• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Evet canım kesinlikle onlar da can taşıyor sonuçta, mideleri bağırsakları bozulabiliyor...

Ben Asil in kilo alması için uğraşmıyorum, benim için yemesi önemli çünkü ama o yemek
yemek için çok uğraşıyor, sabahları erkenden uyandırıyor, ağlamasına miyavlamasına dayanamayıp veriyorum ama çok da hareketli yani o kadar yemesine rağmen az kilo aldı daha....

Aslında az çok yeme olayından ziyade aynı bizlerde olduğu gibi dengeli beslenmeli bu kuzucuklar da... Her bulduğumuz ıvır zıvırı da vermemeliyiz...

Bu arada Lulut da gerçekten fazla kiloluymuş benden 10 kilo daha azmış topu topu...:1: Bana bi saldırsa yıkar atar bi kenara :27:

Aynen öyle HİScim.. Mesela benim hatam kuru mamayı zaten günlük önerilen miktarda verdiğim halde, bi'de durmadan "ay acaba canı çekmiş midir?" gazıyla her yediğimden bi'lokmacık da olsa ona vermek.. Cahilliğin önde gideni.. Şefkate fren lazım sanırım.. :17:

Ne-ee? Senden 10 kilo mu az? Ay kesin yere devirir.. Kurtuluşun yok yani.. :60:
Ama tabii saldırmak için değil de oyun oynamak için.. Bütün insanlara aşık kendüsü.. :16:

Hah bu arada az önce tarttık lulutu.. 500 gr daha gitmiş.. Düştü 30 kiloya.. :nazar: Ama daha kaburgada birincideyiz.. :6:

Valla sorma.. 150 gr ı bi'de utanmadan ikiye bölüp, sabah-akşam veriyoruz.. Yani bildiğin düz 75 :roflol:
Adam mama kabına kafayı eğiyor, ben başlıyorum saymaya.. 15. saniyede kap tertemiz.. :35:

75 miiii :50: ya o tür mamalardan bizler için de olsa da yemek yapma derdinden kurtulsak, bugün nikahı basarım :9:

Evet canım kesinlikle onlar da can taşıyor sonuçta, mideleri bağırsakları bozulabiliyor...

Bu arada Lulut da gerçekten fazla kiloluymuş benden 10 kilo daha azmış topu topu...:1: Bana bi saldırsa yıkar atar bi kenara :27:

:60: Gözümün önüne bir tahterevalli geldi, bir yanında His, diğer yana gelip hoop diye atlayarak oturan Lulut ve semalarda salınan His :9:

Ama tabii saldırmak için değil de oyun oynamak için.. Bütün insanlara aşık kendüsü.. :16:

Hah bu arada az önce tarttık lulutu.. 500 gr daha gitmiş.. Düştü 30 kiloya.. :nazar: Ama daha kaburgada birincideyiz.. :6:

Bu insanlar da ona aşık:69: veee :65: heyyt beee, tebrikler size ailecek. malum takım çalışması sonucu gelen bir başarı :46:en yakın zamanda 2. kaburdaya ulaşmak dileğiyle...

75 miiii :50: ya o tür mamalardan bizler için de olsa da yemek yapma derdinden kurtulsak, bugün nikahı basarım :9:
Daha pratik bi'yöntem önereyim izninle.. :3:
Peynir-ekmek bile yerken "hmmmm ne güzel olmuş" deme kabiliyetinde olan birini bulabilirsin evlenmek için.. :27:
Sonra daha da pratikleşir hayat ve dersin ki "A-aa mutfağın tozunu alsam iyi olur" :60: :60:

Öncelikle şok olduğumu belirterek başlamak istiyorum.Ne kadar zayıflamış bulutum :53: ama sağlığı için o yüzden üzülmeyeceğim.

