Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Aynen katılıyorum tatlım. Tüm kalorili besinler çok ama çok lezzetli. Ama biraz uzak durmakta fayda var. İstediğin bedende bir elbisenin içine girmenin tadı hiç bir pastada yoktur

Çok doğru söyledin ben 15 ağustosta işe girdim ozaman iş kıyafeti olarak annemin klasik elbiselerine bakıyodum yakışmasını bırak omzumdan aşşağı inmiodu hiçbiri:) geçen gün bi deniyim dedimmm nası güzel oldu cuk die oturdu elbise sanki benim üstüme dikmişler gibi:) verdiğim 4 5 kilo bişey ama galiba hep yagdan gitmiş:) o elbisenin bana harika olma hazzını hiçbişeyden alamam :) şimdi bile anlatırken sırıtıp duruorum:)

Tebrikler o his hepimize nasip olur inşallah. Bende günlüğümdekilere sordum zayıflayınca ne giymek istersiniz diye büssürü alışveriş yapcam

banane yedim işte btn gün işte koşturmaktan aç kalmıştım eve geldim 4 kuru pasta yedim 4tanesi 300 kalori yapar 1 saat sonrasındada ıspanak kavurması 1kaşık light yogurt ve haslanmış yumurta yedim çokmu neeeeeeee:) bütün gün yeşilçay,kuşburnu,2soda,çay,türkkahvesi içtim tabiiiside bide su:) salak bigün olucağı baştan belliydi ama sanki hayvaniii bi kalori aldığımı düşünmüyorum yanılıyomuyum acep:)

Son düzenleme:

cnm boşver yaaa
valla bugun herkes saldı zaten
ben de dahil....
havalardan mıdır nedir? anlayamadım valla
yarın yeni bir gün inşallah daha iyi olacagız
yediklerin için de afiyet olsun şekerim

cnm boşver yaaa
valla bugun herkes saldı zaten
ben de dahil....
havalardan mıdır nedir? anlayamadım valla
yarın yeni bir gün inşallah daha iyi olacagız
yediklerin için de afiyet olsun şekerim

heheheheheh saol yaaa cok komiğiz yaramaz cocuklar gibi ama önemli olan ertesi gün hemen toparlamak:)

aç karnına ıhlamur içtim miğdeme sıcak su girsin die sonra gelsinn kahvaltımm
sabah:salatalık,az tuzsuz tel peynir,kepek ekmeğine yagsız beyaz peynirli tost

evet aramıza hoşgeldiiiiiin. Dün vardı hepimizde bişeyler. Ben lily,avukatcım,kimbilir daha kimler kimler, oooh afıyet olsun.

öğlen(13.00): ıspanak kavurması,2kaşık taze fasülye,1dilim kepek ekmeği,2 kaşık light yoğurtt üstünden 45 dakka geçmesine rağmen hala nefes alamıorum yemekten önce su içince işte böyle oluyo

dün akşam: beyaz ekmeğe ızgara tavuklu sandvç+çay aslında hiç yemek istemediğim bi menüydü fakat dışarda olunca insanın rejim yemeği bulması zor oluyo Allahtan erkendi saat 18.30 falandı gün içinde 2 litre su tüketildi ve gece 12de ıhlamur içtim

bu sabah 8.30:light corn flakes(bir avuç kadar),light süt,500ml su
ara olarak bir tane mandalina yiycem

pempişim :) günaydın canım, nasılsın tatlım?

pempişim :) günaydın canım, nasılsın tatlım?

iyiyim tatlım sen nasılsın bakalımmm tulumbacı seni:) hedefini değiştirdiğinden beri pek bi saldın sanki yoksa bana mı öyle geliyo:):):) gerçi bende saldım :) herkeste bi rahatlık var asıl şimdi salmamamız gereken zaman takvimime baktığımda 17 ekim 60.400 yazdığımı görüorum şimdi sadece tok karnınayken öyleyim yani 59.300 falanımdır ama bune böyle 1 ayda 1 kilomu verdim anca sinirim bozuluo

