- Konu Sahibi pembepalto
-
evet arada ödül olabilir ama zayıflama durunca insan sinir oluo o ödüldenmi zayıflamıorum falan diye düşünüyo ayrıca aşurenin ödülleri bitmezki bir kazan diorummmm bir hafta aşure yiyebilirim :):):) şaka şaka yemem :) buaradateşekkür ederim desteğin için umarım sende istediğin kiloya varırsın biz zaten burda yenibaşlayanlara torpil geçiyoruz heryediğine alışma süreci dioruz eheheh bir iki gn abartmamak şartıyla yiyebilirsin:)
:))) Bana kalsa bende yerim tabaklar dolusu aşure.Bende kendime biraz torpil geçiyorum arada ama aslında geçmemek lazımİnşallah o disipline bende kavuşcam.
boğazımı tutsaydım belki yarardı
yok canım bıraktım birazda korktum içinde sinameki bitkisi var sürekli kullanımlarda
yan etkisi oluyormuş bikaç kişiden duymuştum bıraktım bende
başka bir macun buldum içinde sinemaki yok eşime söyledim
bir ay sonra idda sonuçlanınca dedidüşmanın eline mermi veremezmişşşşş
Bir porsiyon aşure 554 kaloriymişşş artık kussamda faydası yok neyse geçmiş olsun bana :) dahada yemicem tövbeler olsunnn
tatlım bu tartı muhabbeti sadiyemle denizeliklimde de baya bi döndü koptuk hatta istersen onları oku anlıcan ne demek istediğimiHaftasonu özet olarak sağlıklı beslendim yine çavdar ekmeğim yemeğimin ölçülerine falan dikkat ettim,beşi bir yerde çayına başladım(işe yarıyomu bilmiyorum ama bende bi deniyim dedim).Birkaç minik çikolata kaçamağım oldu ama sabah vakti yedim (kahve dünyası çikolatası minik bişiy yani),En kötüsü pazar günü oldu sabah yarım dilim çavdar ekmeği,1kk dan az light beyaz peynir,markete gitcektik tok tutsun die bir elma yedim,tabi marketten dönünce canım kahvaltı etmek istedi ve baya baya akşam yemeği yerine kahvaltı ettim(hem pide yedim hemde uzun zamandır böyle cok yememiştim çok oldu).Cumartesi günüde yine ölçülü bir kahvaltı akşam yemeği olarak dolma,et sote,ekşili köfteli çorba oldu.Su pek içmedim.Ara öğün yapmadım.Ama yinede abartım gece atıştırması falan hiç yapmadım.Buarada evde diet yapanlar daha zor bi iş başarıyolar tebrik ederim.500 gr falan vermişim artık 59 kiloyum ama uzunca bi süre tartılmayı düşünmüyorum.Çünkü kafayı yedim sanırım tuvaletten önce tuvaletten sonra açken tokken öylesine falan sürekli tartıdayım :) Kendimi hafif hissedince tartılıp yazcam.
ah bebeğim kıyamam sana ya biz yemekleri iyi kötü yazıyoruz diyetteyiz ya nasılsa aç kalıyoruz az yiyoruz diyoruz ama sen hamiş olarak canın çekiyor sen bize fazla takılma ya da canın ne çekiyorsa git hemen al ya da aldırıp ye tmm mı???:18: ah keşke biride bana aşure getirse olsada yesem
ben bilmiyorum pişirmeyi saolsun komşularımda da hiç iş yok
pembişim benim yerimede ye 2 kaşık yummmyyy
boşver verme ebat falanBende yedimmm hemde ebat ve adet verimicem yedim işte:) şu günlerde az yiyip toparlıcam akşamları bi çorbayla geçiştirmeyi düşündüm bi arkadaşım her öğünde çorba içerek baya zayıflamıştı bide öylemi denesem acabaaa:) evirdim çevirdim bin şekle soktum şu sağlıklı beslenmeyi:)
tatlım tvde her duyduguna inanma benceSabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,çay,beşi bir yerde çayı
Buarada annem artık zorlamaya başladı ondanda ye bundanda ye diyeSabah kahvaltısında ve öğle vakti iyi yemek gerekiyormuş tv de izlemiş akşam 6dan sonra yememk lazımmış ağzıma ağzıma tıkıo yemekleri bende ağzımı kapıyorum.Bugün annemin bana olmayan bi gömleğini giydim şuanda bana boll yuppiiiiiiiiiiiiiii
:) Sağlık olsuun
tatlım bu tartı muhabbeti sadiyemle denizeliklimde de baya bi döndü koptuk hatta istersen onları oku anlıcan ne demek istediğimi
acaba nerde konuştunuz nerde koptunuz hangi günlükte :) bulamadım merak ettim kızzz:) bu şarkıyıda tartıma ve yağlarıma armağan ediyorum
Seninle başım dertte
Ne yapsam bilmiyorum,
Canımdan bir parçasın ,
Söküp atamıyorum.
