- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.201
günaydınnnnnnnnnn:123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119:
nasılsınız bakalım...kahvaltı yaptık ece hanımla...babamız işte...karnıyarık yapacam canım çekti...ama üşeniyorum...
günaydınnnnnnnnnn:123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119:
nasılsınız bakalım...kahvaltı yaptık ece hanımla...babamız işte...karnıyarık yapacam canım çekti...ama üşeniyorum...
Ehh BEE CNMMMMM yeterkii kocislerimizin kusuna bisey olmasinnnn Allah spermcanlarina zeval vermesinnn :)))
canimin ici 1 eve 1 kus yeter sen niye 2. kusu alirsinnnnn neyseki o kus gitmiss bakk her isde bi hayirrr
Allaha sukrettt cnmcmm
cnmm benimmm uzuldum ama boswer alma bidahada kusss git balik alll illa bisey alicaksan o kusunnn tuyleriii sen hamisken seni rahatsiz ederrrr hemm bebisinide rahatsiz ederr bosverrr kusu sen cnmmmm
optummmmmmmmmucksssssssss
mayista gobuslerimizi tokusturmayi nasip etsin insallahhhhhhh ikiz ikizzzzzzz :))))
keşke yardımcı olabilseydim canım ama iltahap söktürücü çaylardan falan içsen iyi gelirmi acaba
ama ilaç kullanma benim bebek kaybım büyük ihtimalle ilaçtan oldu daha vucuttan atılmadan hamile kaldım ağır grip geçirmiştim antibiyotik ilaç iğne hepsi vardı bende doktorum bu ihtimalde çok yüksek bunlarda etkilemiş olabilir demişti
o yüzden ilaç kullanmamaya gayret et
valla ben 4 aydır ağzıma ilaç koymuyorum nekadar ağrım sızım olsada demekki dayanabiliyormuşum önceden olsa zırt pırt yutardım valla pek severim ilaç yutmayı
hoşgeldinizzzzz altın bulmuşa döndük valla zeytinle
iyiyiz tatlım sen nasılsın
valla patlıcan akşama bende yapayım bari benimde canımı çektirdin şimdi
hehueheuheuheuehu
Ama ben sımdı adet oldummmmmm yenı bat 12 mayısssssssssss offffffffffffffff yaaaaaaaaaaa moraliiiiimmmmmm tabaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bayılrım patlıcana özellikle kızartıp sarımsaklı yoğurtla hmmmm enfesss
selam kızlar nasılsınız...ben adet oldum listeye yazabilirsiniz...hakkımızda hayırlısı olsun...hamiş arkadaşlarım bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucaklarına alsınlar inş
harikaaaaaaaa şöyle bahçe sebzeleri çıksada artık yapsakk
valaa arkadaşım süper olcak gelsin yaz biran evvel acıktım ben yahuuuuu
üzülmeeekk yoookkk yeni ay yeni umuttt
nasıl üzülmeyeyim canım tüp bebek yaptırdım tutmadı 4 aydır denıyoruz tık yok tekrar tüp bebege gıtcez ama bakalım ne zaman offff ki ne offff yaniiiii
benim tüp bebek denememde cok iyi gecti sayılmaz dokora içemiyorum ben aspirin dedim yinede verdi tam transfere gıttık hazırlandım beni içeriye alacaklardıııı kan kustummmm mide kanamasıyla baska b hastaneye gittim yattım endoskopi filan yapıldıııııı offfff yaaaa tekrar aynı seylerı yasamak istemiyorummmm
nasıl üzülmeyeyim canım tüp bebek yaptırdım tutmadı 4 aydır denıyoruz tık yok tekrar tüp bebege gıtcez ama bakalım ne zaman offff ki ne offff yaniiiii
benim tüp bebek denememde cok iyi gecti sayılmaz dokora içemiyorum ben aspirin dedim yinede verdi tam transfere gıttık hazırlandım beni içeriye alacaklardıııı kan kustummmm mide kanamasıyla baska b hastaneye gittim yattım endoskopi filan yapıldıııııı offfff yaaaa tekrar aynı seylerı yasamak istemiyorummmm
ayyy canımmm benimmm inş.
Kızz yazamı aşerdin naptınnGeliyo yaz az kaldı azzz
Vallahi çok sıcağıda hiç sevmem ama özlemedim desem yalan olur bu kış beni sıktı yaaa çok uzun geldi yazda çok sıcak geçecekmiş busene hayırlıs bakalım
benim asıl derdim yemeklerle meyvelerle ahhhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?