- Konu Sahibi Masalsularam
-
ay siz tam benim kafadansınız :))))))
takipçinizimm :)))
canım sen naptın gebelik otunu yaptın mı
yok tatlım..bugünlerde regl olmam gerekti hala tık yok..regl olup bitsin temizleneyim öyle başlıcam kısmetse..
ama 2 gündür bal tarçın çörek otu kürüne ve hayıt otuna başladım:)
Sağol canım benimmm, ayy o tablo nasıl yapılıyor ki şöyle şık bi tablomuz olsaaaailk yazn ben olayım hayırlı olsun canım inş bu topik uğurlu gelecek bize bat.23 nisan
ay siz tam benim kafadansınız :))))))
takipçinizimm :)))
Sağol canım benimmm, ayy o tablo nasıl yapılıyor ki şöyle şık bi tablomuz olsaaaaBilen yapsın
Hoşgelsin canımmmm aman gitme sakınnnnnn, bize lazım kafadarlarrrrr, adet olmamışsın test yaptın mı canımmm, bebiş vardır belki bebişşşşş
ben yapmaya çalışacam canım
Ahhh kür sapığım benimmm, vücudunu dinlendir azcık bu ay takma kafayaaa o kürleri yapınca saplantı haline geliyor daha çokkkkislarrrrrrrr BAHAR DALLARIIIMM :)))))
bende bu ay bal-corek otu-tarcin karistirdim yutuyorum bendee
bu ay kur yok diyorum ama yine dayanamadim yutuyorummm sogandi incirdi derkennnn bakalimmm hayirlisi bu ayy
ama gecen ay olmadigina sevindim sonra bilmem avuntumu pollyannacilikmi ama sistit falan derken baya bi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bebis olsaydiiii hep korku olucakti icimdee ondan uzulmedimmm bu ay insallahh bakalimmmm
altin vurus bekliyorumm kendimden:)))))))
kislarrr agumentin ve largopen antibiyotikleri hamlieykende kullaniliabiliyomus aklinizda olsunn aman ihtiyac olmaz insallahtaaa
topic hayirli olsun kizlar...ben alpellanin topiginede devam edicem ama burayada eklerseniz sevinirim bat 10 nisan. en kisa zamanda hamis kalmak dilegiyle...
hayırlı olsun kızlar benden bu ya umut yok ama perinin haberlerini burdan takip edeceğim inşallah hamile olsun burda acaip cümbüş olur seyrinede doyum olmaz.
selam kızlar topiginiz hayırlı olsun benide aranıza alırmısınız...bende bu ay klomen kullandım ve cuma günü catlatma ignemı oldum bat tarihim 15 nisan...bakalım hayırlısı inş güzel haberler veririz...
ben biliyormuyum nedne olduğunu dün test bile yaptım acaba üstüne gördüm filan mı diye.normal regl canım ya yerleşme filan değil.iyi oldu belkide beklerken çok gerilecektim ummadığım anda geldi.hadi inşallah sen hamilesindir.Selam canım benim BAT 8 Nisan 6 Nisan değil. Seninki ne zamandı neden erken oldun acaba? Baya adet mi oldun yoksa bi anormallik varmı kanamada?Yumurtlamadan tam 14 gün sonra olmuş olman gerek. Test yapmadım henüz çıkmaz heralde daha. Valla bi hamiş kaliymmmmmmmmmmmm Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?