sıcak haber
lulut oğlan, yılbaşı gecesi ankara'nın en işlek caddelerinden ....'da genç ve güzel bir golden'la yakalanmış. alkollü olduğu gözlenen lulut, biz sadece arkadaşız diyerek gazetecileri uzaklaştırmaya çalışırken, yanındaki hanfendünün lulut'un içine düştüğü gözlerden kaçmadı
olay yerini basan kaynana püsküüt ise, oğlumun kreşten arkadaşı, onlar sadece arkadaş, aksi mümkün değil,rahat bırakın dediği kaydedildi. :83:
kaynana püsküüt'ü atlatan genç bayan'ın ise gazetecilere, "3 yavrumuzla mutlu bir evliliğimiz var ama annesi bir türlü babanne olduğunu kabullenemediği için eşim ailevi durumumuzu açıklayamıyor maalesef "dediği öğrenildi.
Fil İnta dan filitanlığa ha?Fil İnta'lıktan filintalığa resmen geçmiş lulutummmm
ormanın içine girilmiyor di miiii dağıldım resmen, anneme de pazar ziyafeti çektirdim, öğle yemeğine gerek kalmadı
kış miskinliğinden biz de öyle düşünüyoruz zaman zaman lulutum dert etmeee, ama kap bakiim tabağını doğru parkaaa
hadi bakem marş marşşş
Teşekkür ederiz.resımlerede
acıklamalarada
bayıldımbayıldımmm
harıkasın
canım
Fil İnta dan filitanlığa ha?Ya arkadaş gülme krizi mi geçirteceksin bana sen?
Ayrıca biz tabak kullanmıyoruz artık.. Kendimize yepisyeni bildiğim köpekler için üretilmiş fresbe aldık.. pardon adı kong flayer tutsun seni king kong diyip atacam artık..
Teşekkür ederiz.
Yaw bu Lulutun bakışlara bitiyorum ben yaa "Ama ama ama bizim hiç ormanımız olmadı ki" der gibi Küçük Emrahvari bakışlar
İlk önce yeni bir şeyi keşfetmenin heyecanı, daha sonra o heyecanı yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı offf Lulutum offf karabahtlı kem talihli oğlan
Yaw bu Lulutun bakışlara bitiyorum ben yaa "Ama ama ama bizim hiç ormanımız olmadı ki" der gibi Küçük Emrahvari bakışlar
İlk önce yeni bir şeyi keşfetmenin heyecanı, daha sonra o heyecanı yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı offf Lulutum offf karabahtlı kem talihli oğlan
Teşekkürlerbuarada*kolyelerıne*bayıldımm*canımın
cokyakısmıs*yavruma
Gıdı altı ilacı....krizinizi geçiriniz efenim rahatlıkla, gıdı altı ilacınız yanınızda nası olsa, bi yalar yutar kendinize getirir efenimmm
ooo yeni yıla hızlı başlangıç! king kong tutsun tabiikong flayer heee, adı da pek havalı canım, lulutumuza kaç zaman dayanacak bakalım
koptum vallahi gece geceay boğazım da acıyor ah ah lulutçuğun püsküützede emrah fotosu geldi aklıma, görmüş müydün onu hisçim ay aklıma geldikçe gülüyorum
Teşekkürler..Buluut çok yakışıklısın ya :))
yaaa ıssırırım ben senii dünya tatlısı lulutt
Havlamanın alt yazısını vereyim..
Aman da ne güzel koklaşmışlarLulutun arkadaşı misafirlikten memnun bir şekilde ayrılmışa benziyor ama sanki bizim Lulut biraz fena gibi
Fidyonun sonunda " Ben o kadar kur yaptım yanına geldim sen bi yüz vermiyosun" der gibi karşısına geçip havladı ya koptumAh ah boşuna demiyorum ya kem bahtlı oğlan diyee
cımcımler*sızı*allahuzun*omurlerversın-sıze
Başta fot0o ve fidyo çekme niyetinde olduğum için ne yalan söyleyeyim dış mihraplara karşı önlem almadım.. bütün sınır devriyelerini çektim..
lulut oğlan atağa geçmiş amaniiiiinnnn ama kızımız pek nazlı bu sefer de intikam mı alıyor acep lulut'tan
bi an kanepe kim vurduya gitcek dedim ama:92: :92: lulut beyimiz aşağı, meydaneee çağırdı hanım kızı His iç sesini yazmış Lulut Paşa'nın he valla örtümüzü bile paylaştık, maskaraya döndük, totonu kaldır hanıııım der gibi
ahaha ev gezmeleri yapılıyor, kaynana ziyaretleri başlamış Püsküüütüm :83: oğlanı kolla amannnsen daha babanne olmaya hazır değildin :83:
ay haftaya güzel başlamaya destek vitamini aldım yinesağ olunuz, var olunuz efeeemmm ,
bu arada Asil ve Yeşil cephesinden vitaminlerimi alamamaktayım son zamanlarda ilgililere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?