Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

hahahaha haklısın valla. herkes bekliyor bırı yesede bende yesem dıye. bugun,yarın hep tatlı var yemekte ama ben yemiycem. utandırdın beni. kafama kafama vur :)
sakın yiyeyim deme haaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salmak yok!!!!!!!!
sonuna kadar irademiz sağlam kimse yıkamaz bizi!!!!!!!!!!!

sakın yiyeyim deme haaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salmak yok!!!!!!!!
sonuna kadar irademiz sağlam kimse yıkamaz bizi!!!!!!!!!!!

5 tane pişi, 2 dilim pasta yerken nerdeydı ıradeeeee hahahaha küçük hanım bundan sonra böyle, elime aldım maşamı, yıyınde göriym

5 tane pişi, 2 dilim pasta yerken nerdeydı ıradeeeee hahahaha küçük hanım bundan sonra böyle, elime aldım maşamı, yıyınde göriym
o zaman bu kadar eğitememiştim irademi tatlım ben de farkındayım
bir de ben hemen hergün tatlı şeyler yiyen biriydim şimdi diyetisyenin daimi verdiği listede bile bal/reçel varken sabahları, ben onu bile yemiyorum tatlı almayayım diye yani o 2 dl pasta aslında az bile ki dediğim gibi ben haftada en az 5 gün tv karşısında bir pkt bisküvi gibi tatlı şeyler yemeye alışkın biriydim
dediklernde haklısın bunlar bahane değil al tabii eline maşayı, döv bizi, eleştir hepsine ok, boynumuz kıldan ince
ama ben geçmişe bakıp pişman olmak yerine önüme bakıp aynı yanlışları elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum tatlım

Son düzenleme:

yok hatırlatma yaptım sadece. valla ben onu bunu bilmem, ben yemıyceksem sende yemıyceksın. iradeliyiz biz. başarcaz inşallah.

yok hatırlatma yaptım sadece. valla ben onu bunu bilmem, ben yemıyceksem sende yemıyceksın. iradeliyiz biz. başarcaz inşallah.
inşallah cnm elbette kimseye haksızlık yok
herkes eşit burda
ve biz birbirimize destek verdikten sonra aşarız bu zorlukları
bu arada bnm annem bugün kek yapmaya karar verdi
her ne hikmetse bn diyetteyken kek, pasta, çikolata, bisküviler havada uçuşuyor
şu son 5 ayda toplasak 2-3 kek yapmışızdır ondan da en fazla yediğim 2 dl olmuştur ki diyette değildim ama dikkat ediyordum
neyse artık bnm ev halkına afiyet olsun bn kokusuyla da doyarım

görümcem bizde , kayıvalidem onun yemek yemesine izin vermiyor kızcağaz ipi kopmuş gibi durmadan pastalar börekler yabıo ben ağzıma bile sürmüyorum ama mutfaga gidip geldikçe aklım gidiyo canım cok pis çekio boynumu büküp geri dönüyorum iğrenç yağsız tuzsuz yemeklerime dönüyorum sonuc görüce 1.48 boyunda 58 kilo ben 1.68 63 kilo , dişimizi sıkmamız lazım

ah ah senin yerinde olmak istemezdim ama iradene hayran kaldım maşallah
o yemeklere de rica ediyorum iğrenç deme, yanlışlıkla ağzından kaçtı biliyorum
nimetin iğrenci olmaz, Rabbimizin gücüne gider sonra
hem ben de yağsız tuzsuz besleniyorum ve çok da seviyorum şükür ki ayaktayım yediklerimden de elimden geldiğince zevk almaya çalışıyorum
mesela ben kendi yemeğimi kendim yapıyorum
eve de yemeği arada ben yapıyorum
mesela bugün ben yemek yapacağım evdekilere ama kıymalı sebze olduğundan ben sadece sebzelerinden çalıcam birazcık ve ayrı tencerede azıcık yağ ile buharda pişireceğim ama lezzetli buluyorum yaptıklarımı çünkü özenle pişiriyor içine bi tutam sevgi atıyorum
dene bak, göreceksin, cok lezzetli olacak
afiyet olsun

