TATOŞCUM :) çok teşekkür ederim canım bilgilerin için. ama senin doktorun adı neydi? ona gore bilerek gitmek isterim. sanırım bende bir sorun ve ve detaylı bir uzmanın elinden geçmem gerek canım.
Evet sonunda bir jinekoloğa muayne olabildim28 yaşındayım ve gerçekten bunu söylemeye utanıyorum.
neyse kızlar aylin hanıma gittim. doktor beni çok rahatlattı önce ultrason muayne yaptı, çok şükür rahımde ve yumurtalıklarda ters bir şey çıkmadı. reglimin ikinci günü hormon testimi yaptırmamı söyledi ve her ihtimale karşı kanda gebelik testi istedi . yaptırdım ama sonucunu alamadım ki. şimdi hastaneyi arıyorum ama hatları bozuk galiba hemen kapanıyor telefon. bu arada kanda gebelik testinde rakamsal olarak, kaçın üstünde çıkarsa gebelik var demek bilen varmı?
Merhaba Patrıcıa.sanırım pendık tarafında oturuyorsunuz.sana bı kac sorum oluckdı yakındakı devlet hastanelerını denedınmı.nenehatuna hala gıtmekdemısın ve menmunmusun suan hangı asamadasın yada hamıs mısın
bende pendık tarafında oturuyorum ama hastane konusunda cok kararsızım
mesajını beklıyorum
tesekkurlera.s.
Ayyyy:bbo: esımde o hastaneye gıtmemı ıstemıyoo ama bana cok yakın.Gecende cocuk hastalıkları bolumunde de sahte dr. cıkmısdı o yuzden guvenmıyo o hastaneye.Ben eger gıdersem Hale kayıran ı tercıh etmek ısterım cv sı bayagı duzgun gıbı bıde uzman varmıs ama doktor lıstesınde unvanı op.dr olarak gecıyo anlamadım.Aslında ben daha hıc bıseye karar veremedım .yumurta takıbı de yaptırmak ıstıyorum ama ozelde ne kadartutar bılmıyorum.etrafınızda hıc ssk da yumurta takıbı yapan varmı menmunlar mı yanıı.bu forumda bı cok kısı hep ozelde yaptırmısda.
ılgıne tesekkur ederıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?