öncesi-sonrası olarak yanyana koyarız fotoları bundan sonra diyet gruplarınada ibreti alem olarak asarız:roflol:

Kallisim önce biz asalım diyet grupları şurda dursun :27: :27:

P.S. Püsküüütüümm diyet listesini paylaşsan belkim işimize yarar (mesela çikolata tamamen yasak ya hani şahsen bu kurala uyduğum takdirde ilk ay 10 kg verebileceğime inanıyorum :8:

Aynen öyle HİScim.. Mesela benim hatam kuru mamayı zaten günlük önerilen miktarda verdiğim halde, bi'de durmadan "ay acaba canı çekmiş midir?" gazıyla her yediğimden bi'lokmacık da olsa ona vermek.. Cahilliğin önde gideni.. Şefkate fren lazım sanırım.. :17:

Atlasın atlasın ben de bol bol öperim onu koca bebek nolcak:1:

Hem beni bir görsün kesin aşık olur kesinnn :69:

Azimle çalışarak 30 kiloya düşmüş tebrik ediyorum, inşallah daha sağlıklı olacak bizim prensimiz:66:

:60: Gözümün önüne bir tahterevalli geldi, bir yanında His, diğer yana gelip hoop diye atlayarak oturan Lulut ve semalarda salınan His :9:

Bu insanlar da ona aşık:69: veee :65: heyyt beee, tebrikler size ailecek. malum takım çalışması sonucu gelen bir başarı :46:en yakın zamanda 2. kaburdaya ulaşmak dileğiyle...

Hiç sorma yemek derdi büyük dert, her gün ne yapsam diye düşünmekten bıktım, şu kapsül müydü neydi onlardan çıkarsalar da artık kurtulsak ya :56:

Matematiği de kötüymüş bu yorgunun yavhu ben ondan 10 kilo fazlaysam nasıl oluyor da ben semalarda oluyorum :28:

Öncelikle şok olduğumu belirterek başlamak istiyorum.Ne kadar zayıflamış bulutum :53: ama sağlığı için o yüzden üzülmeyeceğim.

Kallisim önce biz asalım diyet grupları şurda dursun :27: :27:

P.S. Püsküüütüümm diyet listesini paylaşsan belkim işimize yarar (mesela çikolata tamamen yasak ya hani şahsen bu kurala uyduğum takdirde ilk ay 10 kg verebileceğime inanıyorum :8:

Çikolata zaten kesinlikle yasak değil mi? Kilodan kaynaklı değil yani benim bildiğim hiç verilmemesi gerekiyor, yoksa ilerde körlük oluyor köpeklerde, bizim köpeğimiz o şekilde kör olmuştu.:5:

alıntı yapmayı unutmuşum püsküütüm, hadi adamı ikna ettim hellim tavayla falan peynir ekmek ben napıcam :9: bana kim yemek yapacak, sorun o :60: biz bu gidişle siparişle besleniriz evlenirsek :9:

Hiç sorma yemek derdi büyük dert, her gün ne yapsam diye düşünmekten bıktım, şu kapsül müydü neydi onlardan çıkarsalar da artık kurtulsak ya :56:

Matematiği de kötüymüş bu yorgunun yavhu ben ondan 10 kilo fazlaysam nasıl oluyor da ben semalarda oluyorum :28:

Çikolata zaten kesinlikle yasak değil mi? Kilodan kaynaklı değil yani benim bildiğim hiç verilmemesi gerekiyor, yoksa ilerde körlük oluyor köpeklerde, bizim köpeğimiz o şekilde kör olmuştu.:5:

aha evet astronot kapsülleri di mi o zaten her zamanki hayalim ama kuru mama da fena olmazdı hani çayla ıslatıp yok yok kahveyle :9:

e ama oldu mu şimdi :22: ben o kadar mizansen çiziyorum gözünüzde canlansın diye, lulut uzaktan geliyor hoop diye atlıyor ya, e adamda güç var di mi hııh :19:

Hiscim, celebrian sanırım kendisi adın konuşurken lulut diyeti yapmadan sadece normal köpüşler gibi beslensek 10 veririz diye şey etmiş sanırım başta ben de tam çözememiştim gece gece ama :1:

