Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pergoveris ilaca başladım dün öğlen aldım yanında buz aküsü yoktu bende dünden beri dışarda ev ortamında kutusundaydi bugün aklıma geldi buzdolabına koymalı miyim
Pergoveris ilaca başladım dün öğlen aldım yanında buz aküsü yoktu bende dünden beri dışarda ev ortamında kutusundaydi bugün aklıma geldi buzdolabına koymalı miyim
açılmamışsa ve imkan yoksa 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklanıyor diye biliyorum ama emin değilim doktorunuza danışın,
zaten eczaneden buz aküsüyle vermeleri gerekiyordu soğuk zincir ilaçlar aküyle verilir ivedi şekilde buzdolabına konulur, riske atmayıp sorun bence.
Pergoveris oda sıcaklığında bekliyor buzdolabına konmuyor açılınca buzdolabına konuyor açılmaktan kastım mesela dozunuz yarım yarım yarısı dolapta beklemeli diğer hiç açılmamış cam şişedekiler yine normal odada beklemeli