• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

delikafadulden desene bulut'tan yağmur damlaları doğma şansı saklı kaldı :lepi: hadi eva gelin iyisin yine :jeyyar: şimdi iş lulut'un toplarını kullanmasına şey yani toplarıyla oynamasına kalıyo sanırım gamyoncuiremsu eva bırak o plastik topu, orcinale yönel yavrım gamyoncuiremsu

malum bulut'u paylaşamıyoruz ama son fidyoda eva gelini pek bi anlayışlı görmüştüm hani püsküütüm ondan yerimseniben bir de hiçbir köpeğin insanlar gibi aptal, nankör, kötü kalpli olma şansı olmadığına göre kaydirigubbakcemile2 varsın gelsin isterlerse bizim yağmur damlaları, tabii önce babaanneleri ne der onu sormak lazım ya buyrunnnnnnnnn

:roflol: oricinale yönel mi? :roflol: :roflol: Yine koptum yahu! Lulut! gel, yapıştır oğlum! :roflol:

Dediklerine katılıyorum ve bir de -ki bana göre çok önemli bu- asla insanlar gibi çıkarlarına uğruna rol yapmamak, yalan söylememek huylarını da ekliyorum yorgunum..
Hep aynılar... hep.. herşey değişiyor.. ama onlar neyse o..opuyorumnanaktan

Bende o kadar köpeğe bakacak kapasite olsa doğursun gitsin anacım diyecem de mümkün görünmüyor..

Bazen Evayı alıp bize kaçırıyorum.. Bunların ikisi kaptırıp oynuyo işte fidyolarda görüldüğü üzere.. Eva gidince lulut kösürdüyo bi'köşede.. İşte o zaman gurkluyorum.. Bu sanırım annelerin yaşadığı "ay bu çocuğa kardeş mi lazım acaba?" sendromu.. Sonra düşünüyorum, kaşınıyorum...acaba.. diyorum.
Sonra titriyorum ve kendime geliyorum.. :delphin:

Bazen Evayı alıp bize kaçırıyorum.. Bunların ikisi kaptırıp oynuyo işte fidyolarda görüldüğü üzere.. Eva gidince lulut kösürdüyo bi'köşede.. İşte o zaman gurkluyorum.. Bu sanırım annelerin yaşadığı "ay bu çocuğa kardeş mi lazım acaba?" sendromu.. Sonra düşünüyorum, kaşınıyorum...acaba.. diyorum.
Sonra titriyorum ve kendime geliyorum.. :delphin:

Aynı durum bizde de var işte, biz bahçe içerisinde gezinirken sokaktan gelip hal hatır soran arkadaşları var Yırtığın ve Yırtık içeride nasıl oynuyor atlayıp zıplıyor deli divane, aynı durum bende de oluyor işte ahh yavruma arkadaş olunca nasıl da mutlu oluyor filan diye gevşeyiveriyorum:3: hemen torun torba sahibi olma hayalleri kuruyorum geçen kış olduğu gibi sempatiksalakcinni ama sonra silkelenip kendime geldiğimde :gitme::gitme: öyle işte:gitme:
Benim de titremelerim geçerse ve bu cesareti toplarsam yorgunumada isteyen herkese de başta celeb olmak üzere sempatiksalakcinni tabiki... deli divane olup oynayabilecekleri sayıda yavru dünyaya gelecekeyvahedigeldismile gerçi veteriner eniştemizde var artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ağzımda da bakla ıslanmıyor benim :delphin:

Aynı durum bizde de var işte, biz bahçe içerisinde gezinirken sokaktan gelip hal hatır soran arkadaşları var Yırtığın ve Yırtık içeride nasıl oynuyor atlayıp zıplıyor deli divane, aynı durum bende de oluyor işte ahh yavruma arkadaş olunca nasıl da mutlu oluyor filan diye gevşeyiveriyorum:3: hemen torun torba sahibi olma hayalleri kuruyorum geçen kış olduğu gibi sempatiksalakcinni ama sonra silkelenip kendime geldiğimde :gitme::gitme: öyle işte:gitme:
Benim de titremelerim geçerse ve bu cesareti toplarsam yorgunumada isteyen herkese de başta celeb olmak üzere sempatiksalakcinni tabiki... deli divane olup oynayabilecekleri sayıda yavru dünyaya gelecekeyvahedigeldismile gerçi veteriner eniştemizde var artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ağzımda da bakla ıslanmıyor benim :delphin:

O-ooo veteriner eniştemiz olmuş.. Güzel yatırım.. :roflol: :roflol:

Siz doğurun ben seveyim uzaktan.. :roflol:

Hanımlar kendinizi kandırmayın :delphin: sizin titremelerin sebebi Bulut'un, Yırtık'ın yavrulaması, yer -bakma sorunu değil, size büyük anne diyeceğimiz gerçeği :jeyyar:

aa birileri benim yerime not yazmış :sm_confused: kaydirigubbakcemile4

Hanımlar kendinizi kandırmayın :delphin: sizin titremelerin sebebi Bulut'un, Yırtık'ın yavrulaması, yer -bakma sorunu değil, size büyük anne diyeceğimiz gerçeği :jeyyar:

Ben de diyorum ki yorgunum neden alıntı yapmamış sempatiksalakcinni meğer o yazmamış birileri yazmışkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay sen niye kikirdiyorsun ki öylekaydirigubbakcemile3 seninle mi alakalı yoksa bu enişte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baklayı çıkartacağım bak az kaldı:1:

