- Konu Sahibi pembepalto
-
Ohhh beee çok sevindimmm bian çok korktum hakket 8 dilimdir diye =) buarada o ne biçim ekmek ismi telaffuz etmeye çalıştımda kusar gibi bi ses çıktı okadar eheheheh anam ne zor dilmiş heee
Sen Türkiyeye gel ben sana en güzellerinden ısmarlarım canım.
Saol tatlım benim yorumlarınız çok iyi geldi.Ekmeğe yorumunu çok merak ediyodum zaten beni çok rahatlattın.Bende taş çatlasın 4dl diye düşündüm. Artık akşama kadarda yakarım onlarıda.
sabah kral gibi, öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyeceksin
Kızlar merhaba, bende zayıflamaya çalışıyorum ve, topice hemen atladm...
ben irademe hep yenik düşüyorm,ve bu durumu hiç aşamıyorm.. tam diyorumki 2 kg verdn kızım sevgi dur,dışarı cıkınca yeme bişyler koku gelmesn burnuna,dönercinin önünden geçme falan derken,hiç yoktan 2 3 poaca götürüyorum:26:
sonra bu durum cook coook üzüyo beni,aslında evde aç kalmıyorm ama,yagsız tuzsuz yiyorm kepek ekmek falan,insanın canı cekiyo..sebze corbaları,sebze yemekleri öldürdü beni artk.. light bisküviler falan...
hele hele bi misafirlige gittigimde,olay kopuyo,ve ben pes ettm,yediklerme dikkat etmıyorm artk.. 61 kilo oldm yeniden
57 kilo olmam lazım gardolabımı açıp kıyafetlerimi giymem için
bana yardım edin..bu topice hergün üşenmeden gelip ne yediklerimi yazıcam ve günde 1 litre su içicem
rahat ol tabi canimmm. annem bazen sabah kahvaltiya aliyor o ekmeklerden yiyoruz hep beraber
ben türkiyeye geliyim ögretirim sana tatlimmm
Yenilebilitesi var yani =) bunu yiyerekte kilo veririz dimi eheheh ama çok lezzetli sabah böyle yiyip akşam fakir gibi yemek lazım işte
valla ben de dedim 100kg falan oldum diyecek alt tarafı 4 kg almışpadon canım güldüm ama yazdıklarını okurken seni baya şişman zannettim 61 olmuşsun alttarafı 57ye hemencecik düşersin korkma.Ama ilk iş kendine bir günlük aç biz sana destek oluruz.He bide biraz a sosyal ol öle bol yemekli yerlerde gezme ehehehe bu topiclere her gelen ben iradesizim ben napcam diyo.Sanki biz kilo verebilenler çok mu iradeliyiz sanıyosun.Bizimde kaçamaklarımız oluyo.Dayanamadığımız yiyecekler oluyo.Kaçamakta yapıyoruz ama abartmamaya çalışıyoruz.Yiyoruz ama belli ölçülerde.Bunu sende başarabilirsin.Başlarda belki biraz tökezlersin ama sonra dimdik ayağa kalkarsın alışırsın.Tek başına zayıflamakta çok zor Sana motivasyon lazım bu yüzden doğru yerdesin.Hoşgeldin aramıza.
:):):) gell gell her yaz geliyo musunuz? gelirseniz hangi İl e geliosunuz bakiyim
valla ben de dedim 100kg falan oldum diyecek alt tarafı 4 kg almış
ama destek konusunda haklısın tatlım her türlü varız dimi ama???
bu arada ben yeterince hatta fazlasıyla asosyalim ama maşallah ev pastane gibi
Acaba ben bunlari yiyeerek yanlismi besleniyorum. Baska hangi siyah ekmekden alabilirmki yahu :S:26:
Kızlar merhaba, bende zayıflamaya çalışıyorum ve, topice hemen atladm...
