şuan necef hn a mı gidiyordun ? msmnunmusun ? doğumu ordamı düşünüyorsun ?
ben kaynarca nene hatun hastanesınde dogum yaptım doktorum hale hanımdı doktorumdanda hastanedende cokmemnunum odalar tek kişilik istitoırsanız var buyuk banyolu yataklı yanında kım ısterse kalsın dıye ebelerı cok yardımcı hastanede güleryüz hat safhadailgi mükemmel ben herkese hale hanımı ne eski adı nene hatun olan şidi medicine hospital olan hastaneyi öneriyorum en önemliside sizi doğum hanede erkek yok hep bayan:9
canım hayırlı olsun doğumun:) ıyı gectığıne sevındım ama yazmamıssın sezeryanmı normal doğummu yaptın acaba. ben sezeryan olucam haftaya ama ozellıkle anestezı uzmanını merak edıyorum. sipinal anestesı yapıyormus acaba yaptıranlar memnun kaldımı?
canım hayırlı olsun doğumun:) ıyı gectığıne sevındım ama yazmamıssın sezeryanmı normal doğummu yaptın acaba. ben sezeryan olucam haftaya ama ozellıkle anestezı uzmanını merak edıyorum. sipinal anestesı yapıyormus acaba yaptıranlar memnun kaldımı?
bende bu hastanede dogum yaptım normal dogum oldu cok memnun kaldım ..
doktorum hilal bayram dı cok ıyı bı doktor tavsıye ederım ..
bıraz yogun ama olsun bence hilal hanım
cocuk doktorumuzda özlem hanım oda ıyı bı doktor..
bende nenehatun(medicine) hastahanesinde dogum yaptim doktorum neslihan seker, cok cok memnunum ilgilenmesi ictenligi herseyi cok guzeldi yine hamile kalsam yine ona giderim kesinlikle tavsiye ediyorum. hastanede doktorda gayt iyi..
uzak durun derim!
pendik devlet hastyanesinde doğum yapan var mı peki ? nasıl ? yani ben sezeryan olacağım bu 3.bebeğim ve devlet hastanelerinin adı çıkmış 9'a malum....öyle eski tip yöntemlerle mi amelyat ediyorlar iğne iplikle mi dikiyorlar nedir ne değildir ?
ben de ilk iki kontrolüme nen hatuna gittim ama randevu sistemi yok çok fazla sıra bekliyorsun. onun için devam edemedim. pendik devlete gittim kontrollere de. doktorlarını da tanıdım artık alışınca bana pendik daha iyi gibi geliyor şimdi.yakın da. nene hatunda doğum yapan tanıdıklarım var normal oldular ama doktora göre de değişiyor sanırım. ben de bir aksilik olmazsa normal istiyorum. bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi ,benim ki kız :)
uzak durun derim!
kaynarca medicine hastanesine neslihan hanıma gidiyorum dr. neslihan Alan sizce nasıl ona doğum yaptıranlar yorumlarını yazabilirlermi acaba lütfen cvp bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?