Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

erkek arkadaşlar konusunda bence destan yazsak anlayamayız onları tatlım:) benimki de tutturmuş yanaklar niye küçüldü küçülmesin yok göbeğin çok şirin ayrıca iradeli oluşundn dolayı seni çok çok tebrik ediyorum menün de süper:)

selam pembepaltocum
nolur kusuruma bakma senin günlüğü ben atlamışım çok çok özür diliyorum ama şimdi okudum baştan sona kadar
bnce menulerin harika bayramda bile yaptığın kaçamaklar kendimle kıyaslayınca cok az ben sınırı aştım kızlar biliyor....:26:
bikaç şeye değinmek istiyorum burada yazılan, kendimce kafama not ettim.
öncelikle kuru meyvelerin hepsi(incir, kayısı,üzüm vs) bağırsak hareketlerini hızlandırıcı etkiye sahiptir ama şeker olarak yüksek kuru madde yani besin değerine sahiptir. bunun sebebi de içindeki suyun uzaklaşmış olmasıdır.
tavsiyem gün kurusu olanları tüketmeniz. ben kararmış kayısı yemezdim ne o öyle derdim ama asıl doğal olan onlarmış bunu gıda okurken öğrendim şimdi gün kurusu olanlardan alıyorum
incirin zamanı sorulmuş, incir zamanı genelde Ağustos-Eylül gibidir ama yengem geçen gün bize taze incir getirdi nereden bulduysa....:44:üzümün yaşı da çok şekerlidir evet dediğin doğru glisemik indeksi de yüksektir ben mesela 2-3 yıldır tüketmiyorum artık damak tadıma onun şekeri fazla geliyor yediysem de çok az yemişimdir heralde
greyfurt ve acı pul biber metabolizmayı hızlandırıyor bu doğru
ama bir hatırlatma yapayım ki ilaç kullananlar greyfurta dikkat etsin!!!!! ilaçların etkisini azaltabiliyor ya da kaybettiriyor (ben cok severdim ama 12 yıldır tüketmiyorum yasak) acı da yiyemiyorum mideme dokunuyor ondan dolayı bnm metabolizma yavaş
bana maalesef mekik de yasak o yuzden yapamıyorum ama basit pilates hareketleri yapıyorum kendimi yormadan
aklıma gelen bunlar
paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Kadınlar ne kadar dengesizse erkeklerde o denli dengesiz işte neyseee:):):) Teşekkür ederim cnm böyle devam edebilirsem iyide tatlı krizlerine girmem umarım.

zaten bu kuru kayısı benim metabolizmama hiç etki etmiyodu bide gün kurusu olanlarını denemek lazım.Üzümde sevmem acıda bana yasak greyfurtta sevmiorum tek yapabildiğim portakalla greyfurtu karıştırıpta içmek onunda etkisi olurmu bilmiyorum.Greyfurtun ilacın etkisini azalttığınıda bilmiyodum.Çok güzel bilgiler verdin canım çok teşekkür ederim.

Dün akşam yarım saat leslie yaptım ama okadar terlemedim acaba işe yaramışmıdır pek anlamadım zaten kolay kolayda terlemiyorum.

Geç Kahvaltım(14.30): 1.5 peynirli yumurta,1tane yeşil zeytin,1dilim kepek ekmeği,1bardak şekersiz çay

Haftasonlarını genelde dışarda geçirdiğimden hep bozuluo rejimim bu haftasnu bozmuycam işteee:) Bugün uyanınca hemen tartıldım 59.500 çıktım ama çok korkuorm bişey yicem 60 olcam diye. Tickerımıda deiştiremiorum korkudan

canım bi yerde okuduğumda canınız çok tatlı çekince gidin dişlerinizi fırçalayın yazıyordu bi dene istersen:) ayrıcaa ben de leslieyi bi kere başlamıştım her sabah erkenden kalkıp güzel güzl yapıyordum ilk gün çok terledim ikinci gün çok az 3. gün sadece bi nem gibi bişey oldu ve tartıda +ya geçmeye başlayınca anladım ki vücudum su tutuyor o yüzden bırakmıştım:) sen de belki leslie yerine sadece yürüyüş deneyebilirsin çünkü bildiğim kadarıyla leslie cardio yaptırıyor ve ağır bi spor oluyor insana belki vücudun bu kadar spor istemiyodur.

listene bayıldım çok güzel olmuş canım yeşil çaya bende başladım azcık nane ve limon atıyorum çok hoşuma gitti ya değişik

cnm portakalla da karışsa etki ediyordur ben cok aşırı zayıf bir çocuktum greyfurtla daha da zayıflıyordum ama yasak yoksa ben şimdiye dal gibi olurdum çünkü çok seviyordum
kayısı hakkında da gün kurusu ile turuncu olan arasındaki tek fark biri koruyucusuz güneşe bırakılmış o kadar...

kızlar haftasnu kuzenimin dogum gnü nedeniyle kuru ve yaş pastalar havalarda uçuştu ama kaç tane yedim ne yedim bi fikrim yok yinede dikkat etmeye çalıştım kurupasta yedysem başka seylerden kısmaya çalıştım ama ynede yapmamam lazımdı neyse yarın gene devammmmm

eee olsun bakalım...:44:
sen de haftaya pazara kadar kaçamak yapmazsın olur biter dimi ama?

