şu aşka bakar mısınız?
püsküütüm kuyruklu meleklere kucaklar, kalpler dolusu sevgiler, selamlar gitsin
bizlerle bu aşkı andığın için teşekkür ederim... ne şanslı kadınmışsın sen... farkıdasındır eminim... eşin de ne şanssız bir erkekmiş ki seni hep dünya yakışıklılarıyla paylaşmak zorunda kalmış...
göz temaslarına bittim, o otoriter duruşu gidip nasıl da bebek gibi yumuluyor kucağına... yan yan yatarken sen onu okşuyorsun o da seni sanki...
ve en son o sarılma sahnesi bitirdi beni de... eski dostlarımdan hatırlayarak her karede... eski değiller aslında yanlış söyledim yer değiştiren uzaklara giden dostlarımı...
çok mantıklı geliyor düşününce, o masum suçsuz canlar tabii ki...
prensesçim üzülme diyemem biliyorum ama his'in de dediği gibi ne mutlu ki onlara hayattayken mutlu bir yuva vermişsiniz, vermişiz.. keşke daha uzun olsa ömürleri, daha dayanıklı bünyeleri olabileydi... annem bir daha acı kaldıramayacağını düşündüğünden üsteleyemiyorum, ancak evlenince tekrar kedimiz olabilecek... ama onu bile düşünmek dağlıyor beni bazen, naaparım sonra diye... aslında neyin garantisi var tabii ki, ama gel-gitler yaşanıyor bir de bu acıları hatırlayınca...
en sağlıklısı sanırım doğanın acı bir oyunu kabul etmek... çok zor da olsa... dediğin gibi buradan paylaşıp, anarak acıları hafifletmek... yeni canlara kucak almak...
ya derim hep püsküüt de korksaydı? luluta cesaret edemeseydi? bu aşktan mahrum yaşayacaktı? lulut da kendine aşık böyle bi kadından uzaklarda... en büyük örneklerimden...
sen de tabii kii, his de ... diğer arkadaşlar da...
ahhhh-keske-canimm-daha-uzunn=yillar=bizlerle-olabilselerdi-keske
omurleri-o-kadarmis-bide=bizim=iki=pisimizde=birbucuk-ay=-arayla=rahmetloldular=iki=yevrumuzuda=arkaarkaya-yitirince-epey-sarsildik-bende=bu=aciyi-kaldiramicagimi-dusundum-hep-anneme-=aglayarak-haykirdim-allahim-nasil-dayancam
yavrumun-acisinadiye-amayapcak=bisey=-yok=olum-allahin=emri-alismasi-zoramayapcakbiseyde-yok
ipekcanimi=alali-besay=oldu-uzunbir-sure-evlat-edinemedim-ama-sevdigimiz-icinde-kacinilmaz
allah-uzunomur-versin=diyorum-simdiki-yavruma=sizin-yavrulariniza-acilarini0gostermesindaha
Evet, yapacak bi'şey yok ne yazık ki.. Onlar gökyüzünde kuyruklarını sallayarak dolaşırken biz de burada onları hep ama hep güzel duygularla anmaya devam edeceğiz..su-an-gozyaslarimi-tutamiyorumm-20=sine-cok-az-kaldi-bir-seneoldu-ama-hala=dun-gibi-kapidan-iceri-gircek-miyaewwanne-dicek-yamacima-yatcak-gibi=gelioo
sarpin-videosu=varmis-ona-bakarsiniz-ama-yinede=canlisi=gibi=olmaz-ozlem-gidermez
olumallahin=emri=dicek-bisey=yok-tabi-siz-sevgilidoostlarla=aanarak=acimiza=merhem
olmaya=caliscaz=kuyruklumeleklerimizi-ancaz=hepberaber
Bu tuhaf bir duygu sahiden de yorgunum..şu aşka bakar mısınız?
püsküütüm kuyruklu meleklere kucaklar, kalpler dolusu sevgiler, selamlar gitsin
bizlerle bu aşkı andığın için teşekkür ederim... ne şanslı kadınmışsın sen... farkıdasındır eminim... eşin de ne şanssız bir erkekmiş ki seni hep dünya yakışıklılarıyla paylaşmak zorunda kalmış...
göz temaslarına bittim, o otoriter duruşu gidip nasıl da bebek gibi yumuluyor kucağına... yan yan yatarken sen onu okşuyorsun o da seni sanki...
ve en son o sarılma sahnesi bitirdi beni de... eski dostlarımdan hatırlayarak her karede... eski değiller aslında yanlış söyledim yer değiştiren uzaklara giden dostlarımı...
