Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:119:hafzakım:119: canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

:119:ışılım:119:
çok geçmiş olsun canım benim

:119:mehmet deryam:119:
canım benim ya kıyamam anneciğine çok geçmiş olsun kayınvalidenide allaha havale et

:119: idilim :119: canım hadi hayırlısı olsun inşallahhhhh

ya bu arada benden bir 100 tane yazınn şimdilik ya hakkaten peri ile esoş nerde kaçgündür vito da yok adoş ta

Selam çıtır yosmalar,

biz geldik deniz hanım ve ben iyiyiz çok şükür bi sıkıntımız yok drum normal dogum yapabilirsin sorun görünmüyor şimdilik dedi bende tamam dedim ama yusuf yusufummmmmmmmmmmmm :2:

Seyzen canım tebrik ederimmmm rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin geçmişi okumadım ama bebekler ikiz mi ????

Hafzakımmmmmmmmmmmmm kalp pıt pıtlamış ohhhhhhhhhhh sefan olsun götünü yaya yaya yat hakettin sen bunu sür sefanı saglıkla mutlulukla kucagınada alacaksın inş.kızanını hadi gün senin gün maşaallaahhh

Idiiiiiiiiiiiii londra yosmasııııııııııııııııııııı hadii inş.rabbim şu hayırlı günler yüzüsuyu hürmetine ikilzerini sana göndermiştir inş..canım deniz ve ben dua ediyoruz sana hayırlısıyla inş.amin.........

Peri seni rüyamda gördüm rabbim hayır etsin oglun olmuştu tosucuk gibi senin evine girmişim ben gizlice bebek eşyalarına filan bakıyorum hayırlısı inş.canım benim dolabında oyuncak bir bebek var bebegin ayagında kırmızı patikler vardı hayır olsun inş.

Evet perdgn -asos -derya -ışıl -eylem -bojou- zeytin -esin-vito (unuttugum varsa affola )aşüfteleri ne yapanız ne var ne yok hepinizi çok özledimmmmmmmmmm ve seviyorummmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm

nerdesin annem sen ya ne zamandır hoşgelmişsin ne olsun valla halamı bekliyom ben değişen bişey yok yani :119:
seyzenim 200 fatiha oldu bende yaz

Canlarimm gunaydinnn Adosum gelmis bitanemm canm benim ins bi seste cikar kucuk denizimiz annesini uzmedennn, ahh ruyalar gercek olsa keske bebisimmmm Allahim bigun banada nasip eder ins...

Hafzakimm okurken benimde kalbim carptiii cok duygusalim suan cok mutlu oldum bitanem coktan hakettin bu mutluluguuuu Allahim sizi korusunnn

Pitiskom heyecanla sonucu bekliyorum...

Kizlarrr ben adetliyken alttan baktirmamistim hic. Arkadaslarim bebis icin adetin ikinci gunu gitmen gerek demisti. Gittim alttan bakti doktor senin rahmin annelige cok hazir dedi o kadar duygulandimki bu cumleye... Hormon sonuclarima rahim filmime herseye bakti tertemiz cok guzel dedi. Esimin soermiogramina kimse dogru duzgun bakmamisti bu cok iyi bi doktor gosterdim. Pek ic acici diil dedi... Asilamada iyi sonuclar alabiliriz bu degerlerle dedi. Normal yolla olmasi imkansiz degil ama zor dedi. En azindan bu zamana kadar neden olmadigini ogrenmis olduk. Tip cok ilerledi Allahim yazdiysa bizede bigun bi evlat nasip eder insallah... Sizin mutlu haberleriniz yetiyor bana simdilik. Cok seviyorum hepinizi.

Teşekkür ederim canım benim.Sana da geçmiş olsun.Dikkat et kendine ve bebişimize...

Canim cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumm. Umarim onemli bisi yoktur. Ne oldugu belli mi deryam. Dualarim annenle melek kalplim. Kaynanayi duyma geccc bitanem baska turlu olacak gibi degilll

hafzak canım hadi hayırlısı olsunn valla cok sevindimm....

kızlarr siz napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz??????????????

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

Teşekkür ederim güzel perim.Canım yemek yerken boğazından kan gelmiş,hani bir yer kesilirde tazikli bir şekilde kanama olur ya öyle bir şey.Dr lar da bir şey yok demiş görünürde.Ama hala ağrısı devam ediyor.Bizde baya bir korktuk neden böyle bir şey olur ki diye.Hani tahriş felan olmuş olsa öncesinde hiç ağrı yok ve okadar bir anda kanama olmaz tahrişte.Bakalım,inşallah kötü bir şey olmaz...

