• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

sıcak haber:52:

lulut oğlan, yılbaşı gecesi ankara'nın en işlek caddelerinden ....'da genç ve güzel bir golden'la yakalanmış. alkollü olduğu gözlenen lulut, biz sadece arkadaşız diyerek gazetecileri uzaklaştırmaya çalışırken, yanındaki hanfendünün lulut'un içine düştüğü gözlerden kaçmadı :12::54::23:

olay yerini basan kaynana püsküüt ise, oğlumun kreşten arkadaşı, onlar sadece arkadaş, aksi mümkün değil,rahat bırakın dediği kaydedildi. :83::1:

kaynana püsküüt'ü atlatan genç bayan'ın ise gazetecilere, "3 yavrumuzla mutlu bir evliliğimiz var ama annesi bir türlü babanne olduğunu kabullenemediği için eşim ailevi durumumuzu açıklayamıyor maalesef "dediği öğrenildi.

:10::10:

Ay deli bu yaaaaaaaaaaa:69:
:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Seni kendini bilmez kaynana Püsküüt seniiiiiiii :47:
Uleyn heder ettin hayatı luluta beaa :36:

Fil İnta'lıktan filintalığa resmen geçmiş lulutummmm :69: :nazar::nazar::nazar:

:60: ormanın içine girilmiyor di miiii :60: dağıldım resmen, anneme de pazar ziyafeti çektirdim, öğle yemeğine gerek kalmadı :9::69:

kış miskinliğinden biz de öyle düşünüyoruz zaman zaman lulutum dert etmeee, ama kap bakiim tabağını doğru parkaaa:34::52::52::52:

hadi bakem marş marşşş :46::46::46:

:16:

Fil İnta'lıktan filintalığa resmen geçmiş lulutummmm :69: :nazar::nazar::nazar:

:60: ormanın içine girilmiyor di miiii :60: dağıldım resmen, anneme de pazar ziyafeti çektirdim, öğle yemeğine gerek kalmadı :9::69:

kış miskinliğinden biz de öyle düşünüyoruz zaman zaman lulutum dert etmeee, ama kap bakiim tabağını doğru parkaaa:34::52::52::52:

hadi bakem marş marşşş :46::46::46:

:16:
Fil İnta dan filitanlığa ha? :60: Ya arkadaş gülme krizi mi geçirteceksin bana sen?
Ayrıca biz tabak kullanmıyoruz artık.. Kendimize yepisyeni bildiğim köpekler için üretilmiş fresbe aldık.. pardon adı kong flayer tutsun seni king kong diyip atacam artık.. :27:

resımlerede
acıklamalarada
bayıldımbayıldımmm
harıkasın
canım
Teşekkür ederiz. :61:

Yaw bu Lulutun bakışlara bitiyorum ben yaa "Ama ama ama bizim hiç ormanımız olmadı ki" der gibi Küçük Emrahvari bakışlar :60:

İlk önce yeni bir şeyi keşfetmenin heyecanı, daha sonra o heyecanı yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı offf Lulutum offf karabahtlı kem talihli oğlan :9:

Fil İnta dan filitanlığa ha? :60: Ya arkadaş gülme krizi mi geçirteceksin bana sen?
Ayrıca biz tabak kullanmıyoruz artık.. Kendimize yepisyeni bildiğim köpekler için üretilmiş fresbe aldık.. pardon adı kong flayer tutsun seni king kong diyip atacam artık.. :27:

Teşekkür ederiz. :61:

krizinizi geçiriniz efenim rahatlıkla, gıdı altı ilacınız yanınızda nası olsa, bi yalar yutar kendinize getirir efenimmm :23::48:

ooo yeni yıla hızlı başlangıç! king kong tutsun tabii :60: kong flayer heee, adı da pek havalı canım, lulutumuza kaç zaman dayanacak bakalım :1:

Yaw bu Lulutun bakışlara bitiyorum ben yaa "Ama ama ama bizim hiç ormanımız olmadı ki" der gibi Küçük Emrahvari bakışlar :60:

İlk önce yeni bir şeyi keşfetmenin heyecanı, daha sonra o heyecanı yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı offf Lulutum offf karabahtlı kem talihli oğlan :9:

koptum vallahi gece gece:60::60: ay boğazım da acıyor:9: :60: ah ah lulutçuğun püsküützede emrah fotosu geldi aklıma, görmüş müydün onu hisçim :9: ay aklıma geldikçe gülüyorum :9::60:

:60: :60: Karabahtlı, kem talihli, küçük Emrahvari bakışlı.. Aman Tanrım! Fon müziğini duyar gibiyim:24: :24: :24:
buarada*kolyelerıne*bayıldımm*canımın
cokyakısmıs*yavruma
Teşekkürler :71:
krizinizi geçiriniz efenim rahatlıkla, gıdı altı ilacınız yanınızda nası olsa, bi yalar yutar kendinize getirir efenimmm :23::48:

ooo yeni yıla hızlı başlangıç! king kong tutsun tabii :60: kong flayer heee, adı da pek havalı canım, lulutumuza kaç zaman dayanacak bakalım :1:

koptum vallahi gece gece:60::60: ay boğazım da acıyor:9: :60: ah ah lulutçuğun püsküützede emrah fotosu geldi aklıma, görmüş müydün onu hisçim :9: ay aklıma geldikçe gülüyorum :9::60:
Gıdı altı ilacı....
Ay yine bulmuş bi'şey bu.. deli midir nedir? :60: :60: :60:
Buluut çok yakışıklısın ya :)) :54::54: :nazar::nazar:
Teşekkürler.. :71:

Misafir ol gel bana "börek" ler açarım saaanaaaa

[megavideo]B98H4D31b65006ad7f7cf5e39f8910735fc64582[/megavideo]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Misafir ol gel bana "börek" ler açarım saaanaaaa

:60::60::60:

Aman da ne güzel koklaşmışlar :9: Lulutun arkadaşı misafirlikten memnun bir şekilde ayrılmışa benziyor ama sanki bizim Lulut biraz fena gibi :1:

Fidyonun sonunda " Ben o kadar kur yaptım yanına geldim sen bi yüz vermiyosun" der gibi karşısına geçip havladı ya koptum :60: Ah ah boşuna demiyorum ya kem bahtlı oğlan diyee :9:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:60::60::60::60::60::60: :46::46::46: lulut oğlan atağa geçmiş amaniiiiinnnn:64: ama kızımız pek nazlı bu sefer de :9: intikam mı alıyor acep lulut'tan :60::60:

bi an kanepe kim vurduya gitcek dedim ama :74::92::74::92: lulut beyimiz aşağı, meydaneee çağırdı hanım kızı :9::9: His iç sesini yazmış Lulut Paşa'nın :60: he valla örtümüzü bile paylaştık, maskaraya döndük, totonu kaldır hanıııım der gibi:60::60:

ahaha ev gezmeleri yapılıyor, kaynana ziyaretleri başlamış Püsküüütüm :83: oğlanı kolla amannn :9: sen daha babanne olmaya hazır değildin :9::60::83:

ay haftaya güzel başlamaya destek vitamini aldım yine :16::16::16: sağ olunuz, var olunuz efeeemmm:48::48:,

bu arada Asil ve Yeşil cephesinden vitaminlerimi alamamaktayım son zamanlarda ilgililere duyurulur :34:

:60::60::60:

Aman da ne güzel koklaşmışlar :9: Lulutun arkadaşı misafirlikten memnun bir şekilde ayrılmışa benziyor ama sanki bizim Lulut biraz fena gibi :1:

Fidyonun sonunda " Ben o kadar kur yaptım yanına geldim sen bi yüz vermiyosun" der gibi karşısına geçip havladı ya koptum :60: Ah ah boşuna demiyorum ya kem bahtlı oğlan diyee :9:

Havlamanın alt yazısını vereyim..
Eva malum bölgeyi korumak adına çareyi kanapeye sıçramakta buldu..
Bulut dayandı dayandı.. ama sonunda delirdi:
E hadi kızım o kadar ön sevişme de yaptık in artık aşağıya.. gel yamacıma:52:

cımcımler*sızı*allahuzun*omurlerversın-sıze:nazar::nazar::nazar::nazar:
:71: :71: :71:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:60::60::60::60::60::60: :46::46::46: lulut oğlan atağa geçmiş amaniiiiinnnn:64: ama kızımız pek nazlı bu sefer de :9: intikam mı alıyor acep lulut'tan :60::60:

bi an kanepe kim vurduya gitcek dedim ama :74::92::74::92: lulut beyimiz aşağı, meydaneee çağırdı hanım kızı :9::9: His iç sesini yazmış Lulut Paşa'nın :60: he valla örtümüzü bile paylaştık, maskaraya döndük, totonu kaldır hanıııım der gibi:60::60:

ahaha ev gezmeleri yapılıyor, kaynana ziyaretleri başlamış Püsküüütüm :83: oğlanı kolla amannn :9: sen daha babanne olmaya hazır değildin :9::60::83:

ay haftaya güzel başlamaya destek vitamini aldım yine :16::16::16: sağ olunuz, var olunuz efeeemmm:48::48:,

bu arada Asil ve Yeşil cephesinden vitaminlerimi alamamaktayım son zamanlarda ilgililere duyurulur :34:
Başta fot0o ve fidyo çekme niyetinde olduğum için ne yalan söyleyeyim dış mihraplara karşı önlem almadım.. bütün sınır devriyelerini çektim.. :60:
İşler bitti..çekilecekler çekildi..
Sonra ne oldu dersin?
İçeriye gittim.. lulutun donunu aldım ve giydirdim.. anacım sen sağ ben selamet neme lazım :62: :62:
O dediğin işlere ben ömrü billah hazır olamayacam sanırım.. :90:

Back
X