Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

tamamdır ıkı gundur takıpteyım ve ınanılmaz gaza geldım bugun gunlugumu actım ve yarından ıtıbaren tek tek sızlerle paylasacagım kahrolsunnn fazla kılolarr kahrolsunn fazla kılolarrrr

merhabalar
bende kilolara karsi savasiyorum, en sonunda dank etti kafamda insallah hepimiz hayal ettigmiz fizige sahip oluruz kizlar
cogu günlükleri takip ediyorum zaten, bende acmayi düsünüyorum kendi günlügümü. asu senin günlügün nerde bulamadim :26:

ınsallaahhhhh... bızım elımızde yapabılırız sadece dıkkat etmemız gerekıyor ve tabı bırbırımıze destek olarak bunu daha kolay yapabılırız dıye dusunuorum 55 olmalıyım benım gunlugumun adı : cok kılo vermelıyım cokk beklerım

tmm bundan sonra takipci listemdesin bende 55 olmayliyimm insallah basaririzzz

bu ne yaa yiyorum yiyorum doymuyorum noluyo bana anlamadım şimdide iki tane mürdüm eriği yedim sinirleniyorum resmen yaa hep varya suyun yüzünden beni cok acıktırıo 1250 su içtim bgn zaten wc dende cıkamadm sinirliyim 2 bardakta yeşilçay içtim

belkı de regl donemın gelıordur ? ınsan o donemde kendını tutamıyor

gıtme mutfaga onunden bıle gecme sakız varsa sakız cıgne ben bı ara ole yapıordum ve unutuordum agzım oyalanıodu unutuodum

:18: ben sakız çiğneyince daha çok acıkıyorum mide boş yere heveslenio yemek gelicek diye çok çalışıyor 2 tane erikten ne olur canım ya o kadarda kafana takma

heheh bunu okurken cok guldum cunku her ne hıkmetse ben ne zaman dıyet yapmaya karar versem annem kesın en sevdıgım yemekler kek pogaca vs... yapıyor anlamaıyorum kı bana kastı nedır :))
demek ki neymiş? diyet kelimesi bile o evi sağlıksız yiyeceklerle doldurmak için bir neden haline geliyormuş ben de okurken cok guldum bu arada:))))))))

valla ben de cok eğleniyorum diyet yapmanın bu kadar beni mutlu bi hale sokacağını soyleseler inanmazdım okudukça hem gülüyor eğleniyorum hem gaza geliyorum hem de dersler çıkarıp kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum iyi ki varsınız canlarım bnm yaaa....
menün iyi keşke o ekmeği de küflü olmasaymıış da yiyebilseymişsin
su da normal tatlım ya ben de neredeyse her saat 1 bardak şeklinde içtim tuvaleti mesken tuttum resmen

sen getrdin bizi gaza valla. bak baklava vardı yemekte yemedim.

kızlar temizlik var geniş çaplı. odayyı boşaltıyorum. temizlik ekibi gidince gelirim. yıllık temizlik. hahaha
aferin
Anowwwwwwww yıllık temizlikse sen biraz zor gelirsin:) bari o sırada ufak çaplı yarımlarda bulun sende spor olur:124:
hahahahah cok güldü yaaaaa

evet yaşasın diyet, yaşasın diyet yemekleri oleeeeeeeeeyyyyyyyyy bana biri katıldı sonunda

tamamdır ıkı gundur takıpteyım ve ınanılmaz gaza geldım bugun gunlugumu actım ve yarından ıtıbaren tek tek sızlerle paylasacagım kahrolsunnn fazla kılolarr kahrolsunn fazla kılolarrrr
tmm bundan sonra takipci listemdesin bende 55 olmayliyimm insallah basaririzzz
kızlar ben hepinizin takipçisiyim
korkun benden!!!!!!
yorumlarım hep mantık ve bilim çerçevesindedir o yuzden itiraz hakkınız pek az doğacaktır bilenler biliyor
ben kendimi bile eleştiriye tutup millete fırsat vermiyorum

