• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

oyyy mankenim benimmmŞeniz

ya üzerindeki giysileri, aksesuarları bu kadar güzel taşıyan kaç manken vardır. edaya bakınız (1-2. fotolarda bu kadar mı harleyci bakılır sengözlerimebaksanab )

3. foto birden bana hani oyuncakla olan fidyosu vardı o zamanları hatırlattı bir de sen ağlama numarası yaparken gelip seni yalayıp yutmasınıopuyorumnanaktan

4. hani hatun kişilere verilmiş bir mesaj sanırsam:jeyyar: maşallah takım taklavat yerinde, ayrıca çok atletik duruyoruz, panter bulut'um Şeniz

5. tamamen arka fona uygun, canlı heykel modunda görüyoruz kendilerini kaydirigubbakcemile3

ve son olarak masum lulutummmmmm cokacimcoook

ah akılsız kafam bilsem hazırda var neden yapmadım ben bu isteği daha önce, seni göremeyince ortalarda uğramıyorsun sanıyordum nerden bileyim püsküüütüm...
mafoldumben

güzel bir bayram hediyesi oldu, ama başlangıcı oldu diyeyim, bizi sizsiz bırakmayınız efenimmm :Saruboceq: Şeniz

oyyy mankenim benimmmŞeniz

ya üzerindeki giysileri, aksesuarları bu kadar güzel taşıyan kaç manken vardır. edaya bakınız (1-2. fotolarda bu kadar mı harleyci bakılır sengözlerimebaksanab )

3. foto birden bana hani oyuncakla olan fidyosu vardı o zamanları hatırlattı bir de sen ağlama numarası yaparken gelip seni yalayıp yutmasınıopuyorumnanaktan

4. hani hatun kişilere verilmiş bir mesaj sanırsam:jeyyar: maşallah takım taklavat yerinde, ayrıca çok atletik duruyoruz, panter bulut'um Şeniz

5. tamamen arka fona uygun, canlı heykel modunda görüyoruz kendilerini kaydirigubbakcemile3

ve son olarak masum lulutummmmmm cokacimcoook

ah akılsız kafam bilsem hazırda var neden yapmadım ben bu isteği daha önce, seni göremeyince ortalarda uğramıyorsun sanıyordum nerden bileyim püsküüütüm...
mafoldumben

güzel bir bayram hediyesi oldu, ama başlangıcı oldu diyeyim, bizi sizsiz bırakmayınız efenimmm :Saruboceq: Şeniz

Ya hakikaten o siyah bandanayı takınca çok bi'erkek gördüydüm lulutu :roflol:

Dilini tesadüfen yakalamış bulundum.. hani gören usta fotoğrafçı sanmasın.. yerimseniben

Hatun kişilerin mesajından ben anlamam.. aklinialirimsmile
..da atletik bulmana sevindim. ama hiç fena karışım değil hani.. hem takım taklavat yerinde hem atletik hem başarılı bir model.. Ah keşke doğum kontrolü savunucusu olmasaydık.. :emir_bebek: sempatiksalakcinni :roflol:

Diyet grupları açık kaldığı sürece, şu benim sorumluluk zırvalarım yüzünden korkarım uğramaya devam edecem KK ya yorgunum.. eyvahedigeldismile :roflol:

Ya hakikaten o siyah bandanayı takınca çok bi'erkek gördüydüm lulutu :roflol:

Dilini tesadüfen yakalamış bulundum.. hani gören usta fotoğrafçı sanmasın.. yerimseniben

Hatun kişilerin mesajından ben anlamam.. aklinialirimsmile
..da atletik bulmana sevindim. ama hiç fena karışım değil hani.. hem takım taklavat yerinde hem atletik hem başarılı bir model.. Ah keşke doğum kontrolü savunucusu olmasaydık.. :emir_bebek: sempatiksalakcinni :roflol:

Diyet grupları açık kaldığı sürece, şu benim sorumluluk zırvalarım yüzünden korkarım uğramaya devam edecem KK ya yorgunum.. eyvahedigeldismile :roflol:

di mi ama, kendimiz savunurken "no child" durumunu, ondan beklemek büyük haksızlık tabii ki, işte esprileriyle avunuyoruz n'apalım yerimseniben

diyet grupları önemli tabii ihmale gelmez, lulut topiği de diyet topiği zaten, ruhumuza sıkıntıları az sokup, kalbe yarayan gıdalar opuyorumnanaktan alıyoruz bünyemize. her şey sağlık için :lepi: :kedi:

Bulut'umu uzun zamandan sonra görünce nasıl özlediğimi farkettim..

