- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Kesin dümdüz yapar senin saçlarını canım,dipler benim çok hızlı uzamıyor,ama uzayıncada elinle düzelterek kuruttuğun için saç daha hacimli gözüküyor sadece,sorun olmuyor canım, 5 ayda bozuluyor,6.ay tekrar yaptırıyorum.
Çok faydalı oldu bu bilgiler cnm, araştırayım iyi bir yer de ben de yaptırayım, ne kadar mal oluyor?
İlk çıktığında çok pahalıydı canım 400 den yapıyorlardı,şimdi artık epey düşürdüler.Her kuaför farklı fiyat veriyor.
Ben sürekli müşteri olduğum için 150 ye yapıyor benimkini kuaför,ne kadar sıkı pazarlık yapıcağına bağlı.
kıvrcıklar düz ister düzler kıvırıcık:))))))))))
Fırça kullanmana gerek yok ama,sadece kurutuyorsun.
Senin saçlar düz olduğundan sana anormal gelmiştirde,benim gibiler için bulunmaz nimet canım brezilya fönü.
İlk çıktığında çok pahalıydı canım 400 den yapıyorlardı,şimdi artık epey düşürdüler.Her kuaför farklı fiyat veriyor.
Ben sürekli müşteri olduğum için 150 ye yapıyor benimkini kuaför,ne kadar sıkı pazarlık yapıcağına bağlı.
kızlar şimdi soracağım soruya gülmeyin sakın, saç konusunda çok bilgili değilimbu keratinli şampuanlar saçı düzleştiriyor mu?
Keratinle fön yaptırdığınızdada istediğinizde maşayla dümdüz hale getirebilirsiniz saçınızı,veya maşalayabilirsiniz.bende bişeyi merak ettim, keratinli saçlar düzleştiriliyormu? benimde saçım kıvırcık, dümdüz istediğim zaman düzleştirme makinasıyla yapılamıyormu yada istediğinde maşa?
birde nerde yaşıyorsunuz, fiyatlar baya ucuzlamış sanki ,
Ben 5 kez yaptırdım brezilya fönü ,henüz bitlenmedimmerhaba kızlar
bende perma yaptırmıştım bikaçyıl önce saçlarım mahvoldu ve kısacık kestirdim kimse tavsiye etmemişti zaten çok pişman oldum sonrasında.brezilya fönünü bende düşündüm kuaför keratin saçı besliyo çok iyi gelir falan dedi ama sonra başka birisi bitlenirsin dedi :)) bitten çok korkuyorum brezilya fönüyle bitin ne alakası var ya yaptıran varmı saçlarım çok dökülüyor dahada dökermi banada yardım :))
kızlar şimdi soracağım soruya gülmeyin sakın, saç konusunda çok bilgili değilimbu keratinli şampuanlar saçı düzleştiriyor mu?
Kızlar merhaba :) bu konuyla ilgili kk'ya baktım ama genelde 2009 2010 yorumları var ve pekte anlatılmamıŞ bazı şeyler:)
haziranda düğünüm Var Ve ben oldum olası kıvırcık saçı severim zaten ufacık bişeyim onunla iyice bıdık bişe oluyorum:)))) ama maşa felan artık tutmuyor pek ... saçlarım çook ince yani şöyleki yandan at kuyruğu yapınca diğer yarısı arkadamı diyenler oluyor okadar az :)))))))))) ve 2 günde 1 kesin yıkanması lazım yağlanıyor. ayrıca hafifte yanıklar var uç kısımlarda... saçlarım belime yakın sayılır....
sorum şu ki perma risklimi ? kesinlikle yanar mı ? saçlarımı kestirmeden bunu yaptırmam mümkün mü ? nekadar süre kalıcılığı oluyor ? fiyatları nekadarda baslıyor ? bakımı kolay mı zor mu ?
sonracımaaa dökülme yapıyormu? artık ilaçları çok ilerledi eskisi gibi dökülme yanma olmuyor diyenler var bu doğrumu....
birde bunun yanı sıra brezilya fönü varmış oda 6 ay felan gidiomuş.... sonuçta buda ilaçla yapılıyor ama bakım sağlıyor ve saçı onarıyor diyorlar ? bunun hakkında ne düşünüosnuz
ankarada bildiğiniz iyi bi kuaför varmı:)
Kızlar merhaba :) bu konuyla ilgili kk'ya baktım ama genelde 2009 2010 yorumları var ve pekte anlatılmamıŞ bazı şeyler:)
haziranda düğünüm Var Ve ben oldum olası kıvırcık saçı severim zaten ufacık bişeyim onunla iyice bıdık bişe oluyorum:)))) ama maşa felan artık tutmuyor pek ... saçlarım çook ince yani şöyleki yandan at kuyruğu yapınca diğer yarısı arkadamı diyenler oluyor okadar az :)))))))))) ve 2 günde 1 kesin yıkanması lazım yağlanıyor. ayrıca hafifte yanıklar var uç kısımlarda... saçlarım belime yakın sayılır....
sorum şu ki perma risklimi ? kesinlikle yanar mı ? saçlarımı kestirmeden bunu yaptırmam mümkün mü ? nekadar süre kalıcılığı oluyor ? fiyatları nekadarda baslıyor ? bakımı kolay mı zor mu ?
sonracımaaa dökülme yapıyormu? artık ilaçları çok ilerledi eskisi gibi dökülme yanma olmuyor diyenler var bu doğrumu....
birde bunun yanı sıra brezilya fönü varmış oda 6 ay felan gidiomuş.... sonuçta buda ilaçla yapılıyor ama bakım sağlıyor ve saçı onarıyor diyorlar ? bunun hakkında ne düşünüosnuz
ankarada bildiğiniz iyi bi kuaför varmı:)
Canm mrb Annem Perma yaptırmıs yenı evlendıgınde SUan Sacları Cok Az Onceden bılek gıbı saclarım var derıdı tabırı caizse :) permayı salgıklı bulmuyorum
İş yerımde Arkadasım Brezilya Fopnu yaptırdı bın pısmn:)
Sureklı topluyo bakamıyor cunku
yazarım cnımcım.sen neye karar verdın yaptırıcakmısın?
Yoo benim saçlarım dümdüzdür
Çok memnunum halimden
Üşeneç bi tip olduğumdan taramasam bile çok düzgün durabiliyolar çünkü
Bazende sadece uçlara 5 dakika da bi düzleştirici çekip
Favori saç şeklimi verip ( daha önce foto koymuştum ) , işe gidiyorum
Bende yaptırmıştım ve tam bir buçuk yıl kullanmayı başardım permayı, ince sardırdım ve çok güzel olmuştu , aynen senin gibi saçlarım az ve yok gibiydi permayla kalın ve hacimli göründü
Hatta çok memnun kaldım , tekrar istiyorum ama eşim kıvırcık saçı sevmiyor ( kendi ve ailesi kıvırcık diye ) bende yaptıramıyorum maalesef...
Sana tavsiyem güvendiğin bir yere git ben istanbulda oturmama rağmen burda yaptıramadım korkumdangiresun da kuzenlerimin devamlı gittiği bir yere yaptırdım. . Permada önemli olan kullanılan malzemenin kalitesi bunlara dikkat edersen sorun olmaz diye tahmin ediyorum canım
dökülme yanma kopma felan olmadı yani :) peki bazıları demiş ki dipten çıkan saçlar sorun yaratır işte yağmurda kötü olur :) kuruyunca illa bişey sürmen lazım saça felan böylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?