Aman be lilym valla doğru diyorsun şu soğuk günlerde aç kalan soğukta çadırda yatan, insanları düşündükçe bende üzlüyorum ama cidden zevk almadan yiyorum hiç memnun değilim yediklerim benim için işkkence midem bulana bulana yiyorum artık ızgaradan tavuktan yağsız herşeyden nefret ediyorum artık bizin aileden gelen birşey yemek yedikçe mutlu oluruz helede güzel yemekse bu diyet işi cidden benim için mucize

cnm herşeyi yağsız yeme yağa da ihtiyacımız var
tamam et-tavuk olur da
bak sana ölçü: 1kg sebzeye 2 yk yağ
ya da şöyle yapabilirsin yemekleri yağsız yapıyorsan her tabağa koyduktan sonra üzerine 1 tatlı kaşığı yağ gezdir
ve de ki oooohhh mis gibi oldu
beyinde bitir yani ok?

heheh bunu okurken cok guldum cunku her ne hıkmetse ben ne zaman dıyet yapmaya karar versem annem kesın en sevdıgım yemekler kek pogaca vs... yapıyor anlamaıyorum kı bana kastı nedır :))

Kızlar nasılda fişeklendiniz hemen nasılda gaza geldiniz:)Resmen diyet bahane eğlence şahane :) çok eğleniyorum buraları okurken:) İyikiiiiiiii varsınızzz.Unutmayın en zayıf halka bile dier halkaları etkiler.Oyuzden birimiz bile yanlış yapmamalıyız.

ara: yok
gelelim öğle yemeğime:12de 1tabak taze fasülye,light yoğurt yedim,1dilim kepek ekmeği yicektim kiii baktım küflenmeye başlamış yiyemedim. Üstüne 1bardak yeşilçay içtim.Doydum muuuu? Hayırr
ara 13.30: 1mandalina şuana kadar içtiğim suda 1 litre oldu.

Daha fazla su içmek istemiyorummmmm.Devamını evde içicem.Çünkü işyerindeyim ve habire tuvalete gitmekten nefret ediorum.

sen getrdin bizi gaza valla. bak baklava vardı yemekte yemedim.

kızlar temizlik var geniş çaplı. odayyı boşaltıyorum. temizlik ekibi gidince gelirim. yıllık temizlik. hahaha

sen getrdin bizi gaza valla. bak baklava vardı yemekte yemedim.

kızlar temizlik var geniş çaplı. odayyı boşaltıyorum. temizlik ekibi gidince gelirim. yıllık temizlik. hahaha

Anowwwwwwww yıllık temizlikse sen biraz zor gelirsin:) bari o sırada ufak çaplı yarımlarda bulun sende spor olur:124:

hehehe bence hep beraber temızlıge yardıma gıdelım bızede spor olur 2gr gıder belkı

hmmmm sende kaşınıosunnn tamam anladım beni senide sıkı denetime sokalımda gör gününü:) beyaz ekmek yok tatlı yok tuzlu yok yağlı yok hadi bakalım iş başına:) yaşasın rejim yemekleriiiii :):):)

Son düzenleme:
10 tane badem yedim acıkmaya izin vermiycem ama su insanı acıktırıoooo

buarada tickerımı yeniledim belki dahada gaza gelip erimemde yardımcım olur.

Son düzenleme:
anamm 59.5 kg ne güzel maşallah ya Allah'ım bana da nasip etsin bide diğer arkadaşlarıma amin

yok yaa çok ara bi rakam insanı bianda mutlu ederken biandada üzebilio üstümde kotlakazakla ve tok karnına tartıya cıksam hemen 60 küsürlü rakamlara cıkarım:) ama tabi isteyen herkesinnn başına versin Allah 50li rakamları 59bucuk olsa bile :) Amin

tamamdır ıkı gundur takıpteyım ve ınanılmaz gaza geldım bugun gunlugumu actım ve yarından ıtıbaren tek tek sızlerle paylasacagım kahrolsunnn fazla kılolarr kahrolsunn fazla kılolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…