gıtme mutfaga onunden bıle gecme sakız varsa sakız cıgne ben bı ara ole yapıordum ve unutuordum agzım oyalanıodu unutuodum
cnm acıktıran su değil, az yemek ve araları açmak olabilir bu açıkları da suyla tamamlamaya çalışıyoruz ya ondan
sakız mideyi çalıştırdığı için daha çok aç hissetmene neden olabilir
tavsiyem meyve haricinde ayran tarzı şeyler de denemen, inşallah fayda eder

canım keşke regly dönemim gelsee o dönem metbolizma daha hızlı çalışıo haftada bir kilo veriyorsan o dönemde iki veriosun ben bunu yeni öğrendim ve heyecanla günümü bekliorm:) tek sorun o dönemde kendini tutabilmek ayrıca sakız elma su bunlar beni acıktıran şeyler hee bide salata:)

Son düzenleme:

evde olsa sorun deilde işyerinde olunca sorun oluo sanki herkes senin kaç kere tuvalete gittiğini hesaplıyomuş gibi gelio eheheh:) buarada dün akşam giremedim şimdi yazıyım bakalım beğencenmiii

dün akşam(20.00) yağsız tavada kızartılmış tavuk pirzola(derisiz),2kaşık light yoğurt,az zeytinyağlı pulbiberli salata,1dilim kepek ekmeği,2minnoş dilim şalgam (bu kalorili bişeymi acaba çünkü cok seviyorum ,tuzlu oldugundan vucutta su tutabilir)

ayyy bide kızlaaar gece kendi tükürüğümle boğuluodum hemde uyurken:)boğulmama uyandım cok korkunç bişeydi o yğzden şansa bala yaşıyoruz şükretmeliyiz.Kabus gibiydi yaa

sabah kahvaltım(7.30) 1.5 haşlanmış yumurta,1domates,1salatalık,1kk beyaz peynir,1dilim tam buğday ekmeği,1fincan çay,1fincan yeşilçay,1bardak su :):):) bugün 1lerden gidiyorum

beğendim beğendim:81: tebrikler
şalgam konusunda da bilgim yok yediğim bişey değildir çünkü o yuzden yorumsuzum

bu kabus için de geçmiş olsun Rabbim korumuş cnm yaaaaaa

sabah kahvaltım(7.30) 1.5 haşlanmış yumurta,1domates,1salatalık,1kk beyaz peynir,1dilim tam buğday ekmeği,1fincan çay,1fincan yeşilçay,1bardak su :):):) bugün 1lerden gidiyorum
oh oh oh maşallah1001kez hemde:)))
süper bi menü
ama ben yumurtayla peyniri bi arada pek yemem ikisi de protein ağırlıklı olduğu için ama gayet doyurucu ve öğleye kadar tok tutucu bir liste afiyet olsun

oh oh oh maşallah1001kez hemde:)))
süper bi menü
ama ben yumurtayla peyniri bi arada pek yemem ikisi de protein ağırlıklı olduğu için ama gayet doyurucu ve öğleye kadar tok tutucu bir liste afiyet olsun

peyniri kk danda az yedim annemde 2 yumurta haşlamıştı onunda yarımını yemedim:) benim karşı koyamadığım şeylerden biride peynirdir.Allah yokluğunu göstermesin çok severim:) sanki kahvaltıda btn yiyeceklerin tamamlayıcısı oymuş gibi gelio.Benim bu kadar peyniri kısmam bilem mucizee:) bak bide aklıma şu geldi spor hocası bi arkadasım var günde 5 yumurta yiyo buda protein fazlası deilmi ozaman burdan şu tezi cıkarıorumki fazla proteinin zararı yok eheheheheheh

cnm zararı ona olmayabilir çünkü sporcular kas yapmak için enerji harcıyorlar o yuzden yedikleri protein ve karbonhidrat miktarı bizimkilerin cooook üstünde
bu bnm kişisel tercihim elbette çünkü ben yıllardır bu ayrımlarla beslendim alışkanlık oldu artık
ama aynı zamanda diyetisyene giderken o da yumurtayı bana önce haftada bir sonra kilo verince haftada 2ye çıkarmıştı fazlasını vermiyorlar o da peynir olmadan
tabii ki senin bünyen buna alışıktır bişey diyemem ben sadece bildiğimi söyledim tatlım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…