- Konu Sahibi pembepalto
-
kızlar bayram siziii bozmamış....
kutlarım sizi
yarın eski düzenime dönücemm...
biliyo musun canım spor benim vücudumda su tutuyor. çok garip şişiyorum hemen:S o yüzden istediğim kiloya inince 2 gün yapcam 1 gün durcam:)
tatlım merhaba, bayramda yapılanları okumuyorum bile kimsenin günlüğünde :) unuttuk bayramı ve yapılan tüü kaka şeyleri. bugun harıka olucak. yenıden aranızdayım ve dıyete devam. hiç bozmadıkkııııı dimi :)
ben bugün saat 15.30da ıspanaklı pesto soslu fettucini yedim yanında ızgara tavuk da vardı:'( şimdi niye böyle bişey yaptım diye ağlayabilirim kendimi berbat hissediyorum
off kulağa nasıl hoş gelio nasıl canım çekti anlatamammmmm:) çok fenasınn hee bak ben birlikte gaza gelip zayıflayıp başkalarının yaramazlıklarınıda örnek alıp kilo alan biriyim yapma bunu bizeeeeeeeeeee:)
canım yerken bi yandan pişmanlık çektim bi yandan yedim tadını da alamadım doğru düzgün moralsizim'bence herkes burada birbirinin yaramazlıklarına bakıp gaz alıyor:S kontrolsüz kaldığım için böyle oldu bence siz çok sıkı yiyince ben de kendimi sıkıyorum bayramda tuttum sonra ben de yaramazlık yaptım bi daha gitmeyinn saçmaladım yazaarken çünkü hala aklımda makarnanın yarattığı pişmanlık var
tamam üzülme geride kaldı makarna :) benimde canım çooook şey çekio ama kendimi frenliyorum hadi artık herkesin frenleme vakti geldi mesela dün yediklerim çok zevksizdi hiç damak tadıma uygun değildiama yedim üstüne bide doymadım daha başka kalorisi hafif şeyler yedim.Çünkü bayramda herkes bana çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun naptın nasıl zayıfladın dediler.Eğer şimdi dikkaet etmezsem o laflar sadece o güne has kalıcak.Zaten yıllarcada bunu yaptım biraz zayıflayıp tam asıl bırakmamam gereken yerde rejimi bıraktım bidaha yapmıycammm.Yılbaşına zayıf girmek istiyorum bikere.Bide süsüme püsüme çok düşkünümdür.Kilo vermeden önce biyere gitmek için 1 2 saat sadece ne giycem die baktıgımı biliyorum.Şimdi çoğu şey yakışı ram çıktı buram çıktı derdi olmuyo.Eğer sende benim gbi düşünüosan daha çok asıl rejime bizim bunu başarmamız lazım:) ayy kendim yazarken kendim gazlandım bu gazla 50 kilo bile olurum eheheheh
dün yediklerimide yazıyım bari
ara:12 badem
Akşam19.30:karnıbahar yemeği+1minik light yoğurt+haşlanmış brokoli+1minik dilim kepek ekmeği+15dakka leslie yaptım biönceki günden heryerim agrıdığı için devamı gelmedi az birazda mekik çektim az oldu ama hiç yapmamaktan iyidir
bu sabah 09.00: kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost(tost ekmekleri biraz büyüktü),yeşilçay
dün yediklerimide yazıyım bari
ara:12 badem
Akşam19.30:karnıbahar yemeği+1minik light yoğurt+haşlanmış brokoli+1minik dilim kepek ekmeği+15dakka leslie yaptım biönceki günden heryerim agrıdığı için devamı gelmedi az birazda mekik çektim az oldu ama hiç yapmamaktan iyidir
bu sabah 09.00: kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost(tost ekmekleri biraz büyüktü),yeşilçay
Canım benim süpersin. Valla gaza geldim. eminim tartı da bizi takdir edecektir. Çabalarımızla incecik olcaz. Leslie yi hala indiremedim sen nasıl izliyorsun?
ara:yok yarım bardak filtre kahve içtim acıktırmadı
öğlen: karnıbahar yemeği(içinde pirinç vardı bende ekmek yemedim),light ayran(acaip tok tutuyo beni) üstüne bide şekersiz türk kahvesi miss oldu miss aslında karnıbahar yemeğiyle hiç doymamıştım azcık bişeydi içeceklerle kendimi doyuruyorum :) ne mutlu banaaa:) ya resmen bayramda tuvalet dengem bile bozulmuştu Yaşasın sağlıklı yaşammm
canım sen var yaaaaa 10 güne kalmaz uçarak yazarsın bize zayıflıktaaanmenülerin harika harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?