Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Maşallah diyip bakın!!!

Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

isilisil38 Doğa'mız dünyaya gözlerini açtı :124:

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

hll_legend Hamileee

eerdgn Hamileee Prensesimiz geliyoooorrrr

iremneva Hamileee Prensesimiz geliyooorrrr

meessttrraa Hamileee Oğluş geliyoooooorrr

İdilga Hamileee Prensimiz geliyoooor

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee Batuhan'ım geliyor

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensesimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Hafsa'mız geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Miskamber :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
ilk yazn ben olayım hayırlı olsun canım inş bu topik uğurlu gelecek bize bat.23 nisan

canım sen naptın gebelik otunu yaptın mı

yok tatlım..bugünlerde regl olmam gerekti hala tık yok..regl olup bitsin temizleneyim öyle başlıcam kısmetse..
ama 2 gündür bal tarçın çörek otu kürüne ve hayıt otuna başladım:)

benim bat.23 nisan en geç benim galiba:-(

yokk be cnmmm benimm BAT 27 nisan :))))))

insallahh bu ay topigimizinnnnn hamislerii bizz olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Alpicimmm simit peynir ayrann boll yeee pogacayii hamur isini bosver onlar isteyincede canin yine simit ye hem tuzlu bastirir hem susam ise yarar o susamlarida pekmeze batiriyolar genellikle ondan hem lezzeti hem besin degeri artiyooo

sosis salam yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sadece hamisken deilll normal yasamdaada yemeyin kizlarr ahh ahh yapilisini gorseniz zaten hicc yemezsinizdeee((

yok tatlım..bugünlerde regl olmam gerekti hala tık yok..regl olup bitsin temizleneyim öyle başlıcam kısmetse..
ama 2 gündür bal tarçın çörek otu kürüne ve hayıt otuna başladım:)

anladım canım inş.iyi gelir bende incir kürüne başlayacam bakalım artık inş hepimiz hamile kalırız senin kaçıncı ayın

ilk yazn ben olayım hayırlı olsun canım inş bu topik uğurlu gelecek bize bat.23 nisan
Sağol canım benimmm, ayy o tablo nasıl yapılıyor ki şöyle şık bi tablomuz olsaaaa Bilen yapsın
ay siz tam benim kafadansınız :))))))
takipçinizimm :)))

Hoşgelsin canımmmm aman gitme sakınnnnnn, bize lazım kafadarlarrrrr, adet olmamışsın test yaptın mı canımmm, bebiş vardır belki bebişşşşş

kislarrrrrrrr BAHAR DALLARIIIMM :)))))

bende bu ay bal-corek otu-tarcin karistirdim yutuyorum bendee

bu ay kur yok diyorum ama yine dayanamadim yutuyorummm sogandi incirdi derkennnn bakalimmm hayirlisi bu ayy

ama gecen ay olmadigina sevindim sonra bilmem avuntumu pollyannacilikmi ama sistit falan derken baya bi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bebis olsaydiiii hep korku olucakti icimdee ondan uzulmedimmm bu ay insallahh bakalimmmm
altin vurus bekliyorumm kendimden:)))))))

kislarrr agumentin ve largopen antibiyotikleri hamlieykende kullaniliabiliyomus aklinizda olsunn aman ihtiyac olmaz insallahtaaa

bu ay kur yok diyorum ama yine dayanamadim yutuyorummm sogandi incirdi derkennnn bakalimmm hayirlisi bu ayy

ama gecen ay olmadigina sevindim sonra bilmem avuntumu pollyannacilikmi ama sistit falan derken baya bi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim bebis olsaydiiii hep korku olucakti icimdee ondan uzulmedimmm bu ay insallahh bakalimmmm

kislarrr agumentin ve largopen antibiyotikleri hamlieykende kullaniliabiliyomus aklinizda olsunn aman ihtiyac olmaz insallahtaaa

ben yapmaya çalışacam canım

topic hayirli olsun kizlar... ben alpellanin topiginede devam edicem ama burayada eklerseniz sevinirim bat 10 nisan. en kisa zamanda hamis kalmak dilegiyle...

ben yapmaya çalışacam canım
Sağol canımcımmmmm Ahhh kür sapığım benimmm, vücudunu dinlendir azcık bu ay takma kafayaaa o kürleri yapınca saplantı haline geliyor daha çokkk
topic hayirli olsun kizlar... ben alpellanin topiginede devam edicem ama burayada eklerseniz sevinirim bat 10 nisan. en kisa zamanda hamis kalmak dilegiyle...

Eklendin canımmmm

Son düzenleme:
hayırlı olsun kızlar benden bu ya umut yok ama perinin haberlerini burdan takip edeceğim inşallah hamile olsun burda acaip cümbüş olur seyrinede doyum olmaz.

selam kızlar topiginiz hayırlı olsun benide aranıza alırmısınız...bende bu ay klomen kullandım ve cuma günü catlatma ignemı oldum bat tarihim 15 nisan...bakalım hayırlısı inş güzel haberler veririz...

hayırlı olsun kızlar benden bu ya umut yok ama perinin haberlerini burdan takip edeceğim inşallah hamile olsun burda acaip cümbüş olur seyrinede doyum olmaz.

Selam canım benim BAT 8 Nisan 6 Nisan değil. Seninki ne zamandı neden erken oldun acaba? Baya adet mi oldun yoksa bi anormallik varmı kanamada?Yumurtlamadan tam 14 gün sonra olmuş olman gerek. Test yapmadım henüz çıkmaz heralde daha. Valla bi hamiş kaliymmmmmmmmmmmm Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tabiiki alırız canım benim ne demekkkkk. Hadi inşallah bu topik uğurlu gelir ve hepimiz hamiş kalırız arkadaşım dualarım seninle.

bizimm ekipppp toplanmisssssssssss :)))))
o zaman ne yapiyoruzzzzzz

PERIMMMMMM benim SAT 31 Mart BAT ( ki BEKLENMEYEN adet tarihi :)))) benimki NOBAT 27 Nisan canimin ici :))

SAT 31 Mart NOBAT 27 NIsan

ben biliyormuyum nedne olduğunu dün test bile yaptım acaba üstüne gördüm filan mı diye.normal regl canım ya yerleşme filan değil.iyi oldu belkide beklerken çok gerilecektim ummadığım anda geldi.hadi inşallah sen hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…