Püsküütüm nasıl da kilo vermiş öyle sıfır beden manken olmuş kalan 3,5 kiloyu verdiğinde nasıl görünecek çok merak ettim şimdi..

öncesi-sonrası olarak yanyana koyarız fotoları bundan sonra diyet gruplarınada ibreti alem olarak asarız:roflol:

:nazar: Yakışıklı Bulut' um benim opuyorumnanaktan
Pek karizmatik, pek fit görünüyorsun aklinialirimsmile. Diyet de nereden çıktı?

Püsküütüm, fotolar için çok teşekkürler. a.s.

di mi ama, kendimiz savunurken "no child" durumunu, ondan beklemek büyük haksızlık tabii ki, işte esprileriyle avunuyoruz n'apalım yerimseniben

diyet grupları önemli tabii ihmale gelmez, lulut topiği de diyet topiği zaten, ruhumuza sıkıntıları az sokup, kalbe yarayan gıdalar opuyorumnanaktan alıyoruz bünyemize. her şey sağlık için :lepi: :kedi:
Ne güzel yazmışsın be yorgunum.. opuyorumnanaktan
Bu pati alemi sahiden de kalbe yarayan gıdalar! :lepi:
Bulut'umu uzun zamandan sonra görünce nasıl özlediğimi farkettim..

Püsküütüm nasıl da kilo vermiş öyle sıfır beden manken olmuş kalan 3,5 kiloyu verdiğinde nasıl görünecek çok merak ettim şimdi..

öncesi-sonrası olarak yanyana koyarız fotoları bundan sonra diyet gruplarınada ibreti alem olarak asarız:roflol:
:roflol: Ahhaah süper fikir kallisim.. Benim başarı hikayesine lulut için de ekleme yaparız :roflol:
Kallisim rakamsal olarak 3.5 kilo kaldı ama son bulduğumuz vet (sekizinci) rakamdan yana dikkat etmemiz gerekenin, kaburgaların gözle sayılır olması olduğunu söyledi.. ben şimdi başladım saymaya.. henüz biiiiiiirrrrrrrr :kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
:nazar: Yakışıklı Bulut' um benim opuyorumnanaktan
Pek karizmatik, pek fit görünüyorsun aklinialirimsmile. Diyet de nereden çıktı?

Püsküütüm, fotolar için çok teşekkürler. a.s.
a.s. Sağ ol bamubusicim..
Bu sene, Şubat ayından bu yana bir sürü hastalıkla uğraşıyoruz.. Hepsini çözdük Allaha şükür ama deri problemimiz baki kaldı.. Derken yedi doktordan sonra 8.sini bulduk ki kendisi dermatoloji konusunda uzman prof. Adam lulutu gördüğü anda siz ne yapmışsınız böyle dedi.. :roflol: Obeziteye beş kala olmuş durumu dedi..
Gençken neyse de artık lulut gibi olgunluk çağına yakalşınca bir sürü hastalığa davet demekmiş bu fazla kilo olayı.. Yani bizim bildiğimiz "olgun&dolgun" konusu bir yanılsamaymış meğer :roflol:
Ölçtü biçti oğlumu.. Bunun dedi.. %25 ini göndermemiz lazım dedi..
Ve ne kadar doğru söylemiş adam meğerse.. derisindeki bütün yaralar pıtadanak iyileşti periprensimin :nazar: :nazar: :nazar:

oyyy geçmişler olsun püsküütçüm, kilo her bünyeye zarar demek ki, deriye bile etki ettiğini okuyunca akannehir oldum ama eyvahedigeldismile

3,5 kg sudan gitmesin diye yani, say say bakalım takipteyiz 2 olur inşallah yakında :Saruboceq:

:nazar:
1) İradeye hakim olmak....

