• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

hani ama haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::120::120::120::84::84:

:69:Yorgunum teknik sebeplerle fidyo çekimine ara verdik.. PC hafta sonu sizlere ömür.. :27: Şimdi üşenmeyip movie maker falan indirmem lazım.. E biraz zaman alacak tabe :63:

Amma velakin.. bu demek değidir ki yeni foto olmasın.. Misal az sonra evden çıkıyoruz.. Belli mi olur yanımıza kamerayı da alırız belki..? :51: Ne de olsa lulut meşgul olacak, gideceğimiz yere kadar ağzında taşıyacağı bi'şey var.. Bu durumda ben de kamerayı taşıyabilirim di mi ama? :34:

Sabah evden çıktık.. İstikametimiz olan bahçeye gidene kadar -ki bu yolda karşıdan karşıya falan da geçiyoruz caddeden- frisbe Lulutun ağzında..
Derken bahçeye vardık.. Gerisini fotolar anlatıyor zaten.. :98:
Lütfen frisbenin dönüş yolundaki halini gözden kaçırmayın.. :82:

Bu da günün favori fotoğrafı.. Ağzınıza layık olsun diye boyutu büyük.. :69: :nazar:

Amaniiiiiin Lulutumun yeni fotoları, görmeyeli amma yakışıklı olmuş bu oğlan yaa :nazar:

Çişini yaparken bile frisbe ağzında keratanın :9:

Frisbeyi yakalamaya çalışırkenki fotosu çok hoş, donup kalmış bizim oğlan :1: Belli ki çok eğlenmiş, maşallah ona :nazar:

Bu da günün favori fotoğrafı.. Ağzınıza layık olsun diye boyutu büyük.. :69: :nazar:

Çok çok çok çok güzel :nazar: Şeytan diyor ki tut burnundan öp, şebelek tospağa yaaa çok yakışırmış da mavi boncukları :54::69::nazar:

Son düzenleme:
uyuz pc yüzünden her sayfa yenilemede bir iki foto daha görebiliyorum amma işeme fotosuna hiscim gibi bittimmm, adam malına bu kadar sahip çıkar:9: :9:

yenilemeye devam sayfayı, az sonra görüşmek üzere :10:

ağlak halim işe yaradı :64: yufka yürekli püsküüütüüüümmm :78: :69:

1. foto: frisbe-park olayını bilmesem, lulut da diyete isyan etti, kaptı tabağını bir esnaf lokantasının kapısına dayandı derdim.:60:

2. foto: küçük emrah lulu geri döndü:70::69: "sana frisbe arkadaşım diyebilir miyim, anne?:59:" :9:

3. foto: "ipimi kopardım da geldim, frisbemi kaptım da geldimm, ee nerde arkadaşlar? aman ne arkadaşı annem varken arkadaşı naapim ben :19:":63:

4. foto: "ah pembişimmmm sen yerlere mi düştünnn, gel bakiim!":1:

5. foto:" çapkınım, hovardayım, 24 ayardayımmm:66:" ay pardon " yaay-laa-lar, yay-laa-lar!" :60:

6. foto: acaba şu arkadaki kaydıraktan da ağzımda pembişimle kayabilir miyim? :44:

7.foto: tek patim havdayken de taşıyabiliyom :32: ay kremimi fazla sürmüşüm kayıyor sanki :8:

8.foto: "annee, kız annee, hazırla makineyi yav, bak tam poz vericem!"

9. foto: "çektin miii, duramıyom söylee, çektin mii, ay düşücem aşağı şimdiiiiii...!":84:

10.foto: özel hayata saygı, siz kitapla gidince biz fotonuzu çekiyoz mu :20: :60:

11.foto: "aman allahım o da ne topum da gelmişşşşşş :55:"

12. foto: "yakalarsam :23: :23:"

13. foto:"bi hafif geldi sanki ama pembişim :44: fire verdik sanırsam :44:"

14.foto: "düğme burnumu öpücüklerinizi kabul edebilirim artık efenim, oyuna doydum, bakınız benim gibi bir prens hiç haşin hareketlerle frisbe kırar mıkırmaz tabii :61:"

bittim, bittiiiiiim hepsineeeeeeee :60::60::69::69::60::60:

Burdaki bakışlara bittim ben yerim yerim kaşlarını yerim :9:

Bu arada bu oğlana da pembe çok yakışıyormuş beee, bir de erkeklere pembe yakışmaz derler hıh :63: :nazar:

püsküütüm zamanında kırmızı giydirip gelin aradıydı ama, kaynana olmamak için seçtiği bi yöntemdi. :9: şaka bi' yana bence de rengin cinsiyeti olmaz :13:tabii alışması zor bir milletle yaşıyoruz o ayrı :74::92:

püsküütüm zamanında kırmızı giydirip gelin aradıydı ama, kaynana olmamak için seçtiği bi yöntemdi. :9: şaka bi' yana bence de rengin cinsiyeti olmaz :13:tabii alışması zor bir milletle yaşıyoruz o ayrı :74::92:

Aman kim takar milleti ben oğluma pembe kolye de takıyorum pek yakışıyor, yakında zaten Asil e pembe, Yeşil e de mavi kazak örüp giydirecem, millet çatlasın :63::60:

Maili simdi gordum zipladim fotograflari kucuk goruyorum ilk is sabah bakip yorumlamak olcak optuk ikinizide:*

Amaniiiiiin Lulutumun yeni fotoları, görmeyeli amma yakışıklı olmuş bu oğlan yaa :nazar:

Çişini yaparken bile frisbe ağzında keratanın :9:

Frisbeyi yakalamaya çalışırkenki fotosu çok hoş, donup kalmış bizim oğlan :1: Belli ki çok eğlenmiş, maşallah ona :nazar:

Çok çok çok çok güzel :nazar: Şeytan diyor ki tut burnundan öp, şebelek tospağa yaaa çok yakışırmış da mavi boncukları :54::69::nazar:

Burdaki bakışlara bittim ben yerim yerim kaşlarını yerim :9:

Bu arada bu oğlana da pembe çok yakışıyormuş beee, bir de erkeklere pembe yakışmaz derler hıh :63: :nazar:

Ay ay aaaay teşekkür ederiz efem.. Manken lulutu yılbaşı gecesi Victoria Secret defilesinde Adriana Limanın yanında izleyebilirsiniz artık.. Ölçülerimizi gönderdik onaylandı.. Mor jartiyer giyecek kenarları pembe fırfırlı :52:

Ayrıca şeytana uymanız tavsiye ederim.. :1:

uyuz pc yüzünden her sayfa yenilemede bir iki foto daha görebiliyorum amma işeme fotosuna hiscim gibi bittimmm, adam malına bu kadar sahip çıkar:9: :9:

yenilemeye devam sayfayı, az sonra görüşmek üzere :10:

ağlak halim işe yaradı :64: yufka yürekli püsküüütüüüümmm :78: :69:
Ben de naz yapıyo görünüyorum di mi.. Eskisi gibi foto eklemiyorum niyeyse..? :37: :35:
Ama kapımı tıklatınca da hak vermemek mümkün değil.. :69:

1. foto: frisbe-park olayını bilmesem, lulut da diyete isyan etti, kaptı tabağını bir esnaf lokantasının kapısına dayandı derdim.:60:

2. foto: küçük emrah lulu geri döndü:70::69: "sana frisbe arkadaşım diyebilir miyim, anne?:59:" :9:

3. foto: "ipimi kopardım da geldim, frisbemi kaptım da geldimm, ee nerde arkadaşlar? aman ne arkadaşı annem varken arkadaşı naapim ben :19:":63:

4. foto: "ah pembişimmmm sen yerlere mi düştünnn, gel bakiim!":1:

5. foto:" çapkınım, hovardayım, 24 ayardayımmm:66:" ay pardon " yaay-laa-lar, yay-laa-lar!" :60:

6. foto: acaba şu arkadaki kaydıraktan da ağzımda pembişimle kayabilir miyim? :44:

7.foto: tek patim havdayken de taşıyabiliyom :32: ay kremimi fazla sürmüşüm kayıyor sanki :8:

8.foto: "annee, kız annee, hazırla makineyi yav, bak tam poz vericem!"

