Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kizlar Prof önünde bekliyoruz bı de o baksın istedik kan degerim 11 binlerde Dr um cuma gel diyor kese büyümeseydi alacaktı büyüyünce emin olamadı bekleyelim dedi prof tan sonra tekrar yazarı m canlarım

Kizlar Prof önünde bekliyoruz bı de o baksın istedik kan degerim 11 binlerde Dr um cuma gel diyor kese büyümeseydi alacaktı büyüyünce emin olamadı bekleyelim dedi prof tan sonra tekrar yazarı m canlarım

hadi hayırlısı canımm, güzel haberlerini bekliyoruzz... sinerjiyi yarattık, umarım herşey güzel olur...
olcak olcak sen merak etme...

Alyacımmm çok sevindim canım
Allahtan hayırlısııııııııııııııııııııııııııııı

yaaa inş ikizdir Allah gönlünün muradını vermiştir canım benimmm profa görünmeniz iyi olucakkk

herşey güzel olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

belki de bebişin seninledir alyam ne dersin tatlım

nelerrr okudumm yaa inanamıyorumm alyamm ınsallahhh bebişlerin seninledirr,insallah hersey yolunda giderrr..dularım seninlee..

perimmmmmmmmmmmmmmm insallahh hamişsindir bebeimmmmm insallahhh hayırlısıylaaa allahm duy sesimiziii yarabbimmm

Kızlar 2 yıllık evliliğimizden sonra bebiş düşünmeye başladık ve bu ay korunmuyoruz.. O kdr heyecanlıyım ki Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. İnşallah hamile olduğumu da yazarım en tez zamanda.. Herkese bol şans :)

hosgeldnn insallahh canmmm hadi hayırlısııı olsun hakkında:))

bişety soracam 2 sene nasıl korundun
doğum kotrol haplarıylamı?

perim %150000000 hamilsein sen ve test yapmadan durmak olucak şey değil işte bu hamişliğin verdiği rahatlık eminsin kendinden ve hislerinden Artık halaya başlasak diyorum
canım bebekmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhh seviyorum sneiiiiiiiiiiiiii
bu kendine ve hislerine güvenmenin verdiği bi rahatlık işte perim sen hamilesin kan değerini görüp halaya başlayalım artıkıııııııınnnnnnnnn

ya evet işin cazibesi kaçtı böyleeeeeeeee artık sölemicem kan testi felan bişi varsa pat diye söylicemmmmmmmmmm

perim şimdi ovulasyon topiğinde okudum hamileliğini birisi ovulasyon testiyle anlamış aynı senin dediğin gibi kopkoyu çıkmış çizgi ve gebelik testi yapmış 2. çizgiyi görmüş inşallah sen de görüceksin canım benim

Içimden gelen bir sıcaklıklaaaaaaa

senin içindeki sıcaklığı yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah gerçek halayımızı çekebiliriiiiizzzzzzzzzzzz hepimiz içinnnnn bekleyen herkes içinnnnn iyiki varsınıızzz iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar prof önünde bekliyoruz bı de o baksın istedik kan degerim 11 binlerde dr um cuma gel diyor kese büyümeseydi alacaktı büyüyünce emin olamadı bekleyelim dedi prof tan sonra tekrar yazarı m canlarım

alyammm yaaaa inş. Güzel haberler vreicen bizeeee inş.gülüm hadi gelde bebişim annesini bırakmamış de allahım şu mübarek ramazanının bereketini topiğimiz bile yaşıyor ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…