2) Ve hakimiyetin ödülü...
bulutmama2ii5.jpg

Psikolog Bulut

<Bulut> : Herşey bu fotoğrafla başladı.. Henüz çok küçüktü ama,
onu gördüğümde, ileride başıma iş açacağını sezinlemiştim..
Adı : Yırtık
samp40c247a42b357ac8.jpg

<Bulut> : Zaman geçti ve ben yanılmadığımı anladım..
Yırtık büyüdü, bambaşka bir havası vardı artık..
Her gün yeni fotoğrafını görebilir miyim, diye beklemeye başladım..
samp75896a53d240e7eb.jpg

<Bulut> : Ve olanlar oldu...
Bu fotoğrafı gördükten sonra,
hayatımın aşkını bulduğuma kesin karar verdim. :asigim:

llllug3.jpg

<Bulut> : Şimdilik sadece kravatımı taktım. Çiçekleri ve çikolatayı gelirken getireceğim..

<Bulut> : Ve soruyorum:
"Benim prensesim olur musun Yırtık?"

pur02bb52596277e0d6.jpg

Bulut yakışıklılığı ile ününe ün katmış.:jeyyar:

Moda ikonu olmuş haberimiz yok Püsküüt hanımsırnaşık şey

5owzsqfzfq8unbvczrpoqbc5.jpg

xun0q2bt4dffsde3gwagc4.jpg

Kaçakları yakaladımkötükedihüso

bulutbademcindyvy2.jpg

Çok da güzel rol yapar... :jeyyar:

mysuperlamepicd0c6ef5fczz6.jpg

mysuperlamepic9a37f3436sh4.jpg

<Bulut> : Ben Labradorum diye, mecbur muyum aynı türe aşık olmaya? Gönül bu..
Söz geçirmek mümkün değil..
İlk gördüğüm fotoğrafı buydu Scooby'nin.. Bakışlarına hayran oldum..

samp0209b61b8505f769.jpg

<Bulut> : Sonra bi'de boydan gördüm.. Aman Allahım.. Adeta bir manken.. Uzun bacaklar, asil bir duruş.. :nazar:
samp7bea62fe1927ee00.jpg

<Bulut> : Aramızda boy farkı olabilir ama iki gönül bir olunca.. :asigim:

samp987d6c596898ed5bhj1.jpg

Bulut'un afişini gören hanım kızlar:roflol:

Sıraya girmişler:1shok::utangac:

hjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjfn0.jpg

cokacimcoook

bulutttttttez3.jpg

kaydirigubbakcemile

Ayna!.. Ayna!..
Söyle bana!..

Banyodan sonra bi'ağırlık çöker üzerine PeriPrensimin.. :asigim:
mysuperlamepice66992e33sc2.jpg

Israrla gözlerini kaçırır...
mysuperlamepice5cef0ef2wa6.jpg

Sonunda pes eder..
mysuperlamepic5a139a186pd6.jpg

Bulut imaj değiştirmek istemiş.

Bana geldi, elimden geleni yaptım ve bence çok beğendi:roflol::tomato:

bulutsacxc9.jpg

bulutsac2md6.jpg

Kızım bayıldı bu fotoğraflara..Çok eğlendik..Bulut çok şeker yaaa

Çok geçmiş olsun Lulut' uma. Peşin peşin nazar boncuklarımı yollayayım, unutuyorum sonra. :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohaoldumsmile Kilo konusunu öğrendiğim iyi oldu, biz de Zeytin' imizin kemikleri kapandıkça sevinir olduk. En güzel mamaların yüzüne bakmazken kuru ekmeği bir iştahla yiyor, haliyle eskisine nazaran oldukça toparladı. Eski sahibi ev yemeği ile besliyormuş, kuru mama inadı bu yüzden sanırım, çok isteksiz.
Bir gün epilepsi gibi nöbet geçirmiş Zeytin, çok korkutmuştu bizi, tahlillerinde birşey çıkmadı neyseki. Sağlıklı, mutlu olsunlar, daha ne isteriz ki... :Saruboceq:

