PeriPrensim ''Bulut'um''

ahhhh-keske-canimm-daha-uzunn=yillar=bizlerle-olabilselerdi-keske
omurleri-o-kadarmis-bide=bizim=iki=pisimizde=birbucuk-ay=-arayla=rahmetloldular=iki=yevrumuzuda=arkaarkaya-yitirince-epey-sarsildik-bende=bu=aciyi-kaldiramicagimi-dusundum-hep-anneme-=aglayarak-haykirdim-allahim-nasil-dayancam
yavrumun-acisinadiye-amayapcak=bisey=-yok=olum-allahin=emri-alismasi-zoramayapcakbiseyde-yok
ipekcanimi=alali-besay=oldu-uzunbir-sure-evlat-edinemedim-ama-sevdigimiz-icinde-kacinilmaz
allah-uzunomur-versin=diyorum-simdiki-yavruma=sizin-yavrulariniza-acilarini0gostermesindaha

Aman Püsküütüm ya aman Püsküütüm yaaaa videonuzu izledim :85:Allah Sarpın yaşayamadığı sağlıklı günleri Luluta versin inşallah

Evet, yapacak bi'şey yok ne yazık ki.. Onlar gökyüzünde kuyruklarını sallayarak dolaşırken biz de burada onları hep ama hep güzel duygularla anmaya devam edeceğiz..
Bu tuhaf bir duygu sahiden de yorgunum..
Biliyorsun işte yine ziyaretine gelecek ölüm.. yine kuyruklu meleğini alacak ve gökyüzündeki yerine çıkaracak..
Ama ölüm var diye yaşamdan kaçılır mı hiç?
Çok tatlıydı Sarpım.. Hiç kimsenin sevmeye cesaret edemeyeceği yağız delikanlı oysa ki benim kıymalı böreğimdi..
Lulutum da şimdi peynirli böreğim işte.. Ne var bunda?
Ölüme rağmen HAYAT! Yaşasın hayat! Yaşasın güzel anılar!
E sen de evlen artık da bi'patimiz daha olsun..
Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun bütün kuyruklu meleklerimizin prensesciğim..
Aman Püsküütüm ya aman Püsküütüm yaaaa videonuzu izledim :85:Allah Sarpın yaşayamadığı sağlıklı günleri Luluta versin inşallah
Amin Kallisim AMİN!
Ben hep öyle diyorum Buluta..
Sarp abin sana devretti hayat bakiyesini diyorum.. 18 diye anlaştık bakalım..

Bu anma töreniyle sizleri duygulandırdım, belki istemeden örseledim.. paylaştığınız için çok teşekkürler..
Ama bir yanım eksik.. eksik kalacak da zaten..
Lulutumun topiğine Sarpişkomu bi'gün, bi'şekilde eklemeliydim..
Çünkü çok basitbir gerçek var.. Sarpım olmasaydı Lulutum olmayacaktı.. Yani olacaktı da biz tanışmayacaktık..
Beni dünyanın en güzel ülkesiyle, Pati Cumhuriyeti ile tanıştıran SARP'ıma ve yerleşme iznimi çıkaran BULUT'uma binlerce teşekkürler..
Allah iyi ki yaratmış bunları.. İki ayaklılarla kalsaydı yanmıştık!

kıymalı börek dediğin kadar varmış püsküüütüm, ve o masumluk, boynuna dolanışı gitmiyor gözümün önünden...

tabii ki bayrağı devretti abisi luluta... maraton lulutun artık sonuna kadar ....

Pati Cumhurlyeti ne güzel bir ifade

kesinlikle yanmıştık kesinlikle

mavili cümle için erdin galiba diyorum detaya girmiyorum

Haklısın canım onlar da olmazsa hayat çekilmez gerçekten.... Kısa ama verimli bir hayat onlarınki

Bu anma töreni bittiyse eğer hani Lulutumuzun fidyolarını görebilir miyiz...

