- Konu Sahibi pembepalto
-
17.50: 2kuru incir,7tane sarı leblebi
Sabah 09.15 : kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost,taze sıkılmış portakal greyfurt karışımı
Senin kahvaltın mükemmel bide spordan haber ver bakiiimmm
ayy yok anam yokkk ben spor yapamıorm sevmiyorum spor yapmayı.Yani spor yaparken kaç dakka oldu diye saymamam lazım zamanın akıp geçmesi eğlenmem lazım.Buyüzdende bayadır araştırma içerindeyim hangi sporu yapsam falan diye.Sanırım arkadaşımla yılbaşından sonra yüzmeye yazılıyoruz.Hihih hem kilo vercem hem eğlencem:)
afiyet olsun canım vallahi ben mandalina portakal bahçesinin içinde oturuyorum 1 portakal sıkıp içmiyom haaaaSabah 09.15 : kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost,taze sıkılmış portakal greyfurt karışımı
ayy yok anam yokkk ben spor yapamıorm sevmiyorum spor yapmayı.Yani spor yaparken kaç dakka oldu diye saymamam lazım zamanın akıp geçmesi eğlenmem lazım.Buyüzdende bayadır araştırma içerindeyim hangi sporu yapsam falan diye.Sanırım arkadaşımla yılbaşından sonra yüzmeye yazılıyoruz.Hihih hem kilo vercem hem eğlencem:)
oooo yüzmek süper tatlım. inşallah tez zamanda kurtuluruz da burdan başarı öykülerine taşınırız
afiyet olsun canım vallahi ben mandalina portakal bahçesinin içinde oturuyorum 1 portakal sıkıp içmiyom haaaa
bende spor yaparken sürekli gözüm saatde oluyoo bitürlü zaman geçmiyo ozaman ama yüzme eğlencelidir bütün vücud çalışıyomuş yüzünce
vallahi sen içince canım çekti bahçeden topladım yarın sıkıp içcemİnşallah amin
Saol canım valla bende evde olsam sıkmam üşenirim.Hatta aklıma bile gelmez ki üşeniyim.Dışardan sipariş verdiğim için keyfime göre sıktırıorum.Aslında greyfurtuda hiç sevmem ama metebolizmayı hızlandırıomuş tek başına içemiorum acı gelio.
Yüzme eğlenceli olur heleki arkadasımla 3kat eglenceli olur :)
Öğle 12.30: yarım kase yoğurt çorbası,1zeytinyağlı tabağı(yoğurtlu havuç,3 tane mercimek köftesi,az kısır,az zeytin yağlı pırasa,az börülce,patates salatası) sayınca fazla görünüo ama azcık azcık koymuş cimriler bir servis tabağı falandı 1kaşk kadar koymuşlar hep ama güzel doydum ve cok kalorili olmadı.
ben de spor yaparken ayyy iğrenç gene terledim öykk saçlarım enseme yapıştı ıyyy nasıl da çirkin gözüküyorumdur şimdi kıza bak kıçı kocaman gelmiş bıngıl bıngıl diye düşünyolardır(insanlar spora zaten sıkışlaşmak falan için giderlerken bunları düşünmem saççmalık) diye düşünmekten spor yapamıyorum ahh ahh aynıyız:) kahvltılar da çok güzel yemekler de. hele taneyle yenen leblebiler müthiş)
vallahi sen içince canım çekti bahçeden topladım yarın sıkıp içcem
ohhh afiyet olsun tatlım yarasınn vallaha sende grip olmadan vitaminlerini al böyle
gene istemişsin zeytinyağlı tabağınıneyseki 1er kaşıkmış eminim lezzetlidir afiyet olsun
Sabah 07.30 : 1kase nesfit tam yağlı süt ile birlikte
Ara 11.00 : 1tane form çubuk krakerin yarısı,4tane sarı leblebi,1fincan sade nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?