çok mantıklı geliyor düşününce, o masum suçsuz canlar tabii ki...
prensesçim üzülme diyemem biliyorum ama his'in de dediği gibi ne mutlu ki onlara hayattayken mutlu bir yuva vermişsiniz, vermişiz.. keşke daha uzun olsa ömürleri, daha dayanıklı bünyeleri olabileydi... annem bir daha acı kaldıramayacağını düşündüğünden üsteleyemiyorum, ancak evlenince tekrar kedimiz olabilecek... ama onu bile düşünmek dağlıyor beni bazen, naaparım sonra diye... aslında neyin garantisi var tabii ki, ama gel-gitler yaşanıyor bir de bu acıları hatırlayınca...
en sağlıklısı sanırım doğanın acı bir oyunu kabul etmek... çok zor da olsa... dediğin gibi buradan paylaşıp, anarak acıları hafifletmek... yeni canlara kucak almak...
ya derim hep püsküüt de korksaydı? luluta cesaret edemeseydi? bu aşktan mahrum yaşayacaktı? lulut da kendine aşık böyle bi kadından uzaklarda... en büyük örneklerimden...
sen de tabii kii, his de ... diğer arkadaşlar da...
Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun bütün kuyruklu meleklerimizin prensesciğim..ahhhh-keske-canimm-daha-uzunn=yillar=bizlerle-olabilselerdi-keske
omurleri-o-kadarmis-bide=bizim=iki=pisimizde=birbucuk-ay=-arayla=rahmetloldular=iki=yevrumuzuda=arkaarkaya-yitirince-epey-sarsildik-bende=bu=aciyi-kaldiramicagimi-dusundum-hep-anneme-=aglayarak-haykirdim-allahim-nasil-dayancam
yavrumun-acisinadiye-amayapcak=bisey=-yok=olum-allahin=emri-alismasi-zoramayapcakbiseyde-yok
ipekcanimi=alali-besay=oldu-uzunbir-sure-evlat-edinemedim-ama-sevdigimiz-icinde-kacinilmaz
allah-uzunomur-versin=diyorum-simdiki-yavruma=sizin-yavrulariniza-acilarini0gostermesindaha
Amin Kallisim AMİN!Aman Püsküütüm ya aman Püsküütüm yaaaa videonuzu izledim :85:Allah Sarpın yaşayamadığı sağlıklı günleri Luluta versin inşallah
Evet, yapacak bi'şey yok ne yazık ki.. Onlar gökyüzünde kuyruklarını sallayarak dolaşırken biz de burada onları hep ama hep güzel duygularla anmaya devam edeceğiz..
Bu tuhaf bir duygu sahiden de yorgunum..
Biliyorsun işte yine ziyaretine gelecek ölüm.. yine kuyruklu meleğini alacak ve gökyüzündeki yerine çıkaracak..
Ama ölüm var diye yaşamdan kaçılır mı hiç?
Çok tatlıydı Sarpım.. Hiç kimsenin sevmeye cesaret edemeyeceği yağız delikanlı oysa ki benim kıymalı böreğimdi..:69:
Lulutum da şimdi peynirli böreğim işte.. Ne var bunda?
Ölüme rağmen HAYAT! Yaşasın hayat! Yaşasın güzel anılar!
E sen de evlen artık da bi'patimiz daha olsun..
Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun bütün kuyruklu meleklerimizin prensesciğim..
Amin Kallisim AMİN!
Ben hep öyle diyorum Buluta..
Sarp abin sana devretti hayat bakiyesini diyorum.. 18 diye anlaştık bakalım..
