ben senin nasıl bi' kayınvalide adayı olduğunu unutmuşum Püsküüütümmm, aklıma o kavanozla neler geldi neler de salamuraya anlam veremedimdi.
Aklına neler geldiğini anladım anlamasına da ceza falan yemeyeyim diye açık etmeyeyim dedim..:82:
hani ama haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::120::120::120::84::84:
Burdaki bakışlara bittim ben yerim yerim kaşlarını yerim
Bu arada bu oğlana da pembe çok yakışıyormuş beee, bir de erkeklere pembe yakışmaz derler hıh
2. foto: küçük emrah lulu geri döndü"sana frisbe arkadaşım diyebilir miyim, anne? "
10.foto: özel hayata saygı, siz kitapla gidince biz fotonuzu çekiyoz mu
püsküütüm zamanında kırmızı giydirip gelin aradıydı ama, kaynana olmamak için seçtiği bi yöntemdi.şaka bi' yana bence de rengin cinsiyeti olmaz :13:tabii alışması zor bir milletle yaşıyoruz o ayrı :92:
Amaniiiiiin Lulutumun yeni fotoları, görmeyeli amma yakışıklı olmuş bu oğlan yaa
Çişini yaparken bile frisbe ağzında keratanın
Frisbeyi yakalamaya çalışırkenki fotosu çok hoş, donup kalmış bizim oğlanBelli ki çok eğlenmiş, maşallah ona
Çok çok çok çok güzelŞeytan diyor ki tut burnundan öp, şebelek tospağa yaaa çok yakışırmış da mavi boncukları
Burdaki bakışlara bittim ben yerim yerim kaşlarını yerim
Bu arada bu oğlana da pembe çok yakışıyormuş beee, bir de erkeklere pembe yakışmaz derler hıh
Ben de naz yapıyo görünüyorum di mi.. Eskisi gibi foto eklemiyorum niyeyse..?uyuz pc yüzünden her sayfa yenilemede bir iki foto daha görebiliyorum amma işeme fotosuna hiscim gibi bittimmm, adam malına bu kadar sahip çıkar
yenilemeye devam sayfayı, az sonra görüşmek üzere
ağlak halim işe yaradıyufka yürekli püsküüütüüüümmm :78:
1. foto: frisbe-park olayını bilmesem, lulut da diyete isyan etti, kaptı tabağını bir esnaf lokantasının kapısına dayandı derdim.
2. foto: küçük emrah lulu geri döndü"sana frisbe arkadaşım diyebilir miyim, anne? "
3. foto: "ipimi kopardım da geldim, frisbemi kaptım da geldimm, ee nerde arkadaşlar? aman ne arkadaşı annem varken arkadaşı naapim ben"
4. foto: "ah pembişimmmm sen yerlere mi düştünnn, gel bakiim!"
5. foto:" çapkınım, hovardayım, 24 ayardayımmm" ay pardon " yaay-laa-lar, yay-laa-lar!"
6. foto: acaba şu arkadaki kaydıraktan da ağzımda pembişimle kayabilir miyim? :44:
7.foto: tek patim havdayken de taşıyabiliyomay kremimi fazla sürmüşüm kayıyor sanki
8.foto: "annee, kız annee, hazırla makineyi yav, bak tam poz vericem!"
