- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.181
nasılsınız kızlar dünden buyana hayat nasıl gidiyor
valla endişeli isilisil dan sonra bende biraz tedirgin oldum ya
olma tatlım yaa doktorunda endişelenme demişya
bende yaptırdım otestleri doktorum yapalım her ihtimale karşı demişti allaha şükür bişey çıkmadı negatif sonuçlarım
ışıldada herşey yolunda gitcek inşallah
benim bebeğimi 4 şubatta aldılar ondan 2 hafta sonra kontrole gittiğimde sordu doktorum istiyormuyuz devammı diye evet dedim
ozaman biz testlerimizi beklemeden yapalım dedi o zaman yaptırmıştım
genetikle ilgili testler bunlar bebek kayıplarının nedenini bilmek için yapılıyor aslında ışılada yapmalıydı doktoru önceden ama olsun geç olsun güç olmasın umarım herşey yolunda gider
bu testler normalde 2 bebeğini kaybeden kişilere yapılıyo yoksa yapmıyorlar bende 2 tane demiştimde öyle yaptılar araştırma hastanesine yolladı doktorum bayada pahalı testler özelde yaptırmaya kalksan
hımm bana yapmamalarının nedenı ben 2 düşük yapmadım ondan mı sadece bitane kimyasal gebelik var o düşük bile sayılırmı ki hani genelde bircok kadında olurmus ama bilmezmiş..bana yapılmaması bundan mı ki arkadaşım
dediğim gibi benimde 1 tane ben 2 dedimde öyle yaptılar doktorum 2 demezsen yapmazlar dedi
çok saçma aslında illaki 2 kayıpmı vermek lazım dimi canım
hani gebeliğinde bebek yokmuşya ondan yapmamış olabilir tatlım bilemiyorum benim kese doluydu bebeğimi görmüştük yani
aklına fazla takma olmazsa bir kan verirsin yaptırırsın ben gibi deyip için rahatlar doktoruna danış gittiğinde bakalım ne diycek
zaten bende yaptırıcam sana dedi ama endişelenmeyi gerektıren bişi değil bunu takma dedi.sen neden kürtaj olmak zorunda kaldın canım ne ters gitti
kalp atışlarını duyamadık evet kürtajla aldılar sonrasında korunma falan vermedi herşey yolunda dedi birkere adet gördüm martta sonrasında meleğim tekrar geldi
arkadaşımda pıhtı sorunu vardı bende yaptırdım testi acaba sorun bumu diye sorun çıkmadı değerlerim normal sınırlar içinde ama tedbir amaçlı yinede iğneye başladı doktorum hergün vurunuyorum hayırlısı bakalım inşallah bukez herşey yolunda gidecek
amin tatlım herkez için hersey yolunda gider umarım en azından kolay hamıle kalıosun ben 2,5 seneden sonra onun için endişeliyim bir sorun cıkarsa naparım nası dayanırım die
evet kolay oluyor
seninde hiçbirşey olmaz merak etme rahat ol sıkma bebişinide kendinide
valla dayanmaya gelince çok zormuş allah kimseye vermesin ama sabrını veriyor bişekilde yoksa insan yaşayamaz
evet..hakkımızda hayırlısı ben kahvaltı yapıcam canım daha yapmadım sonra görüşürüz baksana kimsede gelmedi daha cook cook öptümm :)
tabiki olur tatlım sadece ağda ve jilet diyorlar
bende ertelettim zaten canımm şüphe ile olacağıma adet günümün sonuna ertelettim
ışılı çok merak ediyorum aklıma her geldiğinde içten dua ettim ona inşallah bebişini almazlar inşallah değerleri iyi çıkar kızlar yaaa
kızlar bende de sorun hastalık bitmez bişey daha soracam bunuda bilin size aferin
adettimden beri sağ göğsüm sızım sızım sızlıyo ucu sağı solu yanıı filan heryeri soldada oluyo arasıra çalıştığım yerde ki kız iltahaplanma vardır bende de olmuştu dedi araştırdım emziren annelerde oluyo genelde ama bizim arkadaşta olmuş hanii adetimden sonra başlasa hamişlik belirtisi psikolojik diycem ama adetliykende vardı
bana doktor yolu göründü yine dimi kızlarrr antibiyotik vericekKullanmak istemiyorum
doğal antibiyotik olarak ne önerirsiniz????
bugün bizim sayfa nie böyle ya kimseler yok[/QUOT
havada güzel değil dolaşmaya çıktılar desem ama oda değil
uyuyorlardır kesinnnuykucularrrr
bugün bizim sayfa nie böyle ya kimseler yok[/QUOT
havada güzel değil dolaşmaya çıktılar desem ama oda değil
uyuyorlardır kesinnnuykucularrrr
anlamadım valla bugün dükkanı biz actık biz kapatıcaz herhaloff işilıda cok merak ettim hala gelmedi ya
anlamadım valla bugün dükkanı biz actık biz kapatıcaz herhaloff işilıda cok merak ettim hala gelmedi ya
sanırım öyle olcak
ışılı bende çok merak ediyorum aklım onda canım yaaa inşallah bişeyi yoktur allah gözetsin kollasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?