Son düzenleme:

Ne güzel yazmışsın be yorgunum.. opuyorumnanaktan
Bu pati alemi sahiden de kalbe yarayan gıdalar! :lepi:

:roflol: Ahhaah süper fikir kallisim.. Benim başarı hikayesine lulut için de ekleme yaparız :roflol:
Kallisim rakamsal olarak 3.5 kilo kaldı ama son bulduğumuz vet (sekizinci) rakamdan yana dikkat etmemiz gerekenin, kaburgaların gözle sayılır olması olduğunu söyledi.. ben şimdi başladım saymaya.. henüz biiiiiiirrrrrrrr :kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

a.s. Sağ ol bamubusicim..
Bu sene, Şubat ayından bu yana bir sürü hastalıkla uğraşıyoruz.. Hepsini çözdük Allaha şükür ama deri problemimiz baki kaldı.. Derken yedi doktordan sonra 8.sini bulduk ki kendisi dermatoloji konusunda uzman prof. Adam lulutu gördüğü anda siz ne yapmışsınız böyle dedi.. :roflol: Obeziteye beş kala olmuş durumu dedi..
Gençken neyse de artık lulut gibi olgunluk çağına yakalşınca bir sürü hastalığa davet demekmiş bu fazla kilo olayı.. Yani bizim bildiğimiz "olgun&dolgun" konusu bir yanılsamaymış meğer :roflol:
Ölçtü biçti oğlumu.. Bunun dedi.. %25 ini göndermemiz lazım dedi..
Ve ne kadar doğru söylemiş adam meğerse.. derisindeki bütün yaralar pıtadanak iyileşti periprensimin :nazar: :nazar: :nazar:

oyyy kıyamam ben Bulutumaaa cok gecmis olsun. neyse ki iyileşmiş dünya güzelimm :nazar: . artık başımı kaşıyacak zamanı zor buluyorum püsküütüm, baya özlemişim tatlı prensin fotolarına bakmayı, nolur onu bol bol mıncır öp benim içinn :asigim:

oyyy geçmişler olsun püsküütçüm, kilo her bünyeye zarar demek ki, deriye bile etki ettiğini okuyunca akannehir oldum ama eyvahedigeldismile

3,5 kg sudan gitmesin diye yani, say say bakalım takipteyiz 2 olur inşallah yakında :Saruboceq:
Aynen yorgunum ya.. Ben de şoke oldum prof öyle söyleyince.. ne yalan söyleyeyim içimden de "hadi leyn" diyesim geldi.. :roflol:
Ama adam zayıflamaya başlayınca yaralar uçtu gitti.. Varmış bi'bildiği demek ki.. Kuponla prof. olmamış adam.. yerimseniben

Kızım bayıldı bu fotoğraflara..Çok eğlendik..Bulut çok şeker yaaa
Akrebim çok tatlısın ya.. Öyle güzel seçme yapmışsın ki ben bile zaman tüneline girdim çıktım.. Ellerine, emeklerine sağlık.. opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun Lulut' uma. Peşin peşin nazar boncuklarımı yollayayım, unutuyorum sonra. :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohaoldumsmile Kilo konusunu öğrendiğim iyi oldu, biz de Zeytin' imizin kemikleri kapandıkça sevinir olduk. En güzel mamaların yüzüne bakmazken kuru ekmeği bir iştahla yiyor, haliyle eskisine nazaran oldukça toparladı. Eski sahibi ev yemeği ile besliyormuş, kuru mama inadı bu yüzden sanırım, çok isteksiz.
Bir gün epilepsi gibi nöbet geçirmiş Zeytin, çok korkutmuştu bizi, tahlillerinde birşey çıkmadı neyseki. Sağlıklı, mutlu olsunlar, daha ne isteriz ki... :Saruboceq:
sağ ol bambusicim.. Zeytine de büyük geçmiş olsun.. Geçici bir durummuş bir tepkiymiş demek ki.. :nazar: :nazar:
Aman diyeyim kaburgalar kapanmasın.. :roflol:
oyyy kıyamam ben Bulutumaaa cok gecmis olsun. neyse ki iyileşmiş dünya güzelimm :nazar: . artık başımı kaşıyacak zamanı zor buluyorum püsküütüm, baya özlemişim tatlı prensin fotolarına bakmayı, nolur onu bol bol mıncır öp benim içinn :asigim:
Fragolaaammmmm opuyorumnanaktan Şeniz
Senin için koca koca mıncırırım ama bi'şartla..
Çikomu çok daha kocaman mıncırırsan..
Çok özlettin be.. hem kendini hem Çikoyu.. :a015:
Ama sitem etmiyorum.. Hak veriyorum sana canım.. Kolaylıklar dilerim..

