Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

biliyo musun canım spor benim vücudumda su tutuyor. çok garip şişiyorum hemen:S o yüzden istediğim kiloya inince 2 gün yapcam 1 gün durcam:)

vucutta su tuttuğunu hiç duymamıştım tabi herkesin bünyesi değişik,farklı tepkiler veriyo vucut ozaman tartıda kendini rejim yaptıgın halde fazla görürsen motivasyonunda gidebilir şöyle bikaç kilo ver sonra sıkılaşmak daha çok kalori yyakmak için yaparsın gene

akşam 19.45: 1kase çorba bol yeşil salata yiycem

30dakka leslie yaptım 30tane mekik çektim bunlar haricinde kendi bildiğim bikaç hareket daha yaptım on dakika kadarda bulduğum bi videodaki hareketleri yaptım ama adam okadar kaslıydıki benim kaslarım onun kasgücüyle yapılan hareketlere dayanamadı ve bıraktım:):):) mekikte az oldu ama yoruldum yaaa bide spordan nefret ediyorummmm

dün gece çok acıkıp 8tane badem yedim

sabaha gelince 7.30 da kahvaltı ettim içeriği: omlet(malesef annem tereyağında yapmış)+2dilim kepek ekmeği+3 siyah 3yeşil zeytin+domates

ara:yok
öğlen 12.30: çok keyifsiz bi yemekti yaa sırf rest ın en hafif yemeği diye gittim kabakyemeği yedim lezzette hafif pahada ağırdı sinir oldum yemeğin yarısınıda havuçla doldurmuşlar bi kısmınıda yemedm içinde balık tutar gibi kabak tuttum :)

kabak yemeği+yarım yayla çorbası+çeyrek diyebileceğim kadar küçük kepek ekmeği

Son düzenleme:
tatlım merhaba, bayramda yapılanları okumuyorum bile kimsenin günlüğünde :) unuttuk bayramı ve yapılan tüü kaka şeyleri. bugun harıka olucak. yenıden aranızdayım ve dıyete devam. hiç bozmadıkkııııı dimi :)

aaa hiç bozarmıyız :) tartıya bikaç gün çıkmazsak rejimede devam edersek herşey normale dönücek kaç gr aldık bilmicez ve gidicek onlarda:)

ben bugün saat 15.30da ıspanaklı pesto soslu fettucini yedim yanında ızgara tavuk da vardı:'( şimdi niye böyle bişey yaptım diye ağlayabilirim kendimi berbat hissediyorum

ben bugün saat 15.30da ıspanaklı pesto soslu fettucini yedim yanında ızgara tavuk da vardı:'( şimdi niye böyle bişey yaptım diye ağlayabilirim kendimi berbat hissediyorum

off kulağa nasıl hoş gelio nasıl canım çekti anlatamammmmm:) çok fenasınn hee bak ben birlikte gaza gelip zayıflayıp başkalarının yaramazlıklarınıda örnek alıp kilo alan biriyim yapma bunu bizeeeeeeeeeee:)

canım yerken bi yandan pişmanlık çektim bi yandan yedim tadını da alamadım doğru düzgün moralsizim' bence herkes burada birbirinin yaramazlıklarına bakıp gaz alıyor:S kontrolsüz kaldığım için böyle oldu bence siz çok sıkı yiyince ben de kendimi sıkıyorum bayramda tuttum sonra ben de yaramazlık yaptım bi daha gitmeyinn saçmaladım yazaarken çünkü hala aklımda makarnanın yarattığı pişmanlık var

tamam üzülme geride kaldı makarna :) benimde canım çooook şey çekio ama kendimi frenliyorum hadi artık herkesin frenleme vakti geldi mesela dün yediklerim çok zevksizdi hiç damak tadıma uygun değildi ama yedim üstüne bide doymadım daha başka kalorisi hafif şeyler yedim.Çünkü bayramda herkes bana çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun naptın nasıl zayıfladın dediler.Eğer şimdi dikkaet etmezsem o laflar sadece o güne has kalıcak.Zaten yıllarcada bunu yaptım biraz zayıflayıp tam asıl bırakmamam gereken yerde rejimi bıraktım bidaha yapmıycammm.Yılbaşına zayıf girmek istiyorum bikere.Bide süsüme püsüme çok düşkünümdür.Kilo vermeden önce biyere gitmek için 1 2 saat sadece ne giycem die baktıgımı biliyorum.Şimdi çoğu şey yakışıram çıktı buram çıktı derdi olmuyo.Eğer sende benim gbi düşünüosan daha çok asıl rejime bizim bunu başarmamız lazım:) ayy kendim yazarken kendim gazlandım bu gazla 50 kilo bile olurum eheheheh