9. foto: "çektin miii, duramıyom söylee, çektin mii, ay düşücem aşağı şimdiiiiii...!":84:
10.foto: özel hayata saygı, siz kitapla gidince biz fotonuzu çekiyoz mu
11.foto: "aman allahım o da ne topum da gelmişşşşşş"
12. foto: "yakalarsam"
13. foto:"bi hafif geldi sanki ama pembişim :44: fire verdik sanırsam :44:"
14.foto: "düğme burnumu öpücüklerinizi kabul edebilirim artık efenim, oyuna doydum, bakınız benim gibi bir prens hiç haşin hareketlerle frisbe kırar mıkırmaz tabii"
bittim, bittiiiiiim hepsineeeeeeee
Ben de aynısını düşünmekle beraber evde başka biri daha var kırmızı kazağınıher kış katlayıp dolaba koyan, her yaz bazaya kaldıranpüsküütüm zamanında kırmızı giydirip gelin aradıydı ama, kaynana olmamak için seçtiği bi yöntemdi.şaka bi' yana bence de rengin cinsiyeti olmaz :13:tabii alışması zor bir milletle yaşıyoruz o ayrı :92:
Ohhhhh çatır çatır çatlasın hem deeeee Daha çok renk var palette!Aman kim takar milleti ben oğluma pembe kolye de takıyorum pek yakışıyor, yakında zaten Asil e pembe, Yeşil e de mavi kazak örüp giydirecem, millet çatlasın
Sabırsızlıkla bekliyoruz nevkuşum..Maili simdi gordum zipladim fotograflari kucuk goruyorum ilk is sabah bakip yorumlamak olcak optuk ikinizide:*
di mi ama, hıııh! uyuz oluyorum zaten kızları pembe, erkekleri mavi, baştan aşağı giydirenlere...Aman kim takar milleti ben oğluma pembe kolye de takıyorum pek yakışıyor, yakında zaten Asil e pembe, Yeşil e de mavi kazak örüp giydirecem, millet çatlasın
Maili simdi gordum zipladim fotograflari kucuk goruyorum ilk is sabah bakip yorumlamak olcak optuk ikinizide:*
Ay ay aaaay teşekkür ederiz efem.. Manken lulutu yılbaşı gecesi Victoria Secret defilesinde Adriana Limanın yanında izleyebilirsiniz artık.. Ölçülerimizi gönderdik onaylandı.. Mor jartiyer giyecek kenarları pembe fırfırlı
Ayrıca şeytana uymanız tavsiye ederim..
:
Ben de naz yapıyo görünüyorum di mi.. Eskisi gibi foto eklemiyorum niyeyse..?
Ama kapımı tıklatınca da hak vermemek mümkün değil..
Alemsin yahu!
Dur bakalım hangilerine diyecek sözümüz var..
1. Ah sorma.. geçen gün kebapçının önünden sürükleyerek çekebildim garibanı.. Niyeti dediğin gibi olsa hiç şaşırmam yani.
2. Orada foto çekiyorum ya bu da gıcık oldu tabe.. N'oldu niye duruyoruz bakışı..
3. ipimi kopardım..
5. Koptum yaaaaaaaa
9.ne diyeceğim bilemiyom artık bu saatte Pes yani yorumlara bak
10. pardon siz kitabı nerenizle pardon nerenizde ay pardon nerede okuyosunuz aciba? :82:
Ben de aynısını düşünmekle beraber evde başka biri daha var kırmızı kazağınıher kış katlayıp dolaba koyan, her yaz bazaya kaldıranKimse o? Tanıdık ama.. bilemedim şimdi..
:
A-aa gizlisaklı değildi ki ipucu olsun.. evde mevcutiyeni sürdüren diğer erkişiden bahsetmiştim..:44: ipucu alabilir miyim? çiçekli böcüklü gömlek muhabbeti hatırlar gibi oldum ama
Sen bile böyle diyosan kallisim.. Pes derim! Yanında dünyanın en güzel suratlı YırtığıSadece bir kaç foto insanı bu kadar sıkıntılıyken bile kendine getirebiliyor ya bu adamın kendisini görsek ne olur acaba diyorum:82:
Allah nazardan saklasın Lulutumu
:85: siz defileler için onay alırken biz aldığımız kilolardan nasıl kurtulacağız derdine düştüksıkı bir diyete gireceğiz biz de yakında..
Püsküütüm sonlara doğru bakınca gördüğüm frizbinin yarısı nerde
A-aa gizlisaklı değildi ki ipucu olsun.. evde mevcutiyeni sürdüren diğer erkişiden bahsetmiştim..
Bak benimgibi yap.. Dünyaya dön arkanı..Suratını göbek bölgesine göm.. Orada bekle biraz.. Sıkıntı da neymiş ayol?
Frisbeye gidince marketten tabak almaktan fenalık geldi.. Gidiş yolunda sağlam dönüşyolunda kırık.. Bir gün dayanıyor haylaza..[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?