9. foto: "çektin miii, duramıyom söylee, çektin mii, ay düşücem aşağı şimdiiiiii...!":84:

10.foto: özel hayata saygı, siz kitapla gidince biz fotonuzu çekiyoz mu :20: :60:

11.foto: "aman allahım o da ne topum da gelmişşşşşş :55:"

12. foto: "yakalarsam :23: :23:"

13. foto:"bi hafif geldi sanki ama pembişim :44: fire verdik sanırsam :44:"

14.foto: "düğme burnumu öpücüklerinizi kabul edebilirim artık efenim, oyuna doydum, bakınız benim gibi bir prens hiç haşin hareketlerle frisbe kırar mıkırmaz tabii :61:"

bittim, bittiiiiiim hepsineeeeeeee :60::60::69::69::60::60:

:60: :60: :60:
Alemsin yahu!
Dur bakalım hangilerine diyecek sözümüz var..
1. Ah sorma.. geçen gün kebapçının önünden sürükleyerek çekebildim garibanı.. Niyeti dediğin gibi olsa hiç şaşırmam yani.
2. Orada foto çekiyorum ya bu da gıcık oldu tabe.. N'oldu niye duruyoruz bakışı..
3. ipimi kopardım.. :60: :60:
5. Koptum yaaaaaaaa
9. :60: :60: ne diyeceğim:3: bilemiyom artık bu saatte :3:Pes yani yorumlara bak
10. pardon siz kitabı nerenizle pardon nerenizde ay pardon nerede okuyosunuz aciba? :82:

Ben de aynısını düşünmekle beraber evde başka biri daha var kırmızı kazağınıher kış katlayıp dolaba koyan, her yaz bazaya kaldıran :52: Kimse o? Tanıdık ama.. bilemedim şimdi..

Aman kim takar milleti ben oğluma pembe kolye de takıyorum pek yakışıyor, yakında zaten Asil e pembe, Yeşil e de mavi kazak örüp giydirecem, millet çatlasın :63::60:
Ohhhhh çatır çatır çatlasın hem deeeee Daha çok renk var palette! :37: :62:

Maili simdi gordum zipladim fotograflari kucuk goruyorum ilk is sabah bakip yorumlamak olcak optuk ikinizide:*
Sabırsızlıkla bekliyoruz nevkuşum.. :69: :90: :69: :38:

di mi ama, hıııh! uyuz oluyorum zaten kızları pembe, erkekleri mavi, baştan aşağı giydirenlere...

büyük bak nevkafaaamm büyük, tadını çıkara çıkara :56:

Ay ay aaaay teşekkür ederiz efem.. Manken lulutu yılbaşı gecesi Victoria Secret defilesinde Adriana Limanın yanında izleyebilirsiniz artık.. Ölçülerimizi gönderdik onaylandı.. Mor jartiyer giyecek kenarları pembe fırfırlı :52:

Ayrıca şeytana uymanız tavsiye ederim.. :1:

:

şeytana uyuyorummmmm :16::69: sarılıp da sulu sulu öpen şu ikonumuza ne oldu yahu:5:

yine bir yılbaşı sürprizi bizi mi bekliyor yoksaaa:64: aklıma lulut'u ilk tanıdığım yılbaşı fotoları geldi:60::69::60::69:

Ben de naz yapıyo görünüyorum di mi.. Eskisi gibi foto eklemiyorum niyeyse..? :37: :35:
Ama kapımı tıklatınca da hak vermemek mümkün değil.. :69:

:60: :60: :60:
Alemsin yahu!
Dur bakalım hangilerine diyecek sözümüz var..
1. Ah sorma.. geçen gün kebapçının önünden sürükleyerek çekebildim garibanı.. Niyeti dediğin gibi olsa hiç şaşırmam yani.
2. Orada foto çekiyorum ya bu da gıcık oldu tabe.. N'oldu niye duruyoruz bakışı..
3. ipimi kopardım.. :60: :60:
5. Koptum yaaaaaaaa
9. :60: :60: ne diyeceğim:3: bilemiyom artık bu saatte :3:Pes yani yorumlara bak
10. pardon siz kitabı nerenizle pardon nerenizde ay pardon nerede okuyosunuz aciba? :82:

Ben de aynısını düşünmekle beraber evde başka biri daha var kırmızı kazağınıher kış katlayıp dolaba koyan, her yaz bazaya kaldıran :52: Kimse o? Tanıdık ama.. bilemedim şimdi..

:

tabii asil ve yeşil'in foto-fidyoları lüpletin hanfendü, bizi luluttan ayrı koyun :20: ay pardon böyle değil ağlak halimle görüntü koparacaktım, taktikler şaştı:9:

kitaplarımı asla öyle ortamlara sokmam, valla lafın gelişiydi:60: ay yani yer olarak ortam, sustum ben :60::60::9::60:

:44: ipucu alabilir miyim? çiçekli böcüklü gömlek muhabbeti hatırlar gibi oldum ama :9:

ha tabii ana-oğul serisinden kırmızı kazaklarını çekmiş de olabilirsiniz:34:

Sadece bir kaç foto insanı bu kadar sıkıntılıyken bile kendine getirebiliyor ya bu adamın kendisini görsek ne olur acaba diyorum:82:

Allah nazardan saklasın Lulutumu:nazar:

:85: siz defileler için onay alırken biz aldığımız kilolardan nasıl kurtulacağız derdine düştük:63: sıkı bir diyete gireceğiz biz de yakında..

