ay buluta sarılıp burnundan öpesim geldi çok tatlı yaa
Uyurken seyretmenin tadı bir başka.. Bi'de sonunda uyandırmasam.. yerimseniben
Uyurken ve özellikle de uykusu geldiğinde önce yüz kasları gevşiyo Bulut'umun.. sarkıyo, sarkıyoooo diyorum herhalde düşüp gidecek suratı :roflol:ama o yanannklarıı yemek istiyorummmmm, o nasıl çapkın bakışlar öyleeee
Ben uyandırmadım.. Herşeyi sorumlusu deklanşörün sesi.. sengözlerimebaksanabya püsküütüüm ya uyandırmışsın bulutumu :mymeka: canım ya nasılda mayış mayış bakıyo :asigim:
kallisim sen 7. çalmışsın ben hepsini çaldım nıhaha
O burnun hikayesi var.. Aslında pigment hastalığı var oğlumun.. bebekken siyah üstüne bir kaç pembe beneği vardı burnuşunda.. büyüdükçe siyahlar tamamen kayboldu.. Şimdi belli belirsiz.. o da çok yaklaşınca bir kaç siyah nokta seçiliyor..dügme burnun önden görüntüleri süper a.s.
ay buluta sarılıp burnundan öpesim geldi çok tatlı yaa
Ay merhaba yeni fotomu var valla bakamadım ilk tıkladım bu konuya girdim piskitim çok helecanlıytım o yavruyu kurtardım bu sabah aldım babam görünce dayanamadı ama annem çılgına döndü:roflol:
Ofiste bakıcaz onada:asigim:
Allam sığamıyorum yere göğeee
Püsküütüm nasıl tatlı nasıl hüzünlü bi köpüşün varmışş yerim ben onu maşallah nazarlardan korusun Allahım onu...
Güzel dileklerin için çok teşekkürler neslishcim.. a.s.çok güldüm okurken delikafaduldendelikafadulden..özellikle deri ceketli,gözlüklü fotolar süper..bal gibi kerata maşallah..sağlıklı uzun ömürler diliyorum peri prensine
Çok tatlı püskütüm ya off böyle görüpte onu kucaklayamıyorum ya içim içimi burda yiyorŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?