Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

rahat ol tabi canimmm. annem bazen sabah kahvaltiya aliyor o ekmeklerden yiyoruz hep beraber
ben türkiyeye geliyim ögretirim sana tatlimmm

padon canım güldüm ama yazdıklarını okurken seni baya şişman zannettim 61 olmuşsun alttarafı 57ye hemencecik düşersin korkma.Ama ilk iş kendine bir günlük aç biz sana destek oluruz.He bide biraz a sosyal ol öle bol yemekli yerlerde gezme ehehehe bu topiclere her gelen ben iradesizim ben napcam diyo.Sanki biz kilo verebilenler çok mu iradeliyiz sanıyosun.Bizimde kaçamaklarımız oluyo.Dayanamadığımız yiyecekler oluyo.Kaçamakta yapıyoruz ama abartmamaya çalışıyoruz.Yiyoruz ama belli ölçülerde.Bunu sende başarabilirsin.Başlarda belki biraz tökezlersin ama sonra dimdik ayağa kalkarsın alışırsın.Tek başına zayıflamakta çok zor Sana motivasyon lazım bu yüzden doğru yerdesin.Hoşgeldin aramıza.

rahat ol tabi canimmm. annem bazen sabah kahvaltiya aliyor o ekmeklerden yiyoruz hep beraber
ben türkiyeye geliyim ögretirim sana tatlimmm

:):):) gell gell her yaz geliyo musunuz? gelirseniz hangi İl e geliosunuz bakiyim

valla ben de dedim 100kg falan oldum diyecek alt tarafı 4 kg almış
ama destek konusunda haklısın tatlım her türlü varız dimi ama???

bu arada ben yeterince hatta fazlasıyla asosyalim ama maşallah ev pastane gibi

Liliş ben senin komşun olmalıymışım.Beraber temizlik yapardık sonra güzel şeyler yapar yapar yerdik.Yada tabak boş geri gönderilmez muhabbeti var ya bir tabak sayesinde hergün bi size bi bizeee ayı gibi olurduk heehhe tabakları eskitirdik valla

vallah bende asiri kilolu zanettim megerse kizcagiz 4 kilo almis
herhalde benim gibi olsan köprüden atarsin kendini allah korusun
pembemin dedigine katiliyorum canim, kendine bi günlük ac biz seni destekleriz

kizz biz ya karamana yada antalyaya geliyoruz
istanbula hic gitmedim

lilycimmm tatlimmmmm kendini nasil tutuyorsun yaa vallah masallahhh
ben anneme yaptirmiyorum artik hamur isi kek felan

pembe sanırım seni ben korkuttum 8 dilimdir diye ama ekmek resimde gözüme büyük gözüktü.sadece 2 dilim yerine geçiyorsa harika!

pembe sanırım seni ben korkuttum 8 dilimdir diye ama ekmek resimde gözüme büyük gözüktü.sadece 2 dilim yerine geçiyorsa harika!

heheh biraz öyle oldu tabi ama korkutman işime geldi bak sayende öylen güzel yedim =) zaten fotoda baya büyük cıkmıştı ben açıp bakınca bir ekmek gibi duruyodu ehehe

Boşuna demiyorum damak tadımız bir diye =) evde kolaylıkla yapabileceinn birşey canım yap sende yee :) nie bugn bişey yemedin aç aç işe gidilir mi? Bakıyım napmışsın

CANIM BEN HERGÜN AÇ GİDİYORUM ZATEN
yemeğimi yanımda götürüyorum
okulda kahvaltımı yapıyorum
çünkü sabah 7 de evden çıkıyorum
okadar erken yemek iyemiyorum

Pembe tatlım o dediğin bant ne işe yarıyor acaba tam olarak.
Ben kansızlığım için 40 şişe ilaç kullanıyorum ama malesef daha 20 si bitti.
Tık yok hatta daha çok üşüyorum. Patikleri çıkartıp bakıyorum resmen kanı canı gidiyor ayaklarımın yaw kesin bi çözümü yokmu

kan ilacı kilo aldırıyo demişti bi akrabam,doğrumudur ki acep:44:

ben buu daha değişik biliyordum

sabah zenginler gibi öğlen memurlar gibi akşam fakirler gibi yenmeli

tatlım sanırım seninki doğru ben bi yerde bu şekilde okumuştum ondan aynı öğrendiğim şekilde paylaştım
kan ilacı kilo aldırıyo demişti bi akrabam,doğrumudur ki acep:44:
ya bence ilaçlar tek başına kilo yapmaz sadece belki içindeki maddeler iştah açabilir onu da doğru beslenerek ztn dengelersin
ben de uzun süre kan ilacı kullandım ama ilaca bağlı olarak kilo almadım sağlıksız beslenme sonucu aldım kiloları

Son düzenleme:
tatlım gamzenin topiğinde yağsız yemek yapmıyor annem falan demişsin boşver
ben boşverdim yani annem evde tuzsuz yapıyor susuz kısmından yiyorum ztn ya fındık ya zeytinyağı kullanır yemeklerde
yani bu yöntem bence daha mantıklı boşuna uğraştıgıma değmiyor ya ztn suç yağda değil, miktarda
ölçülü yedikten sonra pek yağsızdan farkı olmuyor hatta lezzetli yemek yiyosun

Şekerler bu haftasonu baya misafir gelcek o yüzden burda pek vakit geçiremicem yediklerimi yazıp çıkıyımda en azından unutmuyim ne yemişim.

dün akşam 19.30

1tane minik kestane şekeri(bursadan gelen misairlerimiz getirmiş yemesem olmaz en sevdiğim şey ama dier öğünleri dengelemeye çalıştım)

1parça fırında tavuk birkaç parça patates havuç

1yemek kaşığı pilowe :)

yemekten sonra bir kestane şekeri daha

Bu sabah yani öğlen 12.30

1dilim kepek ekmeği

çeyrek simit

3 dilim sucuk

3dilim kaşar

1çay kaşığı fıstık ezmesi

Poça börek yapcam umarım yemem bide aşura getircekler bugn bize iki kaşık yerim sanırım dayanamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…