dün yediklerimide yazıyım bari
ara:12 badem
Akşam19.30:karnıbahar yemeği+1minik light yoğurt+haşlanmış brokoli+1minik dilim kepek ekmeği+15dakka leslie yaptım biönceki günden heryerim agrıdığı için devamı gelmedi az birazda mekik çektim az oldu ama hiç yapmamaktan iyidir
bu sabah 09.00: kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost(tost ekmekleri biraz büyüktü),yeşilçay

canım zaten 70.5tim yine bu sabah. bu hafta veremedim pek kilo. hatta 70.8 çıktığım falan oldu. demek ki makarnayı yemeseydim kilo vermiş çıkabilirdim ama ben dün hatırladım 11 kilo verdiğim zaman da yine aynı 11. gün gece 10da waffle yemiştim sabah da almamış olarak uyandığım için mutluyum unuttum makarnayı ben 71.2 falan oldum sandım da ondan korktm

afiyet olsun canımmm:) akşamki menün de sabahki de çooooook güzel:)

Canım benim süpersin. Valla gaza geldim. eminim tartı da bizi takdir edecektir. Çabalarımızla incecik olcaz. Leslie yi hala indiremedim sen nasıl izliyorsun?

Canım benim süpersin. Valla gaza geldim. eminim tartı da bizi takdir edecektir. Çabalarımızla incecik olcaz. Leslie yi hala indiremedim sen nasıl izliyorsun?

Canım bende indiremedim kk da arama butonuna leslie yazıorum ilk cıkan yere girip orda iki tane video var ordan yapıorum.Bende tam anlamış deilim 2video yarım saat sürüyo ama kaç mil yapıorum bu hareketlerle inceliyomuyum noluo bilmiyorum.Umarım işe yarıyodur.Sende azmini kaybetme canın bişey çektiği zaman hemen kendini diyet günlüklerinde bul :) tardıda bizi takdir etsin.Umarım çabalarının karşılığını görürsün. Dal gibin olursun eheheh

ara:yok yarım bardak filtre kahve içtim acıktırmadı
öğlen: karnıbahar yemeği(içinde pirinç vardı bende ekmek yemedim),light ayran(acaip tok tutuyo beni) üstüne bide şekersiz türk kahvesi miss oldu miss aslında karnıbahar yemeğiyle hiç doymamıştım azcık bişeydi içeceklerle kendimi doyuruyorum :) ne mutlu banaaa:) ya resmen bayramda tuvalet dengem bile bozulmuştu Yaşasın sağlıklı yaşammm

canım sen var yaaaaa 10 güne kalmaz uçarak yazarsın bize zayıflıktaaan menülerin harika harika

canım sen var yaaaaa 10 güne kalmaz uçarak yazarsın bize zayıflıktaaan menülerin harika harika

Keşke öyle olsa ama ben zor veriyorum yaa erkek arkadaşım bi hafta yemesin 3 kilo verio ben kendimi kasıyım kasıyım anca 1 kilo gidio sinir oluorum.Haklısızlık bu Bide kendi kolay zayıflıo die herkesi öyle sanıo zayıfladığımı hiç farketmio üstüne bide yan hareketi yapıomusun dio gülsemmi ağlasammı ahahah bence en iyisi güliyim:)

ara 16:00 10tane badem
akşam 19.30: 1bucuk kepçe çorba+1kk kadar tel peynir+1tane muz(çok küçüktü)+2dilim domates
masada kurabiyeler poçalar patates kızartmaaları mmmmmmmmmm bol bol kalorili şeyler vardı.Yedim mi? Tabikide hayırr.Hepsine direndim:)
ara olarakta light süt içmeyi düşünüyorum yarın tartıda zayıflamış çıkmak istiyorum.Umarım çıkarım.

sabah 09.00: kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost(tost ekmekleri biraz büyüktü),yeşilçay
ara:yok yarım bardak filtre kahve içtim acıktırmadı
öğlen: karnıbahar yemeği(içinde pirinç vardı bende ekmek yemedim),light ayran,sade kahve
ara 16:00: 10tane badem,yeşilçay
akşam 19.30: 1bucuk kepçe çorba+1kk kadar tel peynir+1tane muz(çok küçüktü)+2dilim domates
ara :light süt (içicem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…