- Konu Sahibi pembepalto
-
tamamdırıkı gundur takıpteyım ve ınanılmaz gaza geldım bugun gunlugumu actım ve yarından ıtıbaren tek tek sızlerle paylasacagım kahrolsunnn fazla kılolarr kahrolsunn fazla kılolarrrr
merhabalar
bende kilolara karsi savasiyorum, en sonunda dank etti kafamdainsallah hepimiz hayal ettigmiz fizige sahip oluruz kizlar
cogu günlükleri takip ediyorum zaten, bende acmayi düsünüyorum kendi günlügümü. asu senin günlügün nerde bulamadim :26:
ınsallaahhhhh... bızım elımızde yapabılırız sadece dıkkat etmemız gerekıyor ve tabı bırbırımıze destek olarak bunu daha kolay yapabılırız dıye dusunuorum 55 olmalıyımbenım gunlugumun adı : cok kılo vermelıyım cokk beklerım
tmm bundan sonra takipci listemdesinbende 55 olmayliyimm insallah basaririzzz
bu ne yaa yiyorum yiyorum doymuyorum noluyo bana anlamadım şimdide iki tane mürdüm eriği yedim sinirleniyorum resmen yaa hep varya suyun yüzünden beni cok acıktırıo 1250 su içtim bgn zaten wc dende cıkamadm sinirliyim 2 bardakta yeşilçay içtim
demek ki neymiş? diyet kelimesi bile o evi sağlıksız yiyeceklerle doldurmak için bir neden haline geliyormuş ben de okurken cok guldum bu arada:))))))))heheh bunu okurken cok guldum cunku her ne hıkmetse ben ne zaman dıyet yapmaya karar versem annem kesın en sevdıgım yemekler kek pogaca vs... yapıyor anlamaıyorum kı bana kastı nedır :))
valla ben de cok eğleniyorum diyet yapmanın bu kadar beni mutlu bi hale sokacağını soyleseler inanmazdım okudukça hem gülüyor eğleniyorum hem gaza geliyorum hem de dersler çıkarıp kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum iyi ki varsınız canlarım bnm yaaa....Kızlar nasılda fişeklendiniz hemen nasılda gaza geldiniz:)Resmen diyet bahane eğlence şahane :) çok eğleniyorum buraları okurken:) İyikiiiiiiii varsınızzz.Unutmayın en zayıf halka bile dier halkaları etkiler.Oyuzden birimiz bile yanlış yapmamalıyız.
ara: yok
gelelim öğle yemeğime:12de 1tabak taze fasülye,light yoğurt yedim,1dilim kepek ekmeği yicektim kiii baktım küflenmeye başlamış yiyemedim. Üstüne 1bardak yeşilçay içtim.Doydum muuuu? Hayırr
ara 13.30: 1mandalina şuana kadar içtiğim suda 1 litre oldu.
Daha fazla su içmek istemiyorummmmm.Devamını evde içicem.Çünkü işyerindeyim ve habire tuvalete gitmekten nefret ediorum.
aferinsen getrdin bizi gaza valla. bak baklava vardı yemekte yemedim.
kızlar temizlik var geniş çaplı. odayyı boşaltıyorum. temizlik ekibi gidince gelirim. yıllık temizlik. hahaha
hahahahah cok güldü yaaaaaAnowwwwwwww yıllık temizlikse sen biraz zor gelirsin:) bari o sırada ufak çaplı yarımlarda bulun sende spor olur:124:
evet yaşasın diyet, yaşasın diyet yemekleri oleeeeeeeeeyyyyyyyyy bana biri katıldı sonundahmmmm sende kaşınıosunnn tamam anladım beni senide sıkı denetime sokalımda gör gününü:) beyaz ekmek yok tatlı yok tuzlu yok yağlı yok hadi bakalım iş başına:) yaşasın rejim yemekleriiiii :):):)
tamamdırıkı gundur takıpteyım ve ınanılmaz gaza geldım bugun gunlugumu actım ve yarından ıtıbaren tek tek sızlerle paylasacagım kahrolsunnn fazla kılolarr kahrolsunn fazla kılolarrrr
kızlar ben hepinizin takipçisiyimtmm bundan sonra takipci listemdesinbende 55 olmayliyimm insallah basaririzzz
cnm acıktıran su değil, az yemek ve araları açmak olabilir bu açıkları da suyla tamamlamaya çalışıyoruz ya ondanbelkı de regl donemın gelıordur ?ınsan o donemde kendını tutamıyor
gıtme mutfaga onunden bıle gecmesakız varsa sakız cıgne ben bı ara ole yapıordum ve unutuordum agzım oyalanıodu unutuodum
belkı de regl donemın gelıordur ?ınsan o donemde kendını tutamıyor
gıtme mutfaga onunden bıle gecmesakız varsa sakız cıgne ben bı ara ole yapıordum ve unutuordum agzım oyalanıodu unutuodum
valla ben de cok eğleniyorum diyet yapmanın bu kadar beni mutlu bi hale sokacağını soyleseler inanmazdım okudukça hem gülüyor eğleniyorum hem gaza geliyorum hem de dersler çıkarıp kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum iyi ki varsınız canlarım bnm yaaa....
menün iyi keşke o ekmeği de küflü olmasaymıış da yiyebilseymişsin
su da normal tatlım ya ben de neredeyse her saat 1 bardak şeklinde içtim tuvaleti mesken tuttum resmen
evde olsa sorun deilde işyerinde olunca sorun oluo sanki herkes senin kaç kere tuvalete gittiğini hesaplıyomuş gibi gelio eheheh:) buarada dün akşam giremedim şimdi yazıyım bakalım beğencenmiii
dün akşam(20.00) yağsız tavada kızartılmış tavuk pirzola(derisiz),2kaşık light yoğurt,az zeytinyağlı pulbiberli salata,1dilim kepek ekmeği,2minnoş dilim şalgam (bu kalorili bişeymi acaba çünkü cok seviyorum ,tuzlu oldugundan vucutta su tutabilir)
ayyy bide kızlaaar gece kendi tükürüğümle boğuluodum hemde uyurken:)boğulmama uyandım cok korkunç bişeydi o yğzden şansa bala yaşıyoruz şükretmeliyiz.Kabus gibiydi yaa
oh oh oh maşallahsabah kahvaltım(7.30) 1.5 haşlanmış yumurta,1domates,1salatalık,1kk beyaz peynir,1dilim tam buğday ekmeği,1fincan çay,1fincan yeşilçay,1bardak su :):):) bugün 1lerden gidiyorum
oh oh oh maşallah1001kez hemde:)))
süper bi menü
ama ben yumurtayla peyniri bi arada pek yemem ikisi de protein ağırlıklı olduğu için ama gayet doyurucu ve öğleye kadar tok tutucu bir liste afiyet olsun
cnm zararı ona olmayabilir çünkü sporcular kas yapmak için enerji harcıyorlar o yuzden yedikleri protein ve karbonhidrat miktarı bizimkilerin cooook üstündepeyniri kk danda az yedim annemde 2 yumurta haşlamıştı onunda yarımını yemedim:) benim karşı koyamadığım şeylerden biride peynirdir.Allah yokluğunu göstermesin çok severim:) sanki kahvaltıda btn yiyeceklerin tamamlayıcısı oymuş gibi gelio.Benim bu kadar peyniri kısmam bilem mucizee:) bak bide aklıma şu geldi spor hocası bi arkadasım var günde 5 yumurta yiyo buda protein fazlası deilmi ozaman burdan şu tezi cıkarıorumki fazla proteinin zararı yok eheheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?