- Konu Sahibi Masalsularam
-
canım word olduğu için yüklenmememiştir. Ben iş mailimi verym sana ordan yolla tatlım teacherozgediz@hotmail.com buraya yollayabilirisnarkadaşlar yükleyemedim eklenti ekle yerinden yüklenmiyor mu daha önce hiç bişey yüklememiştim acaba world dosyası o yüzden mi yüklemedi yardım edin lüztfen
kızlar topic taşınmış ben de diğerinde bekliyorum kimse bişey yazmıyor
tekrar hayırlı olsun... ben de bu ay soldan yumurtladım dr. da öyle söyledi bakalım hayırlısı
Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirimmm kızlar BAT:10 NİSAN
kıslarrrrr merhaba, hayırlı olsun topiğiniz. beni de kabul eder misiniz kuzular. ???? NOBAT 02 nİSANNNNNNNN
kıslarrrrr merhaba, hayırlı olsun topiğiniz. beni de kabul eder misiniz kuzular. ???? NOBAT 02 nİSANNNNNNNN
canım word olduğu için yüklenmememiştir. Ben iş mailimi verym sana ordan yolla tatlım teacherozgediz@hotmail.com buraya yollayabilirisn
Ay kıyamam sanaa canm benmmmm,geçti mi bulantınnn
herkesss hosgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HEPBERABERR POZITIF ENERJIYLE gokyuzune gonderdigimiz dualarimizla ollusturdugumuz guzel sinerjiyle veede Allahin izniyle hepimiz hamile olucazz insalahhhhhhhhhh
Allah size ne diyeyim varyabende geldim
Selammm kuzummmm hoşgeldiinn eee bat geçmişşş, yaptınmı testtttt tesssssssssttttttttttt
bende geliyim mi? KIZLARRRRRRRRRRR
hoşbulduuuukk, inşallah canım yaaa... Benim için saatler dakikalar geçmek bilmiyor. Geçe geçe 1 gün geçti((((((
AYBIGE hatunnn hosgeldinnnnnnnnnnn
ee ne diyoruzzz hacihaciyi mekkede delideliyi bu topikte bulurrrrrrrrrrrrrr :)))))
sende durumlar nedir cnmcmm ??????? sat NOBAT ????????
cumadan beri testteyim canım (çünkü ben 31 mart diye yanlış hesaaplamışım diğer topiğe öyle kaldı gitti. sabah aybice düzeltti sağolsun),,, sabah da yaptım yok bişey.
canimmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnn
eee sennn top10da ilk sirayi alicaksinnn sanirsammmm :))) baksana senin NOBATT almis basini gitmissssssss :)))
hadi bakalim senden hayirli guzel bizi mutlu edicekk haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzz
halay basi olman dilegiyle
avatarındaki sıpanın gözlerine hastayım yaaa çok tatlıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?