- Konu Sahibi pembepalto
-
sakın yiyeyim deme haaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahaha haklısın valla. herkes bekliyor bırı yesede bende yesem dıye.bugun,yarın hep tatlı var yemekte ama ben yemiycem. utandırdın beni. kafama kafama vur :)
sakın yiyeyim deme haaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salmak yok!!!!!!!!
sonuna kadar irademiz sağlam kimse yıkamaz bizi!!!!!!!!!!!
o zaman bu kadar eğitememiştim irademi tatlım ben de farkındayım5 tane pişi, 2 dilim pasta yerken nerdeydı ıradeeeee hahahahaküçük hanım bundan sonra böyle, elime aldım maşamı, yıyınde göriym
o zaman bu kadar eğitememiştim irademi tatlım ben de farkındayım
bir de ben hemen hergün tatlı şeyler yiyen biriydim şimdi diyetisyenin daimi verdiği listede bile bal/reçel varken sabahları, ben onu bile yemiyorum tatlı almayayım diye yani o 2 dl pasta aslında az bile ki dediğim gibi ben haftada en az 5 gün tv karşısında bir pkt bisküvi gibi tatlı şeyler yemeye alışkın biriydim
dediklernde haklısın bunlar bahane değil al tabii eline maşayı, döv bizi, eleştir hepsine ok, boynumuz kıldan ince
ama ben geçmişe bakıp pişman olmak yerine önüme bakıp aynı yanlışları elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum tatlım
inşallah cnm elbette kimseye haksızlık yokyok hatırlatma yaptım sadece. valla ben onu bunu bilmem, ben yemıyceksem sende yemıyceksın. iradeliyiz biz. başarcaz inşallah.
ah ah senin yerinde olmak istemezdim ama iradene hayran kaldım maşallahgörümcem bizde , kayıvalidem onun yemek yemesine izin vermiyor kızcağaz ipi kopmuş gibi durmadan pastalar börekler yabıo ben ağzıma bile sürmüyorum ama mutfaga gidip geldikçe aklım gidiyo canım cok pis çekio boynumu büküp geri dönüyorum iğrenç yağsız tuzsuz yemeklerime dönüyorum sonuc görüce 1.48 boyunda 58 kilo ben 1.68 63 kilo , dişimizi sıkmamız lazım
cnm herşeyi yağsız yeme yağa da ihtiyacımız varAman be lilym valla doğru diyorsun şu soğuk günlerde aç kalan soğukta çadırda yatan, insanları düşündükçe bende üzlüyorum ama cidden zevk almadan yiyorum hiç memnun değilim yediklerim benim için işkkence midem bulana bulana yiyorum artık ızgaradan tavuktan yağsız herşeyden nefret ediyorum artık bizin aileden gelen birşey yemek yedikçe mutlu oluruz helede güzel yemekse bu diyet işi cidden benim için mucize
inşallah cnm elbette kimseye haksızlık yok
herkes eşit burda
ve biz birbirimize destek verdikten sonra aşarız bu zorlukları
bu arada bnm annem bugün kek yapmaya karar verdi
her ne hikmetse bn diyetteyken kek, pasta, çikolata, bisküviler havada uçuşuyor
şu son 5 ayda toplasak 2-3 kek yapmışızdır ondan da en fazla yediğim 2 dl olmuştur ki diyette değildim ama dikkat ediyordum
neyse artık bnm ev halkına afiyet olsun bn kokusuyla da doyarım
sen getrdin bizi gaza valla. bak baklava vardı yemekte yemedim.
kızlar temizlik var geniş çaplı. odayyı boşaltıyorum. temizlik ekibi gidince gelirim. yıllık temizlik. hahaha
Anowwwwwwww yıllık temizlikse sen biraz zor gelirsin:) bari o sırada ufak çaplı yarımlarda bulun sende spor olur:124:
hehehe bence hep beraber temızlıge yardıma gıdelım bızede spor olur 2gr gıder belkı
merhaba kızlar :)
anamm 59.5 kg ne güzel maşallah ya Allah'ım bana da nasip etsin bide diğer arkadaşlarıma amin
hmmmm sende kaşınıosunnn tamam anladım beni senide sıkı denetime sokalımda gör gününü:) beyaz ekmek yok tatlı yok tuzlu yok yağlı yok hadi bakalım iş başına:) yaşasın rejim yemekleriiiii :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?