- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.461
Oo ne ortak noktamız var bu topikte ya Asos gercekten mükemmel bı yer biz de eşimle gitmiştik güneş batarken ki manzara harika.. Gercekten çok huzurlu bir yer Perim aynen katılıyorum sana:)) bir de Asos'a yolu düşenlere Asos restaurant/Cafe'de onlara özel fırın patlicani yemelerini tavsiye ederim mükemmeldi bir de kabak çiçeği dolmasını:))
Ayy Papilommm o deniz kenarındaki balıkçılar akşamüzeri öyle hoş görünürdüki, ışıkları denize vururdu, romantik ve çok hoş sıcak bi ortam vardı. Çok etkilenmiştim gerçekten oradan. Eşimle gidince söylediğin yere gidicemmm patlıcana da kabak çiçeği dolmasına da bayılırımmmmmm
ya ben uyuyorum bu progestandan dolayııııı
salaga bagladım iyiiceeee
Pericimm arada kasıkalrım ağrıyooo ama umursamamaya çalısıyrmmm....
Bebişimm tutunsun bırakmasııınnnnnnnnnnnnnnnn.....
Eee halvetciiii hatunlarrrrrrrrr nettinizzzzzzzzzzzzzzz
naptınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadiii bakalımm hepinizinn oo göbüşleriiiii bebişlerleeee dolsunnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Haklısın kuzucum ahh o beklemek beklemek bir kaç gün sonra biz de o moda gireceğiz çok zorrrr.....Işılımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm adet olmanayani bu topikte böyle bi mutluluk yaşayacağımı bilmezdimmmmmmmmm hadiiiiiiii hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm bitsin gelsin bebişşş Allahın izniyleeeeeeeeeeeee
AdoooşşşşşşşşşşşşşşşşŞŞşşŞşŞşŞşşŞŞşŞşŞŞşŞşşŞşŞşŞŞşŞşşŞŞşşşŞşşŞşŞŞşŞşŞŞş napıyon yavrummmmmmmmm yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııııı
Gülgüncümmm bizim gibi anne olmak isteyenler için ay 2 ye bölünüyor adet olmak üzüntü yumurtlama ve heyecanlı bekleyişşşşşşş
inşallah :))) kızlar ben yumurtlama gunumu hesaplayamadım :\ yardımcı olabılırmısınız SAT : 7 mayıs yardım edın lutfen :\
bende cokk osledimmmmmmmmmmmmm
ama azz kaldiiii :))))
muckss
ışılımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm adet olmanaYani bu topikte böyle bi mutluluk yaşayacağımı bilmezdimmmmmmmmm hadiiiiiiii hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm bitsin gelsin bebişşş allahın izniyleeeeeeeeeeeee
Adoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıyon yavrummmmmmmmm yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııııı
gülgüncümmm bizim gibi anne olmak isteyenler için ay 2 ye bölünüyor adet olmak üzüntü yumurtlama ve heyecanlı bekleyişşşşşşş
Bilmez iyim tabi ki öğrencilerin vazgeçilmezi:)
Ooo ne guzel olmuştur ben en son 2009 da gelmiştim eşimle bir Marmara turu yapmıştık canakkaleyide gezdirmistim. Ben Yurtdisindayim canım şimdi İsvicre'de uzağım yani bayaama fırsat kollamıyor değilim :))
Işılımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm adet olmanayani bu topikte böyle bi mutluluk yaşayacağımı bilmezdimmmmmmmmm hadiiiiiiii hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm bitsin gelsin bebişşş Allahın izniyleeeeeeeeeeeee
AdoooşşşşşşşşşşşşşşşşŞŞşşŞşŞşŞşşŞŞşŞşŞŞşŞşşŞşŞşŞŞşŞşşŞŞşşşŞşşŞşŞŞşŞşŞŞş napıyon yavrummmmmmmmm yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııııı
Gülgüncümmm bizim gibi anne olmak isteyenler için ay 2 ye bölünüyor adet olmak üzüntü yumurtlama ve heyecanlı bekleyişşşşşşş
tesekkur ederım evet 28 gunde bır
cancagızım en yüksek yımırtlaman 21 mayıs gözüküyooooooo sen 18-22 arasında durmadan halvete devammmmmmmmmmmmm
tamam tekrar cok tesekkur ederımdeneyecegım :)
Selam canım hoşgeldinnn benim cevaplamama gerek kalmamış Adoşumuz söylemiş tatlım sana yumurtlama günlerinii google a yumurtlama hesaplama yazarsanda çıkar canm güzel halvetlerrrr iyi haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrinşallah :))) kızlar ben yumurtlama gunumu hesaplayamadım :\ yardımcı olabılırmısınız SAT : 7 mayıs yardım edın lutfen :\
Adoşum yavrum benim gavurun dölüüüü çatır çatır doğuracan maşallah sende o potansiyeli görüyorummmişte geldim burdayım ben bu topigeeeeeeeeeeeeeeeee hastayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne yapim ya bakıyom öleeeeeeeeeeeeeee öküzle tren muhabbeti işteeeeeeeeeeeee
Iyi beya sen ne yapan?
sağolll canımın içiiiiiiii,bende sabah göbek atarak uyandırdım eşimi nası sevindiysemm
bu ay sizden güzel haber haziranda da benden inşallahhhhh perimmmmm
o progestron varya banada aynından yapıo istee hemde ne uyutuo gündüz uyuyorum aksamda erkenden hooop yataga.ben nie buraya sık giremiyorum sanıosun bu ilactan işte.12. Haftada biticek ilacım o ana kadar uyumaya devam :)
selam canım hoşgeldinnn benim cevaplamama gerek kalmamış adoşumuz söylemiş tatlım sana yumurtlama günlerinii google a yumurtlama hesaplama yazarsanda çıkar canm güzel halvetlerrrr iyi haberlerrrrrrrrrrrrrrrrr
adoşum yavrum benim gavurun dölüüüü çatır çatır doğuracan maşallah sende o potansiyeli görüyorummm
inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ışılımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?