- Konu Sahibi pembepalto
-
Dünün Özeti
Sabah 8.45:
- 1 Tane kepek ekmeğine Kaşarlı domatesli tost
- 1Çay bardağı kadar filtre kahve
Ara
- 1tane galete
Öğle 13.45:
- 1kepçe kadar kurufasülye
- 1dilim kepek ekmeği
Ara 17.00
- Bir kupa salep
Akşam 21.00
- 1Minik kase çorba
- 7tane sarma (en büyüğü serçe parmak kadar)
- cacık
Ara
Birkaç tane ceviz
Toplamda 2 ltre su 1 kupa yeşilçay
Günaydııııııııııınnnnn Şekerler
Tartım bozuldu yaa çok mutsuz oldum oysaki her sabah,akşam,giyinik,soyunuk,tuvaletli,tuvaletsiz,öylesine falan her daim tartılıodum.Bi yandan iyi oldu sanırım çünkü nezaman ki 58leri gördüm şımardım.Şimdi tartılamıcam uzun bi süre böylede devam edersem sonra tartılırsam büyük bi mutluluk yaşayabilirim.
Sabah 08.30
4 tane kod adı sunta =) gerçek adı altınbaşak oluyo sanırım lightından
1 ayran
Bugün az yemek yiyip çok su içeceğime And İçerim
Bende neskafeyi çok seviyordum ama öğrendim ki bol kaloriliymiş.Artık ağzıma bile sürmüyorum.Türk kahvesini de sade içmeye alışsam çok iyi olur.Salepteki kalori miktarı da fazlaymış.: ((
canım menüler süper.tıcker aynı ama sen bu menüyle nası kg veremiyon yaa,azmin için seni çokkk tebrik ediyom pembiş
Bilmemki canımcım belkide veriyorumdur haberim yok tartılamadığım için bide hem gecen hafta çok coştum hemde regly zamanım geldi kendimi pek zayıflamış hissetmiyorum regli oliyim bitiyim bi tartılcam zayıflamışım ve suratımda aptal bi ifade olucak inşallahböle :)
tuhh ya tartın mı bozuldu,şuan en son isticem şey budur herhalde,saolsun eşim pek ilgilenmez öle şeylerle,oldugu gibi kalır:18:
bugün bende az yiycem,senin yazıyı görünce gaza geldim
hem yarın misafirim var,dengelemiş olurum:18:
Ara 17.00
Bir kupa salep (kalorisi azcık bişeymiş bunun bayıldım resmen hep içcem banane tatlı isteğimide yok eder tokta tutuyo ayrıca salebin kabızlığa iyi geldiğini biliomuydunuz?)
Toplamda 1,5 ltre su 1 kupa yeşilçay
Saleple ilgili bir arkadaşım bana namık kemal fıkrası anlatmıştı +18 lik bişeyo günden beri adını duyunca bile miydem agzıma geliyor içemiyorum ne yazıkki
Günaydııııııııııınnnnn Şekerler
Tartım bozuldu yaa çok mutsuz oldum oysaki her sabah,akşam,giyinik,soyunuk,tuvaletli,tuvaletsiz,öylesine falan her daim tartılıodum.Bi yandan iyi oldu sanırım çünkü nezaman ki 58leri gördüm şımardım.Şimdi tartılamıcam uzun bi süre böylede devam edersem sonra tartılırsam büyük bi mutluluk yaşayabilirim.
Sabah 08.30
4 tane kod adı sunta =) gerçek adı altınbaşak oluyo sanırım lightından
1 ayran
Bugün az yemek yiyip çok su içeceğime And İçerim
Eki Görüntüle 315154
tatlım al sana sunta bildiğin tahta yani o bisküvileri bu tahtaya benzetiyorum:)
Canimm bunlar hic istah acici seyler degilll yaaa :))
Boşver daha iyi bunca zaman iştahımız açıktıda noldu ben bundan sonra iştahımı kapıycam işte böyle=)
Öğlen yemeğimide artık biraz daha geç yiyip akşam yemek yememeğe çalışıorum bakalım başarılı olabilcemmi :)
Ara 14.15
- 1tane altınbaşak(light)
Öğle 14.45
- 6 Tane ızgara köfte (ince inceydi )
- Mercimek çorbası
- Köftenin acı sosuyla 3yk pilav
- Birkaç kaşık piyaz salatası
MEnü şeklinde sipariş verdim menüden bıraktıklarımı söyliyim belki çok yememi örter:)
- 2 tane revani
- Piyaz salatamın yarısından fazlası
- Ekmekler
- Ayran
Yaa yemedim bunları afferin bana:)
afiyet olsunnn
kiz aferin revaniyi yememissin, ben bayilirim revaniyeeee
Yemedimde neden yemedim? =) akşam arkadaşıma gidicem doğum gnüde hani diorum akşam yemeği yememde yarım dilimcik bir pasta yerim belkim :) ayrıca ben şerbetli tatlı çok sevmem revani falan tarzım deil ama çok güzel görünüodu yumuşacık.Eve götürcem ablam yesin o kilo alsın:)
kız menüm güzelmiş
suntalara ben de başlayacagım bir zamanlar hiç eksik etmezdim yanında sporla destekler, formumu korurdum ama etiform altınbaşaktan daha güzel, bence.... altınbaşak gerçekten Allah affetsin sunta yani....
yenmeyen ekmekler ve revani için de ekstra aferin
afiyet olsun cnm
heeee anladim simdi
kücük bi dilim pastayi yiyebilirsin tatlim afiyet olsun
"ablam yesin o kilo alsin"ablan duymasin sakinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?