- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.881
Kızlaaaaaaaaaaarrrr
minik bebeğimi minik kalbini gördüüüüüüüüüümmmmm gördüüüüüüüümm şimdi inandım işte ben anne oluuuuucaaaaam inşallah anne oluucamm şükürler olsun şükürler olsun
rabbim isteyen bekleyen dileyen herkese nasip etsin bir mucize gibi
bebişimin gelişimi günüyle tam hatta birgün ilerdeEşim yetişemedi ama resmini gösterdim resmi alıp gitti yaaa ben daha çok bakcaktım ona aynı imzamdaki gibiydi minik bi beden
Kızlaaaaaaaaaaarrrr
minik bebeğimi minik kalbini gördüüüüüüüüüümmmmm gördüüüüüüüümm şimdi inandım işte ben anne oluuuuucaaaaam inşallah anne oluucamm şükürler olsun şükürler olsun
bebişimin gelişimi günüyle tam hatta birgün ilerdeEşim yetişemedi ama resmini gösterdim resmi alıp gitti yaaa ben daha çok bakcaktım ona aynı imzamdaki gibiydi minik bi beden
geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve önemli birşeyi yoktur anneciğininDün annem rahatsızlanmıştı birden.Dün ve bugün hastanedeydi gün boyu.İnşallah kötü bir şey yoktur.Allah ım anneme ve tüm hastalara acil şifalar versin İNŞALLAH...
Ben bu sıkıntıdayken,birde kaynana ile uğraş...Onun derdi de anneme gitmişiz dün...
ben geldimmmmm :119: herkes iyidir inşallah. ben idare eder... üşüyorum
ayy çok sevindim hafzakım, hem de nasıl tatlı bir anne olucaksın maşallah, allah hep böyle güzel haberler göstersin hepimizeeee
geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve önemli birşeyi yoktur anneciğinin
yeni heves şimdi babanne-anneanne çekişmesi yaşıyorlar canım, normaldir...
hoşgeldin canım.dikkat et kendine,üzerine kalın bir şeyler giy...
canım benim çok sevindim...maşallah minik bebişine...
ben geldimmmmm :119: Herkes iyidir inşallah. Ben idare eder... üşüyorum
Ayy çok sevindim hafzakım, hem de nasıl tatlı bir anne olucaksın Maşallah, allah hep böyle güzel haberler göstersin hepimizeeee
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve önemli birşeyi yoktur anneciğinin
ben geldimmmmm :119: Herkes iyidir inşallah. Ben idare eder... üşüyorum
Ayy çok sevindim hafzakım, hem de nasıl tatlı bir anne olucaksın Maşallah, allah hep böyle güzel haberler göstersin hepimizeeee
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve önemli birşeyi yoktur anneciğinin
selaaammm
seyzeniimmm anamgiller babamgillerr gittii bu sabaahhHoff ayrılık zor vallaaa...babam kontrole gelmişti. Iyi çıktı şükür değerleri...
Hafzaakıımmm çok sevindiimmm maşallaaahh bebeğimizeee...
Deryaamm annene çok geçmiş olsuunnnn...umarım önemli bişi yoktur....
Bojucummmm yımırtlama takibi için ilaç verdiler mi sana...yımırt büyütücüü filann...:44::44:
Perdoğanımmm evet yaa bende üşüyorumm..dışarısııı çok güzel amaa 27 imiş bugüünnnn...bayramda da hava böyle olsun yaauuu..
Ben de okurum 100 er yarın birgün bojumlaaa, perdoğanımaaa...
Ve o zaman napıyoruuzzz hayırlı perşembeyi bekliyoruuzz, bize çok güzel haberler getirsiiinnnnnn.....
Canımm benmimmmmmm tadını çıkarrrrrrrr ayy çok seviniyorum yaaaaaaa
sana yazdığım msj ı hatırladımmm bak ne güzel günlere çıktın gördünmü allah yardım ettii
banada bu gece dua et cnmmmm unutmaaaaaa
Dün annem rahatsızlanmıştı birden.Dün ve bugün hastanedeydi gün boyu.İnşallah kötü bir şey yoktur.Allah ım anneme ve tüm hastalara acil şifalar versin İNŞALLAH...
Ben bu sıkıntıdayken,birde kaynana ile uğraş...Onun derdi de anneme gitmişiz dün...
Kızlaaaaaaaaaaarrrr
aaaaa şu cadıya bak sennn :95: boşver tatlım kaynanayı sen annenle ilgilen inşallah bişeyi yoktur. gelip geçer
çok mutlu oldum hafzakım. çok duygulandım :84:inşallah böyle sağlıkla büyümeye devam eder minik bebişin
pidiloşuuuum bu mutluluğu yaşamanı o kadar çok istiyorum ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. Yarın güzel haberler verirsin bize inşallah tatlım... Allah hakkında hayırlısını versin. tez zamanda kocişine kavuştursun. evini çocuk sesleri ile doldursun canımın içi
messtraaam canım senide çoooooook öpüyorum. içimden geldi
periiii nerdesin yaw?
aaaaaaa esoşum nerde kaç gündür kızlar??? :44:
veee....
fatiha listesiii
.............................eerdgn............... ........bojou
hafzak.......................100................... ........100
seyzen.......................51.................... .........51
bojou........................100.................. .........---
messtrraaa.................100............................100
toplam......................351................... .........251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?