- Konu Sahibi pembepalto
-
Şekerler bu haftasonu baya misafir gelcek o yüzden burda pek vakit geçiremicem yediklerimi yazıp çıkıyımda en azından unutmuyim ne yemişim.
dün akşam 19.30
1tane minik kestane şekeri(bursadan gelen misairlerimiz getirmiş yemesem olmaz en sevdiğim şey ama dier öğünleri dengelemeye çalıştım)
1parça fırında tavuk birkaç parça patates havuç
1yemek kaşığı pilowe :)
yemekten sonra bir kestane şekeri daha
Bu sabah yani öğlen 12.30
1dilim kepek ekmeği
çeyrek simit
3 dilim sucuk
3dilim kaşar
1çay kaşığı fıstık ezmesi
Poça börek yapcam umarım yemem bide aşura getircekler bugn bize iki kaşık yerim sanırım dayanamam:)
Pembe tatlım o dediğin bant ne işe yarıyor acaba tam olarak.
Ben kansızlığım için 40 şişe ilaç kullanıyorum ama malesef daha 20 si bitti.
Tık yok hatta daha çok üşüyorum. Patikleri çıkartıp bakıyorum resmen kanı canı gidiyor ayaklarımın yaw kesin bi çözümü yokmu
tatlım gamzenin topiğinde yağsız yemek yapmıyor annem falan demişsin boşver
ben boşverdim yani annem evde tuzsuz yapıyor susuz kısmından yiyorum ztn ya fındık ya zeytinyağı kullanır yemeklerde
yani bu yöntem bence daha mantıklı boşuna uğraştıgıma değmiyor ya ztn suç yağda değil, miktarda
ölçülü yedikten sonra pek yağsızdan farkı olmuyor hatta lezzetli yemek yiyosun
kız nerdesin sen dünden beri
pazar sefası yapıyorsun heralde
yoksa çokmu kaçırdında yazmayamı cesaret edemiyorsun
bence kesinlikle ikinci seçenek değildir
afiyet olsun tatlimm
cok yememissin aslinda ama sucuk kasar felanhaftasonu ve misafir varken öyle oluyor ama bizdede dün geceye kadar yatili misafir vardi, dün neler yedim bi bilsen
Sağlıklı bi haftaya başlarkenn herkeslere GÜnaydııınn
Pazartesi duamız; Allahım sen bizi çikolatalı pastanın şerrinden,Profiterolün lezzetinden,Böreklerin sinsice miğdemize girmesinden,500 Kalorik keklerden,Kaşarın yağından ,Sucuğun tadından,aşurenin hışmından,Komşuların ikramından koru Yarabbim.Aminnnnn
Sabah 08.45
- 1 Tane kepek ekmeğine Kaşarlı domatesli tost
- 1Çay bardağı kadar filtre kahve
- 500 ml su
öncelikle aminnnnnnnn diyorum...Sağlıklı bi haftaya başlarkenn herkeslere GÜnaydııınn
Pazartesi duamız; Allahım sen bizi çikolatalı pastanın şerrinden,Profiterolün lezzetinden,Böreklerin sinsice miğdemize girmesinden,500 Kalorik keklerden,Kaşarın yağından ,Sucuğun tadından,aşurenin hışmından,Komşuların ikramından koru Yarabbim.Aminnnnn
Sabah 08.45
- 500 ml su
Madem günlük isimleri koymak bizim insiyatifimizin dışındaysa o zaman baştan koydurulmaması gerekir.Çok saçma buldum.Yani ucundan kıyısından değiştirilmemiş komple değiştirilmiş.
neyi kaçırdım ben kız,ne değişmiş:44:
buarad kestaneyi bende çok severim,zaten hep haftasonu maceralarından kg veremiyoruz
Ara
- 1tane galeta
Öğle 13.45:
- 1kepçe kadar kurufasülye
- 1dilim kepek ekmeği
afiyet olsun canım menün herzamanki gibi süper
Ara 17.00
Bir kupa salep (kalorisi azcık bişeymiş bunun bayıldım resmen hep içcem banane tatlı isteğimide yok eder tokta tutuyo ayrıca salebin kabızlığa iyi geldiğini biliomuydunuz?)
Toplamda 1,5 ltre su 1 kupa yeşilçay
ufffff bayılırım özellikle üstüne bol tarçın ve cevizleee aaaaaa tam bi tatlı oldu madem kalorisi az buşekil içebiliriz tatlı niyetine
valla kız tadı tavuk göğsüne benzio ben tadını bile bilmezdim salebin annem geçen marketten küçük paketlerinden almış deneyelim diye bayıldık ailecek ayrıca pakedin arkasında 100kalori yazıo 100kalori neki o lezzet için değer valla kabızlık mabızlıkta kalmıo bide çok tok tutuyo daha yemek yemeği düşünmüyorum bugn mesela bakalım acıkcammı
Sağlıklı bi haftaya başlarkenn herkeslere GÜnaydııınn
Sabah 08.45
- 500 ml su
Ara
- 1tane galeta
Öğle 13.45:
- 1kepçe kadar kurufasülye
- 1dilim kepek ekmeği
Ara 17.00
Bir kupa salep (kalorisi azcık bişeymiş bunun bayıldım resmen hep içcem banane tatlı isteğimide yok eder tokta tutuyo ayrıca salebin kabızlığa iyi geldiğini biliomuydunuz?)
Toplamda 1,5 ltre su 1 kupa yeşilçay
canım bugünkü menün güzel
ama suyun az gibi
keşke biraz daha su içebilseydin
ben bu saat itibari ile çaylar hariç 3 litreye yaklaştım
gerçekten çok faydası var
salep ve 100 kalori
bende çok severiiiiim ama bende çok kaloririli diye biliyorum
tatlim duani begendimmmm AMINNNN diyelim ama ben bugün bi parca keki yine götürdümm offffffff offffffffff
keske daha önce okusaydim duani ve amin deseydim
menüyüde begendim tatlim afiyet olsun, kus kadar yiyorsun kizzz ac kalma sakinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?