Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonuçlarım çıktı hepsi referans aralıklarına uygun. Ama yoruma açık, hormon testi yaptıranlardan yorum bekliyorum

Prolaktin 6.91

FSH 6.41

LH 7.52

Serbest T3 3.34

TSH 0:83

E2 62

canım bende benimkileri referans aralığına göre yorumlamıştım o aralıkların ortasındaysa hepsii harikaaaa
sona ve başa yakınsalar doktorlar desteklenebilir ilaçlarla diyo ama gerek yok bitkisel destek en iyisi

teşekkür ederim canım ya inşallah 4 gün yaşamıştır bizimkilerde ve buluşmuşlardır.çünkü tek deneme şansımız oldu boşuna ilaç almış oldum yani bu ay

yeter bacım yeter bi tanesi yeter önemli olan yımırtaya varması inş.varmıştır bildigim kadarıyla ilk 10 saat dölleme açısından en hızlı ve aktif oluyolarmış sonrasındada vıcutta en uzun 72 saate kadar canlı canlı kımıl kımıl kalabilşyolarmışşş merak etme sen inş.olmuşturrrrrrr :)

addoooşş sen benii müdüre yakalatcan işimden edicen valla yazdıklarına güle güle ya kovulucam ya adım deliye çıkıcakkk

gül gül gül zilli gülllllllll kavulmazsın patronu bana yolla ben onu hallederim

idimmmmmmmm gelmiş londra aşiftesiiiiiiii hoşgelmişşşşşşşşşşş gavur ellerin güsel goncası

kızlar sonuçlarım çıktı hepsi referans aralıklarına uygun. Ama yoruma açık, hormon testi yaptıranlardan yorum bekliyorum

prolaktin 6.91

fsh 6.41

lh 7.52

serbest t3 3.34

tsh 0:83

e2 62

ben anlamam ama perim inş.çok çok iyidir canım benim

selam selam selam selam

selammmmmmmm dadlu gızzzzzzzzzz

canım 3-4 güne kadar canlı kalabiliyor ama 16 saatten sonra döllenme kabiliyetleri azalıyor

hormonal değerlerin gayet normal görünüyor sanırım canım doktora ne zamn gösterecen

pitamin pender pojuuu ışıl adoşşşş............ nerdesiniz leynn

hormonal değerlerin gayet normal görünüyor sanırım canım doktora ne zamn gösterecen

öyle gibi görünüyor aybicemmm sadece TSH sınırda gibi. Ya bilmiyorum doktor uzakk, yarından itibaren kocişle kayıplara karışcaz, ailede doktor çok sorarım birine :) zaten benim kadını sevmedim pek bi ilgisizdi

umarım bi gün benm adımda listede görünür hamile die

perimmmm ben hiç anlamamda bak iyiymişşş sonuçların kuuzummmmm seniki psikolojikkk,adama baskı yapıyon sapık seniiii
sürekli halvet halvet halvettt.Sapık gacııı seniiiiii turp gibinmişin maaşallahhhhhhhhhh

aybcee hatunummmmmmmmmmmmmmmm

neydersin be yaaaa

hehehehehheheheheheheheh

umarım bi gün benm adımda listede görünür hamile die
hepimizin adı yazılır inş canımcım

buralardayım be yaaa geliyorum geliyorum yokssunuz bencede perininkide tamamen stressss doktor bana öyle dedi

Perimmm Sevvalimmm internetim gittiii geri geldi simdide msn im acilmiyoooooooo kapattim sanmayinizzz:))))))
muckssssssssssssssss

hepimizin adı yazılır inş canımcım

buralardayım be yaaa geliyorum geliyorum yokssunuz bencede perininkide tamamen stressss doktor bana öyle dedi

şekerimmm valla öyleeee bencedee
salın bayıraa bacaklarııı o spermcanlar kendini kasmadannnn dolanıversinlerrr içinizdee yerleşsinler en rahat yerdeeeeeee

evettttttttttttttttttt
akşam halvet için hangi mamalarıııı hazırlıyorsunuz deyin bakalım

(......ve yine yemek yapasım yok eve gidip sadece uyumak uyumakkk uyumak istiyorumm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…