Bu anma töreniyle sizleri duygulandırdım, belki istemeden örseledim.. paylaştığınız için çok teşekkürler..
Ama bir yanım eksik.. eksik kalacak da zaten..
Lulutumun topiğine Sarpişkomu bi'gün, bi'şekilde eklemeliydim..
Çünkü çok basitbir gerçek var.. Sarpım olmasaydı Lulutum olmayacaktı.. Yani olacaktı da biz tanışmayacaktık..
Beni dünyanın en güzel ülkesiyle, Pati Cumhuriyeti ile tanıştıran SARP'ıma ve yerleşme iznimi çıkaran BULUT'uma binlerce teşekkürler..
Allah iyi ki yaratmış bunları.. İki ayaklılarla kalsaydı yanmıştık!
mavili cümle içinerdin galiba diyorum detaya girmiyorum
Haklısın HİS cim..
Onlar gökyüzünde koştura dursun bize de buradan el sallamak ve onları unutmamak düşüyor..
Hani insanlar arasında bi'deyiş vardır.. Tanrı sevdiklerini, iyileri yanına çabuk alır diye..
Bu kuyruklu meleklerin uzun ömürlü olanlarının bile kısa yaşamalarının sebebi bu olsa gerek..
İyi ki varlar, iyi ki tanıştık, iyi ki hayatımıza dahil ettik..
Haklısın canım onlar da olmazsa hayat çekilmez gerçekten.... Kısa ama verimli bir hayat onlarınki
Bu anma töreni bittiyse eğer hani Lulutumuzun fidyolarını görebilir miyiz...
Hanımefendi oturmalarda, bizim Lulut yine çırpınışlarda kuzum kendini paralıyorNe olacak bu Lulutun hali ?
DUDAK DUDAĞA
Yok yok bu sadece bir deney..
Acaba vücudun A noktasında biriken enerji B noktasından atılabilir mi?
Hanımefendi oturmalarda, bizim Lulut yine çırpınışlarda kuzum kendini paralıyorNe olacak bu Lulutun hali ?
ahahhahaha yerim ben bu oynaşıklarııı
fakat dudak dudağa konusuna ayrı bir boyut getirmek isterim kii:
engel olamadık
e yok denecek bi'şey.. Biz çekildik anacım.. Pesahahhahaha yerim ben bu oynaşıklarııı
fakat dudak dudağa konusuna ayrı bir boyut getirmek isterim kii:
engel olamadık
Bu mesajdaki yazı karakterlerini okuyamadım ben..püsküütüm kusuruma bakmaa konuyu dağıttım lulutumun sayfasını işgal ediverdik affedin bizi
Kanepeye sordum yanıt gelmedi.. Dili yerinden oynadı herhalde..yalnız merak ettiğim nokta, ekrana sığmayan bazı kırmızı noktalı görüntüler mi vardı acep, zira fidyonun sonlarında öpücükten uzak duran lulut'tan çok garip sesler çıkmaktaydı, acep kanepe bu durumdan memnun muydu?
Malum.. Kara kış bastırdı..
Bulut da kara bastırdı..
[megavideo]78386LI8e99ee9d92554b15ee2e42c36516812ee[/megavideo]
tam püsküüütçe ve lulutça bir yorum
Bu mesajdaki yazı karakterlerini okuyamadım ben..
:
Kanepeye sordum yanıt gelmedi.. Dili yerinden oynadı herhalde..
Malum.. Kara kış bastırdı..
Bulut da kara bastırdı..
[megavideo]78386LI8e99ee9d92554b15ee2e42c36516812ee[/megavideo]
Amanin ne kadar da yakışıklı ve asil durmuş bembeyaz karları arasında Bulut beyimiz...
Frizbiyi kapıp getirince bir de insanın yüzüne bakıyor "Eee hadi ben getirdim sen de atsana " der gibi
Garibim karların arasında bir de frizbiyi bulmakla uğraşıyor, yapma annesi yapma o buluyor sen kaybediyorsun yazık Lulutoğlana :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?