Canim cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorumm. Umarim onemli bisi yoktur. Ne oldugu belli mi deryam. Dualarim annenle melek kalplim. Kaynanayi duyma geccc bitanem baska turlu olacak gibi degilll

Hoşgeldin Adoşum.Özlettin kendini.Bizler iyiyiz çok şükür,devam bıraktığın yerden...Kendide ve denizimize iyi bak...

Aaa cok gecmis olsun canim yaa. Bazilari bisi yok diye yolluyor ins yoktur tabiiki ama ihmal etmemek gerek ciger filmi felan cekildi mi canim. Sigara kullaniyormu annen? Hani arada tukurunce felan gelmesi normal sayilabilir ama annecigininki cok olmus kuzum ya :26: bi doktora daha mi gorunse acana film felan cektirsisn ihmal etmesin kuzummmm anneciginin ellerinden operimmmm

Teşekkür ederim canım benim.Sigarası felan yok canım.Zaten kronik astım hastası.Hastaneye gittiği gün öğle arası dışarda yemek yemiş ama öyle kemikli felan batacak,kesecek bir şeyde değil boğazını.Dün tekrar gitmişti dr a.Oda eğer hani yediği bir şeyden dolayı boğazını bir şey kesmişse yada bir şey batmışsa vücut onu çürütür demiş.Mideye kadar hortumla bakılmış.Annem de çok dr a gitmek istemiyor.Allah ın zoruna gitmesinde yoruldu artık.Birde mideye bakılınca zorlanmış gözüm ağrıyor diyor.Daha önce de söylemiştim gözleri sadece %5 görüyor.Birkaç gün daha bekleyeyim bakalım diyor.İnşallah geçer bir an önce.

selamm..

deryamm çok geçmiş olsun yau...umarım ciddi birşey değil sadece tahriştir...:26::26::26: sıvı gıda tüketsin bence birsüre...

perim doktor bana da aynen böyle söylemişti.....hakkımızda hayırlısı...ben kaç sene sonra kendimi tüp bebeğe alıştırdım...belki denk getirebilirsek son 1 kez daha aşılama yaptırabilirim...bence bizim gibi vakit kaybetmeyin...aşılama denenebilir..gerçi bizim doktor iğneleri dayadı bana..çokta hoşuma gitmedi yani...ama vakit olsa yine uğraşırımm...

bugün şeker yüklemem yapıldı sonuçlar sonra çıkacak bakalım hayırlısı
inşallah yüksek değildirde sorun olmaz
sizler nasılsınızzzzzzzzzz
inşallah herşey yoludnadırrrrrrrrrrr

ben aynen :2: bu moddayım üstüne böyleyim üstüne bide dudağım uçukladı sallanıyorum anlayacağınız.. e bayram geliyo temizlik şart kapılar camlar mutfağın duvarı oooo bir sürü iş beni bekliyo bu akşam yatak odasını temizleyip bitireyim diyorum cumartesi gezmeye gitcem yapamam pazar da yetiştiremembiraz bu akşam biraz yarın akşam bitireyim bari.. siz neler yapıyonuz bakim

slmmm 1 haftadır coook halsiz ve rahatsızım hamişlik artık zorlamaya başladı şikayetlerim arttı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun..idilgam için girdim bugün ama hala gelmemiş umarım hayırlı sonuclarla gelır..meraktan ölücem hadi bakalım:18:

herkese merhabalar...

uzun zamandır gelmiyordum aranıza bazı sebeplerden dolayı... hala hamiş değilim... bir süre ara verdim... ama sizi takip ediyorum zaman zaman...

hafzak ve seyzen sizleri çok ama çok tebrik ederim.. gözünüz aydın olsun inşallah...

hamiş arkadaşlarıma da sağlıklı hamişlikler ve doğumlar inşallahh... biz hamiş olmak isteyenlere de hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasib olsun inşallahhh...

idilga da aşılama yaptırmış.. inşallah müjdeli haberi alırızz....

canım sonuçlarım çıktı
şeker yüklemesinden önce : 78
sonra: 129 nasıl sence
veya anlayanlar varsa sizlerce nasıl kızlar
sonucu netten aldım doktoruma yarın gösterecem inş.

Canım ben yaptırmadım ama bildiğime göre 140 ve üstü çıkarsa 100 lük veriliyormuş tekrar.Ama senin sonucun gayet iyi.Hayırlısı bakalım.Darısı da bizlere inşallah.Bende kısmet olursa Salı günü gideceğim inşallah...

canım sonuçlarım çıktı
şeker yüklemesinden önce : 78
sonra: 129 nasıl sence
veya anlayanlar varsa sizlerce nasıl kızlar
sonucu netten aldım doktoruma yarın gösterecem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…