Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

takvime bende bayıldım süper demi aynı ben hem şişkoyum hemde tırtıl gibi yerimde sayıyom

hahahahahahah bu yorumuna ayrıca koptummm yaa:) hiç dikkat etmemiştim yerinde saydığına
avatarım nasıl işte şeytan hep büle beni kandırıyoo

eheheheh o şeytandan hepimizde var kızzz

aynennnn =) eve gidince çıkıcak o şeytan o sütlacı ye dicek şimdiden söliyim:)

Günaydınnnn

Kaçamaklı bi haftasonundan kaçamaksız bi haftaiçine geçiş yapmış bulunmaktayım.Umarım haftasonu yediklerimle kilo falan almamışımdır.Neyse temiz bir sayfa açıyorum ve sabah kahvaltımdan başlıyorum.(Kaçamaklarımın içinde tam buğday unuyla yapılmış kurabiyeler ve çikolata vardı)

Sabah 09.00 : Kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost

Bugün içimde bastırılamayacak bi açlık var canım sürekli çikolata istiyo.Aklım hala o bimde ayda yılda bi tanıtımı yapılmak amacıyla satılan yabancı markalı çikolatalarda.Ah bi bulsam gerçekçe bi yerde satılıyomu bi bilsem yağmalıycam o marketi.Bi çikolata bu kadarmı güzel olur yaaa

Sizi bulacagam ogluuuuummmmmmm

Buarada açlığımı bastırsın diye 2 tane Türk kahvesi içtim.

Buldummm realde satılıyomuş şuan çok mutluyum.Bimde nasıl oluyoda böyle harikalar yaratan bi ürün satıyorlar şaşırtıcı doğrusu =) Keşke heryerde olsa özellikle yerfıstıklı çikolataları süper cookiesleri ve kayısılı minik kekleride harika=) Adı lambertz deneyin derim kızlarrr ama zayıfladıktan sonra =)

Son düzenleme:
Öğle 12.50 : Karışık zeytinyağlı tabağı,İçindekiler : 2kaşık patlıcan kızartma,yoğurtlu cevizli tabuk salatası,az kısır,2tane mercimek köftesi,Yogurtlu kavrulmuş kabak

akşam 19.00:1 kase şehriye çorbası,salata,zeytnyağlı kabak yemeği,yoğurt,1lokma kepek ekmeği
çikolatanın dibini gördüm rahatladım yarın kaçamak yok

hmm öğlenki patlıcan kızartma....:44:diğerleri iyi ama tebrikler
bu bimin çikolarına gelince.. daha gecen gun anneme dedim anne cok güzel yaaa diye yok kızım onlar cok pahalı boşver dedi...
ya boşuna para vermek istemedi de ondan yoksa normal fiyatı...
arada geliyor bunlar bime...
ama iyi ki annem boşver demiş yoksa hepsini ben yerdim... aklım da kalmadı değil ama neyse artık başka bahara....

ay iyikide almamış annen kalori değerleri çok yüksekti ama ona ragmen tek istedgim eve gidip o çikolatanın dibini görmekti yaptımmm pişmanda deilim napiyim üç gün yemek yemem dengelerim.Buarada saol canım yazdığın için bian kendimi çok yalnız hissetmiştim.Gerçi kimsede yazmasa burda kendi kendime günlüğümle konusurm sorun deil yeterki konusmak olsun bimide hiç anlamıyorum sürekli satsa ya şunlardan ama çok kaliteli ya satmaz

Çikolataya hayır diyemeyenlerdenim.Aç kalırım ama tatlısız yaşayamam.Offf.....Nasıl bastırabilcem tatlı krizlerimi?

Çikolataya hayır diyemeyenlerdenim.Aç kalırım ama tatlısız yaşayamam.Offf.....Nasıl bastırabilcem tatlı krizlerimi?

Çikolata başka bişeyle telafi edilebilecek bişey deildir.Çikolata sevmek onsuz yapamamak yaşam biçimidir.Eheheheh işte burda devreye irade giriyo.Yiycez ama haftanun bir günü

Çikolata başka bişeyle telafi edilebilecek bişey deildir.Çikolata sevmek onsuz yapamamak yaşam biçimidir.Eheheheh işte burda devreye irade giriyo.Yiycez ama haftanun bir günü

aynen katılıyorum canım,çiko nun yerini başka birşey asla tutmaz...
krizin tuttumu yemeden duramam....
önemli olan herhergün yememek...

pembşim gayet iyi gidiyonnn
ben bu aralar salladım biraz

aynen katılıyorum canım,çiko nun yerini başka birşey asla tutmaz...
krizin tuttumu yemeden duramam....
önemli olan herhergün yememek...

pembşim gayet iyi gidiyonnn
ben bu aralar salladım biraz

yok kız iki günde bir paket çikolatayı bitirdim bende fena salladım ama el ele verip toparlıycaz.Morelimizi bozarsak daha cok yeriz oyüzden morl bozmak ykkk

Son düzenleme:
yok kız iki günde bir paket çikolatayı bitirdim bende fena salladım ama el ele verip toparlıycaz.Morelimi bozarsak daha cok yeriz oyüzden morl bozmak ykkk

sorma ya,toparlamk lazım
tekrardan motive olmalıyız

sabah berbattım,bari akşama kadar durumu dengelesm

Sabah 08.45 :

• 4-5kaşık nesfit
  • light süt

Öğle 12.30 :

• 2tane püreli salça soslu köfte (püre 5 kaşık vardır)
  • 3Kaşık pilav
  • Cacık
  • Brokoli çorbası

Yok anaaam yok yok bana ara öğün yapmamak yaramıo resmen saldıray oldum bütün herşeyi yedim

Son düzenleme:

hımmmmm aslında abartılacak kadar bişe yok canım püre fazla olmuş bitek gerisi şahanee sende ara ögünlerini atlama

ben senin diyet günlüğüne bayıldım resmen..ne güzel çikolatalar,aşureler vs. yiyerek zayıflıyosun.bunlara diyetisyenin izin veriyormu ?düzenli spor da yapıyomusun? merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…