- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ne biliyim çok fena utandım ama hiç düşünemedim görüneceğimi, aklımın ucundan geçmediEger ev hali ile görünmekten rahatsız Olacaktıysanız uyarmalarrı yerinde olmuş. Utanacak birsey yok. Farkında değildiniz.
Karşı komşunuzun kocası pis bir röntgenci bence, eşide bu durumu bildiğinden ve engel olamadığından eşine değilde etrafa ayar çekiyor.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Komşu kocası bakıyor diye değil, konu sahibi tesettürlü olduğu için rahatsız olacağını düşünüp uyarmış diye anladım ben.Cama cıktıgında kocasına karsı evın ıcıne bakmamayı ogretsın komsu, sana ev sahibi yollayacagına. Cahil cesaretıne tukurduklerım.
Sapık komsu sasıbes yuzunden evınde ıstedıgın seyle oturamayacaksan tasın o evden.
Ne cins salak insanlar var allahım ya.
O cins salak insanlardan benim etrafımda o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırıyorum artıkCama cıktıgında kocasına karsı evın ıcıne bakmamayı ogretsın komsu, sana ev sahibi yollayacagına. Cahil cesaretıne tukurduklerım.
Sapık komsu sasıbes yuzunden evınde ıstedıgın seyle oturamayacaksan tasın o evden.
Ne cins salak insanlar var allahım ya.
Ikısı aynı degıl mı, perdesi cekılı kadının. hala gozukuyorsa bakmamayı ogrensınler bence.Komşu kocası bakıyor diye değil, konu sahibi tesettürlü olduğu için rahatsız olacağını düşünüp uyarmış diye anladım ben.
Kadın size laf yollatacağına kendileri bakmasınlar. Ayıp ya. Eviniz orası. İster atletle ister çıplak gezersiniz. Bakan adamı ayıplayacağına size haber getirene de gönderene de yazıklar olsun.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonraE ne güzel uyarmışlar işte rahatsız olacağınızı düşünüp. Utanacağınıza teşekkür edin.
Ne zaman bakmamayı ogrenecekler acaba.O cins salak insanlardan benim etrafımda o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Uyarmasalardı atletle görünüyor olmak sizi rahatsız etmeyecek miydi? Haberiniz olmasa sorun olmayacaktı yani. Komşunuza salak dediğinize göre öyle anlaşılıyor.O cins salak insanlardan benim etrafımda o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Bence değil. Tesettürlü olmayan birini uyarmış olsalardı size hak verirdim. Şu durumda veremiyorum.Ikısı aynı degıl mı, perdesi cekılı kadının. hala gozukuyorsa bakmamayı ogrensınler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?