- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.221
bende oluyo idilgam baskı gibi sanki şişmişte ona değiyomuş gibi
hatunlarrrrrrrrrrr ben çıktımmm.işlerime bakip evime doğru yol alayım öpüldünüzzzzzzz.bu arada aynı dönem denk gelen 5-6 kişi varız sanırım.Allah hepimize kolaylık versinnn inşşşşş.güzel halvetlerrrr ve hayırlıııııı bebişler nasip etsin .
VITOMMMM cnmmmm vitocannn buyuyoo yaa masallahhhh resmii falann olmayaa basladii baksaaaaa aaaaaa yerimm benn onuuuuuuu :))))
Aybicemmmm bende monuuu dusunuyodummmmm bu arada benimmmm yumularr da hareketlenme basladiii GURK moduna giriyorumm insallahh bakalimmm :))))
ya bide bisey dicemmm simdi bu yumurtlamanin tavan oldugu zamanlarda halvette arada baski gibi oluyomu onlara dogru
iwitttt iwittt aynenn oyleeeeee
pekisii o zamnnnnn durmak yokkk halvete devammmm
ay dun gece kendi kendime guldum sogan suyumu icerken once 1 ayetelkursi okuyorum sonrada alahim sifa olsuunn once yumurta olsun catlayan yumurtamiii spermlerrr bulsunn insallahh dedimm sonra guldumm kafamizdan atiyoruz sozdeeeee dilde hep yumurt spermcan :))))
Eveet evet evettt kesinlikleeeee yumoş zamanı o baskı hissediliyorum pidilgammm biraz açık olcak ama başka şekilde söyleyemem özellikle üstteykenn hissediyorsun patlicak gibi
iwitttttt tamam o zaman problemm yokkkk :)))))
optummm cnmm benimmmmm (anneciginide optummmmmm ) (soramadan msn kapandi cnmm ve halaa acilmiyoo )
mucksssssssss
Periiimm sevindim canım,sonuçların süpermiş
ultrason temiz
Hormon testleri temiz
Pekiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
Ya tüplerim kapalıysa?
ultrason temiz
Hormon testleri temiz
Ya tüplerim kapalıysa?
Ultrason TEMİZ
Hormon testleri TEMİZ
Ya tüplerim kapalıysa?
PINAR cimm hosgeldinn cnmmmm insallahh topigimiz sanaa sen bizeee ugur getirrrrrr insallahh once sohbetlerimizi bilgilerimizi paylasalimm sonrada hamislik haberlerimizi paylasalimm insallahhhhhhhh
hosgeldinnnn bu senin halayin :))
hoşbuldum canım benim inşallah bana ugur getirir sizin topiginiz bu kadar neşeyle hepimiz hamile kalırız inşallah
PINAR cimm hosgeldinn cnmmmm insallahh topigimiz sanaa sen bizeee ugur getirrrrrr insallahh once sohbetlerimizi bilgilerimizi paylasalimm sonrada hamislik haberlerimizi paylasalimm insallahhhhhhhh
hosgeldinnnn bu senin halayin :))
hoşbuldum canım benim inşallah bana ugur getirir sizin topiginiz bu kadar neşeyle hepimiz hamile kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?