Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Tatlım ben leblebye özellikle beyaz olan başladım mı bırakamıyorum çekirdek gibi senin tane hesabına çok imrendim walla Günlüğüme yaptığın yorumlar için saol koç. SENİ SEVİYORUMMM

bisey sorcam bu nesfit ne oluyor:26::26:

kahvalti etmedinmiiiii pembemmmm:26:

Nestle nesfit bildiğin tam tahıllı mısır gevreği ve ya corn flakes benim yediğimin içinde kuru meyvelerde vardı cok doyurucu oluyo zaten bu benim kahvaltımdı canım pazartesi koca tabak patates kızartmasını yiyince bi kaçgndür daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.

Öğle 12.30 : güveçte etli sebze(malesef sebzeler kızartmaydı),yoğurtlu brokoli,2kaşın zeytin yağlı barbunya,5kaşık falan yoğurtlu makarna,1minnoş dilim kepek ekmeği

Böyle yanyana yazınca çok durduğuna bakmayın.4çeşit yemek getirdikleri için az az oluo

Tatlım ben leblebye özellikle beyaz olan başladım mı bırakamıyorum çekirdek gibi senin tane hesabına çok imrendim walla Günlüğüme yaptığın yorumlar için saol koç. SENİ SEVİYORUMMM

Burda birbirimizde destek için varız canım teşekkür etmene gerek yok.Bende de önüme koyulan şeyi bitirme hastalığı var bu yüzden evde buzdolabı poşedine 5 leblebi 1 kuru kayısı falan koyuyorum ozamanda yicek başka bişey olmadığı için yemiyorum. Bende seni seviyorum canım.Ayrıca leblebiyi sevmem normalde ama sanırım kalorisi az ve tıkıo ondan leblebi getiriyorum yanımda.

Günün Özeti

Sabah 07.30 : 1kase nesfit tam yağlı süt ile birlikte

Ara 11.00 : 1tane form çubuk krakerin yarısı,4tane sarı leblebi,1fincan sade nescafe

Öğle 12.30 : güveçte etli sebze(malesef sebzeler kızartmaydı),yoğurtlu brokoli,2kaşık zeytin yağlı barbunya,5kaşık falan yoğurtlu makarna,1minik dilim kepek ekmeği

Akşam 18.00 : Karalahana çorbası,birazda mevsim salatası

Veeeeeee Süprizzzzzzzzzz

Demin tartıldım tok karnıma 59.300 çıktım yani acaba aç karnıma 58.700 falanmıyım olmasamda tok olup 58e bukadar yaklaşmak süperrrr.
Buarada yarın sabah hastaneye gidip tahlil yaptırcam.Kahvaltımı edemicem demektir bu umarım öğlen abartmam.

bende vermiş miyim acaba yarın sabah görcez.
Afiyet olsun
Tekrar tebrikler...

Leslie yi indirdim bi gazla hemde 64dakika olanı ama bu hayat spor yapmamı istemio.İndirdiğim şey sadece leslie teyzenin sesiymiş görsel yol sinir oldum heyecanla bekliodum oysaki

vay kaçamk heee seni seniiiiii
ne yazık ki bugün bende yedim kızartama
bari yarın bende dikkat edip dengeliyim

inş. pempişim bekliyorum yarın

vay kaçamk heee seni seniiiiii
ne yazık ki bugün bende yedim kızartama
bari yarın bende dikkat edip dengeliyim

inş. pempişim bekliyorum yarın

Kaçamağa rağmen 58.700ü görmek süper çok mutluyum.Evet bugün aç karnına kıyafetli tartıldım 58.700 cıktım resmen akşam yemeğini çorba ve salatayla geçiştirmek işe yaradı çok mutluyum.Hedefime bi ulaşsam sonra o hedefide aşşağa çeksem dahada zayıflasaam=) Buarada abim bana dedi ki bizim ailenin en şişkosu sendin,sen baya zayıfladın şimdi benim dedi.Hem komiğime hem hoşuma gitti buarada kendisi şişko falan deil cok minik göbei var.Annem gibi 50 kilo olsam tam taş olcam=) (Buarada yazmayı unutmusum dün gece bikaç karışık patates salatası yedim)

Son düzenleme:
Kahvaltımı 12.30 da yaptım.kepek ekmeğine domatesli kaşarlı sandviç ve çay.Çok acıkmyım diyede hastanenin ordan muz ve mandalina aldım acıkınca yiycem

13.45 : sade Türk kahvesi

harika gidiyorsun canım
iradenden accukta bağa yolla kız

Hahahahahahahah tickerine koptummm kız hem güzel hem espirili Bayıldımmm resmen.Kız senden ala iradelimi var mis gibi spor yapıosun.Bende dün az çıktım ya sabah daha az çıkıyım die 20 dakka yerimde yürüdüm tempolu garip garip hareketler yaptım maksat spor olsun.Sen ne zaman tartılcan canım.

canım iyi hoşta nie kıyafetle tartıldın,kıyafetsz çamaşırlarınla tartıl.
58 buçuk u görürüdün kesiin.
ben tartının önünde soyunup tartılıyom
demek annen 50 kg
insanı bunalıma sokar vallayii

harika gidiyorsun canım
iradenden accukta bağa yolla kız

tickerine bayıldım,şu ticker işini ben beceremedim:44:

Ben genelde tartıda çok çıkınca önünde soyunmaya başlıorm bi kazak çıkarıorum ilk aa yinemi fazla cıktım bir bir soyunmaya başlıorum çok komik oluo:)
Annem bunalıma sokmuyo çok avünürüm hem cok güzel hem çok genç duruo abla kardeş falan sanıolar hep:) Ama bazı densizler eskiden a bu sana benzemio sen zayıfsız o şişko diolardı ozaman sinir oluodum.

vayy gerilerrrr
zayıfların,zayıf
tombişlerin,tombiş çocumu oluyomuş.
alakaya maydonoz yaneee

ya zaten öyle bi mantıkta kuruosan az akıllı olsana ablam 43 kilo ben ise tombiktim yani:) ayrıca annem geçenlerde dediki benim suçum ben seni milüpalarla büyüttüm zaten uslu bebektin ağzına tıkıp tıkıp duruodum bıraktıgım yerde öyle oturur kalırdın dio ahahah çok güldüm yaa:)

spor filan kalmadı anacım hastalık ustalık derken heee dün halı sildim ama
ay kızlar giremiyorum pek salıya kadar bana müsade ananemin mevlüdü var dı dün
52 sinide yapıcaz babamın hastane işleri kızımıda pazartesi götürücem yani salı gününden itibaren aranızdayım inşallaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…