PeriPrensim ''Bulut'um''

Ay deli bu yaaaaaaaaaaa

Seni kendini bilmez kaynana Püsküüt seniiiiiiii
Uleyn heder ettin hayatı luluta beaa

Fil İnta'lıktan filintalığa resmen geçmiş lulutummmm

ormanın içine girilmiyor di miiii dağıldım resmen, anneme de pazar ziyafeti çektirdim, öğle yemeğine gerek kalmadı

kış miskinliğinden biz de öyle düşünüyoruz zaman zaman lulutum dert etmeee, ama kap bakiim tabağını doğru parkaaa

hadi bakem marş marşşş

Fil İnta dan filitanlığa ha? Ya arkadaş gülme krizi mi geçirteceksin bana sen?
Ayrıca biz tabak kullanmıyoruz artık.. Kendimize yepisyeni bildiğim köpekler için üretilmiş fresbe aldık.. pardon adı kong flayer tutsun seni king kong diyip atacam artık..

resımlerede
acıklamalarada
bayıldımbayıldımmm
harıkasın
canım
Teşekkür ederiz.

Yaw bu Lulutun bakışlara bitiyorum ben yaa "Ama ama ama bizim hiç ormanımız olmadı ki" der gibi Küçük Emrahvari bakışlar

İlk önce yeni bir şeyi keşfetmenin heyecanı, daha sonra o heyecanı yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı offf Lulutum offf karabahtlı kem talihli oğlan

krizinizi geçiriniz efenim rahatlıkla, gıdı altı ilacınız yanınızda nası olsa, bi yalar yutar kendinize getirir efenimmm

ooo yeni yıla hızlı başlangıç! king kong tutsun tabii kong flayer heee, adı da pek havalı canım, lulutumuza kaç zaman dayanacak bakalım

koptum vallahi gece gece ay boğazım da acıyor ah ah lulutçuğun püsküützede emrah fotosu geldi aklıma, görmüş müydün onu hisçim ay aklıma geldikçe gülüyorum

Karabahtlı, kem talihli, küçük Emrahvari bakışlı.. Aman Tanrım! Fon müziğini duyar gibiyim
buarada*kolyelerıne*bayıldımm*canımın
cokyakısmıs*yavruma
Teşekkürler
Gıdı altı ilacı....
Ay yine bulmuş bi'şey bu.. deli midir nedir?
Buluut çok yakışıklısın ya :))
Teşekkürler..

Misafir ol gel bana "börek" ler açarım saaanaaaa

[megavideo]B98H4D31b65006ad7f7cf5e39f8910735fc64582[/megavideo]

Misafir ol gel bana "börek" ler açarım saaanaaaa

Aman da ne güzel koklaşmışlar Lulutun arkadaşı misafirlikten memnun bir şekilde ayrılmışa benziyor ama sanki bizim Lulut biraz fena gibi

Fidyonun sonunda " Ben o kadar kur yaptım yanına geldim sen bi yüz vermiyosun" der gibi karşısına geçip havladı ya koptum Ah ah boşuna demiyorum ya kem bahtlı oğlan diyee

Son düzenleme:

lulut oğlan atağa geçmiş amaniiiiinnnn ama kızımız pek nazlı bu sefer de intikam mı alıyor acep lulut'tan

bi an kanepe kim vurduya gitcek dedim ama :92::92: lulut beyimiz aşağı, meydaneee çağırdı hanım kızı His iç sesini yazmış Lulut Paşa'nın he valla örtümüzü bile paylaştık, maskaraya döndük, totonu kaldır hanıııım der gibi

ahaha ev gezmeleri yapılıyor, kaynana ziyaretleri başlamış Püsküüütüm :83: oğlanı kolla amannn sen daha babanne olmaya hazır değildin :83:

ay haftaya güzel başlamaya destek vitamini aldım yine sağ olunuz, var olunuz efeeemmm,

bu arada Asil ve Yeşil cephesinden vitaminlerimi alamamaktayım son zamanlarda ilgililere duyurulur

Havlamanın alt yazısını vereyim..
Eva malum bölgeyi korumak adına çareyi kanapeye sıçramakta buldu..
Bulut dayandı dayandı.. ama sonunda delirdi:
E hadi kızım o kadar ön sevişme de yaptık in artık aşağıya.. gel yamacıma

cımcımler*sızı*allahuzun*omurlerversın-sıze

Başta fot0o ve fidyo çekme niyetinde olduğum için ne yalan söyleyeyim dış mihraplara karşı önlem almadım.. bütün sınır devriyelerini çektim..
İşler bitti..çekilecekler çekildi..
Sonra ne oldu dersin?
İçeriye gittim.. lulutun donunu aldım ve giydirdim.. anacım sen sağ ben selamet neme lazım
O dediğin işlere ben ömrü billah hazır olamayacam sanırım.. :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…