- Konu Sahibi pembepalto
-
iyi gidiyorsun afiyet olsun şekerim kıskandım şimdi seni
:))Bu sabah benim aklımdanda tahin pekmez geçtii ama ben onun yerine 2 çatal helva yedim..
hiç kıskanılcak bi durum yok öğlen menümü görünce anliycan:)
en azından seçim yapmışsın ikisinide yememişsin bravo :)
öğle 13.30 : mantar çorbası, zeytin yağlı salata tabağı (hafif olsun die verdiğim bi siparişti nerden biliyim içinde müşver patlıcan kızartması falan olduğunu bunların yanı sıra yoğurtlu kereviz salatası,yoğurtlu havuç,yoğurtlu kabak,mercimek köftesi,domatesli patlıcan biberli kızartma vardı,1de minik zeytinyağlı dolma)Kendimi gün e gitmiş gibi hissettim
ne yapmışlar öyle abartmışlar resmen:) zeytin yağlı salata tabagı deyince aklıma yeşillikler gelir benim.Yazık sana yesen bi türlü yemesen bi türlüBenim burdan canım istedi valla (
zeytin yağlı salata tabağı değilde zeytinyağlı meze tabağı olmuş buuuu
canım benimmmm
nasılsın? Ben buara hiç kg veremiyorum hiç hemde kilo bile aldım 1 kg. senin nasıl gidiyo bakiim artık daha çok yazcam buraya
Benım yerım ykmuu burda kılo 71 .dytısyen ve spora bsladım yaza kar ınsaalh 52 olucm
Mrb arkardslar bnde aranıza katıldım .dıyet gunlugu kelımesı gecınce ıste bnm yerım burası dedım. Gercekten cok ıse yarıyor. Bnde 1 ay once diyetısyene gtttım 71.1 kg 3 hft snr 70.1 cıktım 1 kılo gıtmıs hemn ertesı gunu spor salonuna yazıldım .orda hoca eslıgınde spor yapıyrum ama suan heryerım tutulmus dayak yemıs gbı. Hftada 4 gun gdıcem 1 saatı gcıyr cesıtlı aletlere bınıym ve ınsaalh yaza kdr 53 kılo olurum .artık bıktım bu kılolardan bırbırımıze derstek verelım
Benım yerım ykmuu burda kılo 71 .dytısyen ve spora bsladım yaza kar ınsaalh 52 olucm
pembepaltocum
nolur benimle özel ilgilen inan bu sıra ii değilim
Sen yeterki iste canım ilgi sonsuzz olur merak etme :) Düzenli takip etcem kızcam tebrik etcem gazlicam vee daha neler nelerr =) ama günlüğüne gerekli ilgiyi göster ihmal etme
Teşekkür ederim bitanem saol.Zayıflayınca birlikte kutlayalım sen de benim motivasyon koçum ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?