- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.901
günaydın canlarım nasılsınız?ben kaç gündür grip ve boğaz ağrısıyla uğraşıyorum ilaçta kullanamıyorum tabi
idilgamm test yaptırcakmış bugün inşallahhh hayırlı ve güzel haberini alırız
hafzakımmm pıt pıtları duymuşsun canım benimm Rabbim sağlık versin yeğenime akıllıca büyüsün orda,çok sevindim bitanemmmm
deryammm annene çok geçmiş olsun,kayınvalidene de Allah akıl fikir versin.sen kendini ve yakışıklılarımızı üzme canım,yerim ben onları
Dün annem rahatsızlanmıştı birden.Dün ve bugün hastanedeydi gün boyu.İnşallah kötü bir şey yoktur.Allah ım anneme ve tüm hastalara acil şifalar versin İNŞALLAH...
Ben bu sıkıntıdayken,birde kaynana ile uğraş...Onun derdi de anneme gitmişiz dün...
Canim cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumm. Umarim onemli bisi yoktur. Ne oldugu belli mi deryam. Dualarim annenle melek kalplim. Kaynanayi duyma geccc bitanem baska turlu olacak gibi degilll
Selam çıtır yosmalar,
biz geldik deniz hanım ve ben iyiyiz çok şükür bi sıkıntımız yok drum normal dogum yapabilirsin sorun görünmüyor şimdilik dedi bende tamam dedim ama yusuf yusufummmmmmmmmmmmm :2:
Seyzen canım tebrik ederimmmm rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin geçmişi okumadım ama bebekler ikiz mi ????
Hafzakımmmmmmmmmmmmm kalp pıt pıtlamış ohhhhhhhhhhh sefan olsun götünü yaya yaya yat hakettin sen bunu sür sefanı saglıkla mutlulukla kucagınada alacaksın inş.kızanını hadi gün senin gün maşaallaahhh
Idiiiiiiiiiiiii londra yosmasııııııııııııııııııııı hadii inş.rabbim şu hayırlı günler yüzüsuyu hürmetine ikilzerini sana göndermiştir inş..canım deniz ve ben dua ediyoruz sana hayırlısıyla inş.amin.........
Peri seni rüyamda gördüm rabbim hayır etsin oglun olmuştu tosucuk gibi senin evine girmişim ben gizlice bebek eşyalarına filan bakıyorum hayırlısı inş.canım benim dolabında oyuncak bir bebek var bebegin ayagında kırmızı patikler vardı hayır olsun inş.
Evet perdgn -asos -derya -ışıl -eylem -bojou- zeytin -esin-vito (unuttugum varsa affola )aşüfteleri ne yapanız ne var ne yok hepinizi çok özledimmmmmmmmmm ve seviyorummmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm
Teşekkür ederim güzel perim.Canım yemek yerken boğazından kan gelmiş,hani bir yer kesilirde tazikli bir şekilde kanama olur ya öyle bir şey.Dr lar da bir şey yok demiş görünürde.Ama hala ağrısı devam ediyor.Bizde baya bir korktuk neden böyle bir şey olur ki diye.Hani tahriş felan olmuş olsa öncesinde hiç ağrı yok ve okadar bir anda kanama olmaz tahrişte.Bakalım,inşallah kötü bir şey olmaz...
Aaa cok gecmis olsun canim yaa. Bazilari bisi yok diye yolluyor ins yoktur tabiiki ama ihmal etmemek gerek ciger filmi felan cekildi mi canim. Sigara kullaniyormu annen? Hani arada tukurunce felan gelmesi normal sayilabilir ama annecigininki cok olmus kuzum ya :26: bi doktora daha mi gorunse acana film felan cektirsisn ihmal etmesin kuzummmm anneciginin ellerinden operimmmm
canım sonuçlarım çıktı
şeker yüklemesinden önce : 78
sonra: 129 nasıl sence
veya anlayanlar varsa sizlerce nasıl kızlar
sonucu netten aldım doktoruma yarın gösterecem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?