perdemi nasıl yıkayabilirim

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Kızlar benim yatak odasındaki perdem yeni ama malüm yaz pencere açık perdenin pencere bölümünde kalan kısmı simsiyah olmuş tozdan kirden nasıl yıkayabilirim önerebileceğiniz bişeyler varmı

Asprin diye bisey var makineye atmadan perdenize sıkın makinede once kısa programda tozunu akitin bidaha perde programinda yikatin ooh mis sakiz gibi oluyo valla

eger perdeniz simli pullu falansa
bir kılıfın içinde hassas programda yıkayın
makine bitince hemen ıslakken takın
yıkarken yumuşatıcı kullanın
kuruyuna kadar camlar açık kalsın ki
koku yapmasın
kolay gelsin

Tamam kızlar saolun hemen şimdi yıkıcam berbat duruyo vallakaç derecede yıkıcam ama onu anlamadı

Kosla perde var. Perdeler mis gibi oluyor. Benmde perdelerim simsiyah olmustu. 40derece perde ayarinda yikadim,yeni alinmis gibi oldu. Tavsiye ederim

Kosla perde var. Perdes gibi oluyor. Benmde perdelerim simsiyah olmustu. 40derece perde ayarinda yikadim,yeni alinmis gibi oldu. Tavsiye ederim
Canım bu perde ayarı hangisi oluyo ki ben yeni evliyim valla kusura bakma bilmiyorum

Kızlar benim yatak odasındaki perdem yeni ama malüm yaz pencere açık perdenin pencere bölümünde kalan kısmı simsiyah olmuş tozdan kirden nasıl yıkayabilirim önerebileceğiniz bişeyler varmı
makinende perde programı yoksa eğer 30 derecede 400 devirde yıkaman iyi sonuç verebilir. ama çok çok hasas ve çok delikliyse perden yastık kılıfına falan koymalısın ya da elde yıkamayı denemelisin. belki kuru temizleme.
ve makineden çıkar çıkmaz mutlaka as yoksa bir de ütü derdin olur.

Canım bu perde ayarı hangisi oluyo ki ben yeni evliyim valla kusura bakma bilmiyorum
Her makina farkli tabi. Benmkinde perde ayari var,dugmesi yani. Nevresimler ayri,perdeler ayri program. 40derecede yikiyorum 800 devirde. İslak islak makinadan cikarip asiyorum. Utuyede gerek kalmiyor

Valla baktım ama üstünde perde programı yazmıyo ama sölediğin gibi yapıcam canım saol

[QUOTEiKiz, post: 36715411, member: 367618"]Her makina farkli tabi. Benmkinde perde ayari var,dugmesi yani. Nevresimler ayri,perdeler ayri program. 40derecede yikiyorum 800 devirde. İslak islak makinadan cikarip asiyorum. Utuyede gerek kalmiyor[/QUOTE]
Neyle yıkayabilirim peki canım detarjan olarak ne kullanıyorsun

Valla baktım ama üstünde perde programı yazmıyo ama sölediğin gibi yapıcam canım saol
400 devirden fazlası çok kırıştırır perdeyi bir de ütü ister çok sıkmasından dolayı. 400 ideal biraz sulu çıkar ama tedirgin olma camları açık bırakırsan hemen çeker. evin içi de mis gibi deterjan kokar.

Tamam canım çok teşekkür ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…