Haklısın canım onlar da olmazsa hayat çekilmez gerçekten.... Kısa ama verimli bir hayat onlarınki

Bu anma töreni bittiyse eğer hani Lulutumuzun fidyolarını görebilir miyiz...

Elimizde taze çekim yok şu anda..
İlginç bi'şey olursa koşa koşa geliriz..

süpürgeme atladım geldim ama nerdee benim lulutummmm öpücükleri gönderem gelmişken

bi de şansımı bıyıklıgillerde deniyim asil ve yeşil boş durmamıştır inşallah

DUDAK DUDAĞA
[megavideo]MZCLTQ4E7832854560e1656d4fb669d5fa3851f6[/megavideo]

Hanımefendi oturmalarda, bizim Lulut yine çırpınışlarda kuzum kendini paralıyor Ne olacak bu Lulutun hali ?

Hanımefendi oturmalarda, bizim Lulut yine çırpınışlarda kuzum kendini paralıyor Ne olacak bu Lulutun hali ?

Yok yok bu sadece bir deney..
Acaba vücudun A noktasında biriken enerji B noktasından atılabilir mi?

ahahhahaha yerim ben bu oynaşıklarııı

fakat dudak dudağa konusuna ayrı bir boyut getirmek isterim kii:

engel olamadık

DUDAK DUDAĞA

derinden bir ses duydum sanki:"öp dedik yumul demedik" diye

yalnız merak ettiğim nokta, ekrana sığmayan bazı kırmızı noktalı görüntüler mi vardı acep, zira fidyonun sonlarında öpücükten uzak duran lulut'tan çok garip sesler çıkmaktaydı, acep kanepe bu durumdan memnun muydu?

Yok yok bu sadece bir deney..
Acaba vücudun A noktasında biriken enerji B noktasından atılabilir mi?
bilim köpüşü lulut

ah kaç senedir bu soruyu soruyoruz bi bilsen hisçim yaa

engel olamadık

yoruma ve söze ne hacet, her şey ortada

engel olamadık
e yok denecek bi'şey.. Biz çekildik anacım.. Pes

püsküütüm kusuruma bakmaa konuyu dağıttım lulutumun sayfasını işgal ediverdik affedin bizi
Bu mesajdaki yazı karakterlerini okuyamadım ben..

Kanepeye sordum yanıt gelmedi.. Dili yerinden oynadı herhalde..

Malum.. Kara kış bastırdı..
Bulut da kara bastırdı..

[megavideo]78386LI8e99ee9d92554b15ee2e42c36516812ee[/megavideo]​

Bulut da kara bastırdı..

Amanin ne kadar da yakışıklı ve asil durmuş bembeyaz karları arasında Bulut beyimiz...

Frizbiyi kapıp getirince bir de insanın yüzüne bakıyor "Eee hadi ben getirdim sen de atsana " der gibi

Garibim karların arasında bir de frizbiyi bulmakla uğraşıyor, yapma annesi yapma o buluyor sen kaybediyorsun yazık Lulutoğlana :2:

Bu mesajdaki yazı karakterlerini okuyamadım ben..
:
tam püsküüütçe ve lulutça bir yorum

Kanepeye sordum yanıt gelmedi.. Dili yerinden oynadı herhalde..

Bulut da kara bastırdı..

lulutum kırmızı başlığını aman paltosunu giymişşşş karlara gömülmüşşş püsküüütü de fidyoyu çekmiş bize de izleme ziyafeti düşmüş
çocuklar gibi şen sözü bu fidyoyu anlatmaz da neyi anlatır, söyleyiniz efenimmm karın tadını lulutumuz çıkarmış demek ki ankara'ya daha çok kar dileyeceğiz o frizbi esnek midir bana mı öyle gelmiştir, lulutuma halen aynı frizbi mi dayanmaktadır, fiyatını bayağı hak etmiş diyeceğim öyleyse

di mi ama, hadi hadi hadii modunda oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…