aç karnına ıhlamur içtim miğdeme sıcak su girsin die sonra gelsinn kahvaltımm

sabah:salatalık,az tuzsuz tel peynir,kepek ekmeğine yagsız beyaz peynirli tost

öğlen(13.00): ıspanak kavurması,2kaşık taze fasülye,1dilim kepek ekmeği,2 kaşık light yoğurtt üstünden 45 dakka geçmesine rağmen hala nefes alamıorum yemekten önce su içince işte böyle oluyo
Ara:10 tane badem hakkım vardı onları yedim dedim Allahın hakkı 3tür 3tane daha yedim :) 13 badem

dünkü menünü açıkçası çok beğendim
afiyet olsun
akşam da bence makul bulabileceğinin en iyisini bulmuşsun daha ne kadar iyi olabilir ki dışarıdayken?!
suyu da yemeklerden bi 10-15dk önce iç otursun bi midene ondan sonra yemeğe geç, hemen içersen yemekle beraber içtiğin gibi mideni zorlar işte o da nefesini daraltır
bu sabah da iyisin maşallah
ara öğünde arayı fazla açma mesela en geç 10:30 gibi ye ki acıkmayasın
tamam tatlım?
çooookkk öptüüümmm kendine iyi bak

tatlım ona bakarsan ben de neredeyse 1 haftadır sıkı olmakla beraber, asıl bayramdan öncesinden beri diyetteyim ama ancak 1 kilo oynuyor o da üstümdeki kıyafete göre değişkenlik gösteriyor
demin aç karnına tartılmak pek mümkün olmadı diye sonrasında tartıldım üstümde polarla ve tuvalete gitmeden, sonuç 80!!!!
üzerimdeki poları attım tuvaletten sonra (ayıptır sölemesi) 78-79kg yani çok takma hep aynı

bunu bende farkettim. benim hedefim iyiymiş :) hedefimmiş beni azimli yapan. hiç salmıyordum bu ara felaketim. dur sen ben hedefi 39 a falan çekeyim ahahahaha. salmıycam birdaha. leslie-meslie yalan oldu. ne olusa olsun bugun yapmam lazım. nişanlım spora yazılıyor. bu demek oluyorkii, fit bir nişanlım olcak ve ben ondan önce çıtır olmalıyım. 98 kilo olmuş, hedefi 85 miş :) çok çabuk vereceğine eminim.

ay canım benim çok saol birazda olsa içim ferahladı netten sandviç ekmeğinin kalorisine falan bakıyım dedim 500 kalori falan dio acaip sinirim bozulmuştu.Neyse bgn telefi edicem az ekmek yiycem aralarımı atlamıycam.Üşenmezsem sporumuda yapcam ofistede dolancamda dolancam:) şöle giyinikken ve tokken 58 olsam keşkeee:)

eminim bizim 1 ayda verdiğimizi 10 günde verir.Bu erkekler çok çabuk kilo verebilio ya orda bile aramızda eşitsizlik var:) Neyse minikkim sen kendine hakim ol ki bizde olalım yoksa biri tatlımı yedi herkes yiyo:):)):)

eminim bizim 1 ayda verdiğimizi 10 günde verir.Bu erkekler çok çabuk kilo verebilio ya orda bile aramızda eşitsizlik var:) Neyse minikkim sen kendine hakim ol ki bizde olalım yoksa biri tatlımı yedi herkes yiyo:):)):)

hahahaha haklısın valla. herkes bekliyor bırı yesede bende yesem dıye. bugun,yarın hep tatlı var yemekte ama ben yemiycem. utandırdın beni. kafama kafama vur :)

ben de eminim ki verecektir erkekler çabuk alıyor çabuk veriyor ahhh hormonlar yok mu, bize kiloları böyle zor verdiriyorlar
hem erkeklerin yapısı sporla sıkılaşmaya bizden daha müsait maalesef
bu arada sen de hedefi sakın geri çekeyim deme, sağlığından önemli mi? sakın kuzum sen bize lazımsın, biz sevgili arkadaşımıza bişey olsun istemeyiz

valla ben de ikindiye kadar zor dayandım zaten kırıklık vardı o gün üzerimde yemeye eğilimliydim zaten sizden de yüz buldum yaaa ben de saldım aman ha ipleri sıkı tutalım kızlar ödülümüz zayıflık, bu uğurda ne lazımsa yapmaya çalışalım birbirimizi dizginleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…