Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Ayy Papilommm o deniz kenarındaki balıkçılar akşamüzeri öyle hoş görünürdüki, ışıkları denize vururdu, romantik ve çok hoş sıcak bi ortam vardı. Çok etkilenmiştim gerçekten oradan. Eşimle gidince söylediğin yere gidicemmm patlıcana da kabak çiçeği dolmasına da bayılırımmmmmm

Kızlar sayesnizde Çanakkaleyi daha da merak etmeye başladım demek o kadar güzel biz de arkadaşım ve iki aile çanakkaleye gitmeyi düşünüyorduk bana böyle kıyıda kalmış bir şehir gibi gelirdi Çanakkale ama oranın manevi havası tartışılmaz hep gidip görmek istemişimdir.......

Gercekten çok romantik:)) kesinlikle yiyin tatlim ZEYTINYAĞLI FIRIN PATLICAN mükemmel ötesi zaten kendilerine ozelmis hala esimle anar dururuz olsa da yesek diye

Son düzenleme:
Işılımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm adet olmana yani bu topikte böyle bi mutluluk yaşayacağımı bilmezdimmmmmmmmm hadiiiiiiii hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmm bitsin gelsin bebişşş Allahın izniyleeeeeeeeeeeee

AdoooşşşşşşşşşşşşşşşşŞŞşşŞşŞşŞşşŞŞşŞşŞŞşŞşşŞşŞşŞŞşŞşşŞŞşşşŞşşŞşŞŞşŞşŞŞş napıyon yavrummmmmmmmm yosmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııııı

Gülgüncümmm bizim gibi anne olmak isteyenler için ay 2 ye bölünüyor adet olmak üzüntü yumurtlama ve heyecanlı bekleyişşşşşşş

ya ben uyuyorum bu progestandan dolayııııı
salaga bagladım iyiiceeee
Pericimm arada kasıkalrım ağrıyooo ama umursamamaya çalısıyrmmm....
Bebişimm tutunsun bırakmasııınnnnnnnnnnnnnnnn.....

Eee halvetciiii hatunlarrrrrrrrr nettinizzzzzzzzzzzzzzz
naptınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadiii bakalımm hepinizinn oo göbüşleriiiii bebişlerleeee dolsunnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah :))) kızlar ben yumurtlama gunumu hesaplayamadım :\ yardımcı olabılırmısınız SAT : 7 mayıs yardım edın lutfen :\

aman aman yatt uyu bol bol arkadaşımki vücudun toplasın kendini
arkadaşlarımın bana dediği gibi durrr bu daha iyi günlerin hele bir doğsun ozaman arayacaksın bu günlerini
bol bol uyu stoklarını doldur lazım olcak sana bu uykular

Son düzenleme:
Haklısın kuzucum ahh o beklemek beklemek bir kaç gün sonra biz de o moda gireceğiz çok zorrrr.....

inşallah :))) kızlar ben yumurtlama gunumu hesaplayamadım :\ yardımcı olabılırmısınız SAT : 7 mayıs yardım edın lutfen :\

Canım 28 günde mi kaç günde bir adet görüyorsun muhtemel adet tarihinden 14. günönce yumurtlaam günüdür ona göre hesapla işte

bende cokk osledimmmmmmmmmmmmm
ama azz kaldiiii :))))
muckss

işte geldim burdayım ben bu topigeeeeeeeeeeeeeeeee hastayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne yapim ya bakıyom öleeeeeeeeeeeeeee öküzle tren muhabbeti işteeeeeeeeeeeee
Iyi beya sen ne yapan?

Bacım kaç güne bir adet oluyonnnnnnnn hele bi onu deyiver bakalım buarada hoşgeldin o avatarını degiştir bakem sen bu topikte avatarlar bebek resimli istedigin bebekin resmini yükleeeeeeeee yavrımmmmmmmmmm ok hadi bakemmmmmmmmmm

nsallah en kısa zamanda gelıp bıraz stres atma vaktı bulursun

tum ozledıgın seylere kavusursun

sağolll canımın içiiiiiiii,bende sabah göbek atarak uyandırdım eşimi nası sevindiysemm
bu ay sizden güzel haber haziranda da benden inşallahhhhh perimmmmm

Selam canım hoşgeldinnn benim cevaplamama gerek kalmamış Adoşumuz söylemiş tatlım sana yumurtlama günlerinii google a yumurtlama hesaplama yazarsanda çıkar canm güzel halvetlerrrr iyi haberlerrrrrrrrrrrrrrrrr
işte geldim burdayım ben bu topigeeeeeeeeeeeeeeeee hastayımmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne yapim ya bakıyom öleeeeeeeeeeeeeee öküzle tren muhabbeti işteeeeeeeeeeeee
Iyi beya sen ne yapan?
Adoşum yavrum benim gavurun dölüüüü çatır çatır doğuracan maşallah sende o potansiyeli görüyorummm
sağolll canımın içiiiiiiii,bende sabah göbek atarak uyandırdım eşimi nası sevindiysemm
bu ay sizden güzel haber haziranda da benden inşallahhhhh perimmmmm

inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ışılımmmmmmmmmmm

o progestron varya banada aynından yapıo istee hemde ne uyutuo gündüz uyuyorum aksamda erkenden hooop yataga.ben nie buraya sık giremiyorum sanıosun bu ilactan işte.12. haftada biticek ilacım o ana kadar uyumaya devam :)

sıcak karsılama ıcın hepınıze tesekkur ederım :)) beklemek bıraz daha kolay sımdı bırı bana o gulucuklerı nerden yaptıgınızı da soyleyebılırmı lutfen

o progestron varya banada aynından yapıo istee hemde ne uyutuo gündüz uyuyorum aksamda erkenden hooop yataga.ben nie buraya sık giremiyorum sanıosun bu ilactan işte.12. Haftada biticek ilacım o ana kadar uyumaya devam :)

yavrımmm progesteron dediginiz zannımca ilaç demii gıslarrrrrrr vucutta olandan bahsetmiyonuz hormondan yaniiiiiiiii çünküğ bende hiç uykuda yoktaaaa ondan sordummmmmmmmm aksine hacıyatmaz gibiyimmmmmmmmmmmm

Drsuz ignesiz ilaçsızzzzzzzzzz doguracam ulennnnnnnnnnnnn heeeytttttttttt
Inş.perim hamımız doguracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…