Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım benim çok sevindim...Maşallah minik bebişine...

Dün annem rahatsızlanmıştı birden.Dün ve bugün hastanedeydi gün boyu.İnşallah kötü bir şey yoktur.Allah ım anneme ve tüm hastalara acil şifalar versin İNŞALLAH...

Ben bu sıkıntıdayken,birde kaynana ile uğraş...Onun derdi de anneme gitmişiz dün...

ben geldimmmmm :119: herkes iyidir inşallah. ben idare eder... üşüyorum

ayy çok sevindim hafzakım, hem de nasıl tatlı bir anne olucaksın maşallah, allah hep böyle güzel haberler göstersin hepimizeeee

geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve önemli birşeyi yoktur anneciğinin
yeni heves şimdi babanne-anneanne çekişmesi yaşıyorlar canım, normaldir...

Hoşgeldin canım.Dikkat et kendine,üzerine kalın bir şeyler giy...

hoşgeldin canım.dikkat et kendine,üzerine kalın bir şeyler giy...

hoşbuldukkk canımmm
Kışlıklar var üzerimde Dışarda 26 derece hava var, içerde donuyoruz...

Sen nasılsın ikizlerimizin annesi,,,

bu arada benim için dua okuyormuşsunuz, çok duygulandım kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, allah razı olsun..

Ayıpsız pojomla da bir arada olması pek bi manidar geldi bana

Heh, ben de tam senden bahsediyordum, iyi insan lafının üstüne gelirmiş

SELAAAMMM

seyzeniimmm anamgiller babamgillerr gittii bu sabaahh hoff ayrılık zor vallaaa...babam kontrole gelmişti. iyi çıktı şükür değerleri...

hafzaakıımmm çok sevindiimmm maşallaaahh bebeğimizeee...

deryaamm annene çok geçmiş olsuunnnn...umarım önemli bişi yoktur....

bojucummmm yımırtlama takibi için ilaç verdiler mi sana...yımırt büyütücüü filann...:44::44:

perdoğanımmm evet yaa bende üşüyorumm..dışarısııı çok güzel amaa 27 imiş bugüünnnn...bayramda da hava böyle olsun yaauuu..

ben de okurum 100 er yarın birgün bojumlaaa, perdoğanımaaa...

ve o zaman napıyoruuzzz hayırlı perşembeyi bekliyoruuzz, bize çok güzel haberler getirsiiinnnnnn.....

hoşgeldinn canımmm iyi giyin ayağını sakın çorapsız bırakma
Inşallah öle olurum amiiin inşallah canım hep güzel haberlerle gelelim hep güzel haberler alalım

nihayet bilgisayarıma kavuştummmmmmmMMmMMMMmmMMmm

ayyy bu ilk girişi halayla yapmak istiyorum belki uğurlu gelirrrrrrrrrr

yarın kan tahlilimi yaptırıcaM herhalde ama korkuyorum offff yaaaaa
söylemesi ayıp halamın belirtisi tek tane önden yolladığı sivilce tamdda çenemin kenarısında çıktı sinir oldummm bakalaımmmmmmm
hayırlısı artık
sol dan yumurtlamıştım sol yumoştaki sızı yine var az az bakalımmmmmm

bana dua edin nolurrr olurmuuuuuu
sabrımı kaybetmemeyim korkum geçsin bu tahlilden :))))))))))))))

bu arada buranın işleri güçlerine sağlam bi giriş yaptım koşturmalı bi şekilde yogun geçiyo zaman akşamları sky tepesindeyiz kocişle yanyana gibi olalaım misaliiiiiii gerisi aynıııı annemle babamla birlikteee devammmm ay onlarıda özlemişim buda güzel geldi ama kocişide özlüyorummm (
bayramda yanındayım inşallahhhh

herkesiii çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmm
allaha emanet olalaımmmm
muckssss

canımm benmimmmmmm tadını çıkarrrrrrrr ayy çok seviniyorum yaaaaaaa
sana yazdığım msj ı hatırladımmm bak ne güzel günlere çıktın gördünmü allah yardım ettii
banada bu gece dua et cnmmmm unutmaaaaaa

hoşgeldinn canımmm iyi giyin ayağını sakın çorapsız bırakma
Inşallah öle olurum amiiin inşallah canım hep güzel haberlerle gelelim hep güzel haberler alalım

messiiimm benimde ablam yiğenim gitmişti cumaa çok ağladıımm Ayrılık çok zor oluyo yaaa

sağoll bitanemmm daha güzelleri sizin olsun inşallah

unutma ne demek idilgamm hep ediyorum herzaman anca biz anlarız birbirimizi o güzel yüreğin gibi güzel günlerin yakında inşallah pitiriğimmm beniimmm o zor günlerimde yanımda olup bana destek olduğunu unuturmuyum hiç mesajların hala duruyo hepsi dün gibi aklımdaa
inşallah yarın senin halayını çekicez burdaaaaaaa

aaaaa şu cadıya bak sennn :95: boşver tatlım kaynanayı sen annenle ilgilen inşallah bişeyi yoktur. gelip geçer

çok mutlu oldum hafzakım. çok duygulandım :84: inşallah böyle sağlıkla büyümeye devam eder minik bebişin

pidiloşuuuum bu mutluluğu yaşamanı o kadar çok istiyorum ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. Yarın güzel haberler verirsin bize inşallah tatlım... Allah hakkında hayırlısını versin. tez zamanda kocişine kavuştursun. evini çocuk sesleri ile doldursun canımın içi

messtraaam canım senide çoooooook öpüyorum. içimden geldi

periiii nerdesin yaw?

aaaaaaa esoşum nerde kaç gündür kızlar??? :44:

veee....

fatiha listesiii

.............................eerdgn............... ........bojou

hafzak.......................100................... ........100
seyzen.......................51.................... .........51
bojou........................100.................. .........---
messtrraaa.................100............................100

toplam......................351................... .........251

Son düzenleme:
Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,kötü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver,
korktuklarımızdan emin eyle inşallah...Amin...

Hayırlı haberler alacağımız,işimizin gücümüzün rast gittiği en önemlisi sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.Allah ım bizleri ve ailelerimizi korusun.Başımızdan eksik etmesin inşallah.Rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip eylesin,hamilelere de kolay doğumlar ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin...

Kızlar kusuruma bakmayın,kafam aysın inşallah kaldığım yerden bende okumaya devam edeceğim size...

günaydın canlarım nasılsınız?ben kaç gündür grip ve boğaz ağrısıyla uğraşıyorum ilaçta kullanamıyorum tabi

idilgamm test yaptırcakmış bugün inşallahhh hayırlı ve güzel haberini alırız

hafzakımmm pıt pıtları duymuşsun canım benimm Rabbim sağlık versin yeğenime akıllıca büyüsün orda,çok sevindim bitanemmmm

deryammm annene çok geçmiş olsun,kayınvalidene de Allah akıl fikir versin.sen kendini ve yakışıklılarımızı üzme canım,yerim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…