Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bizimm ekipppp toplanmisssssssssss :)))))
o zaman ne yapiyoruzzzzzz

PERIMMMMMM benim SAT 31 Mart BAT ( ki BEKLENMEYEN adet tarihi :)))) benimki NOBAT 27 Nisan canimin ici :))

SAT 31 Mart NOBAT 27 NIsan

HAHAHHAHAHAHAH Koptummmmm NOBAT hee süper sevdim bunuuuu

Tabiiki alırız canım benim ne demekkkkk. Hadi inşallah bu topik uğurlu gelir ve hepimiz hamiş kalırız arkadaşım dualarım seninle.

inş canım sagol hepimiz icin hayırlısı olsun...benimde dualarım sizlerle rabbim yüzlerimizi güldürsün...benım bir düşügüm birde dış gebeligim oldu o yuzden tek tüpümü kaybettim...tek tüple hamile kalmaya calışıyorum...

KIZLAR YENI BILGIM var :)

kadinlar her ay 1 yumurtaligindan yumurtlarmiss ki hassas bayanlar (kii masallahh hepimiz hassas otesi olduk)
hangi yumurtaligindan yumurtladigini bilirmisssssssssssssss soldan yumurtladiysaniz veeee yumurtaniz spermcanin teklifini kabul edip kucaklastiysa kiz bebisssssss sagdan yumurtlama olduysaaaaa erkek bebiss misssssssssssssssssssssssssss

topiklerin yalancisiyimmm valla :))))

da ben sanki her ay soldan yimirtliyorummmm gibiiiii :)) sagda derin bir sessizlik var sol taraf calisa calisa helak olduuuuuuuuuuuu

hayırlı olsun yeni topik kızlarrr bende buralarda olurum inşallaahhh
İnşallah güzel anne bekleriz her zamannnnnnnnn

Allah bu defa yüzünü güldürür inşallah canım. Üzülme sakın tıp o kadar ilerlediki, tek bir sperm ve yumurta yetiyor inann

Evett pittiriğimmm ben geçen ay sağdan patlattımmm bu ay soldaannnnn, bakalım nolucakkk. Çok heyecanlanmaya başladım ben gene yaaa tutamıyorum kendimiiiiiiiiiiii

diger bir teoriye goreeeeeeee

21 mart 21 nisan arasi HAMIS olanlarrin bebisleri erkekkkkkkkkk

ayyy bendee sankiii bebisi buldummmmmmmmmmmmmmmmmm cinsiyetini ariyorummmm hayy allahimm yaaaaaaa

ac tavukkkk dari ambari olayiiii bendeki tamamennn :))))

ama bu aydan cokk umitliyimmmm ona goreeeeeeeeeee :))) hamis listesine altin harflerle yazdiricukkkkkkkk adimiiiiiiiiii :))))

arkadaşlar yükleyemedim eklenti ekle yerinden yüklenmiyor mu daha önce hiç bişey yüklememiştim acaba world dosyası o yüzden mi yüklemedi yardım edin lüztfen

kızlar topic taşınmış ben de diğerinde bekliyorum kimse bişey yazmıyor

tekrar hayırlı olsun... ben de bu ay soldan yumurtladım dr. da öyle söyledi bakalım hayırlısı

Ellerine sağlık canım benimmmm tamam yükle sen ben yazarımmm canikommmmmmmmm

allaskina listeye BAT yazma cnmmm kurbanlik koyun gibiii beklenen adet tarihiiiii yahuuu beklemiyorum kii ben tarihiiii sankim sevimli bi seymis gibbiiiiiiii NOBAT cnmcmm NOBAT enguzeliiiiiiiiii yada BEKLENMEYEN AT :)))

kızlar topic taşınmış ben de diğerinde bekliyorum kimse bişey yazmıyor

tekrar hayırlı olsun... ben de bu ay soldan yumurtladım dr. da öyle söyledi bakalım hayırlısı

canım benim ya senin topiğinede gelecez canım orda tanıştık hepimiz iki topiği idare edecez artık

Shiiikkkkkkkkkkk shaaakkkkkkkkkkk shoookkkkkkkkkkkkkkk shik shak shoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
bende bu ay sagdan yumurtlamışım olursa ogluşummu olcak yani soldan olmasına mumkun yok zaten ama hayırlısı olsun yinede kız cocuklarınıda cok severim...
amin canım inş...doktorumda öyle dedi tek tüplede hamiş kalınıyo sıkma canını diye ama ben bu ay umutsuzum nedense

Shiiikkkkkkkkkkk shaaakkkkkkkkkkk shoookkkkkkkkkkkkkkk shik shak shoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 381813

:)))))
ben artik yari arap sayilirimmm tutmayinnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy bana bir SEYH ler oluyoooooooooo :))) kislarrr bu arada dubai seyhi cok unlu bi adam dunyaaaaaaaa zengini el maktum ilk esinden 16 cocugu varmiss ikinci esi urdun prensesi ondanda 1 kizi yaniii allahh verdimmii heryerden veriyo sanirsammmmm :))) acaba hangi kurleri uyguladilarr keskemm sorsaydimmmmmmmm :))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…