Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Bne de leslie yapcam sana söz. H.sonu giremem nete ama pzt. tüm bildimlerimi yapcam. Ara yedim şimdi mısırpatlağı diyet:)

cuma
Akşam 20.00: 4kaşık bezelye ve sucukluyumurta(ayy cokcanım cekmişti yemesem iyiydi)

cumartesi

sabah: kahvaltı,2 dilim (etimekkadar) kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,3kaşık müsli,ve tam hatırlamadığım biraz kahvaltılık çeşidi
Akşam 18.00 : 1kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği ve salata
Ara 11.00-12.00 gibi: kavun ve gün biteeeeer ay pardon pardon 1 tane lokum yedim ve yatmadan az nesquikli süt içtim:)

pazar 11.00: 2 dilim beyaz ekmek(arkadaşımda kaldım mecburen yedim),bikaçç parça sucuk,omlet ve bir dilim beyaz peynir

Günün Özeti

Sabah 11.00: 2 dilim beyaz ekmek(arkadaşımda kaldım mecburen yedim),bikaçç parça sucuk,omlet ve bir dilim beyaz peynir ,domates salatalık

Ara : yarım şekerli Türk kahvesi

Akşam 19.00: 5kaşık bezelye yemeği,4kaşık yoğurt,koca bir fincan yeşilçay

menüyü begendim canimmm afiyet olsun

Günaydınnnnnn

Haftasonu kaçaklığımın sonunda yine aranıza döndüm.Hayret bu sefer haftasonu çok kaçamak yapmadım şaşırdım kendime.Daha doğrusu yapmak istedimde ne hikmetse ortam buna el vermedi.Erkek arkadaşıma gel iskender kebap falan yiyelim dedim.Yok onlar sağlıksız dedi çorba içip salata yedik:) Asla iskender varken tercih edeceğim bi yemek değildi ama iyi yapmışız :) Aranıza grurla geliyorum tekrar.EEEEEE bugün ne yiycezzz.Tam bi çile şu ne yiycem derdi.Neyse şimdilik sabahki menümü yazıyım.

Sabah 7.00 : 5 dilim sucuk(büyük dilimdi),Yumurta,2dilim beyaz ekmek(çavdar kalmamış evde),1çay kaşığı falanda reçel,3tane yeşil zeytin

Günaydıın koç
Mutlu, bomba gibi bir hafta hepimizin olsun. Menülerimiz az kalorili olsun bide gitsin bu göbüşler.
öpüldünnnn

hey hey hey heyyyy ben geldim ben geldim ben geldim cnım pembepaltom ben geldim heeeey heeeey
nasılsın bakalım ?? menülere bakıyorum gayet güzel gidiyorsun dayak atmalarda da diper günlüklerde gördüm formun yerinde hiç acımıyorsun:)
ama ben çok çok çok özledim seni de hepinizi de:) artık hissediyrum baya uzun süreliğine burada olacağım:) benden kaçış yokkk:)

Hafta sonu hepimizin dengesi şaşıyoBende öğünlerimi atladım canım ve günlüğümü ihmal ettim(((Ama diyetimi etkileyek şeyler yemedim.Üşenitorum yazamaya günlüğüme.

Anammmmm kimler gelmişşş hoşgelmiş bende seni özledim canım bidaha kaçmak yok tamammı yoksa sende dayaklardan nasibini alırsın:)
Hafta sonu hepimizin dengesi şaşıyoBende öğünlerimi atladım canım ve günlüğümü ihmal ettim(((Ama diyetimi etkileyek şeyler yemedim.Üşenitorum yazamaya günlüğüme.

bende haftasonu yazmaya üşeniyorum kim kalkıcakta bilgisayarı açıcakta falan diyorum:)

of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

off derken bi derdin varsa bir derdim var köşesinde paylaşabilirsin burası diyet günlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…