Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

kız nerdesin sen dünden beri
pazar sefası yapıyorsun heralde
yoksa çokmu kaçırdında yazmayamı cesaret edemiyorsun
bence kesinlikle ikinci seçenek değildir

afiyet olsun tatlimm
cok yememissin aslinda ama sucuk kasar felan haftasonu ve misafir varken öyle oluyor ama bizdede dün geceye kadar yatili misafir vardi, dün neler yedim bi bilsen

Valla bende kullanmadım canım ama öyle bişey olduğunu gördüm.Hatta gratiste satılıyordu istersen bi al dene.Okadar kan ilacına rağmen nasıl üşüosun kız bide ben kendimi üşük zannederdim. =)

Haklısın canım bendeki takıntıdan ibaret.Halbuki vucudumuza o yağında girmesi lazım hepten kesince bu sefer tuvalet sorunu oluo.Gerçi bende yemeklerimin suyunu hiç yemiyorum balık tutar gibi yiyiorum en çok kalori suyundaymış arkadaşımın diyetisyeni demişti.

kız nerdesin sen dünden beri
pazar sefası yapıyorsun heralde
yoksa çokmu kaçırdında yazmayamı cesaret edemiyorsun
bence kesinlikle ikinci seçenek değildir

Yok canımcım çok kaçırmakltan değilde haftasonu pek bilgisayarla işim olmuyo hafta içi sürekli bilgisayar başında olduğum için bıkıyorum.Bide masaüstümüz bozuldu laptoptanda girmeyi sevmiyorum.Girmeyişim sebebi buydu yediklerime gelirsek tabikide işin ucu accık kaçtı.Çikolatadan tatlıdan şuan miğdem bulanıo düşün artık:)
Pazar günüde hiç sefa yapcak halim yoktu koca gün arkadaşıma hediye almaya çalışmakla geçti bütün avm yi talan ettim 3saat leslie yapmıştan beter oldum. =)

afiyet olsun tatlimm
cok yememissin aslinda ama sucuk kasar felan haftasonu ve misafir varken öyle oluyor ama bizdede dün geceye kadar yatili misafir vardi, dün neler yedim bi bilsen

3kız üç dilim sucuk 3 dilimcik kaşarın lafımı olur eheheh bide bizde buaralar hergün misafir var ananem büyük bi rahatsızlık geçrdi şimdi bizde kalıyo hastalığı duyan geliyo.Eeee sürekli misafir oluncada hamurişi tatlı eksik olmuyo.

Sağlıklı bi haftaya başlarkenn herkeslere GÜnaydııınn

Pazartesi duamız; Allahım sen bizi çikolatalı pastanın şerrinden,Profiterolün lezzetinden,Böreklerin sinsice miğdemize girmesinden,500 Kalorik keklerden,Kaşarın yağından ,Sucuğun tadından,aşurenin hışmından,Komşuların ikramından koru Yarabbim.Aminnnnn

Sabah 08.45

• 1 Tane kepek ekmeğine Kaşarlı domatesli tost
  • 1Çay bardağı kadar filtre kahve
  • 500 ml su

Son düzenleme:

duaya amiiinnn diyorum en içten..

Madem günlük isimleri koymak bizim insiyatifimizin dışındaysa o zaman baştan koydurulmaması gerekir.Çok saçma buldum.Yani ucundan kıyısından değiştirilmemiş komple değiştirilmiş.

öncelikle aminnnnnnnn diyorum...
dua çok matrakmış bayıldım.

Madem günlük isimleri koymak bizim insiyatifimizin dışındaysa o zaman baştan koydurulmaması gerekir.Çok saçma buldum.Yani ucundan kıyısından değiştirilmemiş komple değiştirilmiş.

neyi kaçırdım ben kız,ne değişmiş:44:

buarad kestaneyi bende çok severim,zaten hep haftasonu maceralarından kg veremiyoruz

neyi kaçırdım ben kız,ne değişmiş:44:

buarad kestaneyi bende çok severim,zaten hep haftasonu maceralarından kg veremiyoruz

Ben günlüğümün adını irade koymuştum değişmişler pempepaltonun günlüğü falan yapmışlar.Günlüklerde nick geçme zorunluluğu var sanırım ozaman baştan kurallarda biryerde belirtmek gerekir.Hiç hoş deil.

