leslıe teyzenın kollarına o zaman
Leslienin çakması oldu biraz benim yaptıgım az biraz yerinde koşmaca ac biraz salonda yuvarlak koşmaca birazda leslie hareketleri baya yoruldum.Umarım işe yaramıştır.

hani salata nirde
Kız dünyayı yedim bide salatamı yiyim ama bugün çok hafif yiycem haftasonu kuş gibi hafif olup uçucam:)

heheheh gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler güldüm sana aldım kalorileri:) neyse bugüne bakıcaz artık:) dediğin gibi bünyemde şaşırmıştır belki en iyisin ben sk sk şaşırtıyım kendimi ehehehhe

Sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1Litre su içtim şuana kadarda

Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi

kahvaltini begendimmm
cok az yemissin demek ki mide kücülmüs
AMINNNNNNNNNN insallah kabul olur

yandıkı ne yandı. Eee gulme komsuna gelir basına... (banada az kaldı bekliyorum yani) hepiniz birden çullanıcaksınız.
aaaay regl bıtsın bı kaçaak yap bak ozaman napıyorum
akşam yemeğine bişey demiyorum ekmek yememiş patates yemişsin. Suda gayet güzel içilmiş.

kaymağı reçeli softaya bile koymıycan bacım. Ama kıyamammm kii, regl olmuş :44: Ay kafam karıştı, ya kızıcaaaam yada üzüntümden bi kaavnoz nutella alıp geliceeem. Ama söz ver beraber yicez :)
allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.amin :)
buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
amiiiiin. Benimde cmt tartılma günüm. Ozamaan ikimiz içinde hayırlısı olsun dıyeyım.

baya az yemişin bu sabah,dünü dengelemeye çalışıyon hehalde
aferim böle devam...

aminnnnnnn...

öğlen 12.45 : 2adet haslanmış tavuk butu yanında yarım paşl. patates vardı ve haşlanmış ıspanak (yoğurtlu),1 dilimde kepek ekmeği
Buarada bunlarla birlikte fırın sütlaç ve su böreği siparişide verdim ama onları yemiycem ablama götürcem ben zayıflamaya o kilo almaya çalışıoda:)

harika bir menü, çikolata da bu güzel menünün süsü olsun ben de bitter hastasıyımdır ama diyetteyim ya frenliyorum kendimi inşallah haftaya kuzenler beni bol bitterli browni ile karşılamazlar
minikk gibi ben de seni seçtim pikaçu!!!! (minikkim çaldım:))

harikasın ne diyeyim afiyet olsun

menün güzel sabah da bence iyi yani aç kalmamışsın en azından
nerdesiniz yaa hiçbi günlükte kimse yok canım sıkıldı burdaaaa:)lkim kızcak şimdi bana tramisu yedim diyeeee
kız ben de dün yoktum bakıyorum topikler hep sessiz kalmış yaaaa şaşırdım valla

oooooooooooooooooooooooooooooo pembepaltom yemişsin fırçayı valla minikkten korktum
hani salata nirde
oh valla azarlar havada uçuşmuş
pembem bunlar meydanı boş buldular ya hemen saldırmışlar yaaaa
çekiliiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn bakiyim ben geldim, yettim bacım geldim seni kurtarmayaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…