Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Dünün Özeti

Sabah 8.45:

• 1 Tane kepek ekmeğine Kaşarlı domatesli tost
  • 1Çay bardağı kadar filtre kahve

Ara

• 1tane galete

Öğle 13.45:

• 1kepçe kadar kurufasülye
  • 1dilim kepek ekmeği

Ara 17.00

• Bir kupa salep

Akşam 21.00

• 1Minik kase çorba
  • 7tane sarma (en büyüğü serçe parmak kadar)
  • cacık

Ara

Birkaç tane ceviz

Toplamda 2 ltre su 1 kupa yeşilçay

Son düzenleme:
Günaydııııııııııınnnnn Şekerler

Tartım bozuldu yaa çok mutsuz oldum oysaki her sabah,akşam,giyinik,soyunuk,tuvaletli,tuvaletsiz,öylesine falan her daim tartılıodum.Bi yandan iyi oldu sanırım çünkü nezaman ki 58leri gördüm şımardım.Şimdi tartılamıcam uzun bi süre böylede devam edersem sonra tartılırsam büyük bi mutluluk yaşayabilirim.

Sabah 08.30

4 tane kod adı sunta =) gerçek adı altınbaşak oluyo sanırım lightından

1 ayran

Bugün az yemek yiyip çok su içeceğime And İçerim

Son düzenleme:
Bende neskafeyi çok seviyordum ama öğrendim ki bol kaloriliymiş.Artık ağzıma bile sürmüyorum.Türk kahvesini de sade içmeye alışsam çok iyi olur.Salepteki kalori miktarı da fazlaymış.: ((

canım menüler süper.tıcker aynı ama sen bu menüyle nası kg veremiyon yaa,azmin için seni çokkk tebrik ediyom pembiş

tuhh ya tartın mı bozuldu,şuan en son isticem şey budur herhalde,saolsun eşim pek ilgilenmez öle şeylerle,oldugu gibi kalır:18:
bugün bende az yiycem,senin yazıyı görünce gaza geldim
hem yarın misafirim var,dengelemiş olurum:18:

Bende neskafeyi çok seviyordum ama öğrendim ki bol kaloriliymiş.Artık ağzıma bile sürmüyorum.Türk kahvesini de sade içmeye alışsam çok iyi olur.Salepteki kalori miktarı da fazlaymış.: ((

Ben sade filtre kahve içiyorum şekersiz sütsüz sıfır kalori olduğu gibi metabolizmayıda hızlandırması cabası.Aldığım haz ise paha biçilemezz=) Salepteki kaloride bence az bi muz kadar bişey ara öğün olarak rahatlıkla içilebilir diye düşünüyorum tabi alışkanlık haline getirmemek lazım hatta şöyle düşünüyorum ki ana öğün bile olur çünki çok tok tutuyo salepteki kalorinin fazla olduğunu biyerdemi gördün duydun yoksa 100 kaloriye mi fazla dedin?

evet canım madem misafirin var bugünden dengele ki iki gün üst üste çok yemiş olma tartımda sanırsam pili bitti neyse bi süre böyle olması iyi oldu tartıya bi cıksam 57 olsam falan uçarım havalara eheheh buarada akşam en yakın arkadaşımın doğum günü pasta yemek istemyrm umarım tutarım kendimi

Saleple ilgili bir arkadaşım bana namık kemal fıkrası anlatmıştı +18 lik bişey o günden beri adını duyunca bile miydem agzıma geliyor içemiyorum ne yazıkki

Kiiizz sunta neey ?????? Ilk defa duyyomm merak ettimmm :) Bi resimm yüklesene bi görelim suntayi :)

Ara 14.15

• 1tane altınbaşak(light)

Öğle 14.45

• 6 Tane ızgara köfte (ince inceydi )
  • Mercimek çorbası
  • Köftenin acı sosuyla 3yk pilav
  • Birkaç kaşık piyaz salatası

MEnü şeklinde sipariş verdim menüden bıraktıklarımı söyliyim belki çok yememi örter:)

• 2 tane revani
  • Piyaz salatamın yarısından fazlası
  • Ekmekler
  • Ayran

Yaa yemedim bunları afferin bana:)

suntayi bende ilk kez duyuyorum bencede hic istah acici bisey degilmis, ama olsun böyle daha iyi dedigin gibi istahimiz aciktida ne oldu
basarili olursun tatlim inaniyoruz sanaaa
ilk baslarda zorlanirsin ama sonra alisir vücutun

afiyet olsunnn
kiz aferin revaniyi yememissin, ben bayilirim revaniyeeee

afiyet olsunnn
kiz aferin revaniyi yememissin, ben bayilirim revaniyeeee

Yemedimde neden yemedim? =) akşam arkadaşıma gidicem doğum gnüde hani diorum akşam yemeği yememde yarım dilimcik bir pasta yerim belkim :) ayrıca ben şerbetli tatlı çok sevmem revani falan tarzım deil ama çok güzel görünüodu yumuşacık.Eve götürcem ablam yesin o kilo alsın:)

kız menüm güzelmiş
suntalara ben de başlayacagım bir zamanlar hiç eksik etmezdim yanında sporla destekler, formumu korurdum ama etiform altınbaşaktan daha güzel, bence.... altınbaşak gerçekten Allah affetsin sunta yani....
yenmeyen ekmekler ve revani için de ekstra aferin
afiyet olsun cnm

heeee anladim simdi
kücük bi dilim pastayi yiyebilirsin tatlim afiyet olsun
"ablam yesin o kilo alsin" ablan duymasin sakinnnn

tatlım zaten eti form du benimkide ama etiform dersem akıllar başka ürünlere gider diye altın başak dedim sanırsam kahvaltım baya az oldu bu hafta böyle kısıcam öğünlerden baya bakalım noluo

heeee anladim simdi
kücük bi dilim pastayi yiyebilirsin tatlim afiyet olsun
"ablam yesin o kilo alsin" ablan duymasin sakinnnn

duysun kız duysun baya zayıf kilo almaya çalışıo zaten onun işine gelir yemiosa ağzına tıkarım zorla=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…