Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnnn:123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119:
nasılsınız bakalım...kahvaltı yaptık ece hanımla...babamız işte...karnıyarık yapacam canım çekti...ama üşeniyorum...

heleşükür biri geldi bizde sonesinti ile resmen dükkan bekler gibi olduk kismecikler gelmedi bugün ya

hoşgeldinizzzzz altın bulmuşa döndük valla zeytinle
iyiyiz tatlım sen nasılsın
valla patlıcan akşama bende yapayım bari benimde canımı çektirdin şimdi

Son düzenleme:

hehueheuheuheuehu

ama ben sımdı adet oldummmmmm yenı bat 12 mayısssssssssss offffffffffffffff yaaaaaaaaaaa moraliiiiimmmmmm tabaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar nasılsınız...ben adet oldum listeye yazabilirsiniz...hakkımızda hayırlısı olsun...hamiş arkadaşlarım bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucaklarına alsınlar inş

Sormaaa hep aynıyız nazlıyız yaa gelemeyiz ağrıyaa ama bebiş gösteriyo bize kimmiş nazlı diyee çekdur şimdi ağrıyıı

Dayanıyım dimi canım adetimden sonra hala geçmezse 1 2 tane içerim napıyım

ışıldan haber yok yaa çok merak ediyorum onuu :44:

Herkesss gezmelerde peri gelirdi kesin ama oda daha uyanmadı galiba

hoşbulduk kızlar...valla nedense canım çekti...kıymada vardı çıkardım buzluktan şimdi soğan doğrayıp kavuracam...ama ilk önce buraya bakim dedim..varmı süper haberler diye...ışıla çok üzüldüm..inşallah bebişini almazlar herşey yolundadır...:26:

selam kızlar nasılsınız...ben adet oldum listeye yazabilirsiniz...hakkımızda hayırlısı olsun...hamiş arkadaşlarım bebişlerini hayırlısıyla saglıklı kucaklarına alsınlar inş

hayırlıSI olsunn canım mayıstaa bende listedeyiiiimmm yuuupppiiiiiiii

Son düzenleme:
üzülmeeekk yoookkk yeni ay yeni umuttt

nasıl üzülmeyeyim canım tüp bebek yaptırdım tutmadı 4 aydır denıyoruz tık yok tekrar tüp bebege gıtcez ama bakalım ne zaman offff ki ne offff yaniiiii
benim tüp bebek denememde cok iyi gecti sayılmaz dokora içemiyorum ben aspirin dedim yinede verdi tam transfere gıttık hazırlandım beni içeriye alacaklardıııı kan kustummmm mide kanamasıyla baska b hastaneye gittim yattım endoskopi filan yapıldıııııı offfff yaaaa tekrar aynı seylerı yasamak istemiyorummmm

canım benimm çok çok özür dilerimm ben bunları bilmiyodum adet oldum deyince... Herkesi kendim gibi görüyom işte kusuruma bakma canım yaaa
miden nasıl şimdi canım düzelmiştir inşallah aspirin mi yaptı seni öle doktorun neden dinlemedi ki senii
yaşamazsın inşallah bitanem başka bi merkezi dene bu sefer inşallah önümüzdeki ay ya normal yaa tüp kavuşursun bebişine

canım peki probleminiz nedir eşinde mi sende mi

ayyy canımmm benimmm inş.
Kızz yazamı aşerdin naptınn Geliyo yaz az kaldı azzz

vallahi çok sıcağıda hiç sevmem ama özlemedim desem yalan olur bu kış beni sıktı yaaa çok uzun geldi yazda çok sıcak geçecekmiş busene hayırlıs bakalım

benim asıl derdim yemeklerle meyvelerle ahhhh ahhhh

ayyy yandık desene bende yazı severim ama bizim memlekette olcan köyde olucan 1500 mt yukarda yanii ahh akşmaları battaniye örtüncenn bu istanbulu yazı çekilmiyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…