- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #15.541
eylemimsevcoşummm ahanda bunu sana göstermeye çalışıorum bebişimm bi yorum yap be ya :18:
perimmm ben hep özel hastanenin acillerinde veriyorum kanı,1 saatte veriyolar sonucu bebişimmmmmm
topluca çıkcez gircez, çıkcez gircezben de topikten çıkıp yeniden girsem diyoomm
yeni totem bu olsun muuu
geçmiş olsun datluumm
bilmediğim bi durummu varrrr cevap yazınnn leynnnnn biri beni şikayetmi etti ne
Ev temizlenicuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
acıktım ne yesemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ütüler bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
dolaplar silinip düzlendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herbişe yapıldııııııııııııııııııııııııııııııı
Annemi çok özledimmmmmmmmmmmmm
ebet böyle işteeeeeeeeeeeeeeee
Reklam aralarındaaaaaaaaaaakısssss hangi ara yaptın bu kadar işi:26:
anooyyy ışılımmmm 71 lira istio özel hastanneee 70i anladıkda 1 ne yaaaperimmm ben hep özel hastanenin acillerinde veriyorum kanı,1 saatte veriyolar sonucu bebişimmmmmm
İnşallah arzukomm inşallah öyledir hayırlıysssssssssaaperi daha ne olacak bence sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne tamam işte cift cizgi var zaten günün bir gün geçti senin idrar testitle de öyle hemen belli olmuyor.ya kalk git bir kan ver sende bizde rahatlıyalım.hamilesin sen hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hemen çıkıyor
geceyide beklemene gerek yok her saatte gidip verebiliyorsun burda
tekirdağda 40 TL
bence devlete git parana yazık olmasın canım
ışıl ne hbar zilliii ne zamn dr a gidiyosunnnnnnnnnn?????????????????
Reklam aralarındaaaaaaaaaaasabahtan beri yapıorum bebişimmmmmmmmm elim çok çabuktur heee seviom kıs seniiiiiiiiiiiiii kim seniii şikayet edebiliiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr gözüne gözüneee yımrıklarımmmmmm haaaaaa
anooyyy ışılımmmm 71 lira istio özel hastanneee 70i anladıkda 1 ne yaaaben 30 veriodummm
İnşallah arzukomm inşallah öyledir hayırlıysssssssssaa
30 veriyorum bende bebişimmmm ooffff canım tekirdağ köftesi çektiii
ben de topikten çıkıp yeniden girsem diyoomm
yeni totem bu olsun muuu
geçmiş olsun datluumm
ışılımmm canım benimm, ben de kendimi davet ediyorum canım ama kendi davetime kendim icabet etmiyorumperdoşummmmm seni de test yapmaya davet ediyorum
saol canım geçti gitti iştee..bu arada sonradan gelenler hamiş mi kalıyomuş
ışılımmm canım benimm, ben de kendimi davet ediyorum canım ama kendi davetime kendim icabet etmiyorumbenim 30 güne kadar mühletim var kendimce, o da yarın doluyor... gün dolmadan test yapmicuk diye eşime söz verdimdi,,, bir yemin ettim ki dönemem bebeğimmm...
ay bu taşı atan deli ben oluyorum galiba
ama bebişim testi yapsan pozitif sonucu görsek ve kocişine sürpriz yapsaaaannn ne güzel olurdu dimi?
benim bile ağzımın suyu aktı test yapıcammmmm
inşallah hamişsindir ışılımmmmmmmmmm
Reklam aralarındaaaaaaaaaaasabahtan beri yapıorum bebişimmmmmmmmm elim çok çabuktur heee seviom kıs seniiiiiiiiiiiiii kim seniii şikayet edebiliiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr gözüne gözüneee yımrıklarımmmmmm haaaaaa
anooyyy ışılımmmm 71 lira istio özel hastanneee 70i anladıkda 1 ne yaaaben 30 veriodummm
İnşallah arzukomm inşallah öyledir hayırlıysssssssssaa
30 veriyorum bende bebişimmmm ooffff canım tekirdağ köftesi çektiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?