Perdemin arkasından görünmem

Uyarmasalardı atletle görünüyor olmak sizi rahatsız etmeyecek miydi? Haberiniz olmasa sorun olmayacaktı yani. Komşunuza salak dediğinize göre öyle anlaşılıyor.
Ben birini öyle görsem ben perdemi kapatırdım camdan cama herkesin duyacağı şekilde bağırmazdım. Kim bilir şimdi mahallede kaç kişi duydu evler hep iç içe dip dibe burda

Uyarmasalardı atletle görünüyor olmak sizi rahatsız etmeyecek miydi? Haberiniz olmasa sorun olmayacaktı yani. Komşunuza salak dediğinize göre öyle anlaşılıyor.
En azından telefonla arasaydı camdan laf atmış ev sahibime

Ben birini öyle görsem ben perdemi kapatırdım camdan cama herkesin duyacağı şekilde bağırmazdım. Kim bilir şimdi mahallede kaç kişi duydu evler hep iç içe dip dibe burda

Iyi ya iste bu da adamin sapik oldugunu gosterir. Zira siz kendi evinizdesiniz. Bence siz cikip bagirmaliydiniz cunku size yapilan tacize girer.

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra
Bazı arkadaşlar "siz tesettürlü olduğunuz için uyarmıştır" demiş ama katılmıyorum. İyi niyet olsaydı kısaca "kızım camın önüne oturunca dışarıdan görünüyorsun, dikkat et istersen" denirdi. Bu kadar detay vermeye gerek yok yani, kocası görmüşte ev sahibine iletmişte....

Insan kocasina demez mi ne diye milletin evini gozetliyorsun diye? Valla ben bu insanlari anlamiyorum.

Dürbünle mi bakıyomuş o mesafeden. İki farklı duvarda cam kapı filan olunca evet içerisi görünebilir de. Bu anlatılan uzaklıkta görünemez. Ayrıca dilden dile uyarılmaz. Farkeden komşu gelseymiş söyleseymiş belki rahatsız olabilirsiniz görünüyorsunuz diye. Kocası görmüşmüş de cart curt.

Tamamen ahlaksızlık yapılan ben sizin yerinizde olsam balkondan çıkıp kendi kendime millet ev gözetlemeye utanmıyor mu derim. Üstüne alınan alınır.

Oturup teşekkür edin diyen var yorumlarda oha yani.
Bazı insanların ne gibi bi yarası olabilir ki her konuda muhalefet olmaya çalışsın?

Evler iç içe dip dibeyse görünme ihtimali nasıl aklınıza gelmedi?
Tül perdelerim hep örtülü ve sık pileli. Aklımın ucundan bile geçmedi perdeden evin görüneceği, karşı karşıyayız ama aramızda kaldırımlar ve yol var 2 araba sığar rahatlıkla hatta 3

geçen haber vardı

adam evinde mastürbasyon yapıyormuş

karşı apartmandaki adam balkona çıkıp görmüş

şikayetçi olmuş dava açılmış

sonuçta evinin içi istediğini yapar demiş mahkeme

konu sahibi karşında ayna varsa görünüyor

hatta benim yatak odamda camın tam karşısında gardrobun aynası var

tül çekili de olsa aynadan kaynaklı karşıdan görünüyor

genelde o perde kapalı oluyor yoksa giyinirken soyunurken görünürüz

uyarma şekli çirkin

eşi balkona çıkarsa görürse diye uyarmış

lakin 5. kattan 2. katın içini de nasıl görmüş onda da dürbün var demek ki

ben görseydim sesimi çıkarmazdım

hani sizi tanısam belki de ev sahibi ile bu şekilde asla haber göndermezdim

Arada epey mesafe varmış. Üstüne bir de onlar 5. Siz 2. Kattasınız. Yani görmek için çok çaba sarfetmiş olmalı adam. Bir de diyelim sizin rahatsız olacağınızı düşünüp uyardı niye kocasının evde olduğundan bahsediyor. Ne alaka yani. Bir de sizin ev sahibinize seslenmiş. Resmen mahalleyi ayağa kaldırmış deli mi ne? Sebep kocası evde

Tül perdelerim hep örtülü ve sık pileli. Aklımın ucundan bile geçmedi perdeden evin görüneceği, karşı karşıyayız ama aramızda kaldırımlar ve yol var 2 araba sığar rahatlıkla hatta 3
En güzeli pencerenize panjur yaptırmak, bütçe elvermiyorsa pencere tentelerinden yaptırabilirsiniz zira maalesef bazı insanlar dışarıyı seyretmek yerine evlerin içini seyrediyor.

Bence siz şikayetçi olmalisiniz benim evimi gözetliyorlar diye çok ciddiyim bakın insanlara o hakkı vermeyin pis sapiklar

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra

Tamam emriniz olur diyeydin.

Oturacağım yeri size soracak değilim.
Millet kocasının oyulasıca gözlerini oysun da millete sapıklık yapamasın.
Siz de beni bir daha böyle aptal meselelerle sakin rahatsız etmeyin.
Ve surata kapı ya da telefon çat diye kapatılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…