Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hatunlarrrrrrrrrrr ben çıktımmm.işlerime bakip evime doğru yol alayım öpüldünüzzzzzzz.bu arada aynı dönem denk gelen 5-6 kişi varız sanırım.Allah hepimize kolaylık versinnn inşşşşş.güzel halvetlerrrr ve hayırlıııııı bebişler nasip etsin .

bende oluyo idilgam baskı gibi sanki şişmişte ona değiyomuş gibi

iwitttt iwittt aynenn oyleeeeee
pekisii o zamnnnnn durmak yokkk halvete devammmm

ay dun gece kendi kendime guldum sogan suyumu icerken once 1 ayetelkursi okuyorum sonrada alahim sifa olsuunn once yumurta olsun catlayan yumurtamiii spermlerrr bulsunn insallahh dedimm sonra guldumm kafamizdan atiyoruz sozdeeeee dilde hep yumurt spermcan :))))

aminnn cnmmmmmm hadii bakalimmm allahh hepimizin tumm dileklerini gercek etsinn insallahhhh keyiflii hafta olsunnnn
ayy beraber beklicezz hepimizz sonuclarii hadi bakalimmmmm
git evinee al dusunuuu ohhhhhhhh dinlenn cnmmmm optumm seniiii
muckssssss

Eveet evet evettt kesinlikleeeee yumoş zamanı o baskı hissediliyorum pidilgammm biraz açık olcak ama başka şekilde söyleyemem özellikle üstteykenn hissediyorsun patlicak gibi

Benim Menü

Tel şehriyeli Bulgur Pilavı

Mis gibi leziz Kuru Fasülye

Jalapeno Turşusu+Çoban salata

Yanına bide soğan kırarız ooohh mis

GUNESS actiiiii ben az yuruyusee kacarr kizlarr dualarinizz az sonraa geliyooooooooooooooooo
optum herkesiiiii

TURBUM PERIMMMMMMMMM heycanli prensesimmmmmmmm yerimm ben seniiiiiiiiii

hamislerr bizee cokk duaa edinn lutfennnnnnn :)))

herkesiii coooOOOooOOooOOooOOoookkkkkkkkkk optummmmmmmm

GUNESS actiiiii ben az yuruyusee kacarr kizlarr dualarinizz az sonraa geliyooooooooooooooooo
optum herkesiiiii

optum herkesiiiii

amiiiinnnn aynennn ama gırgırına diyozdaaaa idilgam döle yapmasak içimize atsak daha mı iyi Böle oluruz sonraaaa

Ben gider yavrular hepinizi öptümmmmmmm kendinize ve yumoşlarınıza ve kocişlerinize ve spermcanlarınıza iyi davranın küçük aşifteler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çüüüüsssssssssssssssssssssssssssss,alohaaaaaaaaaaaaaa,çavaaaaaaaaaaaaaaaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…