Püsküütüm sonlara doğru bakınca gördüğüm frizbinin yarısı nerde :60:

:44: ipucu alabilir miyim? çiçekli böcüklü gömlek muhabbeti hatırlar gibi oldum ama :9:
A-aa gizlisaklı değildi ki ipucu olsun.. evde mevcutiyeni sürdüren diğer erkişiden bahsetmiştim.. :6:
Sadece bir kaç foto insanı bu kadar sıkıntılıyken bile kendine getirebiliyor ya bu adamın kendisini görsek ne olur acaba diyorum:82:

Allah nazardan saklasın Lulutumu:nazar:

:85: siz defileler için onay alırken biz aldığımız kilolardan nasıl kurtulacağız derdine düştük:63: sıkı bir diyete gireceğiz biz de yakında..

Püsküütüm sonlara doğru bakınca gördüğüm frizbinin yarısı nerde :60:
Sen bile böyle diyosan kallisim.. Pes derim! Yanında dünyanın en güzel suratlı Yırtığı :nazar: var yahu! :69: Sen ona rağmen nasıl oluyor da sıkıntıya düşüyorsun anlamıyorum..
Bak benimgibi yap.. Dünyaya dön arkanı..Suratını göbek bölgesine göm.. Orada bekle biraz.. Sıkıntı da neymiş ayol? :64:

kallisim bizim doktorun önerisini deneyin siz de.. Kuru mama mı yiyor bilemiyorum ama günlük miktarın 1/3 ünü vereceksin.. Kilo gidene kadar böyle.. Sonra da 50 gr civarında arttırıp yine haftada bir tartarak gidişata göre dwvam edeceksin arttırmaya.. En önemlisi arada abur cubur yok bi parça kaşarmış yok bi dilim sucukmuş hiçbiri yok.. Ev hallkına da iyi.. İnsan vicdan yapyor ve kendisi de yemiyor çünkü.. :84:

Frisbeye gidince marketten tabak almaktan fenalık geldi.. Gidiş yolunda sağlam dönüşyolunda kırık.. Bir gün dayanıyor haylaza.. :27:

A-aa gizlisaklı değildi ki ipucu olsun.. evde mevcutiyeni sürdüren diğer erkişiden bahsetmiştim.. :6:

Bak benimgibi yap.. Dünyaya dön arkanı..Suratını göbek bölgesine göm.. Orada bekle biraz.. Sıkıntı da neymiş ayol? :64:

Frisbeye gidince marketten tabak almaktan fenalık geldi.. Gidiş yolunda sağlam dönüşyolunda kırık.. Bir gün dayanıyor haylaza.. :27: [/I]

tamam, ilk tahminim doğru o zaman :9:

ah şu göbeğe gömmeyi ben de istiyorummm, arkadaşımınkinde ne mümkün, azgınlıktan :52: ama onun ameliyat zamanı geldi, kız kıza dedikodu edebilmemize az kaldı, o zaman başarabilirim sanırım bunu :1:

naapsın enerjisi fazla diyeceğim ama diyet devam mı bilmiyorum da diyete rağmen bu oğlan nasıl bu kadar enercik oluyor, bir de 1/3 mama :5:

:nazar::69::16:

sıcak haber:52:

lulut oğlan, yılbaşı gecesi ankara'nın en işlek caddelerinden ....'da genç ve güzel bir golden'la yakalanmış. alkollü olduğu gözlenen lulut, biz sadece arkadaşız diyerek gazetecileri uzaklaştırmaya çalışırken, yanındaki hanfendünün lulut'un içine düştüğü gözlerden kaçmadı :12::54::23:

olay yerini basan kaynana püsküüt ise, oğlumun kreşten arkadaşı, onlar sadece arkadaş, aksi mümkün değil,rahat bırakın dediği kaydedildi. :83::1:

kaynana püsküüt'ü atlatan genç bayan'ın ise gazetecilere, "3 yavrumuzla mutlu bir evliliğimiz var ama annesi bir türlü babanne olduğunu kabullenemediği için eşim ailevi durumumuzu açıklayamıyor maalesef "dediği öğrenildi.

:10::10:

Back
X