Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
eylemimsevcoşummm ahanda bunu sana göstermeye çalışıorum bebişimm bi yorum yap be ya :18:

peri daha ne olacak bence sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne tamam işte cift cizgi var zaten günün bir gün geçti senin idrar testitle de öyle hemen belli olmuyor.ya kalk git bir kan ver sende bizde rahatlıyalım.hamilesin sen hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya acilden yaptır yaptır yada hiç yaptırma para verme hastanelere yawrum yaa eccik bekle tavan yapsın değerler
benim mönüm yok dünden kalan
3-5 lokma bulgur pilavı
3-5 lokma tavuk sote
bide mantı yaparımm tazeden yeter
tulumbada var dondurmayla zaten hi.bişey yiyemiyorum fark etmiyo tek yemek de yetiyoooo
kızlar sankim bu gün susadım eccik çok sıcakk çünkü
kızlaaaaaaaarrrrrrrr
ayaklarımın altı cayır cayır yanıyo çıkattım ayakkabıyı uzattım ayaklamı bilgisayar masasının altına inşallah pozisyon değiştirmek zorunda kalacağım kimse gelmezde rahat rahat yazışırım sizinlee yoruyolar bugün beni beeaaa sıkıldım haa

hemen çıkıyor
geceyide beklemene gerek yok her saatte gidip verebiliyorsun burda
tekirdağda 40 TL
bence devlete git parana yazık olmasın canım

ben de topikten çıkıp yeniden girsem diyoomm
yeni totem bu olsun muuu

geçmiş olsun datluumm
topluca çıkcez gircez, çıkcez gircez

bilmediğim bi durummu varrrr cevap yazınnn leynnnnn biri beni şikayetmi etti ne

korkma bebiş burdasınnnnnn

zıpır
böcükk...

kısssss hangi ara yaptın bu kadar işi:26:
Reklam aralarındaaaaaaaaaaa sabahtan beri yapıorum bebişimmmmmmmmm elim çok çabuktur heee seviom kıs seniiiiiiiiiiiiii kim seniii şikayet edebiliiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr gözüne gözüneee yımrıklarımmmmmm haaaaaa
perimmm ben hep özel hastanenin acillerinde veriyorum kanı,1 saatte veriyolar sonucu bebişimmmmmm
anooyyy ışılımmmm 71 lira istio özel hastanneee 70i anladıkda 1 ne yaaa ben 30 veriodummm
İnşallah arzukomm inşallah öyledir hayırlıysssssssssaa
hemen çıkıyor
geceyide beklemene gerek yok her saatte gidip verebiliyorsun burda
tekirdağda 40 TL
bence devlete git parana yazık olmasın canım

30 veriyorum bende bebişimmmm ooffff canım tekirdağ köftesi çektiii

yuh diyorum yaaa hangi hastaneymiş o,ben 15 tl ye yaptırdım hep canımmmmm

perdoşummmmm seni de test yapmaya davet ediyorum
ışılımmm canım benimm, ben de kendimi davet ediyorum canım ama kendi davetime kendim icabet etmiyorum benim 30 güne kadar mühletim var kendimce, o da yarın doluyor... gün dolmadan test yapmicuk diye eşime söz verdimdi,,, bir yemin ettim ki dönemem bebeğimmm...

saol canım geçti gitti iştee.. bu arada sonradan gelenler hamiş mi kalıyomuş

ay bu taşı atan deli ben oluyorum galiba

ama bebişim testi yapsan pozitif sonucu görsek ve kocişine sürpriz yapsaaaannn ne güzel olurdu dimi?
benim bile ağzımın suyu aktı test yapıcammmmm

senin canın sağolsun
gönderiverem sana burdan bir köfte canımın içiiiiiiiiiii
tekirdağ köftesi kurban ossuuunnn sağaaaaaaaaaaaaa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…