:60: di mi ama 150 gr mamayla iğne ipliğe döneriz valla :5:

Son düzenleme:

aha evet astronot kapsülleri di mi o zaten her zamanki hayalim ama kuru mama da fena olmazdı hani çayla ıslatıp yok yok kahveyle :9:

Hiscim, celebrian sanırım kendisi adın konuşurken lulut diyeti yapmadan sadece normal köpüşler gibi beslensek 10 veririz diye şey etmiş sanırım başta ben de tam çözememiştim gece gece ama :1:

Celebrianın kendi adına konuştuğu kesin:52: çikolata+celebrian=beslenme tarzı

Yahu böyle süper ötesi fikirler vermeyiniz :60: Gidip gelip Yırtığın mama çuvalına bakıyorum :52: celebim gel ikimize de yetecek kadar mama var:60:

Çalıkafam zayıfladığı demek ki bi'bakışta belli oluyo lulutun.. Çok sevindim buna inan..
efenim diyet listesi çok basit.. günde iki kez kuzulu-pirinçli kuru mama 75 er gramdan toplam 150 gr. Ara öğün yok :60: :60: :60:

Yok yok çalıkafam (yani celebrian) bizim diyet gruplarından eski takım arkadaşımız.. bize çikolata yasaktı da o günlere atıfta bulundu kendüsü :16:

Gelelim diğer meseleye.. Köpekler çikolata yüzünden kör olmazlarmış. Bu son gittiğim prof. o gün yaptığı 1.5 saatlik konuşmada buna da değinmişti. Fazla şeker insülin salgısını yükseltiyormuş sadece ve öncelikle pankreasın ve sonrasında karaciğerin yorulmasına sebep veriyormuş.. Körlük direkt tepki değilmiş yani..

alıntı yapmayı unutmuşum püsküütüm, hadi adamı ikna ettim hellim tavayla falan peynir ekmek ben napıcam :9: bana kim yemek yapacak, sorun o :60: biz bu gidişle siparişle besleniriz evlenirsek :9:
Hemen çözüyorum.. Mis gibi annen var yavrucum.. Allah uzun ömürler versin bütün annelere..
Sipariş anneye olduktan sonra bi'şeycik olmaz.. :8: :21:

[megavideo]8KPGDMUTa778231cd01593657c3706e69739e8ce
[/megavideo]

Sorumuz şu: Adını Şaşkın koyduğum bu güzel hanımefendinin suçu ne ki Fatmagül olamadı?

Videoyu izleyemeyenler için link: MEGAVIDEO - I'm watching it

Döneriz hem de insülin iğnesine döneriz normal iğne kalın olur :9:

Yahu böyle süper ötesi fikirler vermeyiniz :60: Gidip gelip Yırtığın mama çuvalına bakıyorum :52: celebim gel ikimize de yetecek kadar mama var:60:

mama çuvalı epey var yani aşırsam belli olmaz diyosun :34:

Çalıkafam zayıfladığı demek ki bi'bakışta belli oluyo lulutun.. Çok sevindim buna inan..
efenim diyet listesi çok basit.. günde iki kez kuzulu-pirinçli kuru mama 75 er gramdan toplam 150 gr. Ara öğün yok :60: :60: :60:

yemin ederim ağlarım başlarım böyle diyetin ızdırabına yaa :63:
Ben sadece çikolatayı çıkarırsak 10 kg demiştim :60:

Fideoyu salyalarım akarak izledim desem yalan olmaz amma velakin niden o kadar uzak duruyo cidden şaşkın hanım?

Fideoyu salyalarım akarak izledim desem yalan olmaz amma velakin niden o kadar uzak duruyo cidden şaşkın hanım?

Bi'kaç cevap daha gelsin sonra açıklamamı yapayım.. :63:
Ama bir ipucu vereyim.. Uzak duran Şaşkın değil.. :60: Ay sus! kaçıracam ağzımdan şimdi..

