- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım neden bu kadar sakinsiniz!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısı benim de başıma gelmişti.bastim yaygarayi "benim tülüm kapalı demek ki onlar benim evimin içini beni gözetliyorlar.ne hakla yaparlar ,sapkı mı bunlar,evimin içinde de mi rahat dolaşamıcam ben de onları şikayet edicem"daha neler neler.dediklerine diyeceklerini pişman ettim onları.sen de böyle yap kimse bizim evimizi gözetleyemez.ayrica bir şey farketmez ama ben de tesettürlüyüm.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Ne giydiginize varana kadar bakarken gözleri cıkmış olmalı... birinin evini gözetlemek de bir hırsızlık biçimi. Insan evinde de istedigi gibi dolasamayacaksa... Ayrica herkesin temizligi de kendine ilk defa boyle birsey duyuyorum. Benim evime zarari dokunmadığı surece birinin evine karışma fikrini aklim almiyor. Umarim tez vakit ordan taşınırsınız.Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Orası sizin eviniz şahsi mülkünüz ister tesettürünüzle isterseniz çıplak oturursunuz. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bir daha gelirlerse ağızlarının payını verin kapıyı da sertce kapatın ki bu hadsizligi yapamasınlarNe biliyim çok fena utandım ama hiç düşünemedim görüneceğimi, aklımın ucundan geçmedi
Tesettürlü olduğunuzu bildiği için uyarmıştır iyilik olarak düşünün benceHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Ne terbiyesizlik. Kime ne millete zarar vermedikten sonra balkonuma kusarım istersem. Ay sınır bir durumHanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Sessiz, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyseniz, ne yazık ki bazı insanlar sessiz olduğunuz zaman her şeyi söylemeyi, karışmayı kendine hak görüyorlar, hele de kiracıysanız ve çoğunluğu eski komşulardan oluşan evleri kendilerine ait bir mahallede oturuyorsanız, bildiğiniz gözlem altında tutulan denek gibi davranıyorlar.Etraftan insanlar duyar, diyemem öyle camdan cama ama bugünden sonra karşıma denk gelirse benim de diyeceklerim çok ona ev sahibine söylemek ne ya hem de herkesin duyabileceği şekilde, çok uyarmak, iyilik yapmak istiyorsa gelsin yüzüme söylesin
Böyle insanlar gercekten kaldi mi yaCamını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu.
Sizin ev temizliginiz dışarıdaki kimseleri ne ilgilendirir? Insanlara halt etmek düşer. Ayrıca o hanım ne cürretle size insan gönderip uyarıda bulunmuş? Kocası bakmasın önce size. O uyarı gelince bunu soylemeliydiniz. Kalın perdelerinizi falan da cekmeyin. Daha neler... Insanlık hali gözükmüş kasti yapmadınız. O hanımın kıskançlığı bence...Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen
Hep böyle pasif insanları bulurlar zaten, onlara diş geçirirler anca. Bizim gibi delilere bulaşamazlar, yemez.Şöyle şeyler hiç benim başıma gelmez ki bi mahalle şenlensin
Ya istersem perde açıkta sütyenle gezerim onlara ne ya ben büstiyerle balkona çıkıyorum annem kızıyor ama anlam veremiyorum millete neeeAynısı benim de başıma gelmişti.bastim yaygarayi "benim tülüm kapalı demek ki onlar benim evimin içini beni gözetliyorlar.ne hakla yaparlar ,sapkı mı bunlar,evimin içinde de mi rahat dolaşamıcam ben de onları şikayet edicem"daha neler neler.dediklerine diyeceklerini pişman ettim onları.sen de böyle yap kimse bizim evimizi gözetleyemez.ayrica bir şey farketmez ama ben de tesettürlüyüm.