Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

ahahah bayıldım sizin tatlı atışmalarınıza Allah ağzınızın tadını bozmasın canım:) ama haklı yani ben şimdiden iddayı kaybettim gibi 14 günde 4 kilo veremiceme göre baştan kabullendim yenilgiyi:)

tatlım bu tartı muhabbeti sadiyemle denizeliklimde de baya bi döndü koptuk hatta istersen onları oku anlıcan ne demek istediğimi
:18: ah keşke biride bana aşure getirse olsada yesem
ben bilmiyorum pişirmeyi saolsun komşularımda da hiç iş yok

pembişim benim yerimede ye 2 kaşık yummmyyy
ah bebeğim kıyamam sana ya biz yemekleri iyi kötü yazıyoruz diyetteyiz ya nasılsa aç kalıyoruz az yiyoruz diyoruz ama sen hamiş olarak canın çekiyor sen bize fazla takılma ya da canın ne çekiyorsa git hemen al ya da aldırıp ye tmm mı???
kısma kendini

boşver verme ebat falan
ben de aşure günü karnımı aşure ve keşkekle doyurmayı düşünüyorum bu arada o porsiyon ne büyüklükte bir porsiyonmuş ki 554kalori aldırıyormuş....:44: o zaman bnm yediklerim günlük 3000kalori falan olur düşünsene 4-5 kase aşure+2-3 kase keşkek??? ki o gun bu olacak daha aşagısı kurtarmaz bu arada bu kısıtlanmış halim olacak bi de kısıtlanmasam ohhhhhhhh artık siz düşünün bir aşure aşığı olarak bni her aşure de kesmiyor kendi usulumuzce pişirdiğimizi seviyorum bakalım o gün napcaz???

tatlım tvde her duyduguna inanma bence
çünkü bnm diyetisyen bana gece 22:00de ara olarak meyve vermişti ki ben 12-1de yatıyorum demiştim ondan yazmıştı
yatmadan en erken 2,5-3 saat önce yemeyi kesmek gerekir suyu da istediğin kadar içersin ama gece rahatsızlık vermemek için az da tüketebilirsin bunun sebebi gece yatıp sabah kalkana kadar ztn bi 7-8 saat aç kalacaksın şekerin düşecek bi de düşünsene gece 1de yatıyorsun akşam 6dan itibaren açsın sabah da 7-8de kahvaltı etsen neredeyse günün yarısını hiç bişey yemeden aç, diğer yarısını da en az 4-5 öğünle dolduruyorsun bu çok dengesiz olmaz mı tatlım????

Son düzenleme:
:) Sağlık olsuun

sağlık olsunda kalori olmasın

evet haklısın canım ama hava kararınca yediğin şeyleri vuct yakmakta zorluk çekiomuş hava kararmasındaaki kıstas saat açısından sanırım.Ben akşam 19.00dan sonra bişey yemediğimi ve gece 1 de yattıgımı ve sabah kahvaltıdada abartmadığımı biliyorum eğerki kahvaltıda abartılırsa o büyük sorun gibi gelio ama tabi dediğin çok mantıklı ben kafama göre bazen yemektn snra ara yapıorm bazen yapmıorm

ana kalorisi ne kadar yüksekmiş öle aşurenin şok şok şok

hakket yaa bak iyikkide yememişsin sen kurtardın paçayı:)

Son düzenleme:
Öğlen 13.00 : kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost,çay (öğlen ne yiycem die tam bir saat düşündükten sonra bunları yemek komik oldu tabi:))

16.30 : white chocolate mocha içtim birazcık kalorili sanırsam ama ara niyetine olsn zaten akşamda cok hafif yemeği düşünüyorum dengeler artık

Dünün Özeti

Sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,çay,beşi bir yerde çayı

Ara 11.15 : 1avuç sarı leblebi

Öğlen 13.00 : kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost,çay
16.30 : white chocolate mocha içtim

Akşam 18.40 : 1kase mercimek çorbası

Pazartesi günü yenen 2kase aşurenin acısı salı çıkar.Hatta çarşambada çıkar bugünde az yiycem.

Günaydın kızlaaaaaaar, az kalorili günler bizlerin olsunnnn

Sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi,2bardak çay,2çatal beyaz peynir(kk danda az,ekmeklerimde etimek kadardı)

günaydın kızlaaaaaaar, az kalorili günler bizlerin olsunnnn

sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi,2bardak çay,2çatal beyaz peynir(kk danda az,ekmeklerimde etimek kadardı)

yaaa ama bu benim kahvaltım ama yaaaaaa Kıskaaaaanc pempiiiş.

Naber fıstığım? ıhmal ettım siziz. şimdi bı bolsuk buldum bakıym dedim. çok yoğunum çook.

yaaa ama bu benim kahvaltım ama yaaaaaa Kıskaaaaanc pempiiiş.

Naber fıstığım? ıhmal ettım siziz. şimdi bı bolsuk buldum bakıym dedim. çok yoğunum çook.

Nolur birazda ben yesem olmaz mı? İyiyim canım sen nasılsın zaten ihmal eden edene yoğunluğu atlat gelirsin tatlım.Sende iyisindir umarım ve poyraz eniştemiizin agzına tıklıklarıyla kilo almıyosundur umarım:)

Canım okadar da kendine eziyet etme alt tarafı 1 kasecik aşure.Sabahları labne yerine beyaz peynir yesen sanki daha ii olacak.labneler çok yağlı değil mi?

Canım okadar da kendine eziyet etme alt tarafı 1 kasecik aşure.Sabahları labne yerine beyaz peynir yesen sanki daha ii olacak.labneler çok yağlı değil mi?

canımm ben peynirden kısmayı sevmiyorum ölçülüde yemeği sevmiyorum.Peynir alttarafı diorum yiyorum:) zaten diğer öğünler hafif geçiceği için kahvaltıda böyle şeylerde sakınca görmüyorum.Hem bir kasecik deil 2 kasecik aşure:)

Son düzenleme:
Öğlen 12.45 : kepek ekmeği arasına kaşarlı ızgara tavuk ve bol yeşillik,çay ve şuana kadar bir litre su 1 fincan beşi bir yerde çayı

:))Bu hafta sonuda biz yapacagız.Bakalım benim iradem nasıl olacak:)

ne yapcaksınız hafta sonu anlayamadım cnm

Bu arada beşibiyerde çayı demişsin canım.Ne özelliği var?

Bende bilmiyorumki diyet gruplarında görüyodum herşez bu çaydan içio bende aldım deedim herkez içiosa bi hikmeti vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…