Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KIZIM OLURSAAAAAA DORA, bitane daha olursa LARA

ERKEKİM OLURSA karar vermedik ama DOĞU olabilir.

EEE PERIMMMM BUDAA TUTUYOOOOOOO bakk seninkilerde hep D harfliiiii yuhhhhhhhhhhhhhhhh ki bizde d ile baslayanda yok haaaa amaa icimden gecenn hep
Dorukkkkkk

PERIMMM BU ARADA 2. videonu izlerkenn agladimm kizzzzzzzz cokk etkilendimmmmmmmm cokkk zormusss yaaaaa amann yarabbimmmmm allahhhh o zorlu yollarda spermcanlara zarar vermesinnnnnn:)) bizim yumurttakiii asalett nasill amaaaaa

VALLA OTURAN BOGA gibii iiiii oturmusss bekliyooooooooooooo gelsinnnnn dieeeee:)))

CANIM ilk videonnnnnnlaa yeni bir baslattinnnnnnnnnnnn
artikkkkk bu ayda olmazsaaa ucunaaa gul baglicazzzzzzzzzzzz amann haa dikenlerini temizlemek lazimmmm :))))))))))))

ADDDDDD kizzzzzz sendee gul varmiydi ????????????? muckssssssssss

yaaaa bız nasıl sımıt yıyecegız nasıl buluscaz sen gelıyosun ben gıdıyorum yaaaaaaa

cncmmm ben 8 ine kadar ckaledeyim kiiii :))))
ben cnmmm o ilaci alir sonra yumurt takibiyle catlatma yaptirirm diye dusunuyorum ama bakalim hayirlisi filim milim istemem gibi geliyoo yani hayirlisiylaa 25 inde istdan cikarim insallahhhhhhh
pteside ckalede tumm kan tahlillerimi yaptirirm diyorum ama bakalim hayirlisi artikkkk
hani hormonlara falanda baktirirm gerci 5. gun olucak amaaaaa olsunnnnn

yanii illakii yeriz biz simitleriiiiii :))))))))))))

cnmmm benimmmmm merak etme sennnnn insallahh hamis yerizz kiz bellimi olurrr:)

Selammmmmmmmmmmmm

kıs olursa deniz erkek olursa gene deniz hep deniz sonuna kadar dibine kadar denizzzzzzzzzzzzz

Ne gülü idimmmmmmmmm yavrummmmm neyin gülüüüüüüüüüüüüü bayırın gülümü

Ben videolerı izleyemiyorum burda açmayıiiiiiiiiiiiiiii evde bakarım çok merak eyledim ya işte ya meraktan ya yaaaaaaaaaaaaaaaaamerektannnnnnnnnnnnnn

kızlar af buyrun kordon ne

cnmmcmmm bizimm canakkalemizin soylemesi zyip hani ozendirmekk gibi olmasinn amaaaaa superrr bir bogazzii varr ve bogaz kenarindada denizin kenarinda upuzunnn yurumee yeri parklarrrr iste oraya KORDON boyuu diyoruzzzzz
kordon birde IZMIRDE vardirrrrrrr
alsancak onuuuuuuuuuuu o dahada uzunnnn
bizde herkess hadi kordona gidip 1 cay icelim derler yada yuruyelimmmmm
ayy cok seviyorum ben canakkalemi yaaaaa

kız senin bebiş küfrede küfrede doğacak bu gidişle

canım 8ıne kadar oradaysan gorusuruz muhtemelen benım bı aksılık olmazsa transfer 30unda olucak 3 gun daha kalıcam ıstda sonra belkı donerım sen bana gelırsın sımıtlerı alıp daha ıyı olur annenıde getırırsın teyzeyle de tanısmıs oluruz

ne güzel canım benşm de deniz dibimde iki haftada görüyorum ancak :) kaynım şu an çanakkalede asker cumaya geliyo inşallah

ben de doktorun bi aletinin ismi sandım puhaaaaa :44::44::44:

ya gecenlerdede siteye girip PERI VE PIDILGA nedir diye sormuslardi , hani ilac ismi yada kur falanmi diyeeee o zamanda kopmustummm DERAGUNCUM buda 2. kopussssssssssssssssss :)))))))))))))))))))
yerimmm ben seniiiiii doktorun kordonunu ozlermiyimmm kizzzzzzzzzzzzz :))))))))

ADDDD hemen aksam izle ve cevap verrrrrrrrrrrrr GULLUMUYDU SADE MIIII :))))))))))))))))

kordon su an cok guzel oldu canım

annemmmm bu ne kalabalık böylee.
herkese benden çayyyyyyyyyy:126::126::126::126::126::126:

canımcım bu video kaçıncı sayfada

kız senin bebiş küfrede küfrede doğacak bu gidişle

heeeeeeeeeeeee çıkar çıkmazzz dr ananıııııııııııııı bbbbiiiipppppppppp liyim ne rahatımı bozdun pezoooooooooo diye baguracak

Küfür etsin ben severim küfür eden çouguuuuuuuuuuuuu dergunummmmmmmm anasına bak piçini görrrrrrrrrrrrrrrrrr

HAHAHHAHAHH çok sevimli yapmışlar yaa tam çapkınnnnn hahahahhahah. evet ya 2. gerçekten mucizeeee hahaha koptummmm asil yumoş yaaaaaaaaaaaaaaaaa

İzle deraguncummmmmmmmmmmmmm [video=youtube;GdgQWfShOF4]http://www.youtube.com/watch?v=GdgQWfShOF4[/video]

İdilim ben de üniversiteyi çanakkalede okudum... Benim icinde çok değerli ve çok özel o kordonda yürümeyi, bı çay bahçesinde oturup uzun uzun boğazı ve martıları izlemeyi çok özlüyorum... Çanakkale vazgeçilmez:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…