Yavruuum kilo sorunu mu yaşıyor şimdi Lulut? Bu gidişle Asil de aynısını yaşayacak sanırım hastalıktan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyor:))

Geçmiş olsun Lulutuma inşallah kilo verebilir biraz zor olacak aç kalması lazım nasıl kıyacaksın şimdi onun aç kalmasına, doktor bey bir de buna açıklama getirseydi yaa:sinifsinif:

Aynen yorgunum ya.. Ben de şoke oldum prof öyle söyleyince.. ne yalan söyleyeyim içimden de "hadi leyn" diyesim geldi.. :roflol:
Ama adam zayıflamaya başlayınca yaralar uçtu gitti.. Varmış bi'bildiği demek ki.. Kuponla prof. olmamış adam.. yerimseniben

Akrebim çok tatlısın ya.. Öyle güzel seçme yapmışsın ki ben bile zaman tüneline girdim çıktım.. Ellerine, emeklerine sağlık.. opuyorumnanaktan

sağ ol bambusicim.. Zeytine de büyük geçmiş olsun.. Geçici bir durummuş bir tepkiymiş demek ki.. :nazar: :nazar:
Aman diyeyim kaburgalar kapanmasın.. :roflol:

Fragolaaammmmm opuyorumnanaktan Şeniz
Senin için koca koca mıncırırım ama bi'şartla..
Çikomu çok daha kocaman mıncırırsan..
Çok özlettin be.. hem kendini hem Çikoyu.. :a015:
Ama sitem etmiyorum.. Hak veriyorum sana canım.. Kolaylıklar dilerim..

çook sağolll, ben de cook ozluyorum püsküütüm, uykusuz her gece modundayım ama geçecek zamanla, ben de eski formuma kavuşacağım, eskisi gibi takip edebileceğim Bulutumu yakın bi vakitte inşallah kaydirigubbakcemile2 çikoyu hemmen mıncırdım senin için bide kocamann öptüm :) sizi de çokçokkk öpüyorum tabiy ki bu arada Şeniz Şeniz Şeniz

Yavruuum kilo sorunu mu yaşıyor şimdi Lulut? Bu gidişle Asil de aynısını yaşayacak sanırım hastalıktan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyor:))

Geçmiş olsun Lulutuma inşallah kilo verebilir biraz zor olacak aç kalması lazım nasıl kıyacaksın şimdi onun aç kalmasına, doktor bey bir de buna açıklama getirseydi yaa:sinifsinif:

Aman dikkat et HİScim.. Asil kilo alsın diye fazla uğraşma.. Bırak, yavaş yavaş alsın.. Onlarda da metabolizma bozuluyormuş bizde ki gibi..

Doktor çok katı konuştu, tahmin edebileceğin gibi.. Duygu sömürüsü yapacak, sakın tuzağa düşmeyin dedi.. :59:

Alışacak dedi. Sizin ona vereceğiniz bir gıdım gıda metabolizmasını bozar dedi.

Kullanılan mamanın içerik ve kalitesi de önemli elbette.. Ben zaten ev yemeği yedirmem.. Çok sevdiği bir kaç şey dışında kuru mamayla beslenir lulutprens..