Kestane şekerine kestaneye bende bayılırım.Özellikleşerbetli kestane şekerine.Haftasonu macerasını hafta içi az yemeyle atlatıoruz ama.Ne kilo verememesi kaç kilo verdik hepimiz haftasonu yiyerek:)

Ara 17.00

Bir kupa salep (kalorisi azcık bişeymiş bunun bayıldım resmen hep içcem banane tatlı isteğimide yok eder tokta tutuyo ayrıca salebin kabızlığa iyi geldiğini biliomuydunuz?)

Toplamda 1,5 ltre su 1 kupa yeşilçay

ufffff bayılırım özellikle üstüne bol tarçın ve cevizleee aaaaaa tam bi tatlı oldu madem kalorisi az buşekil içebiliriz tatlı niyetine

ufffff bayılırım özellikle üstüne bol tarçın ve cevizleee aaaaaa tam bi tatlı oldu madem kalorisi az buşekil içebiliriz tatlı niyetine

valla kız tadı tavuk göğsüne benzio ben tadını bile bilmezdim salebin annem geçen marketten küçük paketlerinden almış deneyelim diye bayıldık ailecek ayrıca pakedin arkasında 100kalori yazıo 100kalori neki o lezzet için değer valla kabızlık mabızlıkta kalmıo bide çok tok tutuyo daha yemek yemeği düşünmüyorum bugn mesela bakalım acıkcammı

ay bende bayılırım salebe
ama sanki çok kalorili bişeymiş diye bilirdim hep
azsa kalorisi bende alabilirim
vallahi bu gidişle bende yemek yemeği düşünmüyorum
öğlen yediğim pastayı bi şekilde telefi etmem lazım
belki bi kaç kaşık zeytin yağlı barbunya yerim
çok pişman oldum o pasta yüzünden
inşallah çocuklar bitirirde bende artık tırtıklamaktan kurtulurum
dolapta durdukça aklıma düşüyor

canım bugünkü menün güzel
ama suyun az gibi
keşke biraz daha su içebilseydin
ben bu saat itibari ile çaylar hariç 3 litreye yaklaştım
gerçekten çok faydası var

Ara

• 1tane galeta

Öğle 13.45:

• 1kepçe kadar kurufasülye
  • 1dilim kepek ekmeği

tatlim duani begendimmmm AMINNNN diyelim ama ben bugün bi parca keki yine götürdümm offffffff offffffffff
keske daha önce okusaydim duani ve amin deseydim
menüyüde begendim tatlim afiyet olsun, kus kadar yiyorsun kizzz ac kalma sakinnn

canım bugünkü menün güzel
ama suyun az gibi
keşke biraz daha su içebilseydin
ben bu saat itibari ile çaylar hariç 3 litreye yaklaştım
gerçekten çok faydası var

İçmesine içerimde işyerinde çok zor oluyo sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum artık utanıorum burdakilerden 1.5 işyerinde 1 litre evde diye tasarlamıştım ama evdede pek içemedim.

salep ve 100 kalori
bende çok severiiiiim ama bende çok kaloririli diye biliyorum

Denemesi bedava git markete ufak paket saleplerden alıp kalori miktrına bak canım =) Zaten içeriği sütten oluşuo çok az şeker az nişasta ve salep bitkisi varmış içinde nişasta olduğu içinmi tatlı gelio bitkimi tatlı bilemedim bende baya kalorisi vardır diye düşünüyodum.

Saol canim:) sen kek götürsende spor yapıosun bgn keki yakmışsındır yarın kendini yakarsın :) buaralar daha az yemem lazım ki geçen haftayı toparlıyım gerçi pekte kuş kadar olmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…