- Konu Sahibi pembepalto
-
bisey sorcam bu nesfit ne oluyor:26::26:
kahvalti etmedinmiiiii pembemmmm:26:
Tatlım ben leblebye özellikle beyaz olan başladım mı bırakamıyorum çekirdek gibi senin tane hesabına çok imrendim wallaGünlüğüme yaptığın yorumlar için saol koç. SENİ SEVİYORUMMM
Günün Özeti
Sabah 07.30 : 1kase nesfit tam yağlı süt ile birlikte
Ara 11.00 : 1tane form çubuk krakerin yarısı,4tane sarı leblebi,1fincan sade nescafe
Öğle 12.30 : güveçte etli sebze(malesef sebzeler kızartmaydı),yoğurtlu brokoli,2kaşık zeytin yağlı barbunya,5kaşık falan yoğurtlu makarna,1minik dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00 : Karalahana çorbası,birazda mevsim salatası
Veeeeeee Süprizzzzzzzzzz
Demin tartıldım tok karnıma 59.300 çıktım yani acaba aç karnıma 58.700 falanmıyım olmasamda tok olup 58e bukadar yaklaşmak süperrrr.
Buarada yarın sabah hastaneye gidip tahlil yaptırcam.Kahvaltımı edemicem demektir bu umarım öğlen abartmam.
bende vermiş miyim acaba yarın sabah görcez.
Afiyet olsun
Tekrar tebrikler...
Nestle nesfit bildiğin tam tahıllı mısır gevreği ve ya corn flakes benim yediğimin içinde kuru meyvelerde vardı cok doyurucu oluyo zaten bu benim kahvaltımdı canım pazartesi koca tabak patates kızartmasını yiyince bi kaçgndür daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim cnm.İnşallah sende vermişsindir.Ben öyle tartılma gününe falan uyamıorum.Hangi gün hafif hissedersem o gün tartılıyorum.Umarım yarın sabah tartıldığımda 58leri görürüm.
vay kaçamk heee seni seniiiiii
ne yazık ki bugün bende yedim kızartama
bari yarın bende dikkat edip dengeliyim
inş. pempişim bekliyorum yarın
harika gidiyorsun canım
iradenden accukta bağa yolla kız
Kaçamağa rağmen 58.700ü görmek süper çok mutluyum.Evet bugün aç karnına kıyafetli tartıldım 58.700 cıktım resmen akşam yemeğini çorba ve salatayla geçiştirmek işe yaradı çok mutluyum.Hedefime bi ulaşsam sonra o hedefide aşşağa çeksem dahada zayıflasaam=) Buarada abim bana dedi ki bizim ailenin en şişkosu sendin,sen baya zayıfladın şimdi benim dedi.Hem komiğime hem hoşuma gitti buarada kendisi şişko falan deil cok minik göbei var.Annem gibi 50 kilo olsam tam taş olcam=) (Buarada yazmayı unutmusum dün gece bikaç karışık patates salatası yedim)
harika gidiyorsun canım
iradenden accukta bağa yolla kız
canım iyi hoşta nie kıyafetle tartıldın,kıyafetsz çamaşırlarınla tartıl.
58 buçuk u görürüdün kesiin.
ben tartının önünde soyunup tartılıyom
demek annen 50 kg
insanı bunalıma sokar vallayii :
Ben genelde tartıda çok çıkınca önünde soyunmaya başlıorm bi kazak çıkarıorum ilk aa yinemi fazla cıktım bir bir soyunmaya başlıorum çok komik oluo:)
Annem bunalıma sokmuyo çok avünürüm hem cok güzel hem çok genç duruo abla kardeş falan sanıolar hep:) Ama bazı densizler eskiden a bu sana benzemio sen zayıfsız o şişko diolardı ozaman sinir oluodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?