Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Dünün özeti

Sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi,2bardak çay,2çatal beyaz peynir(kk danda az,ekmeklerimde etimek kadardı)
Ara: 10 tane sarı leblebi
Öğlen 12.45 : kepek ekmeği arasına kaşarlı ızgara tavuk ve bol yeşillik,çay ve 1 fincan beşi bir yerde çayı

Ara 17.25: 1tanecik muz

Akşam 20.00: 4 yk bulgur pilavı,1kase pulbiberli yoğurt,1 fırında tavuk pirzola,1bardak ayran,biraz salata

Toplam 2litre su

Sabah 07.30 : 2 dlim çavdar ekmeği( 1bucuk etimek kadar),biraz lor peynir,2çatal beyaz peynir,birazda tahin pekmez,yarım haşl. yumurta

iyi gidiyorsun afiyet olsun şekerim kıskandım şimdi seni

hiç kıskanılcak bi durum yok öğlen menümü görünce anliycan:)

:))Bu sabah benim aklımdanda tahin pekmez geçtii ama ben onun yerine 2 çatal helva yedim..

en azından seçim yapmışsın ikisinide yememişsin bravo :)

öğle 13.30 : mantar çorbası, zeytin yağlı salata tabağı (hafif olsun die verdiğim bi siparişti nerden biliyim içinde müşver patlıcan kızartması falan olduğunu bunların yanı sıra yoğurtlu kereviz salatası,yoğurtlu havuç,yoğurtlu kabak,mercimek köftesi,domatesli patlıcan biberli kızartma vardı,1de minik zeytinyağlı dolma)Kendimi gün e gitmiş gibi hissettim

ne yapmışlar öyle abartmışlar resmen:) zeytin yağlı salata tabagı deyince aklıma yeşillikler gelir benim.Yazık sana yesen bi türlü yemesen bi türlüBenim burdan canım istedi valla(

zeytin yağlı salata tabağı değilde zeytinyağlı meze tabağı olmuş buuuu

Dünün Özeti:

Sabah 07.30 : 2 dlim çavdar ekmeği( 1bucuk etimek kadar),biraz lor peynir,2çatal beyaz peynir,birazda tahin pekmez,yarım haşl. yumurta

öğle 13.30 : mantar çorbası, zeytin yağlı salata tabağı (hafif olsun die verdiğim bi siparişti nerden biliyim içinde müşver patlıcan kızartması falan olduğunu bunların yanı sıra yoğurtlu kereviz salatası,yoğurtlu havuç,yoğurtlu kabak,mercimek köftesi,domatesli patlıcan biberli kızartma vardı,1de minik zeytinyağlı dolma)

Akşam 19.30 : Zeytinyağlı bamya,2kaşık bulgur pilavı,1dilim kepek ekm.,Yoğurt
Kaçamak: 1 ısırık çikolata yetmedi bir minik dilimde bitter yedim

Toplam su: 2 litre

Sanki gün içerisinde cok az yemişim gibi bide kaçamak yaptım:) Ama bugün toparlıycam inşallah

ne yapmışlar öyle abartmışlar resmen:) zeytin yağlı salata tabagı deyince aklıma yeşillikler gelir benim.Yazık sana yesen bi türlü yemesen bi türlüBenim burdan canım istedi valla(

Valla sipariş vermişim bidefa mecbur yedim zaten böyle şeyleri çok severim bidaha zeytinyağlı dediklerine kanmam :)

zeytin yağlı salata tabağı değilde zeytinyağlı meze tabağı olmuş buuuu

Valla hemde fenaaa olmuşşş bayılırım mezeye zatenn:)

canım benimmmm
nasılsın? Ben buara hiç kg veremiyorum hiç hemde kilo bile aldım 1 kg. senin nasıl gidiyo bakiim artık daha çok yazcam buraya

Mrb arkardslar bnde aranıza katıldım .dıyet gunlugu kelımesı gecınce ıste bnm yerım burası dedım. Gercekten cok ıse yarıyor. Bnde 1 ay once diyetısyene gtttım 71.1 kg 3 hft snr 70.1 cıktım 1 kılo gıtmıs hemn ertesı gunu spor salonuna yazıldım .orda hoca eslıgınde spor yapıyrum ama suan heryerım tutulmus dayak yemıs gbı. Hftada 4 gun gdıcem 1 saatı gcıyr cesıtlı aletlere bınıym ve ınsaalh yaza kdr 53 kılo olurum .artık bıktım bu kılolardan bırbırımıze derstek verelım

canım benimmmm
nasılsın? Ben buara hiç kg veremiyorum hiç hemde kilo bile aldım 1 kg. senin nasıl gidiyo bakiim artık daha çok yazcam buraya

İyiyim tatlım sen nasılsın? Umutsuzluğa kapılmak yok.Bende uzun zamandır başlarda verdiğim gibi kilo veremiyorum.Birkaç haftada sadece yarım kilo verdim 59um şuan ama napalım kilo vermiyoruz diye eski çok yeme düzenine dönmememiz lazım.Daha çok azimli olmalıyız.Yağ mı yaman biz mi yaman hırs yapıp bunu görelim.Hemen aldığın bir kiloyu ve dolayısıyla yaptığın kaçamakları unutup sağlıklı beslenmemize,sporumuza,suyumuza dikkat ediyoruz veee gramm gram eriyoruz tamammı?

Benım yerım ykmuu burda kılo 71 .dytısyen ve spora bsladım yaza kar ınsaalh 52 olucm

Hoşgeldiiinnn.Yerin olmaz olur mu erimek yağlarından kurtulmak isteyenleri biz günlüğümüzde baş köşeye oturtuyoruz.Bu kararlığınla devam edersen zaten deil elli kilo kırklı kiloları bile görürsün.Spor yapıyormuşsun zaten yemeklerinide sağlıklı ve hafif yersen hızla uzaklaşır gider o kilolar.Menülerini takip edicem eksiksiz yaz ve zayıflamanın keyfini çıkarrr:)

Teşekkür ederim bitanem saol. Zayıflayınca birlikte kutlayalım sen de benim motivasyon koçum ol

Koçluk yaparken belki kendimide gaza getirebilirim. buarada evde bu smiledaki çemberden var hulohoptu sanırım adı ama hiç yapmayı beceremiyorum.Bunu yaparken kendimi deli gibi hissediyorum ama acaip terletio hemde egleniyorum akşam bundan yapıyım bari hareketsizlikten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…