Acaba diyorum.. Bu tıkırdamaları yapan şahıs bırakın büyük anne daha anne bile olamadığı için titriyor olabilir mi.. E tabii kendisi titriyorsa etrafını da titriyor zanneder.. Lütfen titreşimin ayarlarıyla oynamayınız.

a-aa bunlar kim ya? birileri habire birilerinin yerine not yazıyor.. bilmiyorumkismile

Ay sen niye kikirdiyorsun ki öylekaydirigubbakcemile3 seninle mi alakalı yoksa bu enişte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baklayı çıkartacağım bak az kaldı:1:
Ben o baklayı çoktan z.yağlı olarak pişirdim bile.. Sayende.. :roflol:

çalıkafam köpek köpek diye inledi de sonunda veteriner sefgili yaptı kendine ha..? E-e herşeyin bir başlangıcı olmalı tabe yerimseniben
Ohhhhh :nazar: Maşallah efem.. a.s.

çalıkafam köpek köpek diye inledi de sonunda veteriner sefgili yaptı kendine ha..? E-e herşeyin bir başlangıcı olmalı tabe yerimseniben

Dedikoduları açık açık yazayım da kurtulayım bu söyleyememe derdinden eyvahedigeldismile zeytinyağlı baklada şöyle bir haber de var, çalıkafa ile veteriner enişte nişanlanmışkaydirigubbakcemile3 ay çok şükür söyledim bitti:3:

Dedikoduları açık açık yazayım da kurtulayım bu söyleyememe derdinden eyvahedigeldismile zeytinyağlı baklada şöyle bir haber de var, çalıkafa ile veteriner enişte nişanlanmışkaydirigubbakcemile3 ay çok şükür söyledim bitti:3:

keşke daha önce söyleseydin kallisim bu sıcakta sıkıntı vermiştir şimdi lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Acaba diyorum.. Bu tıkırdamaları yapan şahıs bırakın büyük anne daha anne bile olamadığı için titriyor olabilir mi.. E tabii kendisi titriyorsa etrafını da titriyor zanneder.. Lütfen titreşimin ayarlarıyla oynamayınız.
a-aa bunlar kim ya? birileri habire birilerinin yerine not yazıyor.. bilmiyorumkismile

Heheee, süper yazmış kim yazmışsa bunu, titreşim ayarları :roflol:

Püsküütüm yine hackerlar bastı kk'yı galiba kaydirigubbakcemile3

çalıkafa kim bilmiyorum ama mutluluklar dilerim yerimseniben Gerçekten kalpten istemiş sanırım kaydirigubbakcemile3

Ohhh be artık baklayı afiyetle yiyebiliriz.. kaydirigubbakcemile2
keşke daha önce söyleseydin kallisim bu sıcakta sıkıntı vermiştir şimdi lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tebrikler çalı kafam.. a.s. opuyorumnanaktan Mutluluğunuz daim olsun.. :nazar:
Heheee, süper yazmış kim yazmışsa bunu, titreşim ayarları :roflol:

Püsküütüm yine hackerlar bastı kk'yı galiba kaydirigubbakcemile3

çalıkafa kim bilmiyorum ama mutluluklar dilerim yerimseniben Gerçekten kalpten istemiş sanırım kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile Bu hackerler çok oldu artık.. kaydirigubbakcemile5
isterken azıcık teğet geçmiş anlaşılan çünkü veteriner ama uzmanlık alanı büyükbaş kaydirigubbakcemile3

P.S. inekleri seviyoruzzz...-tatlicadiarzu-
E daha iyi.. kendimiz için doktor aramaktan yırtık o halde.. sempatiksalakcinni

Ohhh be artık baklayı afiyetle yiyebiliriz.. kaydirigubbakcemile2

Tebrikler çalı kafam.. a.s. opuyorumnanaktan Mutluluğunuz daim olsun.. :nazar:

olumunekankayizsmile Bu hackerler çok oldu artık.. kaydirigubbakcemile5

E daha iyi.. kendimiz için doktor aramaktan yırtık o halde.. sempatiksalakcinni

Sağol püsküütüm eksik olma bayanssulusmile
kendimiz için mi hmmm bak bunu hiç düşünmemiştim ama doğru söze ne denir :roflol:

Püsküütçüm, acaba diyorum Bulut'un diyetten önce ve sonra şeklinde hallerini de alsak nasıl olur, sadece diyet başı da olur, hatta uyurken de olur, yeter ki olsun da :Saruboceq:

Püsküütçüm, acaba diyorum Bulut'un diyetten önce ve sonra şeklinde hallerini de alsak nasıl olur, sadece diyet başı da olur, hatta uyurken de olur, yeter ki olsun da :Saruboceq:

Son zamanların seçmelerini hazırlayıp ekliyorum yorgunum.. opuyorumnanaktan
Manken oldu benim oğlum manken.. kaydirigubbakcemile2

Son üç foto iki gün önce çekildi.. 2.5 kiloyu verdik çok şükür.. Kaldı 3.5 kilo yerimseniben
Yalnız söylemeden de geçemiciiim.. talep bekliyomuşum.. arz yağmuru yağdırdım beaa :roflol: :roflol:

Back
X