- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.421
KIZIM OLURSAAAAAA DORA, bitane daha olursa LARA
ERKEKİM OLURSA karar vermedik ama DOĞU olabilir.
kızlar af buyrun kordon ne
yaaaa bız nasıl sımıt yıyecegız nasıl buluscaz sen gelıyosun ben gıdıyorum yaaaaaaa
canakkalenın kordonu canım sahılı yanıııııııııııı
ben de doktorun bi aletinin ismi sandım puhaaaaa :44::44::44:
kızlar af buyrun kordon ne
Selammmmmmmmmmmmm
kıs olursa deniz erkek olursa gene deniz hep deniz sonuna kadar dibine kadar denizzzzzzzzzzzzz
Ne gülü idimmmmmmmmm yavrummmmm neyin gülüüüüüüüüüüüüü bayırın gülümü
Ben videolerı izleyemiyorum burda açmayıiiiiiiiiiiiiiii evde bakarım çok merak eyledim ya işte ya meraktan ya yaaaaaaaaaaaaaaaaamerektannnnnnnnnnnnnn
cncmmm ben 8 ine kadar ckaledeyim kiiii :))))
ben cnmmm o ilaci alir sonra yumurt takibiyle catlatma yaptirirm diye dusunuyorum ama bakalim hayirlisi filim milim istemem gibi geliyoo yani hayirlisiylaa 25 inde istdan cikarim insallahhhhhhh
pteside ckalede tumm kan tahlillerimi yaptirirm diyorum ama bakalim hayirlisi artikkkk
hani hormonlara falanda baktirirm gerci 5. gun olucak amaaaaa olsunnnnn
yanii illakii yeriz biz simitleriiiiii :))))))))))))
cnmmm benimmmmm merak etme sennnnn insallahh hamis yerizz kiz bellimi olurrr:)
cnmmcmmm bizimm canakkalemizin soylemesi zyip hani ozendirmekk gibi olmasinn amaaaaa superrr bir bogazzii varr ve bogaz kenarindada denizin kenarinda upuzunnn yurumee yeri parklarrrr iste oraya KORDON boyuu diyoruzzzzz
kordon birde IZMIRDE vardirrrrrrr
alsancak onuuuuuuuuuuu o dahada uzunnnn
bizde herkess hadi kordona gidip 1 cay icelim derler yada yuruyelimmmmm
ayy cok seviyorum ben canakkalemi yaaaaa
ben de doktorun bi aletinin ismi sandım puhaaaaa :44::44::44:
cnmmcmmm bizimm canakkalemizin soylemesi zyip hani ozendirmekk gibi olmasinn amaaaaa superrr bir bogazzii varr ve bogaz kenarindada denizin kenarinda upuzunnn yurumee yeri parklarrrr iste oraya KORDON boyuu diyoruzzzzz
kordon birde IZMIRDE vardirrrrrrr
alsancak onuuuuuuuuuuu o dahada uzunnnn
bizde herkess hadi kordona gidip 1 cay icelim derler yada yuruyelimmmmm
ayy cok seviyorum ben canakkalemi yaaaaa
ya gecenlerdede siteye girip PERI VE PIDILGA nedir diye sormuslardi , hani ilac ismi yada kur falanmi diyeeee o zamanda kopmustummm DERAGUNCUM buda 2. kopussssssssssssssssss :)))))))))))))))))))
yerimmm ben seniiiiii doktorun kordonunu ozlermiyimmm kizzzzzzzzzzzzz :))))))))
ADDDD hemen aksam izle ve cevap verrrrrrrrrrrrr GULLUMUYDU SADE MIIII :))))))))))))))))
kız senin bebiş küfrede küfrede doğacak bu gidişle
canımcım bu video kaçıncı sayfada
canımcım bu video kaçıncı sayfada
EEE PERIMMMM BUDAA TUTUYOOOOOOO bakk seninkilerde hep D harfliiiii yuhhhhhhhhhhhhhhhh ki bizde d ile baslayanda yok haaaa amaa icimden gecenn hep
Dorukkkkkk
PERIMMM BU ARADA 2. videonu izlerkenn agladimm kizzzzzzzz cokk etkilendimmmmmmmm cokkk zormusss yaaaaa amann yarabbimmmmm allahhhh o zorlu yollarda spermcanlara zarar vermesinnnnnn:)) bizim yumurttakiii asalett nasill amaaaaa
VALLA OTURAN BOGA gibii iiiii oturmusss bekliyooooooooooooo gelsinnnnn dieeeee:)))
CANIM ilk videonnnnnnlaa yeni bir baslattinnnnnnnnnnnn
artikkkkk bu ayda olmazsaaa ucunaaa gul baglicazzzzzzzzzzzz amann haa dikenlerini temizlemek lazimmmm :))))))))))))
ADDDDDD kizzzzzz sendee gul varmiydi ????????????? muckssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?