Proplan kuzu etli/pirinçli mamadan günde 150 gr. lulutun bedensel ihtiyaçlarını karşılarmış.

Hakikaten de alışkın olduğu miktarın 1/3 üne inmesine rağmen bi'kere bile karnı guruldamadı bu süreçte.. Bugün tam bir ay oldu.. Standardımız pazar akşam mamasından sonra tartmak olduğu için bugünkü kilosundan henüz haberdar değilim..

Son 3 haftada 33 kilodan 30.5 kiloya inmeyi başardı(k).. Onun canı çekmesin diye biz de zamansız yemek yemeyi bırakmış olduk.. İyi oldu.. :17:

Doktor çok katı konuştu, tahmin edebileceğin gibi.. Duygu sömürüsü yapacak, sakın tuzağa düşmeyin dedi.. :59:

prof gerçekten profmuş, sizi de hazırlamış o bakışlara :61::43:

Proplan kuzu etli/pirinçli mamadan günde 150 gr. lulutun bedensel ihtiyaçlarını karşılarmış.
:

düşüp bayılan smili bulamadım aşağıda ondan işte :53: 150 gr. bizim oğlanın dişinin kovuğuna gider mi yaaa:5: ama her şey onun için :5:

Son 3 haftada 33 kilodan 30.5 kiloya inmeyi başardı(k).. Onun canı çekmesin diye biz de zamansız yemek yemeyi bırakmış olduk.. İyi oldu.. :17:

:nazar: :65: lulutun diyet topic kraliçesinin elinde olduğunu unutmuşum sanırım :65:

Aman dikkat et HİScim.. Asil kilo alsın diye fazla uğraşma.. Bırak, yavaş yavaş alsın.. Onlarda da metabolizma bozuluyormuş bizde ki gibi..

Alışacak dedi. Sizin ona vereceğiniz bir gıdım gıda metabolizmasını bozar dedi.

Kullanılan mamanın içerik ve kalitesi de önemli elbette.. Ben zaten ev yemeği yedirmem.. Çok sevdiği bir kaç şey dışında kuru mamayla beslenir lulutprens..

Hakikaten de alışkın olduğu miktarın 1/3 üne inmesine rağmen bi'kere bile karnı guruldamadı bu süreçte.. Bugün tam bir ay oldu.. Standardımız pazar akşam mamasından sonra tartmak olduğu için bugünkü kilosundan henüz haberdar değilim..

Evet canım kesinlikle onlar da can taşıyor sonuçta, mideleri bağırsakları bozulabiliyor...

Ben Asil in kilo alması için uğraşmıyorum, benim için yemesi önemli çünkü ama o yemek
yemek için çok uğraşıyor, sabahları erkenden uyandırıyor, ağlamasına miyavlamasına dayanamayıp veriyorum ama çok da hareketli yani o kadar yemesine rağmen az kilo aldı daha....

Aslında az çok yeme olayından ziyade aynı bizlerde olduğu gibi dengeli beslenmeli bu kuzucuklar da... Her bulduğumuz ıvır zıvırı da vermemeliyiz...

Bu arada Lulut da gerçekten fazla kiloluymuş benden 10 kilo daha azmış topu topu...:1: Bana bi saldırsa yıkar atar bi kenara :27:

prof gerçekten profmuş, sizi de hazırlamış o bakışlara :61::43:

düşüp bayılan smili bulamadım aşağıda ondan işte :53: 150 gr. bizim oğlanın dişinin kovuğuna gider mi yaaa:5: ama her şey onun için :5:

:nazar: :65: lulutun diyet topic kraliçesinin elinde olduğunu unutmuşum sanırım :65:

Valla sorma.. 150 gr ı bi'de utanmadan ikiye bölüp, sabah-akşam veriyoruz.. Yani bildiğin düz 75 :roflol:
Adam mama kabına kafayı eğiyor, ben başlıyorum saymaya.. 15. saniyede kap tertemiz.. :35:

Back
X