Bilmiyorum seninle
Sonumuz ne olacak,
Belki bu aşk ölümsüz,
Belki yarım kalacak.
Her Gün değişiyorsun,
Avutuyorsun beni,
Bir bilmece gibisin,
Çözemedim ben seni.
Seninle başım dertte,
Ne yapsam bilmiyorum,
Canımdan bir parçasın,
Söküp atamıyorum.
Bazı gün darılırsın,
Bazı gün barışırsın,
Bazı Günde kaybolur
Hasrete karışırsın.....!!!
Seninle başım dertte,
Ne yapsam bilmiyorum,
Canımdan bir parçasın,
Söküp atamıyorum...
boşver verme ebat falan
ben de aşure günü karnımı aşure ve keşkekle doyurmayı düşünüyorum bu arada o porsiyon ne büyüklükte bir porsiyonmuş ki 554kalori aldırıyormuş....:44: o zaman bnm yediklerim günlük 3000kalori falan olur düşünsene 4-5 kase aşure+2-3 kase keşkek???ki o gun bu olacak daha aşagısı kurtarmaz bu arada bu kısıtlanmış halim olacak bi de kısıtlanmasam ohhhhhhhh artık siz düşünün bir aşure aşığı olarak bni her aşure de kesmiyor kendi usulumuzce pişirdiğimizi seviyorum bakalım o gün napcaz???
bilmiorum valla google amcyasordum 554 kalori dedi ama bence hayvani büyüklükte bi kasedir benim kasem çokta büyük deildi:)(Bir teeesellli veerrrr:):):))
4 5 kaseyi bigünde yemicen heralde canım bak sana bi itiraf ben iki kase yedim patlıodum:) akşam yemeğide yemedim:)
tatlım tvde her duyduguna inanma bence
çünkü bnm diyetisyen bana gece 22:00de ara olarak meyve vermişti ki ben 12-1de yatıyorum demiştim ondan yazmıştı
yatmadan en erken 2,5-3 saat önce yemeyi kesmek gerekir suyu da istediğin kadar içersin ama gece rahatsızlık vermemek için az da tüketebilirsin bunun sebebi gece yatıp sabah kalkana kadar ztn bi 7-8 saat aç kalacaksın şekerin düşecek bi de düşünsene gece 1de yatıyorsun akşam 6dan itibaren açsın sabah da 7-8de kahvaltı etsen neredeyse günün yarısını hiç bişey yemeden aç, diğer yarısını da en az 4-5 öğünle dolduruyorsun bu çok dengesiz olmaz mı tatlım????
ana kalorisi ne kadar yüksekmiş öle aşurenin şok şok şok
günaydın kızlaaaaaaar, az kalorili günler bizlerin olsunnnn
sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi,2bardak çay,2çatal beyaz peynir(kk danda az,ekmeklerimde etimek kadardı)
yaaa ama bu benim kahvaltım ama yaaaaaaKıskaaaaanc pempiiiş.
Naber fıstığım? ıhmal ettım siziz. şimdi bı bolsuk buldum bakıym dedim. çok yoğunum çook.
Canım okadar da kendine eziyet etme alt tarafı 1 kasecik aşure.Sabahları labne yerine beyaz peynir yesen sanki daha ii olacak.labneler çok yağlı değil mi?
:))Bu hafta sonuda biz yapacagız.Bakalım benim iradem nasıl olacak:)
Bu arada beşibiyerde çayı demişsin canım.Ne özelliği var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?