- 2 Ekim 2020
- 43
- 61
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sayenurblut
teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler iflah olmaz yaratıklarAyyy bekarken yapmıyorsa evlenince hiç yapmaz kızıma babana söyle evlilik yıldönümünüz yaklaşıyormus ne alacaksın anneme de dedim ne alcam kızım gerek yok hiç bişeye demiş çocuğa yani evlenince de aynı ilk evlendiğimde cok zoruma gidiyordu ağlıyordum bile çocuk gibi doğum günümü kutlamıyorsun değersiz miyim ben diyordum şimdi o kutlamıyorsa bende kutlamıyorum yada günü gelmeden son 20 günde baslıyorum hatırlatmaya şafak sayar gibiyüzsüzlükte çığır açtım bu konuda
Onu pek ayırt edemiyorumEğer genel olarak davranışları odun gibi değilse erkek arkadaşınız cimri bence
Belki de haklısınEmin ol derdinin iki çiçek olmadığını çok iyi anlıyorum. Ben de uzun süre böyle bir adamla vakit kaybettim, o kadar değersiz hissettirildim ki, o kadar hırpalandım ki geriye dönüp baktığımda senelerime yazık olmuş; doğru dürüst iki aşk dolu söz, bir çiçek görmedim, ilgisizliği zamanla arttı, en güzel yaşlarımı onun sevgisizliğine verdim. Kendime gram saygım yokmuş, kendime çok kızıyorum. Her şey bittiğinde aylarca kendime gelemedim, çok şeye mal oldu. Şimdi beni çok seven üzerime titreyen maddi manevi ne olursa olsun arkamda duran bir adamla beraberim, çok mutluyum. Lütfen kendi değerini bil ve böyle bir adamla en güzel çağlarını harcama. Kendi değerinin farkında ol ve azına razı olma. Yarın kalkınca belki de bu söylediklerimiz gözüne gelmeyecek her ilişkide problemler var diye belki de es geçeceksin ama o adam seni asla mutlu etmeyecek. Bunlar benim fikirlerim ve deneyimlerim....
Bence ilişkinizi bütünüyle gözden geçirme vakti gelmiş. Sizi çok iyi anlıyorum ben de özel günleri ve arada bir yapılan ufak jestleri çok önemserim. Beklenti içine girip hayal kırıklığına uğramak çok kötüOnu pek ayırt edemiyorum![]()
Canım şuan aslında tamamen sana kendini gösteriyor. Şanslısın aslında gerçek yüzünü görüyorsun. Evlenince diyor ya asla ama asla inanma kesinlikle yalan söylüyor. Bu halinden daha da beter olacak ve sen daha çok üzüleceksin. Hiiiiç üzülme canım o seni avucuna aldığını düşünüp iyice salmış değmez. Yapacağın şey çok belli eğer ölürüm biterim demezsen arkasından. Evlenmeyi de uzun bir süre düşünme...Herkese Merhabalar
İyisinizdir umarım, ben biraz huzursuzum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Uzun süreli bir ilişkim var erkek aramla aramda 6 yaş var. Erkek arkadaşım başlarda çok romantik bir adamken şuan adeta yontulmamış bir odun hiçbir özel günümüzü kutlamaz, umursamaz yaklaşık 1,5 yıldır böyle başlarda böyle değildi . Bu durum beni çok üzüyor gençliğimin başında oturmuş bir ilişkim olmasına rağmen böyle davranmasını anlamlandıramıyorum. Atıyorum bir sevgililer gününde tüm arkadaşlarımın erkek arkadaşıyla bir planı olurken kutu kutu güller gelirken ilişkimi sorguluyorum arkadaşlarımla bu konuyu konuşamıyorum sorduklarında geçiştiriyorum hep ona karşı negatif bir düşünceye kapılmasınlar diye ama artık gerçekten çok üzülüyorum. Sorsan seni çok seviyorum ölüyorum bitiyorum diyor ama kendimi hiç özel hissetmiyorum bu konuyu onunla konuştuğumda evlenince yaparız diyip geçiştiriyor ciddiye pek aldığını düşünmüyorum. Sürekli düzelecek diyerek kendimi atlatıyorum ama çok yoruldum. Aklıma doğum günüm gelince bile ağlıyorum artık tartıştığımız için bana bir doğum günün kutlu olsun bile dememişti çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum okuduğunuz için teşekkürler
HaklısınızCanım şuan aslında tamamen sana kendini gösteriyor. Şanslısın aslında gerçek yüzünü görüyorsun. Evlenince diyor ya asla ama asla inanma kesinlikle yalan söylüyor. Bu halinden daha da beter olacak ve sen daha çok üzüleceksin. Hiiiiç üzülme canım o seni avucuna aldığını düşünüp iyice salmış değmez. Yapacağın şey çok belli eğer ölürüm biterim demezsen arkasından. Evlenmeyi de uzun bir süre düşünme...