ben irademe hep yenik düşüyorm,ve bu durumu hiç aşamıyorm.. tam diyorumki 2 kg verdn kızım sevgi dur,dışarı cıkınca yeme bişyler koku gelmesn burnuna,dönercinin önünden geçme falan derken,hiç yoktan 2 3 poaca götürüyorum:26:
sonra bu durum cook coook üzüyo beni,aslında evde aç kalmıyorm ama,yagsız tuzsuz yiyorm kepek ekmek falan,insanın canı cekiyo..sebze corbaları,sebze yemekleri öldürdü beni artk.. light bisküviler falan...
hele hele bi misafirlige gittigimde,olay kopuyo,ve ben pes ettm,yediklerme dikkat etmıyorm artk.. 61 kilo oldm yeniden
57 kilo olmam lazım gardolabımı açıp kıyafetlerimi giymem için
bana yardım edin..bu topice hergün üşenmeden gelip ne yediklerimi yazıcam ve günde 1 litre su içicem
padon canım güldüm ama yazdıklarını okurken seni baya şişman zannettim 61 olmuşsun alttarafı 57ye hemencecik düşersin korkma.Ama ilk iş kendine bir günlük aç biz sana destek oluruz.He bide biraz a sosyal ol öle bol yemekli yerlerde gezme ehehehe bu topiclere her gelen ben iradesizim ben napcam diyo.Sanki biz kilo verebilenler çok mu iradeliyiz sanıyosun.Bizimde kaçamaklarımız oluyo.Dayanamadığımız yiyecekler oluyo.Kaçamakta yapıyoruz ama abartmamaya çalışıyoruz.Yiyoruz ama belli ölçülerde.Bunu sende başarabilirsin.Başlarda belki biraz tökezlersin ama sonra dimdik ayağa kalkarsın alışırsın.Tek başına zayıflamakta çok zor Sana motivasyon lazım bu yüzden doğru yerdesin.Hoşgeldin aramıza.
:):):) gell gell her yaz geliyo musunuz? gelirseniz hangi İl e geliosunuz bakiyim
valla ben de dedim 100kg falan oldum diyecek alt tarafı 4 kg almış
ama destek konusunda haklısın tatlım her türlü varız dimi ama???
bu arada ben yeterince hatta fazlasıyla asosyalim ama maşallah ev pastane gibi
Ohhh beee çok sevindimmm bian çok korktum hakket 8 dilimdir diye =) buarada o ne biçim ekmek ismi telaffuz etmeye çalıştımda kusar gibi bi ses çıktı okadar eheheheh anam ne zor dilmiş heee
Sen Türkiyeye gel ben sana en güzellerinden ısmarlarım canım.
Saol tatlım benim yorumlarınız çok iyi geldi.Ekmeğe yorumunu çok merak ediyodum zaten beni çok rahatlattın.Bende taş çatlasın 4dl diye düşündüm. Artık akşama kadarda yakarım onlarıda.
pembe sanırım seni ben korkuttum 8 dilimdir diye ama ekmek resimde gözüme büyük gözüktü.sadece 2 dilim yerine geçiyorsa harika!
Boşuna demiyorum damak tadımız bir diye =) evde kolaylıkla yapabileceinn birşey canım yap sende yee :) nie bugn bişey yemedin aç aç işe gidilir mi? Bakıyım napmışsın
sabah kral gibi, öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyeceksin
ben buu daha değişik biliyordum
sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi yenmeli
Pembe tatlım o dediğin bant ne işe yarıyor acaba tam olarak.
Ben kansızlığım için 40 şişe ilaç kullanıyorum ama malesef daha 20 si bitti.
Tık yok hatta daha çok üşüyorum. Patikleri çıkartıp bakıyorum resmen kanı canı gidiyor ayaklarımın yaw kesin bi çözümü yokmu
senin bildiğin daha doğru olmalı yoksa ben prensim falan die düşünüp versek baya yememiz gerekir:)
ben buu daha değişik biliyordum
sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi yenmeli
ya bence ilaçlar tek başına kilo yapmaz sadece belki içindeki maddeler iştah açabilir onu da doğru beslenerek ztn dengelersinkan ilacı kilo aldırıyo demişti bi akrabam,doğrumudur ki acep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?