:60: ama iyi fikir di mi :9:

aa, bak olmadı şimdi bana bu diyet uygulanamaz hipoglisemili olduğum için ara öğün şart :32: ben yırttım hanımlar, darısı başınıza :4:

Yok yok çalıkafam (yani celebrian) bizim diyet gruplarından eski takım arkadaşımız.. bize çikolata yasaktı da o günlere atıfta bulundu kendüsü :16:

Gelelim diğer meseleye.. Köpekler çikolata yüzünden kör olmazlarmış. Bu son gittiğim prof. o gün yaptığı 1.5 saatlik konuşmada buna da değinmişti. Fazla şeker insülin salgısını yükseltiyormuş sadece ve öncelikle pankreasın ve sonrasında karaciğerin yorulmasına sebep veriyormuş.. Körlük direkt tepki değilmiş yani..

aa, e direk bizdeki gibi o zaman diyesim geldi, ah o insülini bi bulsam gebertcem de :20: malum şeker göze, patilere her yere vuruyo ya bizde de :5:

Hemen çözüyorum.. Mis gibi annen var yavrucum.. Allah uzun ömürler versin bütün annelere..
Sipariş anneye olduktan sonra bi'şeycik olmaz.. :8: :21:

allah uzun ömürler versin dileğine canı gönülden katılıyorum, püsküütüm ancak sipariş derken restoranları kastetmiştim :9: annemin yanında ben usta pratik aşçı kalıyorum da :9: çalışma hayatına kendini çok kaptırmış da kendisi eskiden :9:

Sorumuz şu: Adını Şaşkın koyduğum bu güzel hanımefendinin suçu ne ki Fatmagül olamadı?

Videoyu izleyemeyenler için link: MEGAVIDEO - I'm watching it

:60: allah seni ne etmeye :60: ya "hadi gel, hazırım ben, yeter ki onursuz olmasın aşk der gibi bi gerinme, poz alma gördüm sanki ama nedendir amaca ulaşmayı bırakınız, yaklaşmayı bile düşünmez bizim oğlan :9: ah lulutum, kırmızı kıyafetle sana kız arayan anneciğinden neler çekeceksin böyle daha :9: ah tabii o tatil öncesi defileyi hiç hatırlatmıyım :9:

Bi'kaç cevap daha gelsin sonra açıklamamı yapayım.. :63:
Ama bir ipucu vereyim.. Uzak duran Şaşkın değil.. :60: Ay sus! kaçıracam ağzımdan şimdi..

Nasıl yaa, tasmalı lulutumuz diil mi ay kafamı karıştırmayın, lulutun burnu o tasmalı lulut, hee ama yanaşmayan o di mi zaten :9:

Aslında herşey yolunda başlıyor.. Lulut bölge belirliyor, kokusunu yayıyor.. ve derken avına yavaşça yaklaşıyor..
Şaşkın da avlanmaya dünden razı.. :21:
Ama bu duygusunu ne yazık ki belli etme gafletinde bulunuyor ve lulutu yalıyor.

İşte olayın bittiği an arkadaşlar!

Çünkü Lulut bey sevmez öyle sırnaşıklıkları.. Ağır olacak kadın dediğin ağır! :27: :60:

Yalama olduğu anda nasıl vazgeçip basıp gidiyor hemen.. :52:

Kime çekti bilmem.. :63:

Aslında herşey yolunda başlıyor.. Lulut bölge belirliyor, kokusunu yayıyor.. ve derken avına yavaşça yaklaşıyor..
Şaşkın da avlanmaya dünden razı.. :21:
Ama bu duygusunu ne yazık ki belli etme gafletinde bulunuyor ve lulutu yalıyor.

İşte olayın bittiği an arkadaşlar!

Çünkü Lulut bey sevmez öyle sırnaşıklıkları.. Ağır olacak kadın dediğin ağır! :27: :60:

Yalama olduğu anda nasıl vazgeçip basıp gidiyor hemen.. :52:

Kime çekti bilmem
.. :63:

her erkek evleneceği kadında anasını arar derdilerdi de inanmazdım, al sana :60: :60:

Back
X