PeriPrensim ''Bulut'um''

Uyurken seyretmenin tadı bir başka.. Bi'de sonunda uyandırmasam.. yerimseniben

TipsizzzzzTipe bak Allah'ım ya ye ye bitmez

Bana gönderim lulutu bir kaç gün bende atlayıp zıplamak istiyorum onunla ya:a015:

Ama biz lulutla Siyam ikizi gibiyiz.. Bana da yer varsa, gelelim.. :lepi:

Ha-ha-haaaa 7. fotoyu çaldım sositososito

Püsküütüm bizimkini uyandıramıyoruz özellikle akşamları, bende öyle yatarken dayanamayıp çenesini şöyle bir avuçluyorum şapadak şupadak öpe öpe bitiriyorum sonra sımsıkı bir sarılıyorum iyiki bizimsin iyiki bizimlesin diye diye bıkmadan her akşam söyleniyorum, ama asla uyanmıyor:sm_confused: bu çok hoşuma gidiyor rahatsız etmemiş düşüncesi ile vicdan azabı çekmiyorum yani.. Merak ettim Bulut'um ne yapıyor sen uyandırınca.... Güzelliğine X 41

Bulut'un iki tür tepkisi var kallisim sefgilim..

Eğer keyif yapmak istiyorsa, uyandığı halde, uyumaya devam ediyor ayaklarına yatar. Numara yapan insanlar gibi, onun da kirpikleri titrer. Buradan anlarım.. :roflol:

Ama yok eğer, sahiden rahatsız edilmek istemiyorsa.. hemen kalkar, yer değiştirir. Diyelim ki yataktayız, hemen yere iner. Yeniden uyumadan önce de derin bir pööööfffff sesi çıkartır. Hani sanarsın, karşıki dağlar yarıldı :roflol:

İyi ki bizimle bunlar.. Sevgili Tanrı'ya köpek ırkını yarattığı için binlerce kez teşekkürler..

ama o yanannklarıı yemek istiyorummmmm, o nasıl çapkın bakışlar öyleeee

ya püsküütüüm ya uyandırmışsın bulutumu :mymeka: canım ya nasılda mayış mayış bakıyo :asigim:

kallisim sen 7. çalmışsın ben hepsini çaldım nıhaha

ama o yanannklarıı yemek istiyorummmmm, o nasıl çapkın bakışlar öyleeee
Uyurken ve özellikle de uykusu geldiğinde önce yüz kasları gevşiyo Bulut'umun.. sarkıyo, sarkıyoooo diyorum herhalde düşüp gidecek suratı :roflol:

ya püsküütüüm ya uyandırmışsın bulutumu :mymeka: canım ya nasılda mayış mayış bakıyo :asigim:
kallisim sen 7. çalmışsın ben hepsini çaldım nıhaha
Ben uyandırmadım.. Herşeyi sorumlusu deklanşörün sesi.. sengözlerimebaksanab

dügme burnun önden görüntüleri süper a.s.
O burnun hikayesi var.. Aslında pigment hastalığı var oğlumun.. bebekken siyah üstüne bir kaç pembe beneği vardı burnuşunda.. büyüdükçe siyahlar tamamen kayboldu.. Şimdi belli belirsiz.. o da çok yaklaşınca bir kaç siyah nokta seçiliyor..

ay buluta sarılıp burnundan öpesim geldi çok tatlı yaa

....şimdi... şu an... senin yerine öptüm burnundannn delikafadulden

Ay merhaba yeni fotomu var valla bakamadım ilk tıkladım bu konuya girdim piskitim çok helecanlıytım o yavruyu kurtardım bu sabah aldım babam görünce dayanamadı ama annem çılgına döndü:roflol:

Ofiste bakıcaz onada:asigim:

Allam sığamıyorum yere göğeee

Oleeeeyyyy kaydirigubbakcemile5

Süpersiniz süper :hooray:

Ailecek öperim.. :asigim: Fotoları bekliyorum..

Püsküütüm nasıl tatlı nasıl hüzünlü bi köpüşün varmışş yerim ben onu maşallah nazarlardan korusun Allahım onu...

çok güldüm okurken delikafaduldendelikafadulden..özellikle deri ceketli,gözlüklü fotolar süper..bal gibi kerata maşallah..sağlıklı uzun ömürler diliyorum peri prensine

çok güldüm okurken delikafaduldendelikafadulden..özellikle deri ceketli,gözlüklü fotolar süper..bal gibi kerata maşallah..sağlıklı uzun ömürler diliyorum peri prensine
Güzel dileklerin için çok teşekkürler neslishcim.. a.s.
Nazarlıklarımızı taktık..

Ev hallerinden bir seçkiyle hayranlarımızın karşınızdayız.. :roflol:

O günlerde canı sıkkındı.. Yeni taşınmıştık evimize.. Yatak odasından hiç çıkası yoktu Bulut'umun..
Ben de kokoş sabahlığımı giydirdim ona keyfi tam olsun diye..

Ya abicim! Şu mindere güzelce uzan da artistik bi'poz yakalayalım..
Yok, aklı çıkıyor da minderin üzerine çıkmıyor.
Zorlaya zorlaya ancak iki foto çekebildim.. Birinde ancak bir ayak, birinde de ancak bir patiyi attırabildik mindere..

Bilgisayarın başında olduğum zamanlarda Bulut'umun pozisyonu bu..
Hep yanımda, ayaklarımın bir karış ötesinde..

İkinci bölümümüz hemen aşağıda..

Yağmurlu günlerde eve dönüşlerde doğruuu duşa..

Havluyla kurulanmak yeter mi hiç?
Suratını yere sürterek kurutmadıkça içi rahat etmez PeriPrensimin..

Yahu hayatında ilk defa bi'balkonun oldu.. Dışarı çıktın.. keyfini çıkartsana
açık havanın..
Yok mümkün değil?
"Acaba beni yalnız mı bıraktı? E-ee ben ne yapacam şimdi burada?" Kıyamam ona ben... :asigim:

Ama en azından pencereden dışarı bakmaya alıştı.. Sonunda yani.. yerimseniben

Çok tatlı püskütüm ya off böyle görüpte onu kucaklayamıyorum ya içim içimi burda yiyorŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…