- Konu Sahibi pembepalto
-
Koçluk yaparken belki kendimide gaza getirebilirim.buarada evde bu smiledaki çemberden var hulohoptu sanırım adı ama hiç yapmayı beceremiyorum.Bunu yaparken kendimi deli gibi hissediyorum ama acaip terletio hemde egleniyorum akşam bundan yapıyım bari hareketsizlikten iyidir.
ara18.00: 1avuç leblebi bu saate kadarda acıktım toplam beş kuru incir yeedim
Günün Özeti
Sabah 11.00: 2 dilim beyaz ekmek(arkadaşımda kaldım mecburen yedim),bikaçç parça sucuk,omlet ve bir dilim beyaz peynir ,domates salatalık
Ara : yarım şekerli Türk kahvesi
Akşam 19.00: 5kaşık bezelye yemeği,4kaşık yoğurt,koca bir fincan yeşilçay
menüyü begendim canimmmafiyet olsun
Günaydıın koç
Mutlu, bomba gibi bir hafta hepimizin olsun. Menülerimiz az kalorili olsun bide gitsin bu göbüşler.
öpüldünnnn
aferin aferin 5 kuru incir ara öğününü geç yapmıyormusun canım
Günaydınnnnnn
Haftasonu kaçaklığımın sonunda yine aranıza döndüm.Hayret bu sefer haftasonu çok kaçamak yapmadım şaşırdım kendime.Daha doğrusu yapmak istedimde ne hikmetse ortam buna el vermedi.Erkek arkadaşıma gel iskender kebap falan yiyelim dedim.Yok onlar sağlıksız dedi çorba içip salata yedik:) Asla iskender varken tercih edeceğim bi yemek değildi ama iyi yapmışız :) Aranıza grurla geliyorum tekrar.EEEEEE bugün ne yiycezzz.Tam bi çile şu ne yiycem derdi.Neyse şimdilik sabahki menümü yazıyım.
Sabah 7.00 : 5 dilim sucuk(büyük dilimdi),Yumurta,2dilim beyaz ekmek(çavdar kalmamış evde),1çay kaşığı falanda reçel,3tane yeşil zeytin
hey hey hey heyyyy ben geldim ben geldim ben geldim cnım pembepaltom ben geldim heeeey heeeey
nasılsın bakalım ?? menülere bakıyorum gayet güzel gidiyorsun dayak atmalarda da diper günlüklerde gördüm formun yerinde hiç acımıyorsun:)
ama ben çok çok çok özledim seni de hepinizi de:) artık hissediyrum baya uzun süreliğine burada olacağım:) benden kaçış yokkk:)
Hafta sonu hepimizin dengesi şaşıyoBende öğünlerimi atladım canım ve günlüğümü ihmal ettim (((Ama diyetimi etkileyek şeyler yemedim.Üşenitorum yazamaya günlüğüme.
of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Öğlen 13.45 : 1kase brokoli çorbası,mevsim salatası(havuç,kırmızı lahana,göbek,limonsuyu)
afiyet olsun canım menün gayet güzel brokolinin haşlamasını çok severim ama çorbasını hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?