Kas yaparsak kilo mu alırız?
Evet, 1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına geliyor. Çünkü kas çok su tutan bir kütledir. 1 kilo kas 2.7 kilo su tutar. Hep duyarız ya kısa sürede aşırı kilo verdi diye… Burada da tehlike ters yönlü. Kişi kas kütlesinden kaybeder. Çünkü kas kütlesi vücut için önemlidir. Kalbimiz de kaslardan oluşur ve aşırı kilo kayıplarında vücudun tüm kasları, hatta kalp kasları da zarar görür. Diyet sırasında hastanın kilosuna bakmak değil, yağ kas dengesine bakmak gerekir. Hızlı kilo kaybederseniz metabolizmanız yavaşlar. Defalarca şok diyet yapan insanlar işte bu nedenle kilo veremez hale gelirler. Dolayısıyla yapılması gereken, kişinin diyet öncesinde mutlaka bir dahiliyeci ya da endokrinolojik muayeneden geçmesi. Sonrasında vücut analizi ve metabolizma hızı ölçümü yapılmalıdır. Çünkü eğer metabolizma hızı ölçülmezse kişi diyet yaparken de şişmanlayabilir.
alıntı

Sabah:yok
ara yok:
öğlen 11.30: Kepek ekmeğine ızgara tavuk ve yeşillikli sandviç,light ayran

sabah ve ara yok ama öğlen yemeği erkenoldu

:) bu tatıl bıız mahfettı valla. Ben hala toparlayamadım kendımı...

Ay valla yaa dün yediğim kurupastalar bgn miğdemi yaktı hep gıcık oldm.Ay benim çevremdede ne doğum gnü bitio ne bişey.Neyse arada yemek herzaman yemekten iyidir mantığıyla az yemeğe devam.Ama bende toparlayamadm gördüğün üzre araları falan kaçırdım saçma sapan bi gün oldu.

cnm paylaşım için teşekkürler
şu da bir gerçek ama, biz kilo verirken yağ kaybediyoruz ama az da olsa kas yapıyoruz spor yaptığımızdan dolayı tabii sporcular gibi olmuyor.... bilginize...

bu arada menün güzelmiş bugun kimseye kötü yorum yapamıcam zira bnm de bişey yiyesim yok

ben onu da yapmadım aksine coook sağlıklı beslendim ama mideyi bozdum yine de
acaba bnm mideyi o tatlılar pastalar mı tutuyordu?
:44:düşünmeden edemedim

ben onu da yapmadım aksine coook sağlıklı beslendim ama mideyi bozdum yine de
acaba bnm mideyi o tatlılar pastalar mı tutuyordu?
:44:düşünmeden edemedim

valla tatlı pasta miğdeyi cok tutuo ben mesela dün kahvaltı ettim ve akşama dogruda kurupasta yedim ve bgn öğlene kadr acıkmadım :) kalorisi az olsa keşke bikere yerim tam yerim:) neden bütün lezzetli şeyler kaloriliki sanki ay bide 4 5 gündür hiç su içmiodum ben ondanda böle kötü olmuş olabilirim.Ama bişey keşfettim su içmeyi sevmeyenler ya da unutanlar için süper,bir program var bilgisayara yüklüosunuz bir saatte bi su içmen gerktiğini hatırlatıo.Böylelikle günlük 2litre sınırı bayabi tamamlanmış oluoooo:)

Son düzenleme:

harikaymış yaaaa... minkkimde var sanki yoksa baska biri miydi ama biri yazmıştı boyle bişey...
gerçi bnm ihtiyacım yok 2.5lt kola şişesine biz su köyden doldurmuştuk hergün bi şişeye yakın bitiyor işte 2 lt oluyordur ertesi gün hemen tükeniyor cunku
5 ltlik de en fazla 3 gunde bitiyor yani en az 1.5 lt içiyorum onu biliyorum

Aynen katılıyorum tatlım. Tüm kalorili besinler çok ama çok lezzetli. Ama biraz uzak durmakta fayda var. İstediğin bedende bir elbisenin içine girmenin tadı hiç bir pastada yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…