- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
delikafadulden desene bulut'tan yağmur damlaları doğma şansı saklı kaldı :lepi: hadi eva gelin iyisin yine :jeyyar: şimdi iş lulut'un toplarını kullanmasına şey yani toplarıyla oynamasına kalıyo sanırım gamyoncuiremsu eva bırak o plastik topu, orcinale yönel yavrım gamyoncuiremsu
malum bulut'u paylaşamıyoruz ama son fidyoda eva gelini pek bi anlayışlı görmüştüm hani püsküütüm ondan yerimseniben bir de hiçbir köpeğin insanlar gibi aptal, nankör, kötü kalpli olma şansı olmadığına göre kaydirigubbakcemile2 varsın gelsin isterlerse bizim yağmur damlaları, tabii önce babaanneleri ne der onu sormak lazım ya buyrunnnnnnnnn
:roflol: oricinale yönel mi? :roflol: :roflol: Yine koptum yahu! Lulut! gel, yapıştır oğlum! :roflol:
Dediklerine katılıyorum ve bir de -ki bana göre çok önemli bu- asla insanlar gibi çıkarlarına uğruna rol yapmamak, yalan söylememek huylarını da ekliyorum yorgunum..
Hep aynılar... hep.. herşey değişiyor.. ama onlar neyse o..opuyorumnanaktan
Bende o kadar köpeğe bakacak kapasite olsa doğursun gitsin anacım diyecem de mümkün görünmüyor..
Bazen Evayı alıp bize kaçırıyorum.. Bunların ikisi kaptırıp oynuyo işte fidyolarda görüldüğü üzere.. Eva gidince lulut kösürdüyo bi'köşede.. İşte o zaman gurkluyorum.. Bu sanırım annelerin yaşadığı "ay bu çocuğa kardeş mi lazım acaba?" sendromu.. Sonra düşünüyorum, kaşınıyorum...acaba.. diyorum.
Sonra titriyorum ve kendime geliyorum..