Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar yükleyemedim eklenti ekle yerinden yüklenmiyor mu daha önce hiç bişey yüklememiştim acaba world dosyası o yüzden mi yüklemedi yardım edin lüztfen
canım word olduğu için yüklenmememiştir. Ben iş mailimi verym sana ordan yolla tatlım teacherozgediz@hotmail.com buraya yollayabilirisn
kızlar topic taşınmış ben de diğerinde bekliyorum kimse bişey yazmıyor

tekrar hayırlı olsun... ben de bu ay soldan yumurtladım dr. da öyle söyledi bakalım hayırlısı

Ay kıyamam sanaa canm benmmmm, geçti mi bulantınnn

kıslarrrrr merhaba, hayırlı olsun topiğiniz. beni de kabul eder misiniz kuzular. ???? NOBAT 02 nİSANNNNNNNN

Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirimmm kızlar BAT:10 NİSAN

herkesss hosgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HEPBERABERR POZITIF ENERJIYLE gokyuzune gonderdigimiz dualarimizla ollusturdugumuz guzel sinerjiyle veede Allahin izniyle hepimiz hamile olucazz insalahhhhhhhhhh

kıslarrrrr merhaba, hayırlı olsun topiğiniz. beni de kabul eder misiniz kuzular. ???? NOBAT 02 nİSANNNNNNNN

canimmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnn

eee sennn top10da ilk sirayi alicaksinnn sanirsammmm :))) baksana senin NOBATT almis basini gitmissssssss :)))

hadi bakalim senden hayirli guzel bizi mutlu edicekk haberler bekliyoruzzzzzzzzzzzz

halay basi olman dilegiyle

KISLARRRRRRR

Yarin sabah KANAL D de doktorum programinda canli yayinda dogum varrmiss simdi izliyodum paylasayimm dedimmm izlemek isteyenler icinn :)))

bugun ogleden sonrada bahcelievlerde ist bu AYTUG doktorun tup bebek sempozyumu varmisssss

isteee oyleeeeee paylasayimm dedimm :))))

herkesss hosgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HEPBERABERR POZITIF ENERJIYLE gokyuzune gonderdigimiz dualarimizla ollusturdugumuz guzel sinerjiyle veede Allahin izniyle hepimiz hamile olucazz insalahhhhhhhhhh

Hoşbulduuuukk, inşallah canım yaaa... benim için saatler dakikalar geçmek bilmiyor. geçe geçe 1 gün geçti ((((((

Selammm kuzummmm hoşgeldiinn eee bat geçmişşş, yaptınmı testtttt tesssssssssttttttttttt

cumadan beri testteyim canım (çünkü ben 31 mart diye yanlış hesaaplamışım diğer topiğe öyle kaldı gitti. sabah aybice düzeltti sağolsun),,, sabah da yaptım yok bişey.

AYBIGE hatunnn hosgeldinnnnnnnnnnn

ee ne diyoruzzz hacihaciyi mekkede delideliyi bu topikte bulurrrrrrrrrrrrrr :)))))

sende durumlar nedir cnmcmm ??????? sat NOBAT ????????

avatarındaki sıpanın gözlerine hastayım yaaa çok tatlıııııı

cumadan beri testteyim canım (çünkü ben 31 mart diye yanlış hesaaplamışım diğer topiğe öyle kaldı gitti. sabah aybice düzeltti sağolsun),,, sabah da yaptım yok bişey.

canimmm eger imkanin varsa direk kan tahlilini yaptir bence hic strese sokmamis olursun kendini varsa vardirr yoksaa daa olsunnn calismaya devam dersinn cnmm

boyle olunca stres varsada bebis icerde ona zarar veriyoo diye dusunuyorummmmmm

ama ALLAH hayirli zamanda hayirli bebisleri nasip etsin hepimizeeeee

ayyyyy hoşbuldum canım hoşbuldum. inşallah inşallahhhhh... hepimiz güzel haberler veririz birbirimize... bakalım 2-3 güne belli olur herhalde :26:

avatarındaki sıpanın gözlerine hastayım yaaa çok tatlıııııı

bendeeeeeeeeeeee :))

cnmcm seninn bebis belirmeye baslamissssssss bayabayaaa ayy cnmm yaaa , benim resmi kopyala all hep bak o bebisee oyle derler ya hamisken baktigina benzermis bebis diee:)))) ben oyle yapicukkkkkkkkkkkk tabisiii kelebegim icime konunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…