PENDİK BÖLGE HASTANESİ'NDE KADIN DOĞUM DOKTORU DOĞAN CÜCELOĞLU'NA GİDENLER

Esigul6061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
390
462
MERHABA ARKADASLAR İLK BEBEGİMİ 35 HAFTALIKKEN KAYBETTİM. 3 AY OLDU. BÖLGE HASTANESİ NDE CUNEYT BEY DOGUMUMU GERCEKLESTİRDİ. BEBEGİMİN ÖLÜMÜNDEN SONRA DOKTORUMU DEGİŞTİRDİM DOGAN BEY E GİDİYORUM. GİDEN VARSA EGER DOKTOR DOĞAN BEY HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ LÜTFEN...

bende burdan iyi şeyler duymuşdum merak ediyorum
BEN DOGUMDAN SONRA BİR KERE GİTTİM İLGİLİ İYİ KONUŞUYOR EN AZINDAN ANLATIYOR TESTLERİ FALAN NE İÇİN İSTEDİGİNİ AMA İŞTE İNSAN KÖTÜ BİRŞEY YASADIKTAN SONRA HEMEN GUVENEMİYOR. BENİM İÇİN YORUMLAR DA ÖNEMLİ.DOGAN BEY HAKKINDA HEP İYİ SEYLER DUYDUM İNŞALLAH GERCEKTEN İYİDİR..

:KK5::110:
BEN DOGUMDAN SONRA BİR KERE GİTTİM İLGİLİ İYİ KONUŞUYOR EN AZINDAN ANLATIYOR TESTLERİ FALAN NE İÇİN İSTEDİGİNİ AMA İŞTE İNSAN KÖTÜ BİRŞEY YASADIKTAN SONRA HEMEN GUVENEMİYOR. BENİM İÇİN YORUMLAR DA ÖNEMLİ.DOGAN BEY HAKKINDA HEP İYİ SEYLER DUYDUM İNŞALLAH GERCEKTEN İYİDİR..
bütün yorumlara giriyom ondan iyi hekim diyerek konuşuyurlar bende erken menopoz canım son 4 yılda sana da keçmiş olsun diger başlıklarda gördümhepsi iyi diyor doktor bildiyini yapsın güven versin gerisi Allaha kalmış ama bizim durumdakı hastalara hiç umut veren yok ama Doğan bey tedavi yapıyormuş

:KK5::110:
bütün yorumlara giriyom ondan iyi hekim diyerek konuşuyurlar bende erken menopoz canım son 4 yılda sana da keçmiş olsun diger başlıklarda gördümhepsi iyi diyor doktor bildiyini yapsın güven versin gerisi Allaha kalmış ama bizim durumdakı hastalara hiç umut veren yok ama Doğan bey tedavi yapıyormuş
TESEKKUR EDERİM AYNEN ÖYŞLE GUVEN VERSİN İLGİLENSİN İSTİYORUM.İNSALLAH SİZİN İÇİN DE HAYIRLISI OLUR.. BU SİTEDE Mİ DİGER BASLIKLAR BEN BAKTIM AMA GÖREMEDİM BULUP OKUSAM IYI OLUR..

Arkadaşlar Merhaba geçen ay doğan bey gittim çokta memnun kaldım şimdilik muayenelerimi z iletisimimiz çok iyi gidiyor.
Çok anlayışlı insanı insan yerine koyan hastasını dinleyen ve motive eden biri .

Gerçekten güvenim tam. Özel telefonundan da aradigimda yardimini esirgemeyen biri. Sağolsun. Doğan bey in sayesinde hastane fobi mi yendim. Gidecek olanlara tavsiye ediyorum. Bir kere gidin zaten soylediklerimin doğruluğunu anlayacaksınız.
Bugün yine randevum var artık bebek düşünüyoruz ve kan pihtilasmasi icin tedaviye başladık inşallah güzel haberlerimi de burada paylaşicam.

Merhaba, Doğan hocayla duyumlar sonucu karşılaştım, dönüm noktam oldu diyebilirim. Miyom,çikolata kisti,basit yumurtalık kistim vardı. 3yıl farklı bir hastanenin 3 farklı kadın doğum dr una gittim işin gidişatı değişince dr arayışına girdim ve Doğan hocaya gittim iyikide gitmişim müthiş empatisi, tek hastası sizmişsiniz hissiyatı , güvenilirliği çok çok iyi. Kesinlikle Doğan hocaya da bi görünün. muayene olun.

X